Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.12 - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 13 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.13 2 4,08%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.13 3 6,12%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.13 2 4,08%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 3 6,12%
Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 22 44,90%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.13 10 20,41%
Porodów powoli nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.13 0 0%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.13 5 10,20%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 2 4,08%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-30, 20:52   #3991
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
Zamówiliśmy tę nianię właśnie dzisiajDroga jest faktycznie, ale czego się nie robi dla większego spokoju

Dobrze, ze przypomniałaś bo by było
My tez mamy angelcare z monitorem oddechu

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Nie no mam nadzieję, że się bujać nie będzie;d
Gratuluję 8 kg

Ooo bardzooo fajnieee, że dostaniecie
Choć myślę, że mimo tych niań i tak człowiek lata do łóżeczka jak kot z pęcherzem

czy któraś zostaje z was przy;
- gruszce
- zwykłym elektronicznym termometrze?
Dzięki my mamy gruche z mothercare i od niej zaczniemy ale termometr bezdotykowy

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Szafa i łóżeczko skrecone ale to sie realne robi
Stary 2013-03-30, 20:56   #3992
dhalii
Raczkowanie

Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.

Życzymy Wam,
Zdrowych, spokojnych, radosnych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110820040223.html

Dzieciaczki
dhalii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 20:56   #3993
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość

oj to prawda

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 21:37   #3994
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
A co kupujesz? (z tego co u nas dostępne? )

Oj ja tak zawsze robię, jak mi na podłogę spadnie Sofia też nie zazna sterylnego chowu
ja też mam żółwie tempo - czy to w kuchni, czy po schodach... no cóż, jak dzieciaczki się urodzą, to będziemy miszczami organizacji i szybkości załatwiania wszelkich spraw

a do mycia złączenia nóg to na przykład coś takiego: http://greenline-sklep.pl/p/70/462/z...i-dziecka.html
albo miałam też facelle. a aktualnie to myję się wszędzie hippem

ufff, dobrze że nie jestem sama z tą moją totalną niesterylnością
aaa, super z tą nianią! angelcare mają super opinie

Edytowane przez cloche
Czas edycji: 2013-03-30 o 21:38
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 00:19   #3995
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.1

Dziewczyny witam się nocnie świątecznie

Lokatorka z nadopiekuncza mamą o 22 pojechała na cięcie a mi jakąś godzinę temu zaaplikowali nową
Integracja jutro przy wielkanocnym sniadanku na razie usłyszałam tylko że też ma bliźniaki i jest mega przeziebiona bo cały czas smarka

A zgadnijcie do kogo najpierw zadzwoniła, była już, współlokatorka jak się dowiedziała że za niedługo będą ją kroić? Nie, nie do męża. Do mamy. Dwa razy. Potem dopiero do męża.
czy tylko ja uważam to za trochę dziwne?

A mariolka już wypisana do domu Mały przewieziony do innego szpitala, operacja po świętach. Ma 90% szans na przeżycie bo zadziwiająco dobrze sobie radzi

Dziewczęta drogie. Wesołych Świąt, Mokrego Dyngusa i dużo radości z przeżywania tego rodzinnego czasu

I pamiętajcie! Jutro o 20 na tv4 kevin sam w nowym jorku
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 06:32   #3996
lonely_lady
Zakorzenienie

Kochane my juz wracamy z Kościoła. Wpadłam tylko na chwile żeby złożyć Wam życzenia. Nie mam czasu i możliwości na bieżąco Was podczytywac, mam nadzieje ze wszystko u Was ok.

Zdrowych i pochodnych Swiat Wielkiej Nocy, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze. Radosnego Alleluja Wam życzę

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 06:47   #3997
Elusiek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość

Wczoraj przyszła szafa i komoda do pokoju małego, łóżeczko już stoi, dziwne takie wrażenie jak się wchodzi do pokoju i już się wie że za ponad miesiąc zamieszka tam Adi

Z okazji Świąt chciałabym wam życzyć, aby wasze maluszki urodziły się zdrowe, a mamusie były pełne sił w nadchodzących miesiącach, dużo radości i co najważniejsze szczęścia i miłości

Zaczynamy 36 tc

Cytat:
Napisane przez Kamciatka Pokaż wiadomość
Zamówiliśmy tę nianię właśnie dzisiajDroga jest faktycznie, ale czego się nie robi dla większego spokoju

Dobrze, ze przypomniałaś bo by było
a gdzie zamawiałaś ?

