Kremy tonujące

Lioele Triple Solution BB Cream SPF30 PA++ Krem rozjaśniająco - przeciwzmarszczkowy

Nasi użytkownicy zostawili 19 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 10 marca 2018 o 13:18
    paskudztwo podkreślające najdrobniejsze zmarszczki
    Używa od:próbka
    Mam cerę młodą, bez zmarszczek, jednak po nałożeniu tego podkładu okazało się, że mam ich na twarzy mnóstwo! Bezlitośnie podkreśla wszystkie zmarszczki mimiczne, nawet najdrobniejsze, wchodzi w rozszerzone pory. Trudno się rozprowadza, bardzo ciężki. Dobrze kryje, ale jest ciemny. Dość długo się trzyma.
    Wady:
    • podkreśla wszystkie zmarszczki i rozszerzone pory
    • trudno go rozetrzeć na twarzy
  • 7 czerwca 2017 o 0:10
    Przemiłe zaskoczenie
    Ten BB zdaje się być bardzo popularny, a jednak nigdy nie zwracałam na niego uwagi. Wszystko przez kolor, wydawał mi się zdecydowanie za ciemny. Niesłusznie! Formuła ma faktycznie dużą zdolność do adaptacji. Może kolor nie jest idealny, ale też zdecydowanie nie rzuca się w oczy. Konsystencja jest przyjemna, kremowa. Łatwo się rozprowadza zarówno palcami jak i gąbką. Podkład daje piękny efekt wygładzenia struktury skóry, to wręcz niesamowite ile potrafi zdziałać. Moja pozostawiająca wiele do życzenia skóra wygląda w nim na zdrową i ładną. Niezadowolone mogą być zdecydowanie osoby z cerą tłustą oraz nie lubiące błysku. Ten BB nawet przypudrowany lekko się świeci, z czasem oczywiście nabiera intensywności. Podczas noszenia jest bardzo komfortowy. Pomimo nawilżającej formuły nazwałabym go dosyć trwałym. Krycie uważam za świetne na co dzień, takie średnie +. Jest też bardzo wydajny. Minusów moim zdaniem brak (poza tymi, które mogą wynikać z indywidualnych preferencji). No, może kolorów mogłoby być więcej ;)
  • 18 lipca 2016 o 19:35
    Piękna ,naturalnie rozświetlona cera
    Nie mam idealnej cery , ale przy tym produkcie zapomniałam o używaniu korektora na moje blizny potrądzikowe. Podczas używania Double Wear , który był ciężki i wysuszał skórę na wiór korektor był obowiązkowy , bo choć ma dobre krycie, twarz wygląda niezdrowo i blizny były widoczne. Przy używaniu Lioele twarz bije naturalnym blaskiem i jest ładnie nawilżona. Kolor fajnie dopasowuje się do karnacji. Pomimo ,że mam cerę mieszaną ten krem trzyma się na niej cały dzień bez poprawek. Nie jest to zwykły krem bb , ponieważ krycie ma bardzo przyzwoite ( produkt należy wklepywać ).Jedna pompka wystarcza w zupełności na pokrycie całej twarzy. Cena 90zł może wydawać się wysoka ale produkt ma 50ml pojemności i jest strasznie wydajny. Polecam kupować na allegro. Stosowałam już wiele wysoko-półkowych podkładów ,ale Lioele jest rewelacyjny. Warto wspomnieć , że jako jeden z niewielu azjatyckich bb ma naturalne/żółte tony. Cera nie jest różowa ani ziemista. Gdybym nie była posiadaczką mega uwrażliwionej na silikony i skłonnej do zapchania cery to używałabym go chyba do końca życia ;)Niestety zapycha mnie praktycznie wszystko. Serdecznie polecam osobom które nie mają alergii na silikony.
  • 19 stycznia 2016 o 8:46
    Najlepszy to on BYŁ
    Oceniam starą wersję (z tego co widzę wyszedł w nowym opakowaniu). Na początku myślałam, że znalazłam najlepszy BB cream na świecie i lepszego już nie znajdę! Szczęśliwa skończyłam jedno opakowanie i drugie i zabrałam się za trzecie, a z tej radości na zaś kupiłam czwarte! Jakie było zaskoczenie, kiedy produkt z 3 tubki nagle zaczął ciemnieć na mojej twarzy... Myślałam, że coś źle zrobiłam i dawałam mu kilka szans, za każdym razie to samo. Stwierdziłam więc, że trafiłam na złą partię i otworzyłam czwarte, zapasowe opakowanie, jednak ono też zaczęło ciemnieć. Przez to przestałam kupować ten krem, ale widzę jest nowa edycja i chyba trzeba będzie spróbować jeszcze raz. :)
    Zalety:
    • Ładnie się blendował;
    • Wyglądał pięknie na skórze;
    • Jak druga skóra.
    Wady:
    • Po jakimś czasie zaczynał ciemnieć.
  • 12 sierpnia 2015 o 10:31
    Dobre krycie...i tyle
    Mój pierwszy krem BB. Przerażona nagłym pogorszeniem skóry szukałam mocno kryjącego podkładu. Po lekturze blogów trafiłam na ten produkt. Jeżeli chodzi o krycie i wydajność nie mam mu nic do zarzucenia. Nałożony na twarz skutecznie tuszował niedoskonałości i przebarwienia. Mogłam rano bez strachu pójść do pracy i jako tako przetrwać dzień. Wydajność rewelacyjna - tubka starczyła mi na ok. 7-8 miesięcy codziennego używania. Minusy? Konsystencja jest tępa i ciężka, przez co aplikacja kremu jest po prostu tragiczna. Wielokrotnie nakładałam go zbyt dużo a twarz nabierała nienaturalnej barwy. Bywały też dni, kiedy po prostu wyglądał fatalnie - gruby, ciężki i postarzający. Niespecjalnie nawilża i podkreśla suche skórki (zwłaszcza na czole). Odnosiłam też wrażenie, że jest mało trwały, bo dosyć szybko się po nim nieestetycznie świeciłam (i bynajmniej nie był to efekt dewy - rozświetlonej skóry). Pod koniec drugiego opakowania zaczęłam eksperymentować z innymi markami. Raczej nie kupię ponownie, tym bardziej, że z pomocą dermatologa wyleczyłam twarz i nie potrzebuję już mega krycia. Plusy: - wydajność - krycie - w miarę znośna cena - dostępność (myasia.pl - polski dystrybutor Lioele) Minusy: - konsystencja - źle się aplikuje - podkreśla suche skórki - skóra szybko się po nim świeci - w niektóre dni po prostu fatalnie "leży" na skórze - łatwo przesadzić z ilością, przez co skóra wygląda nienaturalnie Używam tego produktu od: wrzesień 2013 Ilość zużytych opakowań: dwa pełne opakowania