Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10 - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-31, 22:28   #1171
Agata_2810
Raczkowanie

Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Jednocześnie, chciałam ogłosić wszem i wobec iż, przechodzę na dietę! Poważnie! I biorę się za ruch. Mam nadzieję, że nie będziecie mi miały za złe jak tu czasem ponarzekam na niedobrą sałatę albo o śniącej się czekoladzie.

Mimo ogromu pyszności w lodówce - swoją drogą, chyba pomrożę pół jedzenia bo nie będziemy w stanie tego ogarnąć, zaczynam od jutrzejszego śniadania. Bez głodzenia się, ale lżej i racjonalniej.
Narzekaj ile chcesz ja moge ponarzekać z Tobą ja bym bardzo chciała wrócić do poprzedniej wagi chociaż może nie tak dokładnie, 3 kg więcej tez bedzie ok, bo wg TŻ ważyłam za mało...ale do tego doszłam głodówką i ćwiczeniami, teraz tak nie chce...wole w zdrowszy sposób, z głową. Również mam zamiar się zdrowiej odżywiać, więcej ćwiczyć

Kate Noir mój TŻ ma wszystkie tomy tej "Gry o tron" ostatni to coś ze smokiem:P zresztą sama mu je kupowałam jako prezenty na różne okazje. I coś słyszałam że będe kolejne ale nie pamietam kiedy. On jest pochłonięty tymi książkami, zreszta serialem też. Ale to nie moja bajka. Moja bajka to zdecydowanie książki Cobena

wioliix 1 i 3 zdjęcie - super to z aniołkami średnio mi sie podoba ale wiadomo - rzecz gustu mi się marzy miec takie jak na 3 zdjęciu hmm flakony? na świece do kościoła, tylko u mnie w kościele sa krzesła i chyba w ogóle zrezygnuje ze świec. Co do kwiatów, na pewno nie chcę samych białych w kościele, widziałam już takie przyozdobienie i dla mnie jest zbyt "nudne":/ i uważam, ze bardzo dobrze robisz z tym rozkładaniem kosztów, tym bardziej ze wiesz czego chcesz ja jeszcze nawet nie szukałam inspiracji ale chyba powoli zacznę, bo potem zacznie sie pisanie pracy mgr i juz kompletnie nie będzie czasu:/

kroooliczek89 ja na pewno nie chce organistki z kościoła ode mnie:/ nie wiem jeszcze co na to proboszcz, ale jesli nie bedzie problemu to marzy mi się organista z parafii cioci...facet ma przepiekny głos!!!

opiumalfa ślicznie dziękuje za tekst może pod koniec tego roku ja bym się wzieła za kompletowanie takiego pudełka i jakiś własny tekst.. kurde strasznie mi sie ten pomysł spodobał

na środę umówiłam się z proboszczem chce zarezerwować datę i godzinę, żeby mieć już to z głowy
Stary 2013-03-31, 22:39   #1172
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Agata_2810 Pokaż wiadomość
kroooliczek89 ja na pewno nie chce organistki z kościoła ode mnie:/ nie wiem jeszcze co na to proboszcz, ale jesli nie bedzie problemu to marzy mi się organista z parafii cioci...facet ma przepiekny głos!!!
Prawdopodobnie będzie to możliwe, ale musisz się liczyć z podwójnymi kosztami - dla organisty urzędującego w Kościele i organisty, który Ci zagra. Niestety w większości przypadków jest tak, że to organista w Kościele niejako "wypożycza" organy komuś innemu, więc nawet jak jego na ślubie nie będzie to prawdopodobnie i tak trzeba mu zapłacić.
Dlatego jak się organista nie podoba to lepiej wziąć zespół, który zagra wszystkie części stałe mszy + ogólna oprawa muzyczna.
Stary 2013-03-31, 22:44   #1173
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie będzie to możliwe, ale musisz się liczyć z podwójnymi kosztami - dla organisty urzędującego w Kościele i organisty, który Ci zagra. Niestety w większości przypadków jest tak, że to organista w Kościele niejako "wypożycza" organy komuś innemu, więc nawet jak jego na ślubie nie będzie to prawdopodobnie i tak trzeba mu zapłacić.
Dlatego jak się organista nie podoba to lepiej wziąć zespół, który zagra wszystkie części stałe mszy + ogólna oprawa muzyczna.
albo zamiast organisty zaprosić jakąś panią śpiewającą i kogoś grającego na skrzypcach
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 22:50   #1174
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
albo zamiast organisty zaprosić jakąś panią śpiewającą i kogoś grającego na skrzypcach
Tylko ta pani śpiewająca musi mieć najlepiej jeszcze jakiś podkład, bo acapella to trochę smutno
Dla mnie skrzypce są zbyt... patetyczne No, ale co kto lubi

U nas będzie saksofon
Stary 2013-03-31, 22:51   #1175
Agata_2810
Raczkowanie

chciałam zaprosić kogoś kto gra na skrzypcach, chyba nawet taka moja hm koleżanka gra ale TŻ nie chce a ja nie będe go namawiać
a z organistą, trudno, jeśli nie bedzie to kosmiczna suma, to wole zapłacić więcej, niż siedzieć na ślubie na cała czerwona słysząc jak ta babka zawodzi zespołu żadnego nie chce, chcę organistę.
Stary 2013-03-31, 22:54   #1176
cikulada
Zadomowienie

Witam się z Wami w ostatnich minutach pierwszego dnia świąt Jaka tu cisza na wątku, aż niewiarygodne

Ane3ka moje gratulacje z tą magisterką

Ciekawe co się stało z misiadelkiem, że tak nagle zniknęła z forum

Jutro będzie spotkanie zapoznawcze moich i TŻa rodziców i strasznie się tego boję Kompletnie nie wiem czego się spodziewać i nie myślę o niczym innym tylko o tym

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 22:58   #1177
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
chciałam zaprosić kogoś kto gra na skrzypcach, chyba nawet taka moja hm koleżanka gra ale TŻ nie chce a ja nie będe go namawiać
a z organistą, trudno, jeśli nie bedzie to kosmiczna suma, to wole zapłacić więcej, niż siedzieć na ślubie na cała czerwona słysząc jak ta babka zawodzi zespołu żadnego nie chce, chcę organistę.
Dla mnie osobiście oprawa muzyczna na ślubie jest nawet ważniejsza niż na weselu I tutaj z TŻ jesteśmy w stanie dużo wydać (choć u nas prawdopodobnie będzie grał kolega TŻ to może nas dużo nie skasuje )

---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Witam się z Wami w ostatnich minutach pierwszego dnia świąt Jaka tu cisza na wątku, aż niewiarygodne

Jutro będzie spotkanie zapoznawcze moich i TŻa rodziców i strasznie się tego boję Kompletnie nie wiem czego się spodziewać i nie myślę o niczym innym tylko o tym
Dziewczyny objadły się jajek i żurku i nie mają siły dowlec się do komputerów
Cikulada - trzymaj się Nie taki diabeł straszny jak go malują - pamiętaj, alkohol łączy ludzi i przełamuje każde bariery

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-31, 23:05   #1178
Agata_2810
Raczkowanie

cikulada nie będe pisała 'nie bój się' bo to i tak nic nie da:/ sama bym sie stresowała na Twoim miejscu, bo człowiek zazwyczaj w takiej sytuacji będzie się stresował i już. Po prostu spróbuj wyluzowac najbardziej jak możesz, wdech i wydech meliska na śniadanko a z tym wdechem i wydechem mówie serio wdychaj powietrze przez 4 sekundy, potem wstrzymaj je na 4 sek., wypuszczaj przez 4 i nie nabieraj znowu przez 4 i tak kilka razy, wszystko przez nos może to cos pomoże.