Edytowane przez Elusiek
Czas edycji: 2013-03-31 o 06:50
Elusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 06:50   #3998
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dziewczyny zdrowych, wesołych i pogodnych Świąt
No i smacznego śniadanka i spokoju ducha

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 07:29   #3999
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
D
A zgadnijcie do kogo najpierw zadzwoniła, była już, współlokatorka jak się dowiedziała że za niedługo będą ją kroić? Nie, nie do męża. Do mamy. Dwa razy. Potem dopiero do męża.

A mariolka już wypisana do domu Mały przewieziony do innego szpitala, operacja po świętach. Ma 90% szans na przeżycie bo zadziwiająco dobrze sobie radzi
rzeczywiście to dziwne..
i brawa dla malucha Mariolki

Cytat:
Napisane przez Elusiek Pokaż wiadomość
Zaczynamy 36 tc

I dla Was wszystkich, waszych mężczyzn i maluszków: zdrowych, spokojnych Świąt z wiosną w sercu choć za oknem jej nie widać
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 09:00   #4000
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny witam się nocnie świątecznie

Lokatorka z nadopiekuncza mamą o 22 pojechała na cięcie a mi jakąś godzinę temu zaaplikowali nową
Integracja jutro przy wielkanocnym sniadanku na razie usłyszałam tylko że też ma bliźniaki i jest mega przeziebiona bo cały czas smarka

Dziewczęta drogie. Wesołych Świąt, Mokrego Dyngusa i dużo radości z przeżywania tego rodzinnego czasu

I pamiętajcie! Jutro o 20 na tv4 kevin sam w nowym jorku
no miejmy nadzieję, że nowa współlokatorka jakaś normalniejsza się okaże bosz, do matki najpierw dzwonić no, bo jej mąż jest tylko jej mężem i ojcem dziecka, na co mu wiedzieć o porodzie

kciuki za malucha Mariolki trza trzymać! dzielny chłopak

a keviny to nie były na boże narodzenie przypadkiem? z powodu pogody chyba zapodali... nic to, musicie oglądać!
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 09:24   #4001
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Helou!
Za mną najgorsza noc jaką pamiętam o północy szybka kłótnia z tż,a potem bezsenność i kopniaki Z do 4tej rano..wstalićmy godzinę temu i szykujemy się do moich rodziców..
Teściówka będzie koło 14,tak więc dziś familijnie..
Potem tż jedzie do niej i zostaje do jutra,ja zostaje u moich.
ot,takie święta

Miłego babeczki,jeszcze raz smacznego jajca i wszystkiego naj!

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-31, 09:48   #4002
vil84
Wtajemniczenie

a my dopiero czekamy na rodzinę ... z racji tego że wszyscy do nas przyjeżdżają śniadanie przesunięte na 11.30

mam nadzieję że z maluszkiem Mariolki będzie wszystko ok

Aaś pochwal się potem śniadankiem

a ja poszłam się kąpać, siedzę sobie w wannie i coś mi tak nie pasowało ... miękki brzuch no dosłownie jakby mi dziecko wyparowało przez noc ... poszturchałam do tam trochę to odpowiedział kopniaczkiem ale dziwne to poczekam do popołudnia bo zazwyczaj się rozrusza tak koło 15 ....

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 09:49   #4003
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
mój księciuniu już od jakiegoś czasu urządza sobie taki fitness - wczoraj w końcu małż załapał się na pokaz i minę miał przerażoną a było to po sałatce z tuńczyka...
Mój też popatrzył na brzuch, na mnie i stwierdził "ale cię magluje" a to było przedstawienie w wersji mini
Cytat:
a keviny to nie były na boże narodzenie przypadkiem? z powodu pogody chyba zapodali... nic to, musicie oglądać!
Jak to dziś mężul stwierdził, nie nalezy dyskryminować świąt, kein musi być

A tam za oknem nadal sypie, no cóż, przynajmniej jedne święta będą białe

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 10:25   #4004
nuna2
Zakorzenienie

Hej dziewczynki. Zdrowych, spokojnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze świąt Wielkanocnych, błogosławieństwa Zmartwychwstałego Chrystusa dla was, waszych maleństw i rodzin
Stary 2013-03-31, 10:27   #4005
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Witam swiatecznie po sniadanku

Wczoraj odwiedzily nas 3 pary, troche dlugo posiedzielismy wiec teraz zalaczamy leniucha malz oglada film a ja podczytuje z taba.. Wczorajsi goscie prawili komplementy jak to fajnie w ciazy wygladam, ze duzo nie przytylam i ogolnie dziewczyny zauroczone, wszystkie planuja w przeciagu 3 lat zaciazyc tyle, ze wszystkie 3 z krakowa na etapie budowania kariery zawodowej, wiec mowia ze teraz to nie byl by najlepszy czas dla nich jedna z nich po specyficznym rodzaju studiow... Aktorstwo, ma role w serialu teraz stara sie dostac do teatru, wiec akurat ja rozumiem, ze chce jeszcze poczekac..ale ciesze sie, ze my nie musimy dokonywac takich wyborow kariera kosztem dziecka

Cytat:
ale niemiecką autobaną, max 2 godzinki i jesteśmy no i zawsze to lepiej niż 800 do rodziców poza tym może zostaniemy na noc. tylko w poniedziałek małż chce dalej gonić robotę na budowie, więc wczesna pobudka...

aaaale fajnie się udało! no, koleżanko, 36tc to już najwyższy czas na wózek
E tam nie wszystko musi byc tak przygotowane wczesniej, my planowalismy kupic upatrzony wozek jak bede w szpitalu albo tz dopiero wtedy odebral by jakis zamowiony wczesniej spoko luz, nie ma cisnienia, wiekszosc rzeczy juz mamy musimy zamowic jeszcze fotelik lozeczko i materac, ale wiemy jakie wiec po swietach sie ogarnie

To szerokiej drogi i bawcie sie dobrze
Stary 2013-03-31, 11:09   #4006
vvgh
Wtajemniczenie

A ja w domku na święta.Jutro do teściowej jedziemy A ja maluję kartkę na chrzest dla córki szwagierki
Stary 2013-03-31, 12:10   #4007
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Zdrowych, spokojnych, spędzonych w rodzinnej atmosferze świąt Wielkanocnych, błogosławieństwa Zmartwychwstałego Chrystusa dla was, waszych maleństw i rodzin
nuna jak tam po wizycie? jak twój brzuszek i co słychać u Julki?
Stary 2013-03-31, 12:44   #4008
potterka
Zakorzenienie

święta

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...0a93a19b8.html
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 13:09   #4009
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez potterka Pokaż wiadomość
mam bardzo podobny obrazek za oknem...

Ja już w zasadzie po świętowaniu. Wyprawiłam męża do pracy, poleguję w łóżku. Najadłam się żurku i sałatek i padłam Poza tym męczą mnie od rana skurcze w niepokojącej ilości... To pewnie przez wczorajsze szykowanie, bo dopiero po 17. znalazłam chwilę, żeby się położyć...

A teraz leżę i wynajduję ostatnie wyprawkowe okazje
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 13:36   #4010
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
mam bardzo podobny obrazek za oknem...

Ja już w zasadzie po świętowaniu. Wyprawiłam męża do pracy, poleguję w łóżku. Najadłam się żurku i sałatek i padłam Poza tym męczą mnie od rana skurcze w niepokojącej ilości... To pewnie przez wczorajsze szykowanie, bo dopiero po 17. znalazłam chwilę, żeby się położyć...

A teraz leżę i wynajduję ostatnie wyprawkowe okazje
ja to samo maz w pracy a polegiwalam, mlody w pokoju sie bawi ...
Teraz spalaszowalismy żur a ja jescze babke i makowca hehehe
i mysle co bytu porobiccc
Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
A ja w domku na święta.Jutro do teściowej jedziemy A ja maluję kartkę na chrzest dla córki szwagierki
ooo ale to farbkami? o prosze ja nie mam takiegoo daruu(

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

aa i wczesniej pisalam ale mi cofnela sie strona i nie hcialo mi sie juz 2 raz pisac, mielismy isc do mich rodzicow ale niestety mam gorzej sie czuje w lozku lezy a tate dalej stan podgoraczkowy trzyma wiec uziemieni w domuuu... i jak mielismy osc do rodzicow naszykowalam sobie koszule ktora kupilam na poczatku grudnia Marca Spencera rozm. 44 , wczoraj tak cos mnie wzielo i zaczelam przymierzac bylam pewna na 100 % ze bedzie dobra lub za duza a co sie okazalo moj piekny brzusiooo nie wlazl w nia w grudniu byla za duza a eraz za mala a po porodzie bedzie znowu za duza oooo i tyleee
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 13:52   #4011
potterka
Zakorzenienie

tego śniegu napadało dziś więcej niż przez całą zimę.. do tego wieje tak, że miejscami są zaspy do kolan... i nadal sypie

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Mąż wziął od rodziców taką matę masującą co na fotel się kładzie.. ale poczytałam w necie, że lepiej zapytać lekarza czy można używać
któraś wie coś w temacie?
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 14:02   #4012
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ooo ale to farbkami? o prosze ja nie mam takiegoo daruu(
Tak, akwarele. Po coś spędziłam 4 lata w plastyku, więzienna szkoła zatracania talentów

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Mąż wziął od rodziców taką matę masującą co na fotel się kładzie.. ale poczytałam w necie, że lepiej zapytać lekarza czy można używać
Mój wujek mówił mi że nie powinno się za dużo masować w ciąży... sama już nie wiem. Ja bez masażu bym umarła

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

BleeeeBleeee, tak mi niedobrze
Stary 2013-03-31, 14:10   #4013
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
aa i wczesniej pisalam ale mi cofnela sie strona i nie hcialo mi sie juz 2 raz pisac, mielismy isc do mich rodzicow ale niestety mam gorzej sie czuje w lozku lezy a tate dalej stan podgoraczkowy trzyma wiec uziemieni w domuuu... i jak mielismy osc do rodzicow naszykowalam sobie koszule ktora kupilam na poczatku grudnia Marca Spencera rozm. 44 , wczoraj tak cos mnie wzielo i zaczelam przymierzac bylam pewna na 100 % ze bedzie dobra lub za duza a co sie okazalo moj piekny brzusiooo nie wlazl w nia w grudniu byla za duza a eraz za mala a po porodzie bedzie znowu za duza oooo i tyleee
No to jest dopiero ból! A czemu jej nie nosiłaś w międzyczasie? Sprzedasz na allegro

Banka, używałaś kiedyś Dzidziusia do prania dziecięcych rzeczy? Zastanawiam się czy jest gorszy od loveli czy jelpa

Cytat:
[/COLOR]Mąż wziął od rodziców taką matę masującą co na fotel się kładzie.. ale poczytałam w necie, że lepiej zapytać lekarza czy można używać
Nie wiem nic na pewno, ale wydaje mi się, że raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Mi mąż też raz na jakiś czas robi masaż plecków i świetnie mi to robi, więc chyba taka mata też nie zaszkodzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-31, 14:13   #4014
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWIEC 201

Cytat:
tego śniegu napadało dziś więcej niż przez całą zimę.. do tego wieje tak, że miejscami są zaspy do kolan... i nadal sypie

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Taka mata shitsu? Z kulkami jeżdżącymi z góry na dół? Ja taką się czasami masowalam jak mnie bardzo plecy bolały.

A szpitalne śniadanie wielkanocne wyglądało tak;-)

1364735621020.jpg
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 14:24   #4015
vvgh
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Zaciskamy mocno nóżki, jeszcze nie czas na maluszki. Mamy MAJ-CZERWI

Cytat:

Załącznik 5185850
Ja to bym nic z tego nie zjadła, mięsa od połowy ciąży nie toleruję, jajek mój żołądek nigdy nie trawił, a od papryki mi niedobrze A kiwi na śniadanie?

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Znacie jakiś wiersz żeby wpisać do życzeń na chrzest? Szukam Twardowskiego, ale nic nie widzę...W ogóle w necie nic nie idzie znaleźć.
Stary 2013-03-31, 14:25   #4016
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
u nas tyle dobrze że przestało padać, i zaczęło topnieć..

Cytat:

Załącznik 5185850
dzikie szaleństwo, no ale jajko i wędlina jest

my zaraz idziemy na obiad do rodziców, a potem na świętowanie do babci
Stary 2013-03-31, 14:26   #4017
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to bym nic z tego nie zjadła, mięsa od połowy ciąży nie toleruję, jajek mój żołądek nigdy nie trawił, a od papryki mi niedobrze A kiwi na śniadanie?
A dla mnie w zasadzie śniadanie idealne częso robię sobie kanapki z takich właśnie składników Mogli Ci troszkę chrzaniku dać Aaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-31, 14:29   #4018
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
A dla mnie w zasadzie śniadanie idealne częso robię sobie kanapki z takich właśnie składników Mogli Ci troszkę chrzaniku dać Aaś
Ja i mój biedny żołądek jesteśmy mega wybredni. Jak Jurek też będzie marudził przy jedzeniu, to nie będę mu wmuszać, bo znam ten ból.. Jak można komuś na siłę wmuszać... Będziemy z Jurciem szukać najsmaczniejszych dań
Stary 2013-03-31, 14:34   #4019
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, akwarele. Po coś spędziłam 4 lata w plastyku, więzienna szkoła zatracania talentów

---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Mój wujek mówił mi że nie powinno się za dużo masować w ciąży... sama już nie wiem. Ja bez masażu bym umarła

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

BleeeeBleeee, tak mi niedobrze
o prosze suuperrr
Cytat:
No to jest dopiero ból! A czemu jej nie nosiłaś w międzyczasie? Sprzedasz na allegro

Banka, używałaś kiedyś Dzidziusia do prania dziecięcych rzeczy? Zastanawiam się czy jest gorszy od loveli czy jelpa

Nie wiem nic na pewno, ale wydaje mi się, że raz na jakiś czas nie zaszkodzi. Mi mąż też raz na jakiś czas robi masaż plecków i świetnie mi to robi, więc chyba taka mata też nie zaszkodzi
a bo zapomn ialm o niej heheh
nie uzywalam, ale wydaje mi sie ze nie ma roznicy , ja do prania uzywam plynu do plukania silan bialy , wiec zapach zostaje jego a jezeli chodzi o upranie to chyba ten sam poziom
Cytat:
Taka mata shitsu? Z kulkami jeżdżącymi z góry na dół? Ja taką się czasami masowalam jak mnie bardzo plecy bolały.

Załącznik 5185850
jak dla mnie nie wyglada zle , nawet ladnie podne , malo troszke ale ładnie wyglada
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 14:42   #4020
vvgh
Wtajemniczenie

Co za wiersz:
Kiedy moja matka mnie rodziła,
spomiędzy nóg jej płynęła krew.
Cierpiałysmy obie,
ona więcej niż ja.

W sam raz na chrzest, hahahaa.

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ----------

P r z e d c e s a r s k i m c i ę c i e m
Naga na nagim
stole,
schwytana w potrzask
ulewy swiatła,
osaczona przez białych mężczyzn
w białych maskach,
sledzę nader uważnie
rękę w gumowej rękawiczce,
która za chwilę wbije mi w grzbiet
igłę
znieczulającego zastrzyku.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości