Krakowianki - XXII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-30, 21:12   #2161
Ineso
Matka Smoka

Dot.: Krakowianki - XXII

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
a to nie jest tak, że w święta kalorie naliczają się in minus?
Skąd pochodzisz? Podoba mi się to regionalne porzekadło, chętnie się przeprowadzę
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 21:21   #2162
marta462
Raczkowanie

GG do marta462

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość
Ooo to rzeczywiście przyjemna cena Jak już go dopadniesz to daj znać ile waży, bo w zeszłym roku
Mam go juz w domku, ale nie wiem ile wazy ;p nie potrafie okreslic, ale jest dosc lekki
Stary 2013-03-30, 21:24   #2163
Melka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
Wiejsko-sielsko-anielsko?
Ta wieś nie ma nic wspólnego z kreowaną polską wsią - ostoją spokoju. Tu dopiero poznaję, jakie ludzie mogą mieć problemy. Największy brzmi " Bo co ludzie powiedzą ! ". A potem że my " ferment siejemy ! Tego tu nigdy nie było ! " :P Mózgiem tąpie.
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 22:04   #2164
Cara_Mel
Zadomowienie

Hej dziewczyny Bardzo chętnie bym dołączyła do Waszego grona Krakowianek
Na "dzien dobry" juz Was pomęczę xD
Liczę na to, że mnie poratujecie, jako znawczynie tematu. Mianowicie - szukam tego tuszu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 wiele dobrego o nim słyszałam, ale ostatnio nie widzę go w zadnej drogerii. Nie wiecie, gdzie najlepiej mogę znaleźć?
Na allegro też wymiecione. Zastanawiam się jeszcze nad tym, ale już przez all, bo taniej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...lp.html&next=1.

A i jeszcze pytanie - gdzie można najtaniej dostać balsam aloesowy Mrs Potters? Obeszłam ostatnio wszystkie Firlity bo akurat mieli na promocji w tym miesiącu, ale półki świeciły pustkami. ;(

Przepraszam, że się tak wbiłam między mazurki i jajeczka

Edytowane przez Cara_Mel
Czas edycji: 2013-03-30 o 22:10
Cara_Mel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 22:17   #2165
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
śpimy krócej godzinę do przodu.
Nie lubię tego.

Nie wiem jak Potter, bo tylko właśnie firlity mi przyszły do głowy, ale lovely to chyba w Rossmannach po prostu jest, nie? W takich zwykłych drogeriach nigdzie nie widziałam...
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-30, 22:18   #2166
Cara_Mel
Zadomowienie

Nic, będę szukać, co jakis czas zaglądać... Najgorsze, że w Rossmanach przy centrum tak często pustki są, że aż szkoda chodzić...
Stary 2013-03-30, 22:42   #2167
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez Cara_Mel Pokaż wiadomość
Nic, będę szukać, co jakis czas zaglądać... Najgorsze, że w Rossmanach przy centrum tak często pustki są, że aż szkoda chodzić...
Ja jestem bardzo często w Rossmanie w M1, więc mogę Ci dać znać jakby co
Stary 2013-03-30, 23:03   #2168
Cara_Mel
Zadomowienie

o, chętnie, bo akurat tam nie bywam... wprawdzie nie mam daleko, ale jednak nie dość blisko, a jeśli by było, to podskoczę sobie

Mogę się kiedyś odwdzięczyć kosmetykami avonowymi z rabatem
Stary 2013-03-31, 00:38   #2169
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
o, chętnie, bo akurat tam nie bywam... wprawdzie nie mam daleko, ale jednak nie dość blisko, a jeśli by było, to podskoczę sobie

To już tu mamy silnie obstawione, ale spoko, z dobrego serca też dam znać
Stary 2013-03-31, 08:04   #2170
marta462
Raczkowanie

GG do marta462

Cytat:

A i jeszcze pytanie - gdzie można najtaniej dostać balsam aloesowy Mrs Potters? Obeszłam ostatnio wszystkie Firlity bo akurat mieli na promocji w tym miesiącu, ale półki świeciły pustkami. ;(

A ja go kupuję w realu na Bora-Komorowskiego, tam jest zawsze :p

---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:

Mam konkurencję widzę ;D
Stary 2013-03-31, 08:53   #2171
nicRu
maszyna, nie człowiek

Jestem w 6 sezonie HIMYM więc weryfikuję serialowe poglądy Lubię proste, nieskomplikowane odmóżdżacze (stąd wchłonęłam np Friends i IT Crowd ) i HIMYM mnie całkiem wciągnęło (przede wszystkim z powodu ciekawego, okraszonego retrospekcjami przedstawienia historii, banalnego humoru który da się podchwycić nawet jak ma się dołka, tego, że nowe wydarzenia często czerpią z tego, co było już gdzieś wcześniej i ma się wrażenie faktycznej ciągłości), a BBT nie. BBT wciągnęłam szybko, ale w momencie gdy mogłam je oglądać na bieżąco okazało się, że pojedyncze odcinki są po prostu nieśmieszne, muszę obejrzeć kilka na raz by jakoś to załapać, a i tak czasem bywa mi ciężko. Jakby tego było mało żelazny punkt programu czyli odwołania do zjawisk fizycznych, chemicznych czy matematycznych mam na co dzień (tu miałam zrobić wywód o Daiko Ito i izomterii Ito, ale z doświadczenia wiem, że osób nie w temacie to nie śmieszy) i oglądając to dodatkowo w serialu nie bawi mnie to tak jak w rzeczywistości, bo mam poczucie, że aktorzy nie wiedzą o czym mówią

Tak więc HIMYM - jestem na tak, lekki obyczajowy odmóżdżacz; BBT - dalej jestem na nie - historyjka o niby-nerdach, którą ogląda się jednak dość ciężko (nie mogę przebrnąć przez to, że postać Sheldona wraz z całym arsenałem cech jego charakteru jest w sposób bardzo wyraźny - choć ponoć twórcy serialu temu zaprzeczają - stworzona wokół zaburzeń ze spektrum autystycznego i mnie to - pomimo śmiechu w tle - nie śmieszy... wręcz jest to postać, którą lubię najmniej z całego serialu).

W sumie trochę to straszne, ale w Tedzie z HIMYM widzę trochę mojego znajomego, tylko że jemu w miłosnych niepowodzeniach nie towarzyszy śmiech publiczności...
Stary 2013-03-31, 12:20   #2172
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
To już tu mamy silnie obstawione, ale spoko, z dobrego serca też dam znać
Domyślam się, konsultantek nigdy nie brakuje
Cytat:
Mam konkurencję widzę ;D
A gdzie tam Jakos nie mam parcia strasznego na wysokie zamówienia. Czasem się zwyczajnie nie opłaca brać niektórych rzeczy. Ale mają regularnie jakieś promocje na Dzien Kobiet, czy święta, to warto coś wziąć.

Cytat:
BBT - dalej jestem na nie - historyjka o niby-nerdach, którą ogląda się jednak dość ciężko (nie mogę przebrnąć przez to, że postać Sheldona wraz z całym arsenałem cech jego charakteru jest w sposób bardzo wyraźny - choć ponoć twórcy serialu temu zaprzeczają - stworzona wokół zaburzeń ze spektrum autystycznego i mnie to - pomimo śmiechu w tle - nie śmieszy... wręcz jest to postać, którą lubię najmniej z całego serialu).
A ja własnie bardzo to lubię, tę jego emocjonalną ułomność i całkowity brak przystosowania do życia w społeczeństwie. To chyba jeden z niewielu seriali, który mnie tak naprawdę bawi (zaraz obok 2 broke girls - polecam!).

Edytowane przez Cara_Mel
Czas edycji: 2013-03-31 o 12:24
Stary 2013-03-31, 14:32   #2173
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Jakos nie mam parcia strasznego na wysokie zamówienia. Czasem się zwyczajnie nie opłaca brać niektórych rzeczy. Ale mają regularnie jakieś promocje na Dzien Kobiet, czy święta, to warto coś wziąć.
Ja ledwo, albo czasem wcale - dociągam do darmowej przesyłki
To ja jestem wątkowym rozprowadzaczem A.
Ale na wszelki wypadek - pamiętajcie, że oferowanie A. na wizażu podpada pod zarobek i można zarobić bana. My takie rzeczy robimy w specjalnym klubie (patzr str. 1).

Dziewczyny stosujące BB-kremy:

Wczoraj trafiłam przypadkiem na info, że niestety żaden krem BB nie zapewnia dobrej ochrony przed UVA. PPA+++ które sugeruje na niektórych produktach, że tak wysoka ochrona jest - jest spowodowane tym, że w Azji nie ma restrykcyjnych zasad co do oznaczania filtrów. Masakra jakaś - w życiu nie ogarnę ile rzeczy trzeba wiedzieć, żeby ,,zgadnąć" jak dany filtr działa.
Jesli kogoś interesuje bardziej pro wersja tej informacji - klik i klik.

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Dziewczyny, które kupiły wit. C na Naturalisie - jeszcze parę info:

Wit. C się szybko utlenia, więc najlepiej małą część proszku odsypcie sobie do innego opakowania, żeby zbyt często i długo nie otwierać tego bazowego. Wit. C trzymamy oczywiście w lodówce, najlepiej to opakowanie jeszcze owinąć folią aluminiową spożywczą.
To jest forma rozpuszczalna w wodzie, nie w oleju - co to oznacza? Że można ją wymieszać z gotowym kremem. Nie można z olejem. Jeżeli chcecie koniecznie używać z olejem trzeba ją najpierw rozpuścić w czymś wodnym - wodzie destylowanej lub żelu HA. Nie rozpuszczamy wit. C w hydrolatach! Wygrzebałam jakąś prostą formułę dla Choelrki, która nie używa rano żadnych kremów - może jeszcze komuś się przyda:
10ml wody destylowanej
1 ml wit. C
Można dodać parę kropli wódki lub spirytusu rektyfikowanego (zwiększa przenikanie) i 1-3 ml gliceryny (wtedy zmniejszyc proporcjonalnie ilość wody). Trzymamy w lodówce, w szklanej brązowej butelce - max. tydzień. Rano przecieramy twarz jak tonikiem.
To jest mniej więcej 10% stężenie. Jeżeli kogoś podrażnia może dodać trochę wody. Wit. C może trochę podrażniać - jeżeli nie jest to straszne, można wytrzymać, jeżeli jest - zmniejszyć stężenie.
Ogólnie bezpiecznym stężęniem na start jest 15% więc nie powinno Wam się nic dziać. Również jak będziecie dawać bliżej nieokreśloną ociupinkę do kremu rano.
Stary 2013-03-31, 14:33   #2174
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Ja ledwo, albo czasem wcale - dociągam do darmowej przesyłki
dlatego ja najczęsciej chodzę do Coku, po parę rzeczy zwykle i to głownie dla siebie i mamy

Cytat:
Wczoraj trafiłam przypadkiem na info, że niestety żaden krem BB nie zapewnia dobrej ochrony przed UVA. PPA+++ które sugeruje na niektórych produktach, że tak wysoka ochrona jest - jest spowodowane tym, że w Azji nie ma restrykcyjnych zasad co do oznaczania filtrów. Masakra jakaś - w życiu nie ogarnę ile rzeczy trzeba wiedzieć, żeby ,,zgadnąć" jak dany filtr działa.
nawet nie wiedziałam, a własnie się rozglądałam za jakimś fajnym... tylko azjatyckie bardzo drogie i szkoda wyrzucać kasę, jeśli właściwie nie wiesz za co płacisz, a w Polsce na rynku dopiero się pojawiają jakieś konkrety...
Stary 2013-03-31, 14:36   #2175
cholernarejestracja
Copyraptor

https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html znaczy że mimo, że ten jest opisany jako 30spf, to tyle nie ma?

Chyba w tym roku będę się chciała się filtrować jak już będzie jakieś słońce więc miej mnie na uwadze jak będzie jakaś promocja, okazja czy inny diabeł

Ineso, mam ten krem rozjaśniający przebarwienia który zamawiałam w Twoim zamówieniu, i chyba jego będę stosować rano, bo potrzebuję czegoś nawilżającego żeby wygładzić skórki więc teraz stosuję go samego, jak mnie za parę dni nie zapcha to właśnie jego będę używać z wit. c.

Cara Mel, bo widzisz, trzeba wsiąknąć w nasze towarzystwo i wtedy:
a) masz dostęp do próbek, bo wiele z nas ma już różne kremy
b) masz duży wybór, bo co jakiś czas zamawiamy z ebaya, nie przepłacając

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2013-03-31 o 14:44
Stary 2013-03-31, 14:43   #2176
kasiencja
Pani Buka

Odp: Krakowianki - XXII

Ineso, wrzuc może to info do klubu, bo tak zginie i będziemy potem 10 razy pytać

Nicru, ja oglądam oba i oba mnie śmieszą. W HIMYM jakos jednak łatwiej mi sie utożsamić z bohaterami i ten serial bardziej mnie wciągnął, chociaz aktualny sezon już nie porywa... Ale też może dlatego że nie mam takiej ciągłości jak odcinek wychodzi raz na tydzień albo i rzadziej :P

BBT mnie śmieszy swoją absurdalnością, ale ja o fizyce i matematyce nie mam pojęcia więc inaczej postrzegam związane z tym teksty... Lubię ten serial, ale nie mam do niego jakiegoś osobistego stosunku.

Teraz wzięłam się za Friends i już wsiąkłam

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 14:50   #2177
nicRu
maszyna, nie człowiek

Dot.: Odp: Krakowianki - XXII

Do aktualnego jeszcze nie doszłam, więc nie wiem jeszcze co i jak Z BBT mam problem, bo mnie nie śmieszy... Chyba po prostu wolę zwykłe obyczajówki

W wakacje obejrzałam Girls, teraz nie mogę wbić się w nowy sezon Muszę poszukać czegoś nowego
Stary 2013-03-31, 14:52   #2178
cholernarejestracja
Copyraptor

No dobra, miałam nie wypowiadać się o serialach ale nie mogę, no.

Friends to imho najlepszy serial komediowy ever, płakałam na nim ze śmiechu niezliczoną ilość razy

HIMYM lubię oglądać, bo są tam bardzo fajne i zróżnicowane postacie, humor też mi odpowiada, wszystkich tam lubię

BBT lubiłam na początku, jak oglądałam hurtowo, teraz już oglądam z rozpędu, ale nie szaleję za nim. O ile lubię Sheldona, lubię też Penny, tak reszta postaci trochę mnie wkurza, bo w sumie ciągle robią to samo. I wkurza mnie wyjątkowo ten podkładany śmiech, bo jest wszędzie, nawet jak nic się nie dzieje.

Sheldon wchodzi do pomieszczenia - DOHOHOHOHO.
Raj stoi koło kobiety - HAHAHAHAHAH.
Howard budzi się w łóżku - EHEHHEHEHEHE.

Two broke girls mi się fajnie oglądało, lubię aktorkę grającą Alex, ale jak zaczęłam być na bieżąco to jakoś mi się odechciało, muszę nadrobić.

Ostatnio oglądam mniej seriali komediowych a więcej takich, hm, zwykłych. Najchętniej Grey's Anatomy, Grimm, The Walking Dead, Vikings, no i oczywiście Doctor Who

Girls też oglądam, ale jest...specyficzny mnie się podoba.

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2013-03-31 o 14:53
Stary 2013-03-31, 15:37   #2179
WrednaMyszka
Zakorzenienie

A oglądacie Suits? Dwa pierwsze sezony obejrzałam z TŻ w ciągu kilku wieczorów. Świetny serial! Naprawdę zabawny, super historia, fajnie dobrana muzyka i gra aktorska też dobra

Cytat:
Napisane przez marta462 Pokaż wiadomość
No właśnie u nas na wsi nawet nie ma na
To chyba kiepsko Ci wyszło to skupianie skoro zahaczyłaś auto

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
Ta wieś nie ma nic wspólnego z kreowaną polską wsią - ostoją spokoju. Tu dopiero poznaję, jakie ludzie mogą mieć problemy. Największy brzmi " Bo co ludzie powiedzą ! ". A potem że my " ferment siejemy ! Tego tu nigdy nie było ! " :P Mózgiem tąpie.
Jak u mnie Moja mama to też powtarza i nie rozumie jak może mnie nie obchodzić co ludzie powiedzą.

Cytat:
nawet nie wiedziałam, a własnie się rozglądałam za jakimś fajnym... tylko azjatyckie bardzo drogie i szkoda wyrzucać kasę, jeśli właściwie nie wiesz za co płacisz, a w Polsce na rynku dopiero się pojawiają jakieś konkrety...
Nie są drogie Zamawiamy z ebay.

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
Ineso, wrzuc może to info do klubu, bo tak zginie i będziemy potem 10 razy pytać
Właśnie, wrzuć
Cytat:
Nicru, ja oglądam oba i oba mnie śmieszą. W HIMYM jakos jednak łatwiej mi sie utożsamić z bohaterami i ten serial bardziej mnie wciągnął, chociaz aktualny sezon już nie porywa... Ale też może dlatego że nie mam takiej ciągłości jak odcinek wychodzi raz na tydzień albo i rzadziej :P
Też mnie mniej bawi ten sezon. Właściwie to chyba przez wszystkie dotychczasowe odcinki śmiałam się tyle razy co dawniej podczas jednego

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 16:33   #2180
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
lily - cóż za świąteczny av
Hahaha

Antropologiczny!

Cytat:
Hej dziewczyny Bardzo chętnie bym dołączyła do Waszego grona Krakowianek
Na "dzien dobry" juz Was pomęczę xD
Liczę na to, że mnie poratujecie, jako znawczynie tematu. Mianowicie - szukam tego tuszu https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 wiele dobrego o nim słyszałam, ale ostatnio nie widzę go w zadnej drogerii. Nie wiecie, gdzie najlepiej mogę znaleźć?
Na allegro też wymiecione. Zastanawiam się jeszcze nad tym, ale już przez all, bo taniej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...lp.html&next=1.

Mam ten drugi tusz, no malować maluje ok ale mi się trochę rozmazuje :/
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 16:37   #2181
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...spf30-pa-.html znaczy że mimo, że ten jest opisany jako 30spf, to tyle nie ma?
30 spf to ochrona anty UVB - i tyle chyba ma. Co do UVA to nie ma obowiązku podawania nr faktora - więc albo firmy wcale nie podają, albo podają wg skali PPD+, gdzie max. liczba + czyli +++ oznacza niby najwyższą - ale jaką tego nie wie nikt. Na tym forum, co linkowałam dziewczyny obstawiają większość azjatyckich na 8-9.
Lioele ma tylko ++, ale patrząc na skład - niestety tylko mineralne anty UVA, więc jeszcze marniej.
Cytat:
To o wit. C?
Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

Friends to imho najlepszy serial komediowy ever, płakałam na nim ze śmiechu niezliczoną ilość razy
Ja też
Pamiętam dialog z bratem lata temu. Na moje pytanie z jakiego tym razem powodu rzucił kolejną laskę, on: Ona nie rozumiała Freindsów i się nie śmiała.
Wyjątkowo uzasadnione zerwanie
Stary 2013-03-31, 16:49   #2182
lily92920
Zakorzenienie

Cholerka i inne dziewczyny gotujące - masz jakiś fajny przepis na tartę na słono? Bo robiłam niedawno z łososiem i serem pleśniowym i chętnie bym coś nowego spróbowała Bo na słodko, tą którą ostatnio wrzucałaś na swojego bloga robię w sobotę!
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 16:53   #2183
cholernarejestracja
Copyraptor

Lily, u mnie na blogu jest przepis na tartę ze szpinakiem i serem pleśniowym, polecam

Ineso - matko, jakie to skomplikowane wolę sposób "nałożę to co mi Ineso każe".

Co do brata - jezu, gdzie on znalazł dziewczynę która się nie śmiała na friendsach?
Stary 2013-03-31, 16:54   #2184
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Pamiętam dialog z bratem lata temu. Na moje pytanie z jakiego tym razem powodu rzucił kolejną laskę, on: Ona nie rozumiała Freindsów i się nie śmiała.
Wyjątkowo uzasadnione zerwanie

Ale wiesz co...jestem w stanie ten powód zrozumieć

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Cholerka i inne dziewczyny gotujące - masz jakiś fajny przepis na tartę na słono? Bo robiłam niedawno z łososiem i serem pleśniowym i chętnie bym coś nowego spróbowała Bo na słodko, tą którą ostatnio wrzucałaś na swojego bloga robię w sobotę!
Ja zazwyczaj robię tartę z kurczakiem i brokułami lub kurczaka z pieczarkami Do tego sos śmietanowy i jest
Stary 2013-03-31, 17:11   #2185
Cara_Mel
Zadomowienie

Cytat:
Cara Mel, bo widzisz, trzeba wsiąknąć w nasze towarzystwo i wtedy:
a) masz dostęp do próbek, bo wiele z nas ma już różne kremy
b) masz duży wybór, bo co jakiś czas zamawiamy z ebaya, nie przepłacając
Noo liczę na to, że mnie przygarniecie

Cytat:
A oglądacie Suits? Dwa pierwsze sezony obejrzałam z TŻ w ciągu kilku wieczorów. Świetny serial! Naprawdę zabawny, super historia, fajnie dobrana muzyka i gra aktorska też dobra
Jeden z moich ulubionych seriali. Oglądam go, póki nie skonczą się aktualne odcinki, tak mnie wciąga. Jeden wieczór i już po nim ;C na dodatek wszyscy są tam tacy przystojni i piękni (no może oprócz Luisa ;p)
Cytat:
Nie są drogie Zamawiamy z ebay.
No tak, ale czasem jednej osobie się nie opłaca zamawiac,a druga sprawa, że trzeba wiedzieć co zamówić

Cytat:
Ja zazwyczaj robię tartę z kurczakiem i brokułami lub kurczaka z pieczarkami Do tego sos śmietanowy i jest
Ja ewentualnie dodaję szpinak do kurczaka, bo jestem szpinakową maniaczką ;p
Stary 2013-03-31, 17:40   #2186
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
1. Jeden z moich ulubionych seriali. Oglądam go, póki nie skonczą się aktualne odcinki, tak mnie wciąga. Jeden wieczór i już po nim ;C na dodatek wszyscy są tam tacy przystojni i piękni (no może oprócz Luisa ;p)

2. No tak, ale czasem jednej osobie się nie opłaca zamawiac,a druga sprawa, że trzeba wiedzieć co zamówić
1. Obejrzałabym go pewnie w 2 wieczory, ale zaczęłam go oglądać z TŻ, więc musiałam czekać na spotkanie z nim.
Aktor, który gra Luisa odwala kawał dobrej roboty!
Mam kilka ulubionych postaci, ale Donna jest na pierwszym miejscu Zachwycam się też figurą i włosami Rachel. I wszyscy wyglądają tak seksownie w garniturach Oczywiście oprócz Luisa

2. Ale my zamawiamy razem, więc opłaca się

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 17:45   #2187
kasiencja
Pani Buka

Ineso tak, to o wit. C

ja na tartę szpinakowo-fetową daję jeszcze pomidorki. u mnie na blogu jest też opcja z łososiem i orzechami.
aż bym sobie zjadła...

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 17:54   #2188
granatowo
Zadomowienie

Cytat:
Skąd pochodzisz? Podoba mi się to regionalne porzekadło, chętnie się przeprowadzę
no na tej Twojej PKPowej drodze z Łodzi do Krakowa
Na bank liczą się in minus - właśnie wykopałam pół podwórka spod śniegu w godzinę

Cytat:
Napisane przez marta462 Pokaż wiadomość
Mam go juz w domku, ale nie wiem ile wazy ;p nie potrafie okreslic, ale jest dosc lekki
Interesuje mnie taka waga, przy której wniosę go na 3 piętro bez większcyh trudności, bo do windy nie umiem go wnieść

Cytat:
Teraz wzięłam się za Friends i już wsiąkłam
Mnie zostały 4 odcinki do końca 10 serii
Co to to BBT?

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Mój Eks non stop mi powtarza, że muszę to obejrzeć, bo podobno jest świetne

Cytat:
ja na tartę szpinakowo-fetową daję jeszcze pomidorki. u mnie na blogu jest też opcja z łososiem i orzechami.
aż bym sobie zjadła...
Tyle smakołyków w domu a ja bym najchętniej zjadła właśnie taką tartę

18:55 i ciągle widno!

Edytowane przez granatowo
Czas edycji: 2013-03-31 o 17:56
granatowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 18:37   #2189
201608010929
Konto usunięte

Cytat:

18:55 i ciągle widno!
Chcę zobaczyć ten entuzjazm we wtorek rano
201608010929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 18:40   #2190
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MistrzyniSprzecznosci Pokaż wiadomość
Chcę zobaczyć ten entuzjazm we wtorek rano

19:39-u mnie zaczyna się szarówka

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości