|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Adwokat diabła
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
hej!
![]() po dzisiejszym dniu będę miała co spalac ![]() mam nadzieje że znajde dzis chwilke na jakiś trening, bo kokardki mi opadaja jak mysle ile zjadłam (bo wypada.. )
|
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jesli chodzi o wage, to nie przejmuje sie nia juz tak jak kiedyś. ale jednak jak sie przez całe życie uważało wagę za wyznacznik to trudno tak całkowicie się odciąć. Cytat:
|
||
|
|
|
#393 | |||
|
Konto usunięte
|
Hejka z rana
![]() Ja zaraz się zbieram i jadę do rodzinki na świąteczny obiad, miłego dnia kobietki Cytat:
Cytat:
ważne, że coś się dzieje, a pupa się ujędrnia i podnosi, więc i troszkę w obwodzie przybywa.Cytat:
|
|||
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
Zobacz na J Lo ona ma ksztsłrną pupe i wąska talie a jak wyglada Ty masz podobny typ figury więc zamiast szukać dziury w całym spójrz jakie masz atuty kochana
Nigdy nie przyjmuj rad od osób,które nie osiągnęły tego, co Ty chcesz osiągnąć. Edytowane przez charlizeee Czas edycji: 2013-03-31 o 12:55 |
|
|
|
|
#396 | |
|
Zadomowienie
|
To moje najgorsze Święta
![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Coś się stało ?
Ja szczerze mówiąc w ogóle nie czuję, że są święta Oprócz tego, że dostaję życzenia, na śniadanie nie zjadłąm owsianki i mam do środy wolne to nie widze żadnej różnicy. Nawet atmosfery nie ma świątecznej ale...nie przeszkadza mi to ;-)
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tak samo TŻ w pracy do 22 nawet śniadania nie zjedlismy razem jestem z dała od rodziny o jakieś 2000km więc siedzę sama z młodym i takie mam święta
|
#400 | |
|
Zadomowienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40065832]
Dokładnie E tam, to nie chodzi o usprawiedliwienie. Ja też się czuje zniechęcona takimi wpisami, bo ktoś mi na wstępie mówi, żebym była przygotowana na brak efektów. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Przez ostatnie dni zapie***łam ostro, żeby jedzenia było, żeby porządek był i dziś jednak wyszło, że niepotrzebnie. Oboje rodzice są w pracy, a ja siedzę w domu z rodzeństwem. Wiecie jakie mam rodzeństwo? Starsze 18 i 21 l. siedzą i grają w jakieś gry w internecie i nie obchodzi ich, że są święta. Młodsza to jeszcze jeszcze, no ale dla nas dwóch będę stół zastawiać? W ogóle nie wiem dla kogo to wszystko, naprawdę. Jutro też moja mama idzie do pracy, więc też będzie nieciekawie. Po prostu... Dzień jak co dzień, serio. A tyle było przygotowań. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
Boże, jak jak zazdroszczę ludziom, którzy mają normalne rodziny i mogą razem spędzić święta... Moi sąsiedzi tak mają, samochody to już u nich na podjeździe się nie nie mieszczą.
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Oh.. Nie nadrobię Was, i nie wiem jak spalę to co przez te dni zjadłam
Ma-sa-kra! Tak się obżeram jak świnia... Ale "tak trzeba" Wpadłam tylko, żeby Wam życzyć wesołych i pogodnych świąt Jutro pewnie będe miała więcej czasu, by tu coś napisać Buziaki, trzymajcie się kochane <333 |
|
|
|
#402 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie pozwoliłam na jeszcze jedno milkowe jajko i jajko galaretkowe- robicie? ![]() Co nuda robi z człowiekiem- czytam TEGO bloga. Nie wierzę w to co widzę. Na drugiej stronie jeśli jesteście zainteresowane są dziwactwa jakie autor bloga lubi. Szok ![]() U mnie święta przestały być świąteczne, jak siostra z rodziną wyjechały za granicę Nie ma dla kogo przygotowywać, a mama wciąż chce- ale po co? Ja nie jem tyle, chyba że symbolicznie a ona cąły czas chce kupować i robić jak dla wojska Święta to dla mnie czas by się wyspać, odpocząć, nadrobić zaległości szkolne/towarzyskie a teraz dodatkowo siedzenia na wizażu i zgłębiania tajników fitnessu Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2013-03-31 o 14:48 |
|
|
|
|
#404 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To tak jak ja bym napisała, że skoro ktoś tu napisał, że zjadł słodycze, to ja przez tą osobę lub jej wpis też zjadłam. Sama zobacz jak to brzmi , myślenie na poziomie szkoły podstawowej . Jesteśmy wolnymi ludźmi i mamy wolną wolę, są rzeczy które zależą w głównej mierze od nas samych. Odnośnie tych świąt rodzinnych o których pisałaś, to powiem ci, że pojęcie normalnej rodziny jest bardzo względne i to co z zewnątrz może wygląda fajnie, w gruncie rzeczy wcale takie nie jest . Także nie przejmuj się, aż tak bardzo, poświętuj z młodszą siostrą tak jak możesz i pomyśl sobie, że są ludzie, którzy mają o wiele gorzej---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Nie masz za co dziękować smerffie. Masz naprawdę bardzo fajną i seksowną figurę .
|
|
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, ja już po świątecznym śniadaniu u rodzinki ... o rany, nie wiedziałam, że będzie aż TYLE jedzenia
jadłam w w miare rozsądnie, ale raczej nazwałabym to dwudaniowym obiadem, a nie śniadaniem Plus na deser 2 spore kawałki keksa. Oj, chyba Banish mnie dziś ukaże ![]() Wesołych świąt moje drogie Wizażanki
|
|
|
|
#406 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie piękna pogoda słonecznie i ciepło jak mały wstanie z drzemki to może wybiorą sie na spacer
Melduje Tiffany booty shaking waist workout 30DS D9 L1
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śniegu po kolana napadło i mróz. Postanowiliśmy dziś zrobić rodzinny żarcik sąsiadom i zapalić wieczorem lampki choinkowe przed domem (wiszą sobie jeszcze ale nikt ich nie używa )
|
|
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40066841]Ale ćwiczysz tak? Nie piszesz, że przez to, ze ktoś coś napisał lub wrzucił jakiś link, nie będziesz ćwiczyć. Można być zniechęconym, ale to czy będziesz ćwiczyć dalej, zależeć będzie tylko i wyłącznie od ciebie samej.
To tak jak ja bym napisała, że skoro ktoś tu napisał, że zjadł słodycze, to ja przez tą osobę lub jej wpis też zjadłam. Sama zobacz jak to brzmi , myślenie na poziomie szkoły podstawowej . Jesteśmy wolnymi ludźmi i mamy wolną wolę, są rzeczy które zależą w głównej mierze od nas samych. [/QUOTE]No tak, jakby ćwiczę, od kilku dni przerwa. Tylko że tu nie chodzi o to, że jak ktoś powie to ja to robię, tylko autorka bloga jest takim mini-guru fitnessowym z tego co widzę, więc to mnie trochę zniechęca. [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40066841]Odnośnie tych świąt rodzinnych o których pisałaś, to powiem ci, że pojęcie normalnej rodziny jest bardzo względne i to co z zewnątrz może wygląda fajnie, w gruncie rzeczy wcale takie nie jest . Także nie przejmuj się, aż tak bardzo, poświętuj z młodszą siostrą tak jak możesz i pomyśl sobie, że są ludzie, którzy mają o wiele gorzejNo, ale ja bym chciała mieć taką normalną normalną . Skoro moje rodzeństwo potrafi całe dnie spędzać nie odchodząc od komputera, chyba że na siku i po kanapkę to... Mogę komuś ich oddać, kto chętny ? A ci sąsiedzi, o których wspomniałam, to naprawdę świetni ludzie, mogliby mnie przygarnąć . Oni właśnie nic nie robią na pokaz, oni po prostu są tacy... no, szczerzy, mają pozytywny stosunek do wszystkiego i wszystkich.W dodatku kolejny nawrót choroby mam
|
#409 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Cytat:
.Co do rodziny to nic straconego, założysz swoją, będziesz miała dzieciaczki to będziesz im robic takie święta o jakich zawsze sama marzyłaś , dzieci uwielbiają święta, a jak od dziecka widzą, że rodzice świętują, to same później je celebrują.Pogoda taka, że sprzyja chorowaniu, trzymaj się cieplutko i nie zamartwiaj się Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2013-03-31 o 16:54 |
||
|
|
|
#410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kolejny przykład zagubionego nastolatka albo kryzysu męskości:P w czasach glam rocka mógłby bez krępacji tak chodzic po ulicy
Edytowane przez Starless Czas edycji: 2013-03-31 o 16:58 |
|
|
|
|
#411 |
|
Adwokat diabła
|
hej!
ja już po 'imprezie' rodzinnej ![]() pada snieg
|
|
#412 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#414 |
|
Adwokat diabła
|
Wielkanoc w śniegu no żal..
![]() nogi mnie bolą, stałam prawie 3h ech, te święta sa do bani! i musze poćwiczyć bo objadłam sie aż grzech..
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam 3 kawałki makowca
Mój mały po wczorajszym upadku ma nos jak bokser po walce na szczęście go nie boli bardzo
Nigdy nie przyjmuj rad od osób,które nie osiągnęły tego, co Ty chcesz osiągnąć. Edytowane przez charlizeee Czas edycji: 2013-03-31 o 18:36 |
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj jednak robię przerwę. Przy II circut banisha tak mi się zakręciło w głowie że prawie upadłam No cóż, kolejna niezaplanowana przerwa.
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
No ja wczoraj też sie najadłam strachu a najgorsze w tym wszystkim to że stałam obok niego ehh ale takie maluszki szybko sie regenerują
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40068177]U nas też
.[/QUOTE]Hanka, nie strasz! masz czas do wtorku zeby sie pozbyć tego śniegu
|
|
|
|
#419 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt
nie miałąm okazji wcześniej złożyć życzeń, ale... biegam od rana do wieczora. Wczoraj pół dnia w kuchni i sprzatanie, a po obiedzie już zeszli sie goście i tak do późna... nawet nie poćwiczyłam Dzisiaj też przymusowa przerwa... kolejna tura rodzinki zaraz się zwali na domowe wypieki... qrczę... jem i ... tyję ... dobrze, ze pomiary dopiero za tydzień; zdążę spalić, mam nadzieję
|
|
#420 |
|
Raczkowanie
|
mam za sobą :
-DAY 1 / LEVEL 1 -> 30 DS jestem bardzo zadowolona, że udało mi się w końcu, po długim czasie rozmyślań zabrać za ten trening fajny, niezbyt lekki, bo cała mokra i czerwona jestem, a to luuubię, więc na pewno tego nie zostawię ![]() wtedy wiem, że coś się dzieje, tłuszczyk się spala i to daje mi kopa do działania..jedyną moją obawą są nogi, które mi się do teraz trzęsą jak galareta he he, mam nadzieję, że zakwasów nie będzie jutro, co bym dała radę dzień 2 wykonać bez problemu.Mam nadzieję, że to zadowolenie nie zniknie po 3 dniach i wytrwam do końca, dobre jest to, że za 9 dni zmierzę się z zupełnie innym levelem, więc o monotonii nie ma mowy ![]() Do tego myślę, żeby dołączyć wyzwanie : "30 dni z Tiffany, no more back fats" czyli słynne tiffoczki..których już ze 2 tyg nie robiłam..kiedyś to 2 razy dziennie i efekty były ! bo boczki się zmniejszyły aczkolwiek mi to najbardziej na wyszczupleniu talii zależy..smerfie dzisiaj chyba wrzuciłąś swoje wyniki po kolejnym programie z Jillian i pamietam że przy talii było 65 i napisałąś, że stamtąd już nie ma co spadać , powiedz mi po jakim treningu tak Ci fajnie talia się wyszczupliła ?ja mam za oknem biało faajną wiosnę mamy w tym roku..nie ma co ;P
walczę o wymarzoną figurę ![]() 05.01.15 63,3 kg ![]() 05.02.15 61,1 kg ![]() 05.04.15 57,1 kg celem jest osiągnąć 55 kg (waga sprzed roku) Edytowane przez ewuuuuu Czas edycji: 2013-03-31 o 18:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

a jesli chodzi o wage, to nie przejmuje sie nia juz tak jak kiedyś. ale jednak jak sie przez całe życie uważało wagę za wyznacznik to trudno tak całkowicie się odciąć.
masakra 

ważne, że coś się dzieje, a pupa się ujędrnia i podnosi, więc i troszkę w obwodzie przybywa.

Ma-sa-kra! Tak się obżeram jak świnia... Ale "tak trzeba" 

Ja sobie pozwoliłam na jeszcze jedno milkowe jajko i jajko galaretkowe- robicie? 
. Także nie przejmuj się, aż tak bardzo, poświętuj z młodszą siostrą tak jak możesz i pomyśl sobie, że są ludzie, którzy mają o wiele gorzej
jadłam w w miare rozsądnie, ale raczej nazwałabym to dwudaniowym obiadem, a nie śniadaniem 

.