|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Lady, a jaka to dieta dokładnie?
|
#2552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sie boje ćwiczeń... Ja nie wiem czy schudłam Bo sie wogole nie waże mimo że po obie widze zmiany ale w głowie mi siedzi że pewnie znowu nie chudne i sie boje ![]() teraz powinnam miec @ wiec tym bardziej na wage nie stane ![]() Ja uwielbiam owsianke Polecam na obiad
|
|
|
#2553 |
|
Zadomowienie
|
Kretka nic specjalnego- nie mam odpowiednich produktow do tego, zeby jakąs całkowicie wykorzystac, wiec pomieszam.
Przez 3 dni planuje wymieszac kefir, jabłka, warzywa i moze raz czy dwa sok z pomaranczy. Raczej robi to na "wyczucie"- wszystko zalezy od tego jak się będe czuc, ale jestem okropnie zapchana! Wiec muszę troche nad sobą popracowac. Dzis jak usiadlam w koncu na kibelku to wstac nie moglam i 3 razy wracalam :P wiec zapchana na pewno jestem. Arschen nie boj sie ćwiczeń! Nie mozesz tak na to patrzec! Widze, ze stosowalas jeden z programow ćwiczeniowych- raczej nie za dużo tam cwiczen silowych. Moze masz dostep do jakies siłowni? Poszukaj Polecam tez stronke potreningu - masz tam wiele porad. Poza tym mierz się- mięsnie waża nawet więcej niz tłuszcz. Ja np. ostatnio wyczytalam, ze powinnam wazyc więcej (ok. 62kg) przy moim wzroscie i w takim razie mam za malo tkanki mięsniowej! Ja po maturze ruszam w rajd: silownia 3razy w tygodniu, a w ramach areobow bieganie. Normalnie przed studiami musze sie do najlepszego stanu doprowadzic. Przypomnialo mi się, ze dzis mi się wyzwanie zaczyna! 1000x brzuszki,pomki i przysiady. Cos czuje, ze za wiele nie zrobie
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale stwierdzilam, ze u mnie to bedzie minimum 1000x, a nie 100 bo mnie 33 brzuszki na dzien nic nie daja, nawet tego nie odczuwam, przy 100 w sumie tez nie, ale z czystego lenistwa nie chce mi sie robic 200
|
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Troche nie rozumiem dlaczego się odchudzasz, skoro raczej nie masz problemow z niczym- więcej ruchu, zdrowe odzywianie i masz z glowy Jesli cwieczenia są dla ciebie za słabe to dorzuc inne Przemęczaj się, bo inaczej nic ci to nie da :P Ja wiem, ze mi to na pewno pomoze- szczegolnie przysiady na moj tylek. A tak w ogole to w ktorej jestes klasie? Bo piszesz, ze sie uczysz ;p |
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
A ja obalilam dzisiaj cała miche greckiej słatki
![]() Było tam duuuuuuzo oliwek nie wiem moze z 20 sztuk Fety taki prostokat ktory pokroiłam drobno, nie wiele ale napewno wiecej niz SB dopuszcza, dwa pomidory, srednia sałata, 1.5 lyzki oliwy, ogorek szczypior, jadłam na raty ale ostatecznie poszla cała miskaaaa ale samo zdrowie ![]() No i skonczylam sernik z ananasem i morelami ![]() Ale najwazniejsze ze czuje sie dobrze, nie przejadłam sie, wszytsko zdrowe i racjonalne. To mi sie podoba ![]() Własnie racze sie drinkiem wino białe z plastrem cytryny, pomaranczy i grejpfruta i 3 kostkami lodu
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaczne biegac, jezdzic na rolkach i rowerze, ale najpierw musi przyjsc wiosna...a odchudzam sie, bo przez niecaly rok przytylam 10kg i zle mi z tym... |
|
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz spokojnie wprowadzam wegle
![]() Ten piernik akurat bede traktowac jako jedna porcje wegli i owocu, bo zaweira sliwki ![]() Mam nadzieje ze omina mnie skoki cukru itp |
|
|
|
#2559 | |
|
Zadomowienie
|
Moniek 2Lo to piękny czas :P choc dziwie się, ze jestes na diecie, bo ja mialam prawie co tydzien imprezy i raczej czasu nie bylo na odchudzanie
Widze wlasnie, ze raczej duzo sie ruszasz, wiec na pewno szybko to zgubisz ![]() Musze się wam i tak pochwalic, ze wszyscy mi mowia, ze ladnie schudłam ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
A będzie na pewno wszystki git. Polecilabym ci sprawdzic ile śliwek mozesz zjesc dziennie- zapewne to tez zalezy czy sa suszone czy nie. Wydaje mi się, ze jednak w jednym kawałku nie znajdzie się cała jedna porcja owocow, ale pewna nie jestem (tutaj potrzebni sa lepsi specjalisci :P) |
|
|
|
|
#2560 |
|
Wtajemniczenie
|
Oczywiście moje Mało jedzenie doprowadzilo do tego ze zjadłam teraz na kolacje łososia i pietruszke biała z piekarnika i sobie nie pojadłam I musiałam chrupnąć jabłko na noc
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Problem mam rano, jak wstajęDobrze kojarze, że to Ty niedawno wrzucałaś zdjęcia? jeśli tak, to nie ma się co dziwić, że wszyscy Cię chwalą
|
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gorzej z alko, bo wina wytrawnego pic na pewno nie będe :P Półsłodkie jest the best! Wodka tez ohydna. Ogolnie musze miec słodki alko co łączy sie z duza iloscią kalorii. Ja wrzucalam- ostatnio spojrzalam i w sumie jeszcze masa roboty przede mną. Ostatnio włączylam sobie filmik z wakacji, kiedy kolega tak się nawalił, ze nie widzial roznicy w wodzie a wodce Pił dekade jak rasowy pijak W sumie moze dziękowac wszystkim, bo dobrze go nawodnili i kaca miał mniejszego (i tak uwazam, ze ma zolądek ze stali- kto widział, zeby po takim urwanym filmie jesc rano płatki na mleku?
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W przypadku tego piernika to nie zwracałam uwagi ile tych sliwek jest. Bo w swieta odpuscilam sobie cale to liczenie. Owocow tez sie boje na dłuzsza mete. Bede sie chyba juz do konca zycia wystrzegac owocow i wegli
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Hej pipcie Weszłam tylko żeby się przyznać do złego dziś też ![]() Obyło się bez słodkiego i fakt że zgrzeszyłam tylko malutkim kawałkiem pasztetu, kapustką z jabłkiem z weka,rybką z octem i sałatką z kukurydzą (tez w małej ilości) no i polałam sobie łyżeczka sosu schab ze śliwką... ![]() Byłam u cioci na imieninach... ![]() Uffff.... już mi lepiej jak się przyznałam tu przed Wami ![]() Modlę się teraz żeby się to nie odbiło na mojej wadze ! ![]() Jutro już się doczekać nie mogę owsianki mojej pysznej A na obiadek zjem sobie leczo SB WRACAJ !!! ![]() Arschen kochana Ty pisałaś że dziś Ci mija 3 msce... A to nie czasem za tydzień - czyli 7 kwietnia ??? A po za tym byłam dziś topić marzannę ![]() Od jutra będzie wiosna - mówię Wam !!! Zawsze jak ja utopię marzannę to zima się kończy |
|
|
|
#2565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez tak mialam i w sumie ciągle mam, ale staram się "naprawić". Dokladaj węgle i sie ich nie boj. To samo z owocami! Powiem wam, ze ja od kilku dni po raz pierwszy od wrzesnia nie myslalam obsesyjnie o tym co jem, o diecie i w ogole. Dopiero teraz to zauwazylam.... a jednak i tak inaczej jem. Licze, ze w ciagu 2tyg wroce do mojej normy i dalej sobie będe ładnie jesc ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Własnie skonczylam film "Operacja Argo" i mogę powiedziec: oskar w pełni zasluzony. Cos mi pachnie klasykiem. |
|
|
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
W końcu wizaż działa !!!
ALLELUJA ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- Witam Was śliczne moje Ja dziś przywitałam dzień skalpelem II i owsianką z jabłkiem ![]() Wracamy na właściwe tory hehe A jak u Was ? Ja jestem w pracy i strasznie mi się nie chce dzisiaj...
|
|
|
|
#2567 |
|
Zadomowienie
|
Kala oj nie zazdroszcze pracy dziś.... choć ja ładnie wstałam o 7:30 i juz napisalam prace z angielskiego
Owsianka ) i jajko + cała papryka. Za godzine wypije kefir i dalej ziołka. Na obiad warzywa i siemie lniane. Z ciekawosci pomierzylam się i powazylam po świetach. I powiem wam, że wszystko mi juz jedno :P Bo w biuscie mi doszlo, a reszta bez zmian (chyba w udach lekko na plusie, ale nie sprawdzalam już), a waga w góre. Wiec czym się tutaj przejmowac? Zaraz zrzuce :P ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/1734873 |
|
|
|
#2568 |
|
Wtajemniczenie
|
Nareszcie
![]() Witojcie Dziewczynki Moje Ja właśnie po śniadanku ![]() omlet z duzymi kawałkami szyneczki święconej pycha Całkiem inny smak niż ta z kurczaka chudziutka tego mi było trzeba![]() teraz kawa ![]() Kala ja zaczełam diete 7 stycznia nie wiem jak to obliczyłam chyba licze 4 tyg jako miesiac
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ale muli ten wizaż dzisiaj
![]() Arschen - ahhh tak Ty to liczysz... ![]() ![]() Ja tam dni dokładnie nie liczę... 14 kwietnia mi styknie 3 miesiące ![]() W weekend się sfotkuje i wrzucę zdjęcia ![]() Boję się ![]() Zawsze po fotach byłam niezadowolona... ![]() Chyba jutro też nie zrobię sobie przerwy w ćwiczeniach tylko w tym tygodniu jeden dzień wolny - w niedziele... ![]() Trzeba święta odrobić... ![]() Laski czy wg Was skalpel i skalpel II to podchodzi pod ćwiczenia siłowe ? ![]() A turbo i killer to aeroby ? Jak na to patrzeć ? Myślicie że od skalpela da się schudnąć ? ![]() takie mam głupie pytanie dziś z rana... ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Poparte badaniami stwierdzenie, że na czczo najlepiej się pali kalorie... ![]() http://kobieta.onet.pl/zdrowie/kiedy...e-efekty/7skmf Chyba się skusze na killera lub turbo rano przed śniadaniem...
|
|
|
|
#2570 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ogolnie wszystko polega na tym, ze kobiety srednio lubia się przeciązac, a bez tego nic się nie zmieni. Ale warto ćwiczyc- sama widzisz jakie zmiany przechodzą ludzie, ktorzy to robią. Ja nie cwiczylam turbo ani kilera- jedynie troche skalpel I i to na pewno nie jest treing siłowy. A co do cwiczen- wydaje mi się, ze to zalezy od organizmu. Ja sobie nie wyobrazam zebym nie zjadla sniadania moment po wstaniu. To przeciez moja pierwsza mysl po przebudzeniu! ![]() Ja się wciaz oczyszczam. Czuje, ze wieczor bedzie ciezki, ale zagryze warzywami
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny wracam po dość dlugiej (2 tyg?) przerwy z podkulonym ogonem i skamląc nad swoją głupotą.
Odpuściłam dietę bo się załamałam, sporo niepowodzeń w życiu, ryzyko utraty pracy, całe stado nieszczęść :/ Wracam i tym razem proszę mnie opierdalać z góry na dół... Dziś na śniadanko 2 jajka pomidorek i szczypiorek + delikatne maźnięcie majonezem. Obiadek to drobiowa kiełbaska z piersi z kurczaka x 2 z przecierem pomidorowym. Na deser planuje kilka mini pomidorkow, duzo mrożonej zielonej herbaty. Co do kolacji to jeszcze nie wiem. Ok 16 zrobię sobie 40 minut zumby i 20 orbitreka, no i zrobie A6W wreszcie. Muszę się ogarnąć... |
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Guleczek
![]() Ty mendo jedna !!! Wracaj tu do nas i plażować ładnie ![]() I już Cie tu opie**le za obiad ![]() Parówki ??? RILI ??? ![]() Weź zjedz coś wartościowszego - warzywa, jajo nawet... ![]() Ogarniać mi się |
|
|
|
#2574 |
|
Wtajemniczenie
|
No właśnie Koniec Opier!#$%%%
![]() Od dzisiaj zaczynamy dietetować i koniec grzeszenia przez najbliższy miesiąć ![]() ja przed śniadaniem miałabym ćwiczyć?chyba bym zemdlała ![]() ciekawe co z Asmenaa Pewnie dalej grzeszy i sie boji przyznać ja właśnie po owsiance ah te masełko Jakie ono dobre wiecie ile ważność moze miec takie robione?bo zauważyłam ze tak jakby oliwa mi w jednym miejscu sie zbiera co za wizaż dzisiaj nie znośny
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dokładnie - KONIEC ŚWIĘTOWANIA... ![]() Ja już czuję że organizm mi się rozregulował przez te 2-3 dni.... Musze się do porządku doprowadzić też.... ![]() A ja normalnie rano robię skalpel I i II ![]() I mam cały dzień potem wolny No włacha Gdzie Asmenaa też miałam pytać... ![]() Oby już wróciła na "dobre" tory bo będzie "opier**l" ![]() A jak masełko Ci się tak robi to jest to całkowicie normalne, wystarczy je wtedy przemieszać tylko Takie masło może spokojnie stać |
|
|
|
|
#2576 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sama robiłam ![]() Już, juz wracam :P tego mi było trzeba Cytat:
O tak, miesiąc diety bez grzechów! koniecznie! Oj... koniecznie ćwiczenia przed śniadaniem! Kiedyś tak robiłam (wstawałam o 5 rano mając na 8 do szkoły i ćwiczyłam, jezdziłam na rowerze itp... szalona byłam ) i chudłam pieknie...
|
||
|
|
|
#2577 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak dla mnie strasznie mało jesz! Spalasz mięsnie a nie tłuszcz... No chyba, ze chcesz sobie zrobic dzien postny, ale normalnie to dorzuc cos jeszcze, bo tylko spowolnisz metabolizm. |
|
|
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak je robisz ??? Dorzuć choć warzywa tam jakieś... ![]() Ja jak tylko się ładnie zrobi to będę biegać rano przed śniadaniem |
|
|
|
|
#2579 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
Cicho ja tez ale to się nie liczy...
Kretka rozgrzeszy |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:08.

nigdy o tej godzinie jej nie jadlam! ale jestem chyba od niej uzalezniona.... 
ale w głowie mi siedzi że pewnie znowu nie chudne i sie boje 

) i jajko + cała papryka. Za godzine wypije kefir i dalej ziołka. Na obiad warzywa i siemie lniane.