Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-31, 12:17   #391
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10

hej!
po dzisiejszym dniu będę miała co spalac
mam nadzieje że znajde dzis chwilke na jakiś trening, bo kokardki mi opadaja jak mysle ile zjadłam (bo wypada.. )

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 12:31   #392
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlizeee Pokaż wiadomość
Super kiedy ja taka takie osiągne? Pomalutku nogi Ci też spadną a pupa super wygląda taka pełna
A co Ty sie tak waga przejmujesz skoro masz spadki to znaczy że wszystko jest ok
no ale w porownaniu z taka talią to pupa glupio wyglada:d jak Kim Kardashian, a ona jest masakryczna. w sumie moja przynajmniej naturalna a jesli chodzi o wage, to nie przejmuje sie nia juz tak jak kiedyś. ale jednak jak sie przez całe życie uważało wagę za wyznacznik to trudno tak całkowicie się odciąć.

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
hej!
po dzisiejszym dniu będę miała co spalac
mam nadzieje że znajde dzis chwilke na jakiś trening, bo kokardki mi opadaja jak mysle ile zjadłam (bo wypada.. )
no ja tak samo, ale dzis mam zaplanowany dzien bez cwiczen... bedzie ceizko

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 12:40   #393
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b
Konto usunięte

Hejka z rana
Ja zaraz się zbieram i jadę do rodzinki na świąteczny obiad, miłego dnia kobietki.

Cytat:
Napisane przez MystifyGirl Pokaż wiadomość
Chyba ze 3-4 wątki powstały jak mnie nie było masakra

Przez Wasz link do tygryska straciłam motywację, czytając TO i TO . Wiadomo,kazdy ruch jest dobry ale czy na Was te uwagi tez tak wpłynęły, jak na mnie? Wolę czytać,że cardio jest równie ważne, a bieganie ma sens...nikt z nas nie biega 2-3h dziennie żeby wysuwać takie wnioski, od razu że hormon stresu, spowolniony metabolizm? Ona miała zamiar motywować chyba, tak? nie lubię jak mi się wmawia, że lepiej sobie odpuścić...

Pzdr

Ps
Super temat wątku, dobrze,że zmieniłyście
A mnie się coś wydaje po tym co napisałaś, że szukasz w innych powodu dla którego zaprzestałaś ćwiczyć, a to czy to robisz czy nie, zależy tylko i wyłącznie od ciebie samej.

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość

Dzień dobry!
Jak tam brzuszki, napchane po śniadanku? Ja sie czuje mega ciezko, mimo ze ogromnych ilosci nie zjadłam. Ale dopchałyśmy z mamą kawą i ciastem, to moze dlatego...

Zakończyłam shreda, pomierzyłam. Szału nie ma, ale nie jest źle. Myślę, że osoby, które dopiero zaczynaja ćwiczyć mają lepsze efekty, moje ciało jest już jednak przyzwyczajone. No ale:

Porownanie pomiarów 20.02.2013 i 31.03.2013

biust: 93/93cm bez zmian
pod biustem: 72/71cm -1cm
talia 65/65 cm bez zmian (mi tutaj juz nie ma co spadać)
pępek: 74/74cm bez zmian
pupa 102/103cm +1cm ;/
udo góra: 59/59cm bez zmian
udo środek 55/54cm -1cm
udo nad kolanem 45/44cm -1cm
łydka 38,5/38,5 cm
waga 68,4 / 70,3 (wtf?)

Udo środek i dół przed shredem zmierzyłam pierwszy raz. I dobrze, bo tak bym wg mnie żadnych spadków nie miała I dobrze, bo wizualnie właśnie tam widze największe zmiany, nogi sa ciut szczuplejsze, duzo jedrniejsze. Cellulit jest, ale wg mnie duzo mniej widoczny. Pupa sie za to coraz wieksza robi ale wizoalnie tez chyba lepiej wygląda.
Zobaczymy na zdjęciach, ale zrobie je po swietach dopiero.
A wagi to już nie bede komentować....
ważne, że coś się dzieje, a pupa się ujędrnia i podnosi, więc i troszkę w obwodzie przybywa.