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ----------

Cytat:
Dla mnie osobiście oprawa muzyczna na ślubie jest nawet ważniejsza niż na weselu I tutaj z TŻ jesteśmy w stanie dużo wydać
dla mnie oprawa muzyczna mszy też jest ważna, bo nie chce żeby jakaś kobieta, której wydaje się że umie śpiewać będzie zawodzić na moim ślubie.. :P mi się wydaje że jeśli będzie dobry organista to ludzie z mszy mało zapamiętają przynajmniej jesli chodzi o muzyke, ale jesli bedzie jakis beznadziejny to juz mogą zapamiętac nie bede rozpaczac jak będzie musiała zostac ta organistka która jest u nas, bo nie jest to koniec swiata, ale postaram się o kogoś innego
na weselu też jest oprawa muzyczna wazna, ale uważam, że chocby nie wiem jak zaje***ty był zespoł to jak ktos nie bedzie chciał sie bawic to i przy takim super nie bedzie sie bawił. A jak ktos chce to i przy srednim się wytanczy wiadomo, zawsze chce się jak najlepiej ale różnie bywa
Stary 2013-03-31, 23:17   #1179
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze.
Pamiętam jak sama się stresowałam. Rodzice TŻa przyjechali do mojej mamy.
Pierwsze pięć minut było sztywne, bo Pan, bo Pani.
Tata TŻ przywiózł kwiaty - dla mojej Mamy i dla mnie, a Mama ciasto. Siedliśmy do stołu - cisza. Próbowałyśmy coś z siostrą TŻ atmosferę rozluźnić, ale średnio nam wyszło. Słowo do słowa, TŻ wstał i stwierdził, że.. to może on naleje po kieliszeczku i.. poszło! Zaraz rodzice przeszli na 'ty'. My z siostrą A. podpiłyśmy się winem i.. to był rewelacyjny wieczór.

Cytat:
Dziewczyny objadły się jajek i żurku i nie mają siły dowlec się do komputerów
Cikulada - trzymaj się Nie taki diabeł straszny jak go malują - pamiętaj, alkohol łączy ludzi i przełamuje każde bariery
Żeby żurku.
Ja się objadłam obiadem, ciastem, a później na kolację dorzuciła jeszcze śledzie. Jak nie będę dzisiaj w nocy zdychać to będzie cud.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-03-31 o 23:21
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 23:19   #1180
Agata_2810
Raczkowanie

kurcze chyba cos mnie zaczyna łapac:/ od wczoraj boli mnie strasznie gardło i ucho zaczyna..kłade się spac moze rano bedzie lepiej
papa
Stary 2013-03-31, 23:34   #1181
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
dla mnie oprawa muzyczna mszy też jest ważna, bo nie chce żeby jakaś kobieta, której wydaje się że umie śpiewać będzie zawodzić na moim ślubie.. :P mi się wydaje że jeśli będzie dobry organista to ludzie z mszy mało zapamiętają przynajmniej jesli chodzi o muzyke, ale jesli bedzie jakis beznadziejny to juz mogą zapamiętac nie bede rozpaczac jak będzie musiała zostac ta organistka która jest u nas, bo nie jest to koniec swiata, ale postaram się o kogoś innego
na weselu też jest oprawa muzyczna wazna, ale uważam, że chocby nie wiem jak zaje***ty był zespoł to jak ktos nie bedzie chciał sie bawic to i przy takim super nie bedzie sie bawił. A jak ktos chce to i przy srednim się wytanczy wiadomo, zawsze chce się jak najlepiej ale różnie bywa
No wiadomo
Ja myślę nawet, że nie jakość muzyki na weselu w sumie jest ważna, ale przede wszystkim musi być taneczna i różnorodna

Takie szczegóły właśnie jak kwiatki, muzyczka, kokardki itp - są w sumie dla nas Goście zazwyczaj nie pamiętają o takich duperelach, albo wcale nie zwracają na nie uwagi. Dlatego możemy pofolgować swoim gustom

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-31, 23:45   #1182
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ane3ka moje gratulacje z tą magisterką

Ciekawe co się stało z misiadelkiem, że tak nagle zniknęła z forum

A dziękuje )

No to trzymam kciuki zeby na spotkaniu było ok też juz bym chciała być po takim spotkaniu ale u mnie bedzie dopiero jakoś we wakacje

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ----------

Cytat:
kurcze chyba cos mnie zaczyna łapac:/ od wczoraj boli mnie strasznie gardło i ucho zaczyna..kłade się spac moze rano bedzie lepiej
papa

mnie też coś bierze... mam straszny katar i gardło strasznie boli ((
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 23:48   #1183
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Wiatm Was obżartusy sama też się okropnie ojadłam

za to nie chce być w skórze TZ który tak z moim tatą, siostrą i kuzynostwem poszaleli że czeka go na pewno ciekawa noc

ale cóż, cierp ciało jak żeś chciało
ja cwaniacko robiłam za kierowce :cwaniak:

ale jutro idę do teściów na popołudnie a teść zawsze dab żebym lampkę miała zawsze pełną wina więc ten się śmieje kto się śmieje ostatni

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-31, 23:52   #1184
Blondi2989
Blond forever!

A do mnie TŻ chciał niespodziewanie jutro przyjechać (dzieli nas aktualnie około 250km -kochany), ale niestety nie zmieści się do brata auta
Stary 2013-04-01, 10:25   #1185
Dotka90
Zakorzenienie

Bry, ja też się objadłam

Po świętach przechodzimy z TŻ na dietę, bo już naprawdę przeginamy.
Odkąd jestesmy razem oboje dużo przytyliśmy Tak to jest, jak są początki, randeczki, kebab w środku nocy, piwko, winko, słodycze, dogadzanie drugiej osobie.

A w czerwcu mamy wesele i przez te 2 m-ce wypadałoby zrzucić chociaż PARĘ kg. W lipcu mamy kolejne wesele.
A ja koło września chciałabym zacząć mierzyć sukienki, a chcę już mierzyć pod figurę, jaką będe mieć na ślubie, a nie że schudnę dużo i się okaże, że zupełnie inne fasony pasują.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 10:41   #1186
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Znowu się pokłóciłam z TŻ! Mam już dosyć
Wy się nie kłóćcie tylko raz,a dobrze usiądźcie i pogadajcie, tylko na żywo,a nie przez tel I ustalcie co i jak

Cytat:
Właśnie wróciłam z mszy w moim kościółku i jestem przerażona. Pierwsze co zrobiłam po wyjściu z kościoła to dzwoniłam do TŻ, powiedzieć że mamy kolejny wydatek... Musimy znaleźć własnego organistę na nasz ślub... Bosh... Jak ten w mojej parafii zaczął wyć i fałszować na tych organach myślałam że wybuchnę śmiechem :/
Jakby na moim ślubie mi tak wyjechał to bym się chyba razem z TŻ poryczała :/ On ze śmiechu a ja z rozpaczy że można tak zepsuć piękne kościelne pieśni... :/
Nie wiem jak u Ciebie w parafii, ale u mnie proboszcz kiedyś powiedział, że jak chcę innego organistę to proszę bardzo, ale muszę sama o tym z nim porozmawiać i krzywo się uśmiechnął. W sensie, że organista raczej się nie zgodzi. Niby utalentowany, gdzieś tam karierę robił,a wył, że słuchać się nie dało. Na szczęście mamy nowego organistę

Cytat:
Ja nie przykładam jakoś szczególnej uwagi do wystroju kościoła, także chyba by mi to wystarczyło Tylko u niej są zielone wstęgi, a ja bym chciała w innym kolorze tylko pod mój przewodni
Dla mnie spoko
Też chcę wstęgi+przy ławce może większe kokardy. Ewentualnie kwiaty, ale musiałyby być wyjątkowo ładne. Nie mam zamiaru dekorować dodatkowo tylko wezmę to co będzie w cenie. Ewentualnie dam 50zł. więcej, żeby mi kościelny kokardy przy ławkach zrobił.

Za tydzień mamy Targi, nie mogę się doczekać
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 10:50   #1187
velika
Winter is coming

Ja też się obżarłam, jak zawsze A u mojej babci żarcia jak zwykle masa, od pieczonego indyka po sushi W dodatku wybombałam butlę wina
Też by trza coś zrzucić, ale ja nie mogę przy takiej pogodzie, ćwiczyć się nie da Więc na razie olewam byle do wiosny!

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 10:55   #1188
Dotka90
Zakorzenienie

My się właśnie zbieramy do teściówki na obiad, znowu jedzenieeeeee
A ledwo co zjedliśmy śniadanie! Ale obiad nie może być o 15, musi być o 13, masakra.
Stary 2013-04-01, 10:57   #1189
velika
Winter is coming

ja też dziś pewnie pojem co nieco u teściowej...
a jeszcze mnie brzuch boli po wczorajszym

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-01, 10:59   #1190
anka1897
Wtajemniczenie

Hej dziewczynki

U mnie humor do d**y. Jak tak dalej pójdzie żadnego wesela nie będzie. Naprawde nie wiem co mam robić. Kocham Tż, ale ... Z uwagi na wątek osobisty post został zmodyfikowany

Przepraszam, że Was tak męcze w święta. Musiałam to z siebie wyrzucić.

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-04-02 o 20:15
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 11:02   #1191
velika
Winter is coming

o kurcze anka, byłabym wściekła, jakby mi chłop coś takiego odwalał
A on nie widzi problemu?

Stary 2013-04-01, 11:05   #1192
Dotka90
Zakorzenienie

Anka

Zastanów się dobrze nad tym wszystkim, bo na pewno lepiej się rozstać, niż brać ślub, jeżeli widzisz sama, że nie masz odpowiedniego partnera do tego ślubu..
A rozmawiałaś z nim o tym wszystkich? Mówiłaś, że za duzo pije? Że Ci to przeszkadza? On w ogóle widzi, że dużo pije, czy on nie widzi żadnego problemu?
Macie duuuzy staż, zawsze tak było?
Stary 2013-04-01, 11:10   #1193
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
o kurcze anka, byłabym wściekła, jakby mi chłop coś takiego odwalał
A on nie widzi problemu?
niestety nie. Wydaje mu się że jak powie że mnie kocha, że jestem najważniejsza to wszytsko załatwi (może to też moja wina bo na to wyglądało przez wiele lat). Słowo przepraszam przychodzi mu już bardzo łatwo

Stary 2013-04-01, 11:12   #1194
velika
Winter is coming

W ogóle byłam wczoraj w kościele na mszy dla dzieci i ksiądz im zadawał pytania. No i pyta, przed czym ma nas obronić śmierć Jezusa czy coś w tym stylu, dzieci odpowiadają, że przed Szatanem, przed złymi duchami itd., a jeden dzieciak wypalił "przed kapłanami"

Edytowane przez velika
Czas edycji: 2013-04-01 o 11:39
Stary 2013-04-01, 11:14   #1195
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
My się właśnie zbieramy do teściówki na obiad, znowu jedzenieeeeee
A ledwo co zjedliśmy śniadanie! Ale obiad nie może być o 15, musi być o 13, masakra.
U moich rodziców też obiad o 13:00 ale ja się cieszę bo szybciej wrócimy do domu i będzie można z powrotem wskoczyć w dres i na kanapę

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

U mnie humor do d**y. Jak tak dalej pójdzie żadnego wesela nie będzie. Naprawde nie wiem co mam robić. Kocham Tż, ale ...
Nie jestem przeciwniczką alkoholu, ale trzeba wiedzieć kiedy i ile wypić. Żeby mi na święta w drzwiach stanął dziabnięty tż to szybciej by wracał niż by przyszedł. A dzisiaj wcale bym nie świeciła za niego oczami przed babcią, nie wymyślałabym wymówek. Bo kiedy można sobie popić to można, a kiedy nie to nie.
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 11:14   #1196
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
niestety nie. Wydaje mu się że jak powie że mnie kocha, że jestem najważniejsza to wszytsko załatwi (może to też moja wina bo na to wyglądało przez wiele lat). Słowo przepraszam przychodzi mu już bardzo łatwo
No to jest coś nie halo.
Bez poważnej rozmowy się nie obejdzie... Chyba nie tak sobie wyobrażasz wasze wspólne życie?

Stary 2013-04-01, 11:26   #1197
KaEs
Wtajemniczenie

Witam się z @ - niesamowicie się źle czuję i zamiast z rodzinką wolę posiedzieć sama w pokoju, żeby nie musieli patrzeć na mnie jak zwijam się z bólu

ijaa to ja z Tobą! Tak już dobrze mi szło z ćwiczeniami to się rozleniwiłam

Ja w Święta Wielkanocne nigdy się tak nie objadam nie wiem czemu, bo też na stole same pyszności

śniegu u nas co niemiara... a dziś wieczorem czeka mnie długa podróż do W. roc

Aniu nie wiem co Ci napisać... nigdy nie chciałabym byc w sytuacji gdzie wstydziłabym się za Tż przed swoją rodziną i w ogóle przed kimś. A wŚwięta to już kompletna przesada jak wiedział, że spędzi je z Twoją rodziną. Zamiast pokazać się z jak najlepszej strony... Na pewno zrobiłabym mu awanturę i nie wiem czy u mnie by taki związek przetrwał... Bo myślę, że jak się wciągnie w picie to mu ciężko będzie z tym skończyć. Porozmawiaj z najbliższymi jak oni to widzą, bo czasami zakochane osoby widzą znacznie mniej. Pewnie rozmawiałaś już z Nim? Może daj mu jakieś ultimatum? Mam nadzieję, że się opamięta!! Bo jak nie to mu wszystkie wizażanki !!! ze mną na czele!!!!!!!!!!!!!!

Na szczęście mój chłop ogarnięty jest, pije okazjonalnie, właściwie nie mogę mu nic zarzucić, bo jest cudowny, opiekuńczy, kochany. Wiem, że bardzo dobrze mi się trafiło nieskromnie mówiąc

Co do organisty... To u nas będzie śpiewać koleżanka próbowałam coś zdziałać z chórem gospel, ale się nie udało bo chciałam tą piosenkę co Wam kiedyć w filmiku pokazywałam ale zaśpiewa nam anielskim głosem koleżanka

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-01, 11:28   #1198
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
A tak w ogóle powiedziałam wczoraj TŻ-towi o tych nożach do krojenia tortu, co misiadelko pokazywała to wyśmiał mnie i powiedział, że już mi się całkiem we łbie poprzestawiało i chcę zrobić total szopkę z naszego wesela ;]
Mój by pewnie tak samo zareagował Ja tam nie zamierzam przesadzać z takimi szczegółami bo i tak nikt tego nie zauważy.

Cytat:

Kate Noir mój TŻ ma wszystkie tomy tej "Gry o tron" ostatni to coś ze smokiem:P zresztą sama mu je kupowałam jako prezenty na różne okazje. I coś słyszałam że będe kolejne ale nie pamietam kiedy. On jest pochłonięty tymi książkami, zreszta serialem też. Ale to nie moja bajka. Moja bajka to zdecydowanie książki Cobena
Mam nadzieję, że mnie też wciągną ksiązki Serial w sumie mi się podoba ale nie jest aż taki "wow".

U tż'a w parafii jest okropny organista nie dość że gra jak by chciała a nie mógł to jeszcze ma problem z dykcją. Mam nadzieję, że nie będę musiała mu płacić by nie grał. Mi marzy się harfa Jednak podobno proboszcz może się na to nie zgodzić.

cikulada napisz jak poszło sama boję się tego spotkania.

Anka wydaje mi się, że musisz z nim porozmawiać na ten temat. Jeżeli teraz tego nie załatwicie to później może być gorzej. Powinien znać granicę - kiedy może się napić, a kiedy powinien sobie odpuścić bo ma jakieś zobowiązania.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 11:30   #1199
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Wiatm Was!

velika może dzieciak się w domu nałuchał jak rodzice rozprawiają o księżach i tak palnął

Anka strasznie przykro czytać coś takiego ale pamiętaj że lepiej teraz postawić sprawe na ostrzu noża niż wziąć ślub udając że sie problemu nie widzi ale wmawiając sobie że po ślubie się zmieni! NIEPRAWDA!
Po ślubie lepiej nie będzie!

Rozumiem napić się drinka czy piwo z kumplami ale wszędzie są jakieś granice!

Postaw go pod ścianą i nie daj się znów udobruchać do następnego razu!
Bo takie zachowanie jest skrajnie nieodpowiedzialne

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-01, 11:32   #1200
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Anka

Zastanów się dobrze nad tym wszystkim, bo na pewno lepiej się rozstać, niż brać ślub, jeżeli widzisz sama, że nie masz odpowiedniego partnera do tego ślubu..
A rozmawiałaś z nim o tym wszystkich? Mówiłaś, że za duzo pije? Że Ci to przeszkadza? On w ogóle widzi, że dużo pije, czy on nie widzi żadnego problemu?
Macie duuuzy staż, zawsze tak było?

Nie zawsze tak było. oczywiście, że z nim rozmawiałam na ten temat, ale On uważa że wszystko jest ok, że nie pije za dużo, że ja przesadzam.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości