|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1171 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
ja moge ponarzekać z Tobą![]() ja bym bardzo chciała wrócić do poprzedniej wagi chociaż może nie tak dokładnie, 3 kg więcej tez bedzie ok, bo wg TŻ ważyłam za mało...ale do tego doszłam głodówką i ćwiczeniami, teraz tak nie chce...wole w zdrowszy sposób, z głową. Również mam zamiar się zdrowiej odżywiać, więcej ćwiczyć![]() Kate Noir mój TŻ ma wszystkie tomy tej "Gry o tron" ostatni to coś ze smokiem:P zresztą sama mu je kupowałam jako prezenty na różne okazje. I coś słyszałam że będe kolejne ale nie pamietam kiedy. On jest pochłonięty tymi książkami, zreszta serialem też. Ale to nie moja bajka. Moja bajka to zdecydowanie książki Cobena wioliix 1 i 3 zdjęcie - super to z aniołkami średnio mi sie podoba ale wiadomo - rzecz gustu mi się marzy miec takie jak na 3 zdjęciu hmm flakony? na świece do kościoła, tylko u mnie w kościele sa krzesła i chyba w ogóle zrezygnuje ze świec. Co do kwiatów, na pewno nie chcę samych białych w kościele, widziałam już takie przyozdobienie i dla mnie jest zbyt "nudne":/ i uważam, ze bardzo dobrze robisz z tym rozkładaniem kosztów, tym bardziej ze wiesz czego chcesz ja jeszcze nawet nie szukałam inspiracji ale chyba powoli zacznę, bo potem zacznie sie pisanie pracy mgr i juz kompletnie nie będzie czasu:/kroooliczek89 ja na pewno nie chce organistki z kościoła ode mnie:/ nie wiem jeszcze co na to proboszcz, ale jesli nie bedzie problemu to marzy mi się organista z parafii cioci...facet ma przepiekny głos!!! ![]() opiumalfa ślicznie dziękuje za tekst może pod koniec tego roku ja bym się wzieła za kompletowanie takiego pudełka i jakiś własny tekst.. kurde strasznie mi sie ten pomysł spodobał![]() na środę umówiłam się z proboszczem ![]() ![]() chce zarezerwować datę i godzinę, żeby mieć już to z głowy
|
|
|
#1172 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
Dlatego jak się organista nie podoba to lepiej wziąć zespół, który zagra wszystkie części stałe mszy + ogólna oprawa muzyczna.
|
|
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1174 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Dla mnie skrzypce są zbyt... patetyczne No, ale co kto lubi ![]() U nas będzie saksofon
|
|
|
#1175 |
|
Raczkowanie
|
chciałam zaprosić kogoś kto gra na skrzypcach, chyba nawet taka moja hm koleżanka gra ale TŻ nie chce a ja nie będe go namawiać
a z organistą, trudno, jeśli nie bedzie to kosmiczna suma, to wole zapłacić więcej, niż siedzieć na ślubie na cała czerwona słysząc jak ta babka zawodzi zespołu żadnego nie chce, chcę organistę.
|
|
#1176 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z Wami w ostatnich minutach pierwszego dnia świąt
Jaka tu cisza na wątku, aż niewiarygodne ![]() Ane3ka moje gratulacje z tą magisterką ![]() Ciekawe co się stało z misiadelkiem, że tak nagle zniknęła z forum ![]() Jutro będzie spotkanie zapoznawcze moich i TŻa rodziców i strasznie się tego boję Kompletnie nie wiem czego się spodziewać i nie myślę o niczym innym tylko o tym
|
|
|
|
#1177 | ||
|
Blond forever!
|
Cytat:
I tutaj z TŻ jesteśmy w stanie dużo wydać (choć u nas prawdopodobnie będzie grał kolega TŻ to może nas dużo nie skasuje )---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cikulada - trzymaj się Nie taki diabeł straszny jak go malują - pamiętaj, alkohol łączy ludzi i przełamuje każde bariery
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1178 | |
|
Raczkowanie
|
cikulada nie będe pisała 'nie bój się' bo to i tak nic nie da:/ sama bym sie stresowała na Twoim miejscu, bo człowiek zazwyczaj w takiej sytuacji będzie się stresował i już. Po prostu spróbuj wyluzowac najbardziej jak możesz, wdech i wydech
meliska na śniadanko a z tym wdechem i wydechem mówie serio wdychaj powietrze przez 4 sekundy, potem wstrzymaj je na 4 sek., wypuszczaj przez 4 i nie nabieraj znowu przez 4 i tak kilka razy, wszystko przez nos może to cos pomoże.---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:00 ---------- Cytat:
nie bede rozpaczac jak będzie musiała zostac ta organistka która jest u nas, bo nie jest to koniec swiata, ale postaram się o kogoś innego![]() na weselu też jest oprawa muzyczna wazna, ale uważam, że chocby nie wiem jak zaje***ty był zespoł to jak ktos nie bedzie chciał sie bawic to i przy takim super nie bedzie sie bawił. A jak ktos chce to i przy srednim się wytanczy wiadomo, zawsze chce się jak najlepiej ale różnie bywa
|
|
|
#1179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam jak sama się stresowałam. Pierwsze pięć minut było sztywne, bo Pan, bo Pani. Tata TŻ przywiózł kwiaty - dla mojej Mamy i dla mnie, a Mama ciasto. Siedliśmy do stołu - cisza. Próbowałyśmy coś z siostrą TŻ atmosferę rozluźnić, ale średnio nam wyszło. Słowo do słowa, TŻ wstał i stwierdził, że.. to może on naleje po kieliszeczku i.. poszło! Zaraz rodzice przeszli na 'ty'. My z siostrą A. podpiłyśmy się winem i.. to był rewelacyjny wieczór. ![]() Cytat:
![]() Ja się objadłam obiadem, ciastem, a później na kolację dorzuciła jeszcze śledzie. Jak nie będę dzisiaj w nocy zdychać to będzie cud.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2013-04-01 o 00:21 |
||
|
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
kurcze chyba cos mnie zaczyna łapac:/ od wczoraj boli mnie strasznie gardło i ucho zaczyna..kłade się spac moze rano bedzie lepiej
![]() papa
|
|
#1181 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Ja myślę nawet, że nie jakość muzyki na weselu w sumie jest ważna, ale przede wszystkim musi być taneczna i różnorodna Takie szczegóły właśnie jak kwiatki, muzyczka, kokardki itp - są w sumie dla nas Goście zazwyczaj nie pamiętają o takich duperelach, albo wcale nie zwracają na nie uwagi. Dlatego możemy pofolgować swoim gustom
|
|
|
#1182 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziękuje )No to trzymam kciuki zeby na spotkaniu było ok też juz bym chciała być po takim spotkaniu ale u mnie bedzie dopiero jakoś we wakacje ![]() ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Cytat:
mnie też coś bierze... mam straszny katar i gardło strasznie boli ((
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Wiatm Was obżartusy
sama też się okropnie ojadłam ![]() za to nie chce być w skórze TZ który tak z moim tatą, siostrą i kuzynostwem poszaleli że czeka go na pewno ciekawa noc ![]() ale cóż, cierp ciało jak żeś chciało ![]() ja cwaniacko robiłam za kierowce :cwaniak: ale jutro idę do teściów na popołudnie a teść zawsze dab żebym lampkę miała zawsze pełną wina więc ten się śmieje kto się śmieje ostatni
|
|
#1184 |
|
Blond forever!
|
A do mnie TŻ chciał niespodziewanie jutro przyjechać (dzieli nas aktualnie około 250km -kochany
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Bry, ja też się objadłam
![]() Po świętach przechodzimy z TŻ na dietę, bo już naprawdę przeginamy. Odkąd jestesmy razem oboje dużo przytyliśmy A w czerwcu mamy wesele i przez te 2 m-ce wypadałoby zrzucić chociaż PARĘ kg. W lipcu mamy kolejne wesele. A ja koło września chciałabym zacząć mierzyć sukienki, a chcę już mierzyć pod figurę, jaką będe mieć na ślubie, a nie że schudnę dużo i się okaże, że zupełnie inne fasony pasują. |
|
|
|
#1186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wy się nie kłóćcie tylko raz,a dobrze usiądźcie i pogadajcie, tylko na żywo,a nie przez tel
Cytat:
![]() Cytat:
Też chcę wstęgi+przy ławce może większe kokardy. Ewentualnie kwiaty, ale musiałyby być wyjątkowo ładne. Nie mam zamiaru dekorować dodatkowo tylko wezmę to co będzie w cenie. Ewentualnie dam 50zł. więcej, żeby mi kościelny kokardy przy ławkach zrobił. Za tydzień mamy Targi, nie mogę się doczekać |
||
|
|
|
#1187 |
|
Winter is coming
|
Ja też się obżarłam, jak zawsze
A u mojej babci żarcia jak zwykle masa, od pieczonego indyka po sushi ![]() Też by trza coś zrzucić, ale ja nie mogę przy takiej pogodzie, ćwiczyć się nie da Więc na razie olewam byle do wiosny!
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
My się właśnie zbieramy do teściówki na obiad, znowu jedzenieeeeee
![]() A ledwo co zjedliśmy śniadanie! Ale obiad nie może być o 15, musi być o 13, masakra. |
|
|
|
#1189 |
|
Winter is coming
|
ja też dziś pewnie pojem co nieco u teściowej...
a jeszcze mnie brzuch boli po wczorajszym
|
#1190 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki
U mnie humor do d**y. Jak tak dalej pójdzie żadnego wesela nie będzie. Naprawde nie wiem co mam robić. Kocham Tż, ale ... Z uwagi na wątek osobisty post został zmodyfikowany Przepraszam, że Was tak męcze w święta. Musiałam to z siebie wyrzucić.
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-04-02 o 21:15 |
|
|
|
#1191 |
|
Winter is coming
|
o kurcze anka, byłabym wściekła, jakby mi chłop coś takiego odwalał
![]() A on nie widzi problemu?
|
#1192 |
|
Zakorzenienie
|
Anka
Zastanów się dobrze nad tym wszystkim, bo na pewno lepiej się rozstać, niż brać ślub, jeżeli widzisz sama, że nie masz odpowiedniego partnera do tego ślubu.. A rozmawiałaś z nim o tym wszystkich? Mówiłaś, że za duzo pije? Że Ci to przeszkadza? On w ogóle widzi, że dużo pije, czy on nie widzi żadnego problemu? Macie duuuzy staż, zawsze tak było? |
|
|
|
#1193 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Winter is coming
|
W ogóle byłam wczoraj w kościele na mszy dla dzieci i ksiądz im zadawał pytania. No i pyta, przed czym ma nas obronić śmierć Jezusa czy coś w tym stylu, dzieci odpowiadają, że przed Szatanem, przed złymi duchami itd., a jeden dzieciak wypalił "przed kapłanami"
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-04-01 o 12:39 |
|
|
|
#1195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja się cieszę bo szybciej wrócimy do domu i będzie można z powrotem wskoczyć w dres i na kanapę ![]() Nie jestem przeciwniczką alkoholu, ale trzeba wiedzieć kiedy i ile wypić. Żeby mi na święta w drzwiach stanął dziabnięty tż to szybciej by wracał niż by przyszedł. A dzisiaj wcale bym nie świeciła za niego oczami przed babcią, nie wymyślałabym wymówek. Bo kiedy można sobie popić to można, a kiedy nie to nie. |
|
|
|
|
#1196 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
Bez poważnej rozmowy się nie obejdzie... Chyba nie tak sobie wyobrażasz wasze wspólne życie?
|
|
#1197 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się z @ - niesamowicie się źle czuję i zamiast z rodzinką wolę posiedzieć sama w pokoju, żeby nie musieli patrzeć na mnie jak zwijam się z bólu
ijaa to ja z Tobą! Tak już dobrze mi szło z ćwiczeniami to się rozleniwiłam Ja w Święta Wielkanocne nigdy się tak nie objadam nie wiem czemu, bo też na stole same pyszności śniegu u nas co niemiara... a dziś wieczorem czeka mnie długa podróż do W. roc Aniu nie wiem co Ci napisać... nigdy nie chciałabym byc w sytuacji gdzie wstydziłabym się za Tż przed swoją rodziną i w ogóle przed kimś. A wŚwięta to już kompletna przesada jak wiedział, że spędzi je z Twoją rodziną. Zamiast pokazać się z jak najlepszej strony... Na pewno zrobiłabym mu awanturę i nie wiem czy u mnie by taki związek przetrwał... Bo myślę, że jak się wciągnie w picie to mu ciężko będzie z tym skończyć. Porozmawiaj z najbliższymi jak oni to widzą, bo czasami zakochane osoby widzą znacznie mniej. Pewnie rozmawiałaś już z Nim? Może daj mu jakieś ultimatum? Mam nadzieję, że się opamięta!! Bo jak nie to mu wszystkie wizażanki !!! ze mną na czele!!!!!!!!!!!!!!Na szczęście mój chłop ogarnięty jest, pije okazjonalnie, właściwie nie mogę mu nic zarzucić, bo jest cudowny, opiekuńczy, kochany. Wiem, że bardzo dobrze mi się trafiło Co do organisty... To u nas będzie śpiewać koleżanka próbowałam coś zdziałać z chórem gospel, ale się nie udało bo chciałam tą piosenkę co Wam kiedyć w filmiku pokazywałam ale zaśpiewa nam anielskim głosem koleżanka
|
|
|
|
#1198 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam nie zamierzam przesadzać z takimi szczegółami bo i tak nikt tego nie zauważy. Cytat:
Serial w sumie mi się podoba ale nie jest aż taki "wow". U tż'a w parafii jest okropny organista nie dość że gra jak by chciała a nie mógł to jeszcze ma problem z dykcją. Mam nadzieję, że nie będę musiała mu płacić by nie grał. Mi marzy się harfa Jednak podobno proboszcz może się na to nie zgodzić. cikulada napisz jak poszło sama boję się tego spotkania. Anka wydaje mi się, że musisz z nim porozmawiać na ten temat. Jeżeli teraz tego nie załatwicie to później może być gorzej. Powinien znać granicę - kiedy może się napić, a kiedy powinien sobie odpuścić bo ma jakieś zobowiązania.
|
||
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Wiatm Was!
velika może dzieciak się w domu nałuchał jak rodzice rozprawiają o księżach i tak palnął Anka strasznie przykro czytać coś takiego Po ślubie lepiej nie będzie! Rozumiem napić się drinka czy piwo z kumplami ale wszędzie są jakieś granice! ![]() Postaw go pod ścianą i nie daj się znów udobruchać do następnego razu! Bo takie zachowanie jest skrajnie nieodpowiedzialne
|
|
#1200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie zawsze tak było. oczywiście, że z nim rozmawiałam na ten temat, ale On uważa że wszystko jest ok, że nie pije za dużo, że ja przesadzam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:41.

Mam nadzieję, że nie będziecie mi miały za złe jak tu czasem ponarzekam na niedobrą sałatę albo o śniącej się czekoladzie. 
chociaż może nie tak dokładnie, 3 kg więcej tez bedzie ok, bo wg TŻ ważyłam za mało...ale do tego doszłam głodówką i ćwiczeniami, teraz tak nie chce...wole w zdrowszy sposób, z głową. Również mam zamiar się zdrowiej odżywiać, więcej ćwiczyć

Kompletnie nie wiem czego się spodziewać i nie myślę o niczym innym tylko o tym

((

Więc na razie olewam
!!! ze mną na czele!!!!!!!!!!!!!!
nie dość że gra jak by chciała a nie mógł to jeszcze ma problem z dykcją. Mam nadzieję, że nie będę musiała mu płacić by nie grał. Mi marzy się harfa
wydaje mi się, że musisz z nim porozmawiać na ten temat. Jeżeli teraz tego nie załatwicie to później może być gorzej. Powinien znać granicę - kiedy może się napić, a kiedy powinien sobie odpuścić bo ma jakieś zobowiązania.