Cytat:
Napisane przez uUuAsissuUu Pokaż wiadomość
Co do artykułu tygryska- nie widzę nic oburzającego w nim ani demotywującego
Dokładnie, ale ktoś tu widocznie szuka dla siebie usprawiedliwienia.
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 12:49   #394
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
no ale w porownaniu z taka talią to pupa glupio wyglada:d jak Kim Kardashian, a ona jest masakryczna. w sumie moja przynajmniej naturalna a jesli chodzi o wage, to nie przejmuje sie nia juz tak jak kiedyś. ale jednak jak sie przez całe życie uważało wagę za wyznacznik to trudno tak całkowicie się odciąć.
Ja nic do duzych pup nie mam ;-) fakt, pupa Kim jest przegięciem, ale np. podoba mi się dół większy, z pupą a nie jakąś podróbeczką i wąska talia do tego
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 12:53   #395
charlizeee
Zakorzenienie

Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10

Cytat:

no ja tak samo, ale dzis mam zaplanowany dzien bez cwiczen... bedzie ceizko
Właśnie super wygląda taka okraglutka pupcia i super wąska talia więc nie narzekaj bo ja mam szczupłe nogi i biodra talie prawie rzadną
Zobacz na J Lo ona ma ksztsłrną pupe i wąska talie a jak wyglada Ty masz podobny typ figury więc zamiast szukać dziury w całym spójrz jakie masz atuty kochana

Edytowane przez charlizeee
Czas edycji: 2013-03-31 o 12:55
charlizeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 13:21   #396
juz_mam_konto
Zadomowienie

To moje najgorsze Święta

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
Właśnie super wygląda taka okraglutka pupcia i super wąska talia więc nie narzekaj bo ja mam szczupłe nogi i biodra talie prawie rzadną
Zgadzam się, ja też zazdroszczę, kocham duże pupy i wąską talię

juz_mam_konto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 13:21   #397
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juz_mam_konto Pokaż wiadomość
To moje najgorsze Święta
Co sie stało?
Stary 2013-03-31, 13:23   #398
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
To moje najgorsze Święta
Coś się stało ?
Ja szczerze mówiąc w ogóle nie czuję, że są święta Oprócz tego, że dostaję życzenia, na śniadanie nie zjadłąm owsianki i mam do środy wolne to nie widze żadnej różnicy. Nawet atmosfery nie ma świątecznej ale...nie przeszkadza mi to ;-)
Stary 2013-03-31, 13:28   #399
charlizeee
Zakorzenienie

Cytat:
Coś się stało ?
Ja szczerze mówiąc w ogóle nie czuję, że są święta Oprócz tego, że dostaję życzenia, na śniadanie nie zjadłąm owsianki i mam do środy wolne to nie widze żadnej różnicy. Nawet atmosfery nie ma świątecznej ale...nie przeszkadza mi to ;-)
U mnie tak samo TŻ w pracy do 22 nawet śniadania nie zjedlismy razem jestem z dała od rodziny o jakieś 2000km więc siedzę sama z młodym i takie mam święta
Stary 2013-03-31, 13:40   #400
juz_mam_konto
Zadomowienie

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40065832]
Dokładnie, ale ktoś tu widocznie szuka dla siebie usprawiedliwienia.[/QUOTE]
E tam, to nie chodzi o usprawiedliwienie. Ja też się czuje zniechęcona takimi wpisami, bo ktoś mi na wstępie mówi, żebym była przygotowana na brak efektów.

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Przez ostatnie dni zapie***łam ostro, żeby jedzenia było, żeby porządek był i dziś jednak wyszło, że niepotrzebnie. Oboje rodzice są w pracy, a ja siedzę w domu z rodzeństwem. Wiecie jakie mam rodzeństwo? Starsze 18 i 21 l. siedzą i grają w jakieś gry w internecie i nie obchodzi ich, że są święta. Młodsza to jeszcze jeszcze, no ale dla nas dwóch będę stół zastawiać? W ogóle nie wiem dla kogo to wszystko, naprawdę. Jutro też moja mama idzie do pracy, więc też będzie nieciekawie. Po prostu... Dzień jak co dzień, serio. A tyle było przygotowań.

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
U mnie tak samo TŻ w pracy do 22 nawet śniadania nie zjedlismy razem jestem z dała od rodziny o jakieś 2000km więc siedzę sama z młodym i takie mam święta
Też nieciekawie...
Boże, jak jak zazdroszczę ludziom, którzy mają normalne rodziny i mogą razem spędzić święta... Moi sąsiedzi tak mają, samochody to już u nich na podjeździe się nie nie mieszczą.

Stary 2013-03-31, 14:23   #401
seductivee
Zakorzenienie

Oh.. Nie nadrobię Was, i nie wiem jak spalę to co przez te dni zjadłam Ma-sa-kra! Tak się obżeram jak świnia... Ale "tak trzeba" Wpadłam tylko, żeby Wam życzyć wesołych i pogodnych świąt Jutro pewnie będe miała więcej czasu, by tu coś napisać

Buziaki, trzymajcie się kochane <333

02.08.2008 - 12.11.2012 - 12.09.2015

seductivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 14:40   #402
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nic do duzych pup nie mam ;-) fakt, pupa Kim jest przegięciem, ale np. podoba mi się dół większy, z pupą a nie jakąś podróbeczką i wąska talia do tego
Cytat:
Zobacz na J Lo ona ma ksztsłrną pupe i wąska talie a jak wyglada Ty masz podobny typ figury więc zamiast szukać dziury w całym spójrz jakie masz atuty kochana
Cytat:
To moje najgorsze Święta

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Zgadzam się, ja też zazdroszczę, kocham duże pupy i wąską talię
dzięki dziewczynki

INSTA
Stary 2013-03-31, 14:45   #403
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez seductivee Pokaż wiadomość
Oh.. Nie nadrobię Was, i nie wiem jak spalę to co przez te dni zjadłam Ma-sa-kra! Tak się obżeram jak świnia... Ale "tak trzeba" Wpadłam tylko, żeby Wam życzyć wesołych i pogodnych świąt Jutro pewnie będe miała więcej czasu, by tu coś napisać

Buziaki, trzymajcie się kochane <333
Wcale nie trzeba! Ja sobie pozwoliłam na jeszcze jedno milkowe jajko i jajko galaretkowe- robicie?

Co nuda robi z człowiekiem- czytam TEGO bloga. Nie wierzę w to co widzę. Na drugiej stronie jeśli jesteście zainteresowane są dziwactwa jakie autor bloga lubi. Szok

U mnie święta przestały być świąteczne, jak siostra z rodziną wyjechały za granicę Nie ma dla kogo przygotowywać, a mama wciąż chce- ale po co? Ja nie jem tyle, chyba że symbolicznie a ona cąły czas chce kupować i robić jak dla wojska Święta to dla mnie czas by się wyspać, odpocząć, nadrobić zaległości szkolne/towarzyskie a teraz dodatkowo siedzenia na wizażu i zgłębiania tajników fitnessu

Edytowane przez uUuAsissuUu
Czas edycji: 2013-03-31 o 14:48
Stary 2013-03-31, 14:49   #404
Konto usunięte

Cytat:
E tam, to nie chodzi o usprawiedliwienie. Ja też się czuje zniechęcona takimi wpisami, bo ktoś mi na wstępie mówi, żebym była przygotowana na brak efektów.
Ale ćwiczysz tak? Nie piszesz, że przez to, ze ktoś coś napisał lub wrzucił jakiś link, nie będziesz ćwiczyć. Można być zniechęconym, ale to czy będziesz ćwiczyć dalej, zależeć będzie tylko i wyłącznie od ciebie samej.
To tak jak ja bym napisała, że skoro ktoś tu napisał, że zjadł słodycze, to ja przez tą osobę lub jej wpis też zjadłam. Sama zobacz jak to brzmi, myślenie na poziomie szkoły podstawowej. Jesteśmy wolnymi ludźmi i mamy wolną wolę, są rzeczy które zależą w głównej mierze od nas samych.
Odnośnie tych świąt rodzinnych o których pisałaś, to powiem ci, że pojęcie normalnej rodziny jest bardzo względne i to co z zewnątrz może wygląda fajnie, w gruncie rzeczy wcale takie nie jest. Także nie przejmuj się, aż tak bardzo, poświętuj z młodszą siostrą tak jak możesz i pomyśl sobie, że są ludzie, którzy mają o wiele gorzej.

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
dzięki dziewczynki
Nie masz za co dziękować smerffie. Masz naprawdę bardzo fajną i seksowną figurę.
d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 15:04   #405
camelia111
Zakorzenienie

Witajcie, ja już po świątecznym śniadaniu u rodzinki ... o rany, nie wiedziałam, że będzie aż TYLE jedzenia jadłam w w miare rozsądnie, ale raczej nazwałabym to dwudaniowym obiadem, a nie śniadaniem ( żurek, potrawy na ciepło, rozmaite sałatki itp)
Plus na deser 2 spore kawałki keksa. Oj, chyba Banish mnie dziś ukaże

Wesołych świąt moje drogie Wizażanki
camelia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 15:13   #406
charlizeee
Zakorzenienie

U mnie piękna pogoda słonecznie i ciepło jak mały wstanie z drzemki to może wybiorą sie na spacer

Melduje
Tiffany booty shaking waist workout
30DS D9 L1
Stary 2013-03-31, 16:31   #407
camelia111
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie piękna pogoda słonecznie i ciepło jak mały wstanie z drzemki to może wybiorą sie na spacer

Melduje
Tiffany booty shaking waist workout
30DS D9 L1
Zazdroszczę, u mnie boże narodzenie Śniegu po kolana napadło i mróz. Postanowiliśmy dziś zrobić rodzinny żarcik sąsiadom i zapalić wieczorem lampki choinkowe przed domem (wiszą sobie jeszcze ale nikt ich nie używa)
camelia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 16:38   #408
juz_mam_konto
Zadomowienie

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40066841]Ale ćwiczysz tak? Nie piszesz, że przez to, ze ktoś coś napisał lub wrzucił jakiś link, nie będziesz ćwiczyć. Można być zniechęconym, ale to czy będziesz ćwiczyć dalej, zależeć będzie tylko i wyłącznie od ciebie samej.
To tak jak ja bym napisała, że skoro ktoś tu napisał, że zjadł słodycze, to ja przez tą osobę lub jej wpis też zjadłam. Sama zobacz jak to brzmi, myślenie na poziomie szkoły podstawowej. Jesteśmy wolnymi ludźmi i mamy wolną wolę, są rzeczy które zależą w głównej mierze od nas samych. [/QUOTE]
No tak, jakby ćwiczę, od kilku dni przerwa. Tylko że tu nie chodzi o to, że jak ktoś powie to ja to robię, tylko autorka bloga jest takim mini-guru fitnessowym z tego co widzę, więc to mnie trochę zniechęca.
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40066841]Odnośnie tych świąt rodzinnych o których pisałaś, to powiem ci, że pojęcie normalnej rodziny jest bardzo względne i to co z zewnątrz może wygląda fajnie, w gruncie rzeczy wcale takie nie jest. Także nie przejmuj się, aż tak bardzo, poświętuj z młodszą siostrą tak jak możesz i pomyśl sobie, że są ludzie, którzy mają o wiele gorzej[/QUOTE]
No, ale ja bym chciała mieć taką normalną normalną. Skoro moje rodzeństwo potrafi całe dnie spędzać nie odchodząc od komputera, chyba że na siku i po kanapkę to... Mogę komuś ich oddać, kto chętny? A ci sąsiedzi, o których wspomniałam, to naprawdę świetni ludzie, mogliby mnie przygarnąć. Oni właśnie nic nie robią na pokaz, oni po prostu są tacy... no, szczerzy, mają pozytywny stosunek do wszystkiego i wszystkich.
W dodatku kolejny nawrót choroby mam.

Stary 2013-03-31, 16:49   #409
Konto usunięte

Cytat:
No tak, jakby ćwiczę, od kilku dni przerwa. Tylko że tu nie chodzi o to, że jak ktoś powie to ja to robię, tylko autorka bloga jest takim mini-guru fitnessowym z tego co widzę, więc to mnie trochę zniechęca.
Widze tylko jedno wyjście, nie zaglądaj tam i nie czytaj.
Cytat:
No, ale ja bym chciała mieć taką normalną normalną. Skoro moje rodzeństwo potrafi całe dnie spędzać nie odchodząc od komputera, chyba że na siku i po kanapkę to... Mogę komuś ich oddać, kto chętny? A ci sąsiedzi, o których wspomniałam, to naprawdę świetni ludzie, mogliby mnie przygarnąć. Oni właśnie nic nie robią na pokaz, oni po prostu są tacy... no, szczerzy, mają pozytywny stosunek do wszystkiego i wszystkich.
W dodatku kolejny nawrót choroby mam.
Za rodzeństwo dziękuję , wystarczą mi moje dzieci przyklejone do laptopów... no i nie byłabym w porządku, gdybym nie wspomniała o samej sobie, wiecznie siedzę przy laptopie, nie gram co prawda, bo nie lubię, ale jestem uzależniona od internetu.
Co do rodziny to nic straconego, założysz swoją, będziesz miała dzieciaczki to będziesz im robic takie święta o jakich zawsze sama marzyłaś, dzieci uwielbiają święta, a jak od dziecka widzą, że rodzice świętują, to same później je celebrują.
Pogoda taka, że sprzyja chorowaniu, trzymaj się cieplutko i nie zamartwiaj się.

Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b
Czas edycji: 2013-03-31 o 16:54
Stary 2013-03-31, 16:55   #410
Starless
Raczkowanie

Cytat:
Co nuda robi z człowiekiem- czytam TEGO bloga. Nie wierzę w to co widzę. Na drugiej stronie jeśli jesteście zainteresowane są dziwactwa jakie autor bloga lubi. Szok
oj chcialabym umiec tak nakladac cienie jak ON. brzmi abstrakcyjnie kolejny przykład zagubionego nastolatka albo kryzysu męskości:P w czasach glam rocka mógłby bez krępacji tak chodzic po ulicy

Edytowane przez Starless
Czas edycji: 2013-03-31 o 16:58
Starless jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 17:41   #411
BlackAngel
Adwokat diabła

hej!
ja już po 'imprezie' rodzinnej

pada snieg

Stary 2013-03-31, 18:10   #412
Konto usunięte

Cytat:
pada snieg
U nas też.
Stary 2013-03-31, 18:11   #413
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
pada snieg
U mnie nie, ale sie chwalę cichoo
Zabieram się za Banish i Ripped

Mam ochotę napić się dziiiś
Stary 2013-03-31, 18:12   #414
BlackAngel
Adwokat diabła

Wielkanoc w śniegu no żal..
nogi mnie bolą, stałam prawie 3h

ech, te święta sa do bani!
i musze poćwiczyć bo objadłam sie aż grzech..

Stary 2013-03-31, 18:12   #415
charlizeee
Zakorzenienie

Zjadłam 3 kawałki makowca

Mój mały po wczorajszym upadku ma nos jak bokser po walce na szczęście go nie boli bardzo

Edytowane przez charlizeee
Czas edycji: 2013-03-31 o 18:36
charlizeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 18:34   #416
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mały po wczorajszym upadku ma nie jak bokser po walce na szczęście go nie boli bardzo
Przypomniałaś mi, jak kiedyś mój mały kuzyn biegł do drzwi by mi otworzyć i biedny nie wyrobił na zakręcie, huknął twarzą w podłogę, aż krew się polała. Ryk, wszyscy spanikowaliśmy że mu ząbki wypadły, tak się lało i taki ryk był Nic się nie stało wielkiego, tylko właśnie lekko napuchnięty chodził biedny.

Dzisiaj jednak robię przerwę. Przy II circut banisha tak mi się zakręciło w głowie że prawie upadłam No cóż, kolejna niezaplanowana przerwa.
Stary 2013-03-31, 18:37   #417
charlizeee
Zakorzenienie

No ja wczoraj też sie najadłam strachu a najgorsze w tym wszystkim to że stałam obok niego ehh ale takie maluszki szybko sie regenerują
Stary 2013-03-31, 18:38   #418
smerffie
Zakorzenienie

[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40068177]U nas też.[/QUOTE]

Hanka, nie strasz! masz czas do wtorku zeby sie pozbyć tego śniegu

INSTA
Stary 2013-03-31, 18:41   #419
horo_2
Zadomowienie

Wesołych Świąt
nie miałąm okazji wcześniej złożyć życzeń, ale... biegam od rana do wieczora. Wczoraj pół dnia w kuchni i sprzatanie, a po obiedzie już zeszli sie goście i tak do późna... nawet nie poćwiczyłam ... kompletnie nic
Dzisiaj też przymusowa przerwa... kolejna tura rodzinki zaraz się zwali na domowe wypieki...
qrczę... jem i ... tyję ... dobrze, ze pomiary dopiero za tydzień; zdążę spalić, mam nadzieję

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 18:48   #420
ewuuuuu
Raczkowanie

mam za sobą :
-DAY 1 / LEVEL 1 -> 30 DS

jestem bardzo zadowolona, że udało mi się w końcu, po długim czasie rozmyślań zabrać za ten trening
fajny, niezbyt lekki, bo cała mokra i czerwona jestem, a to luuubię, więc na pewno tego nie zostawię
wtedy wiem, że coś się dzieje, tłuszczyk się spala i to daje mi kopa do działania..jedyną moją obawą są nogi, które mi się do teraz trzęsą jak galareta he he, mam nadzieję, że zakwasów nie będzie jutro, co bym dała radę dzień 2 wykonać bez problemu.

Mam nadzieję, że to zadowolenie nie zniknie po 3 dniach i wytrwam do końca, dobre jest to, że za 9 dni zmierzę się z zupełnie innym levelem, więc o monotonii nie ma mowy

Do tego myślę, żeby dołączyć wyzwanie : "30 dni z Tiffany, no more back fats" czyli słynne tiffoczki..których już ze 2 tyg nie robiłam..kiedyś to 2 razy dziennie i efekty były ! bo boczki się zmniejszyły aczkolwiek mi to najbardziej na wyszczupleniu talii zależy..

smerfie dzisiaj chyba wrzuciłąś swoje wyniki po kolejnym programie z Jillian i pamietam że przy talii było 65 i napisałąś, że stamtąd już nie ma co spadać , powiedz mi po jakim treningu tak Ci fajnie talia się wyszczupliła ?

ja mam za oknem biało faajną wiosnę mamy w tym roku..nie ma co ;P

05.01.15 63,3 kg
05.02.15 61,1 kg
05.04.15 57,1 kg

celem jest osiągnąć 55 kg (waga sprzed roku)

Edytowane przez ewuuuuu
Czas edycji: 2013-03-31 o 18:51
ewuuuuu jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości