|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1202 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już przymiarki u Nas w toku, ślubujemy w przyszłym roku! PM 2014 cz.10
Cytat:
![]() Kurcze, znowu są tanie połączenia do Gruzji, mam nadzieje, ze tż tego nie widzi ![]() Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-04-01 o 13:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1203 |
Wtajemniczenie
|
genialne mają te filmiki
![]() Kochane dziękuję za Wasze słowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1204 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() TŻ wrzucił aż 10kg i nie może się tego pozbyć. Chcieć podobno chce, ale.. no lubi jeść i zdecydowanie za często zagląda do lodówki. ![]() Ja też chyba z 8 przybyłam w pewnym momencie - to było apogeum zbyt dużej wagi, ale częsci (pieciu) się pozbyłam. Chcę jednak je zrzucić bo nie do końca komfortowo się czuję. Tak więc plan zakłada pozbycie się łącznie 16 kilogramów (TŻ 10, a ja 6) A Wy dużo chcecie zrzucić? Cytat:
Musisz poważnie porozmawiać z TŻ i bez głupiego zbywania i rzucania przepraszam. Niech się poważnie zastanowi na swoim zachowaniem. A Ty Kochana powieżnie zastanów się nad przyszłością, żebyś później nie musiała żałować, że na własne życzenie zgotowałaś sobie (i przyszłym dzieciom) nie koniecznie przyjemny los. ![]() Cytat:
![]() My pospaliśmy, śniadanie - niewielkie zjedliśmy. ![]() Tym bardziej, że wymarzyłam sobie przyszły poniedziałek wolny, bo pewnie cały weekend spędzimy w rodzinnym mieście przyjaciółki po ślubie i przyjęciu, wiec przydał by się dzień za regenerację. ![]() Matko ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1205 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Oczywiście decyzję podejmiesz sama, myślę że żadna dziewczyna nie będzie Cię oceniać ![]() ija, to będziemy się wspierać w zmaganiach ![]() ![]() ![]() Edytowane przez missmalezji Czas edycji: 2013-04-01 o 11:58 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 |
Winter is coming
|
Mój chłop na studiach przytył 20 kilo... Ale od stycznia zrzucił już 7, jeszcze kilka by się przydało, ale mi to nie przeszkadza
![]() Ja przytyłam za to po studiach, jak wróciłam do domu rodzinnego i poszłam do pracy biurowej. Na studiach miałam dużo czasu, dużo ćwiczyłam i bardzo pilnowałam diety, a teraz rozpacz. No ale jak obiad zjadam po powrocie z pracy o 17, potem często jakaś kolacyjka wejdzie u chłopa, a ćwiczeń mało, to co się dziwić, że tyję.
#1207 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Filmowanie wesela (reportaż od przygotowań do oczepin) - 1 kamera - od przygotowań do kościoła realizacja dwiema kamerami, dalej jedną - cena 2 500 - 2 kamery - od przygotowań do oczepin, ew. poprawin realizacja dwiema kamerami - cena 3 000 Filmowanie poprawin - do cen trzzeba doliczyć 500 zł ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Cytat:
bo nie ma co się zamartwiać, trzeba w końcu problemowi stawić czoło, pogadać, poustalać, dać ultimatum. I pokazać mu, że nie żartujesz! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Wtajemniczenie
|
D. zmienił zdanie i jednak jedzie ze mną do dzisiaj babci. Powiedziałam że jak wypije chociaż jeden kieliszek dzisiaj to zapakuje go do samochodu i odwioze do domu.
Nie lubię odkładać niczego na później dlatego rozmowa odbędzie się dzisiaj wieczorem - po powrocie od babci. Trzymajcie ksciuki żebym nie wymiękła.
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2013-04-01 o 12:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zabrzmiało to jak profesjonalne porady dla narzeczonej alkoholika ![]() ![]()
![]() |
#1211 |
Rozeznanie
|
witam wszytskich zza zasp sniegu
![]() wczoraj mialam spotkanie rodzin i bylo suuuupppper, niepotrzebnie sie stresowalam bo było fajnie, na luzie i wszyscy dzis maja zakwasy w policzkach od smiechu ![]() ![]() troche teraz ponadrabiam bo mam straszne watkowe zaległosci ![]()
![]() |
#1212 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wrzucacie tu często filmy MP Studios. Orientujecie się może, czy są BARDZO drodzy?
![]()
#1213 |
Wtajemniczenie
|
http://deezee.pl/obuwie_damskie/szpi...vior_blue.html może którejś się przydadzą zwykłe białe buty za 79 zł
![]() say-hello któraś z dziewczyn już pisała o tym kilka stron wcześniej! Od 7 tys w górę... więc jak dla mnie bardzo dużo, dochodzi nawet do 20 tys. Edytowane przez KaEs Czas edycji: 2013-04-01 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1215 |
Rozeznanie
|
ja niestety dzisiaj do pracy na 9h;/ udanych świąt;*
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
poprosze dla mnie tez o skladke na ten cel
![]() My wczoraj swieta spedzili u TZ rodzicow, jak juz 4 letnia tradycja nakazuje. Albo 3 letnia, nie pamietam. Przestalam jezdzic na swieta do PL, bo zawsze rodzice przyjezdzaja na weekend majowy, albo kolo tego i nie oplacaloby sie. Dzis lany poniedzialek, TZ bardzo lubi ta tradycje i juz kombinowal od wczoraj jak by mnie tu oblac. ![]() Zjedlismy wielkanocny brunch we dwoje. Bez przejadania sie, z polskimi potrawami za to ![]() Ridzina wysyla mi zdjecia z katastrofa sniegowa w PL. Koszmar. U nas dzis troche sloneczka, moze jakis spacer zaraz uskutecznimy! Caluje was!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 | |||||
Rozeznanie
|
ufff nadrobilam, przez swieta malo [piszecie i nie bylo az tak duzo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a z organista to czasami rzeczywidcie jest problem, bo na slubie mojego kuzyna przesmialismy sie cala msze z bratem jak glupki i pozniej dostalismy opr od mamy bo organista tak "spiewał" i urzadzalismy 'jaka to melodia'. w kosciele nie powinnismy ale masakra byla z tym organista i jak sobie pomysle o moim slubie i takim organiscie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() no wlasnie ja juz tez sie w miare ogranelam z ciwczeniami i jedzeniem normalnym ale od mniej wiecej 2 tyg masakra i az sie boje zwazzyc :/
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]() Ale znając Martina, szybko się kolejnego tomu nie doczekamy, a jak tak dalej będzie gmatwał, to ta seria nigdy się nie skończy ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Marzy mi się jeszcze porządna ekranizacja Wiedźmina ooo ![]()
![]() |
#1219 | |
Blond forever!
|
Cytat:
![]() U mnie też śnieżno i biało, aż w oczy kole... Anka - rozmowa, rozmowa, rozmowa. I wyjaśnienie, że za chwilę będziecie rodziną i to rodzina jest najważniejsza, a nie koledzy ![]() Trzymam za Was kciuki ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeczytałam od wczoraj z 200 stron, i sama nie wiem. Z jednej strony fajnie się czyta, a z drugiej trochę bez sensu bo wiem co się wydarzy. Może wezmę od brata trzy kolejne części, a tą przeczytam po łebkach. Muszę się spakować. Dzisiaj już wracam do siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
Zadomowienie
|
Ja mam już pierwszy odcinek za sobą! Na HBO GO odkodowali pierwszy odcinek trzeciego sezonu z lektorem
![]()
#1222 |
Zadomowienie
|
Nie wiecie gdzie mogę kupić takie "rozszerzone" koperty na zaproszenia? W jednej z internetowych wytwórni zaproszeń nazywają to "folderami na zaproszenia ślubne", ale niczego pod tą nazwą nie mogę znaleźć na allegro ani w google
![]() A wolałabym znaleźć i zamówić samodzielnie, bo we wspomnianej wytwórni zaproszeń koszt takiego folderu to 40 zł/10 sztuk ![]() Podpowiadam do czego to służy: na środku przyklejacie "właściwe" zaproszenie, a do kieszonki wkładacie dodatki: mapkę z dojazdem, RSVP, wierszyk o prezentach ślubnych...
#1223 | |
Winter is coming
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
chyba znalazłam ludzi od filmu
![]() miała któraś z Was z nimi do czynienia?
#1225 | ||
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Bądź pewna siebie i głowa do góry ![]() Cytat:
![]() Trzyma poziom?
![]() ![]() |
![]() |
#1226 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() no wlasnie z tym Wedzminem sie zgodze bo o tym bylym serialu to wole zapomniec ![]() tez dzis bede ogladac na hbo, nareszcie ![]() aaaa i jeszce Velika, chcialam dopytac o ten olejek arganowy, ty kupujesz w rossmanie czy gdzies zamawiasz?
![]() ![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Witam się w lany poniedziałek
![]() Święta,Święta i po Świętach ;p u mnie katastrofa śniegowa ;d niedawno wróciliśmy z TŻ bo byliśmy odkopywać nasze samochody ![]() TŻ spędził u mnie całe święta ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że już będzie dobrze ![]() ![]() a w piątek byliśmy na zakupach, i szlag by to trafił ubiłam obcas na ruchomych schodach ;| w moich ukochanych butach. Musieliśmy na szybko leciec do ccc kupić nowe.. ale były balerinki, trampki, pół butki szpilki... a zimowych ani grama ;/ na szczęscie w deichmanie znależlismy 1 pare !! 1 kuźwa jedna na cały sklep w moim rozmiarze (36 ;P ) podczytywałam Was całe święta, ale nie miałam czasu pisać , wybaczcie ![]() widziałam że misiadelko znikneła z forum. wiecie co sie stalo? podobno ktos ją podczytuje i ma wrócic? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zakorzenienie
|
Blondi2989 nie dziękuję
![]() ![]() vixena rozumiem, że przeczytałaś wszystkie książki i Jon Snow jeszcze żyje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1229 | ||
Zakorzenienie
|
Misia, to dobrze że już lepiej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja bym chciała jeszcze jakieś 9kg., ale 6 też mnie zadowoli :P Na razie -3kg. od marca ![]() O matko współczuję, gdzie pracujesz? Święta święta i po świętach, my już leniuchujemy w domu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1230 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jutro mam iść na fitness, ale jutro chyba mnie przywita @ a pierwszego dnia umieram:/ Anka też myśle że rozmowa to dobry początek. Musi zrozumieć co jest dla Ciebie ważne i jeśli Ci na czymś bardzo zależy to powinien chociaż spróbować. ehh ja dzisiaj rozmawiałam z mamą o tej organistce i mama stwierdziła żebym już nie wymyślała bo ile to pieniędzy będzie...może ma racje:/ musze na poważnie wziąć się za szukanie jakiejś dorywczej pracy w Lbn żeby troche ich wspomóc finansowo. I tak mi głupio, bo rodzice kończą dom pod Lbn i na to idzie tak na prawdę cała kasa, a teraz musi iść na ślub. Tylko z drugiej strony oni zaczęli budowa ten dom chyba w 2008 r. i ze wzgl finansowych długo się schodzi a ja nie będe czekać do 30 ze ślubem:/:/ kurde nie lubie takich sytuacji ![]() Kate Noir trzymam kciuki za rozmowę! grunt to opanowanie i głowa na karku ![]() ja jestem dumna z mojego TŻ boo zrezygnował z wizyt w barze z kolegami z pracy czy to na piwie czy to na wódce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.