|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
CABIN CREW
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
caate piekne włosy
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
wesołych świąt dziewczyny
caate super włosy
|
|
|
|
|
#4023 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dziękuję za odpowiedzi odnośnie przysiadów u mnie jest połączenie rowerek + przysiady, bo mam 2 tyg przerwy od areobiku. w planach mam powrót do HH od przyszłego tygodnia. Cytat:
chyba zdecyduję się na podobne cięcie przy następnej okazji ![]() Wesołych Świąt Dziewczyny
|
|
|
|
|
|
#4024 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wesołych świąt i smacznego jajka. Ja od kilku dni, dlatego mam mało czasu na wizaż. Odkryłam, że otworzyli u mnie Hebe, ale w sumie nie zachwyciłam mnie. Kupiłam w Housie czarny płaszczyk i zgubiłam go, ale na szczęście znalazłam. ![]() Ostatnio też do mojej kolekcji zakupiłam 3 pędzle Hakuro i olejek Khadi. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzisiaj bede henna farbowala , mam nadzieje ze sobie krzywdy nie zrobię A teraz siedze i myślę czy by nie kupić prenumeraty InStyle z grupona
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech żyje zgrabnośc - wlasnie chciałam poprawić makijaż i tak niefortunnie upuściłam szminkę, ze od razu poszła do kosza. LD ale to dobrze, bo kolor czerwony widac nie jest mi pisany ![]() eh zaraz idę do kuchni kroić do sałatek, a pozniej moze juz brzuch bedzie mniej bolal i pociwcze co nie co
|
|
|
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Moje spa na dziś:
ciało: depilacja balsamowanie ogarnęłam paznokcie u stóp i dłoni gruba ilość kremu na stopy i dłonie buzia: maska z czerwonej glinki regulacja brwi - poprawiałam żel pod oczy z czarnego kawioru PS Avon alantan na całą buzie włosy: maska jajeczna pół godziny przed myciem makijaż i zmykam do Tż
|
|
|
#4028 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
okulary takie? http://www.google.pl/imgres?hl=pl&sa...&tx=493&ty=397 Tż ma takie, tylko ze szkłami 'lustrzanymi' czy jak to nazwać. Jest bardzo zadowolony. Ja też mam ray bany ale takie- https://www.google.pl/search?q=ray+b...20%3B600%3B300 tzn kupił je sobie tż, ale stwierdził, że go wkurzają bo spadają z nosa no to ja je czasem noszę, są takie joł ziom ![]() A te pierwsze podobają mi się, ale na szczuplejszej twarzy. A zegarek jaki być jeszcze chciała? ![]() Ja zegarków nie noszę, więc nawet nie myślę jaki bym chciała. Jak coś wolałabym elektroniczny, ale żeby reszta była ładna a nie taka sportowo-gumowa. soph: hamilton satchel, kolor- jasny, chłodny beż.
|
|
|
#4029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), on jest mega gladki, puszysty, pierzynka to bialka na samej gorze sernika, a pod nia brzoskwinie. drugi, jednak dzis bede robic bo sie nie wyrobilam z myciem i sprzataniem auta (ale za to blyszczy i pachnie mmm ![]() a zegarkow to mam kilka upatrzonych, nie powiem co chce na bank, bo wciaz rozwazam miedzy czarnym, a brazowym, marzy mi sie tez granatowy i pomaranczowy. Ogolnie przez to moje niezdecydowanie, widze jak sie oddalam od tego zegarka, gdybym go pragnela tak jak obecnego, to bym zrobila wszystko, aby go miec jak najszybciej. Moze najpierw torebka bedzie (granat, czerwien, albo roz/fuksja?), czekam na wypad do Pragi, mam nadzieje, ze tam cos poogladam i zdecyduje sie na zywo zrob zdjecia swojej torebki mozna wiedziesz gdzie ja dostalas i za ile? Piekny model wybralas, zapewne jak sama zdecyduje sie na zakup, to bede sie wahac miedzy Hamiltonem, a Selma, o Jet Set tote nie wspomne a okularow szukam korekcyjnych teraz, z przeciwslonecznych to marza mi sie pilotki lezace idealnie ![]() dziekuje dziewczyny, milo uslyszec tyle komplementow Soph znalazlam taka fryzjerke, ze za kazdym razem ianczej scina mi wlosy, patrzac na ich stan,ocenia co i jak zrobi. Nastepne ciecie bedzie typowe dla lokow, bo juz doszlam do rownej lini wlosow, pozbylam sie piorek dzieki niej
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-03-30 o 18:35 |
|
|
|
|
|
#4030 |
|
CABIN CREW
|
caate mi najbardziej ten pierwszy zegarek się podoba
ja dziś trochę umierająca, wczoraj z mamą miałysmy babski wieczór przy winku i.... jestem "wczorajsza" ![]() byłam dziś na zakupach, kupiłam legginsy w chińskim sklepie...a i lakier safari czarny.... w ogóle jestem mega zła, w mojej miejscowości zamknęli drogerię aster i ogólnie jest masakra z zakupami kosmetycznymi teraz
|
|
|
#4031 | ||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() -- A w glamour jak zawsze w kwietniowym są zniżki, ale to pewnie już wiecie. soph: odkryłam, że jest u nas jakiś sklep z kosmetykami typu hydrolaty różane, sesa itd. Jeszcze nie byłam, ale pewnie zajrzę. Bo wchodzę na pocztę i widzę przeszkoną szafkę z takimi produktami i myślę o co kaman, na poczcie tym handlują czy co ![]() A to była taka reklama tego sklepu. Jest na mysłowickiej 22. ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- Cytat:
Raz robiłam też taki pieczony w kąpieli wodnej. Ale chyba bardziej mi smakuje inny, a dodatek brzoskwiń w ciastach uwielbiam. Ja wczoraj piekłem tartę, którą pokazywałam na blogu i jeszcze to: http://www.przepis-kulinarny.pl/miodownik-id1283.html Torebkę kupiłam za ok 315 euro. (cena z metki 329 ale coś tam mi jeszcze dali rabatu, zawsze to parę dych) I to mocno daleko niestety, bo byłam na fuerteventurze niedawno, otworzyli nowy sklep, był inny wcześniej gdzie było bulberry i inne, ale tamtem mniej mnie interesował, tu były dużo ciekawsze marki. Porównywałam cenę z jakimś sklepem w uk i tutaj bardziej się opłacała (a do tego jeszcze by przesyłka doszła) Chciałam większą, ale nie kupiłam od razu tylko przyszłam za 3 dni. A stwierdziłam, że też nie mogę samych dużych torebek kupować. Taką bym chciała-http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL-Michael-Kors-MICHAEL-Michael-Kors-Small-Jet-Set-Striped-Travel-Tote-TOTES/prod19620033_cat8519_cat8 501_/?index=20&cmCat=cat000000 cat8501cat8519&isEditoria l=false, no ale nie za taką kasę. http://www.michaelkors.com/p/Michael...itorial=false- ta jest fajna, tylko uchwyty za długie http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false i taką http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false ta też fajna Zdjęcie torebki zrobię jak wrócę, bo nie mam jej ze sobą teraz. Tż mnie znowu namawiał na jakąś inną (chyba ck lub th), ale raz że miała chamskie logo wielkie to do tego jakościowo przepaść na korzyść mk. Perfumy też wzięłam, bo tam tańsze: jacobs- daisy (edp, podobała mi się jakaś wersja, to było coś jeszce lżejszego niż etp, ale bałam się że zapach na 5 min) lancome-tresor in love ck- eternity aqua (tak chociaż mi się wydaje) i jeszcze jedne tego typu, mam przed oczami opakowanie ale nazwy zapomniałam, zwąchałam wtedy tyle perfum, że nie pamiętam co wzięłam wydaje mi się, że davidoff - cool waterJeszcze mam chrapkę na ysl-manifesto. A najczęściej się psikam chyba la petite noire, bardzo lubię ten zapach. Nie za słodki, nie za duszący, taki akurat. Tak się kończy perfumeria 3 min od hotelu No i maski do włosów- ale to takie po euro-dwa. Ale fajne perełki, bo maska w promocji za euro (no fakt, że mała) a tu papaja, aloes i super efekt; jakąś miodową- taak pachnie
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ==== kobieto, a to gdzie teraz byłaś na wypoczynku, bo chyba nie doczytałam ? czy może nadal gdzieś się wygrzewasz i niestarszna Ci nasza Polska dośc przygnębiająca aura?
|
|
|
|
|
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kobieto
czekam na nowosci i ceny z frontu ja bym ,mogla miec: czarny Hamilton czerwony/fuksja Jet Set granatowy Selma ale bym byla szczesliwa najlepiej jakby jeszcze byla promocja 2 za 1 ![]() co do jakosci, no ja mowie, juz to po okularach zauwazylam, ze MK to nie tylko cena za znaczek ![]() miodowca lubie! i orzechowca rowniez a serniki na parze sa dla mnie najlatwiejsze i najlepsze, ja lubie ja sie tak delikatnie rozplywaja w ustach Cytat:
dobrze, ze ja niealkoholowa jestem, no chyba ze z S ![]() Cytat:
![]() chyba za blada sie do niego czuje
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2013-03-30 o 21:23 |
||
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
a tak odbiegając zupełnie od tematu - czy Wam tez świruje antyvirus po wejściu na wizaż? zagrożenie wynika ze strn reklam tu znajdujących się
ostatnio chodzi mi wolniej internet, mimo, ze mam 10mb/s i nie wiem, moze zesżło mi jakieś robactwo na kompa właśnie rpzez wizaz skoro za każdym wejsciem/odswiezeniem alarm az dudni ![]() Jeju, jestem nerdem. Sobota, 21.00 , święta a ja odczułam właśnie pociąg do nauki. No cóż zrobić, chwytam za ołówek i notatki i do boju
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana dokładnie ta
po dluzszym namysle jednak odpuszczam![]() Mi wizaz normalnie dziala. ale jak chcialam dzisiaj na bloga jednej wizazanki to mi antywir zwariowal nawet podalo mi nazwe strony reklamy ktora na tym blogu jest i ma wirusa![]() w ramahch swiatecznego prezentu robie sobie zamowienie na http://triny.pl/pl/index/4 powyzej 30 zl przesylka gratis
|
|
#4036 | ||
|
zawsze mam racje
|
Używam tego mleczka https://www.google.pl/search?q=dm+mandelol+oil& hl=pl&safe=off&client=fir efox-a&hs=d9u&rls=org.mozilla: pl
fficial&source=lnms&t bm=isch&sa=X&ei=aP9XUeSXC YPB7AbUwICQDw&ved=0CAoQ_A UoAQ&biw=1366&bih=638#img rc=fCIaH7NVZ-GziM%3A%3B7G2KLvEoaR7_dM% 3Bhttp%253A%252F%252F2.bp .blogspot.com%252F-FDdEEFXngIM%252FTqMbpjl5q cI%252FAAAAAAAAAls%252Fer d-YN3wL20%252Fs1600%252FIMG _4385%252BKopie.jpg%3Bhtt p%253A%252F%252Fansichten einerpuderquaste.blogspot .com%252F2011_10_01_archi ve.html%3B1600%3B1068i jest super Do tego pachnie jak migdałowy balsam avonu, tęskniłam za tym zapachem jakieś 10 lat ![]() Obawiałam się, że będzie taki tłusto-klejący. A jak długo pachnie! Smarowałam się wczoraj koło 23, dzisiaj wstaje i nadal mi skóra pachniała. A teraz idę na odcinke the lying game, bo się wciągnęłam w oglądanie. Cytat:
![]() Ja wcześniej mk nie oglądałam, tylko co migały hamiltony na blogach. Nie wiedziałam, że będę miała szansę kupić to się nie napalałam. A z neta bałam się brać w ciemno, bo jak to często bywa zdjęcia są dużo lepsze od rzeczywistego wyglądu. Kiedyś się śliniłam do torebki Prady np, ale okazało się że jest dość cienka i nie trzyma kształtu. Ja na pewno kupię Selmę kiedyś. Tylko problem mam z kolorem, bo nie lubię czarnych, białych, granatowych też nie za bardzo (bo jakoś mi się nie zgrywają z tym co noszę, chociaż akurat odcień u Korsa mi się podoba, bo czasami ten granat jest brzydki) Brązy takie nudnawe mi się wydają. Czerwień lubię, ale gryzłaby mi się z ubraniami. Nieduży wybór mi zostaje Chyba tę bym brała- http://www.michaelkors.com/p/MICHAEL...ditorial=false No i jeszcze duży Hamilton by nie zaszkodził, taki wytłaczany I chociaż te torebki wyglądają tak samo dobrze jak na zdjęciach i są obiecujące jeśli chodzi o jakość. Spojrzę też na balerinki, bo jak mam kupić buty w venezii z których klej wystaje Ja robiłam kiedyś jakiś sernik w kąpieli i akurat miałam trudniejszy przepis niż na inne serniki. Mam ochotę na taki na zimno, tylko muszę gdzieś dorwać agar. Na to owoce i galaretka. Lubię takie lżejsze desery właśnie. ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
I tak najpierw myślę- aaa, trzeba było w Lutym jechać, bo teraz już ciepło będzie. Ale okazało się inaczej Oczywiście kurtki do samolotu nie brałam, wysiadałam w trampkach krótkich i miałam tylko nadzieję, że nie będzie 20 cm śniegu.Niby super, że ciepło ale organizm lekko jest zmieszany i ma się nasilone wiosenne przesilenie bo tu ciemno i zimno, a tam cieepło i jasno. W sumie to szczerze mówiąc zwisa mi ta pogoda. Plusem zimy jest, że mi nikt nie marudzi- chodź na spacer, rower, coś tam, laaaato jest nie marnuj czasu w pomieszczeniach Ło matko, nie pierwsze i nie ostatnie lato w moim życiu ![]() Nie, że wcale nie wychodzę, ale tak chodzić długo bez celu po parku to dla mnie mega nuda. Na rowerze też mi się nudzi. Ogólnie zawsze tak mam jak przed oczami nie mam obrazków, filmu czy tekstu.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-03-31 o 11:21 |
||
|
|
|
|
#4037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Wesołych Świąt
Cytat:
Soph, czy ta kurtka jest chociaż troszkę ocieplana watoliną?
|
|
|
|
#4038 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a teraz znowu od lutego i zamierzam do konca semestru letniego. Staram się codziennie ok 10-15 minut Cytat:
Cytat:
) Dziękuję!
|
|
|
|
#4039 |
|
CABIN CREW
|
włosy- aktualizacja:0
kolor przekłamany niestety i to bardzo :/
|
|
|
#4040 |
|
Wtajemniczenie
|
Świetne
|
|
|
#4041 |
|
CABIN CREW
|
dziękować
myślę ze za rok dojdę do wymarzonej długości....trochę się dziś pospamowałam, zrobiłam mani, pedi- paznokcie na czarno znowu naszło mnie na przycimnienie skóry więc poszedł w ruch balsam lirene swoją drogą - zastanawiam się czy nie kupić samoopalacza lirene tego w piance....
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
i jak tam po swietach ?
objedzone ?:Pja się objadłam w niedziele jak wieprzek, ale chociaz tyle, ze z godzine odsniezalam to troche ruchu bylo wczoraj juz jadlam tak jak zwykle, bez szalenstw, no i cwiczylam 70min z tiffany i na dodatek pozniej godzinka odsniezania, dzisiaj czuje niestety troche moje plecy ;Dniech ta pogoda sie w koncu poprawi xD |
|
|
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry piękne
Ale te święta szybko zleciały Teraz powrót do rzeczywistości, Tż wyjechał do pracy na 3 tygodnie, więc tym bardziej będzie ciężko znieść rozłąkę że ja nie pracuje. No ale mam motywacje do ćwiczeń przynajmniej aby po powrocie powiedział "wow" :P ale masz juz długie włosy caate mi się ten złoty bardzo podoba ghana ja się nie objadłam zbytnio bo miałam problemy z żołądkiem dianulaa i 15 min dziennie wystarczyło aby widzieć efekt? Soph jak ta skórka wygląda na żywo? ![]() Mam w plecy dwa dni przysiadów, nie najlepiej się czułam więc sobie odpuściłam. Dziś powracam
|
|
|
#4044 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam dokładnie taką samą nadzieję
to czekanie jest jednak dobijające ![]() Ja zwłaszcza ciastkami jeszcze dzisiaj zostały, właśnie zjadłam po kawałku z kawą ![]()
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
W takim razie witam w nowej czesci bo mnie na stara wyniosło hehe
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4046 | ||
|
Zakorzenienie
|
piekne!!!
Cytat:
Cytat:
pierwsze swieta z 15cm warstwa sniegu, a na kazdym kroku zajace ze sniegu
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2013-04-02 o 18:01 |
||
|
|
|
|
#4047 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jestem wkurzona, bo mialam 3 tydzien diety, jeden dzien pozarlam jak swinia i dzisiaj juz wyskoczyly mi 4 wulkany;/ ale dobra dzisiaj juz znowu dietkowałam , i ratuje sie benzacne, bo derm dopiero za jakis tydzien xD swieta mi nie sluza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja właśnie wrócilam z Biedronkowych zakupów kosmetycznych ![]() Kupiłam trójpak płatków kosmetycznych , peeling mango, scrub antycellulitowy, serum na rozstępy ![]() Szkoda, że kosmetyków Lirene nie było u mnie
|
|
#4050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak kazda dieta, nie sprzyja tyciu ale to jest bardzo ambitny plan.---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
chyba kupie tylko platki, bo to sie przyda, a trzymam sie ostatnio zasady ze kupuje kolejny produkt dopiero jak wykoncze obecny, bo w lazience nie mam zbyt duzo miejscaa wczoraj przypadkiem kupilam w biedronce ladna koszule z kokarda z przyjemnego sliskiego materialu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

chyba zdecyduję się na podobne cięcie przy następnej okazji 

a jak nie, to postawie na Ray Bany lub Vogue bo sa w promocji w soczewki24 i wychodza korzystnie.
mozna wiedziesz gdzie ja dostalas i za ile? Piekny model wybralas, zapewne jak sama zdecyduje sie na zakup, to bede sie wahac miedzy Hamiltonem, a Selma, o Jet Set tote nie wspomne 

fficial&source=lnms&t bm=isch&sa=X&ei=aP9XUeSXC YPB7AbUwICQDw&ved=0CAoQ_A UoAQ&biw=1366&bih=638#img rc=fCIaH7NVZ-GziM%3A%3B7G2KLvEoaR7_dM% 3Bhttp%253A%252F%252F2.bp .blogspot.com%252F-FDdEEFXngIM%252FTqMbpjl5q cI%252FAAAAAAAAAls%252Fer d-YN3wL20%252Fs1600%252FIMG _4385%252BKopie.jpg%3Bhtt p%253A%252F%252Fansichten einerpuderquaste.blogspot .com%252F2011_10_01_archi ve.html%3B1600%3B1068