|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Raczkowanie
|
Perles de Lalique
Witam.
Dziewczyny może któraś z Was ma jakąkolwiek ilość zapachu Perles de Lalique, do odsprzedania, poszukuję jakiejś próbki ale na Allegro nic takiego nie widzę, boje się trochę ciemno kupować duże ilości ![]() Z góry będę ogromnie wdzięczna ![]() Z próbkowych to mam po kilka kropli na przetestowanie, może także komuś pomogę w mini testach: * Cartier Essence D'orange * Hermes Eau Des Merveilles * Trussardi Skin * Hermes Un Jardin En Mediterranee * Hermes Voyage * Calvin Klein Beauty * Jeszcze miniaturka 5/7ml Angel Schlesser Femme Edytowane przez Oldzinka Czas edycji: 2013-03-31 o 21:34 |
|
|
|
#2492 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
nie można tutaj nic sprzedawać, można się co najwyżej wymieniać. (ja pereł nie mam)
|
#2493 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Perles de Lalique
Cytat:
wymieniłabym za : Hermes Un Jardin En Mediterranee, Hermes Eau Des Merveilles, Trussardi Skin, jakie masz pojemności w/w? |
|
|
|
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedź.
Ciężko mi jest w miarę dokładnie określić pojemności więc załączam zdjęcie z próbeczkami na moje oko tak po 2ml / 3ml chyba jest ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę zrobić odlewki następujących zapachów:
-So exlixir edp YR -So hooked on carmella Benefit -Love etc edp the Body Shop -CK in2 u -Chanel Chance edp -Armani Diamonds edp -Salvatore Ferragamo Attimo edp Szukam w zamian następujących zapachów: -Chanel Chance edt -Chanel Allure edt -Chanel Sensuelle -Hermes Elixir des Merveilles -Hermes, Un Jardin en Mediterranee -Flowerbomb -DKNY Women edt |
|
|
|
#2496 |
|
Zakorzenienie
|
Do oddania
- Micaleff Royal Muska - 14 ml - Etat Libre d'orange Noel au Balcon - 5 ml - Lubin Idole do Lubin - 9 ml - Givenchy Eaudemoiselle - 9 ml - YSL Cinema edp - 3 ml - C. Klein Forbidden Euphoria - 3,5 ml - McQueen My Queen - 2 roll-on po 5 ml każdy (razem 10 ml) - Lalique Amethyst - 10 ml - McQueen Kingdom 2 ml - Phaedon Cendres de The 1,5 ml - LHAG Lady Vengeance - 1,5 ml Najchętniej większe wymianki - ze względu na obecny cennik PP W zamian chętnie przyjmę np. Molecule 01 czy Balenciagę (Paris). Można kusić innymi zapachami
Edytowane przez smash Czas edycji: 2013-04-02 o 18:54 |
|
|
|
#2497 |
|
Zakorzenienie
|
Smash zechciej zajrzeć do mojego wątku z wymianką. Może znajdziesz coś za:
- Etat Libre d'orange Noel au Balcon - 5 ml - Lubin Idole do Lubin - 9 ml - Phaedon Cendres de The 1,5 ml - LHAG Lady Vengeance - 1,5 ml
|
#2498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idole Lubin My Queen
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-04-01 o 13:16 |
|
|
|
|
#2499 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam na spróbowanie:
Cacharel, Noa EDT Cacharel, Amor Amor Cacharel, Eden Cacharel, Lou Lou Guerlain, My Insolence Guerlain, L’Instant Magic Bulgari, Rose Essentielle Bulgari, Omnia Crystalline Thierry Mugler, Angel EDT Thierry Mugler, Angel le Lys Thierry Mugler, Alien Aqua Chic Thierry Mugler, Alien Essence Absolue John Galliano- Parlez Moi d Amour EDP/EDT Chanel, Coco Noir Gucci, Rush 2 Dior, J’adore L’or Lanvin, Marry Me Lanvin, Eclat d’Arpege M. Micallef, Gardenia M. Micallef, Note Vanillee Chloe, Chloe EDT Chloe, Chloe Intense Chloe, Love Eau Florale JPG, MaDame EDT Bottega Veneta, Bottega Veneta Oriflame, Enigma Oriflame, Marcel Oriflame, More by Demi Oriflame, Amber Elixir Lolita Lempicka, Si Lolita Jil Sander, Sport Versace, Vanitas Paris Hilton, Heiress Armani, Idole d’Armani EDP Cerutti, 1881 Iceberg, Wild Rose Elizabeth Arden., 5th Avenue Givenchy, Play/Play Intense Givenchy, Dance with Givenchy Lalique, Perles de Lalique Clinique, Simply Jesus del Pozo, Halloween Ormonde Jayne,Ta'if Comme des Garcons, Series 7 Sweet: Burnt Sugar Indult, Manakara Oddam to co w wątku |
|
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2501 |
|
Raczkowanie
|
Małe odleweczki szukają nowego domu:
Cinema - ok 2ml Theorema - ok 1,5ml Aqua Allegoria Mandarine Basilic - ok. 3ml Drole de Rose, L'Artisan - połowa z próbki z Lului (0,5ml?) Większe trochę: Organza - 4,5 ml Ivoire de Balmain - 8ml oraz: Flakon Halle Berry Halle - połowa z 15ml
"Smile. The world is not ending just yet." Daeran, Wrath of the Righteous Edytowane przez MayaMarie Czas edycji: 2013-04-01 o 13:53 |
|
|
|
#2502 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdziesz cos u mnie za Royal Muska, Cineme i McQueen Kingdom?
|
|
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz u mnie cos za to ?
Cytat:
znajdziesz u mnie cos za to ? znajdziesz u mnie cos za to ? ODDAM W DOBRE RECE aktualna list odlewek na wymianę jest następująca: *Chopard Wish Pink Diamond - 15 ml w 22ml atomku ubytek - 4 psiknięcia Nuty zapachowe: nuta głowy: neroli, gruszka, mandarynka nuta serca: róża, osmanthus, morela, frezja nuta bazy: ambra, piżmo, drzewo sandałowe * Demeter Always happy 5 ml * Lalique Amethyst 10 ml ubytek 1 psik testowy Nuty zapachowe: nuta głowy: czarna porzeczka, czarna jagoda, malina, jeżyna nuta serca: dzika róża, piwonia, ylang ylang, morwa, liście jeżyn nuta bazy: piżmo, wanilia, pieprz, nuty drzewne * Boadicca The Victorious - Intense próbka fabryczna z missala ubytek minimalny Nuty serca: nuty owocowe Nuty głowy: róża, lilia, jaśmin, tuberoza Nuty bazy: wanilia, miód, paczula * Guerlain - Eau de Shalimar edt ok 1/ 1,5 ml Nuty zapachowe: limonka, bergamotka, pomarańcza, wanilia, róża, jaśmin, nuty pudrowe * Balmain - Carobone ok 1/1,5 ml Nuty zapachowe: elemi, piżmo, bnzoin, piprz bourbon, bluszcz, liść fiołka, wetiwer, kadzodło, czarna figa * Penhaligons Opus 1870 ok 2 ml nuta głowy: czarny pieprz, yuzu (owoc cytryny), kolendranuta serca: cynamon, kadzidło, angielska róża goździkowa nuta bazy: australijski sandałowiec, drzewo cedrowe, piżmo, cy * skin trussardi ok 4/5 ml- nuty: cytrusy, jabłko, liście fiołka i kwiat konwalii. *Stella Mccartney Rose Absolute ok 2 ml Nuty zapachowe: róża bułgarska, piwonia, ambra, cytusy * Annick Goutal Un Matin d Orange - 2 ml Nuty zapachowe: gardenia, cytryna, liście pachnotki, imbir, magnolia, jaśmin sambac, champaca, bambus, gałka muszkatołowa, wiśnia, ylang - ylang * Rasasi Roohy Tehabak - 2ml Nuty wysokie: mandarynka, kwiat pomarańczy, lilia, gardenia Nuty średnie: brzoskwinia, pieprz, labdanum, kadzidło Nuty bazowe: paczula, drzewo sandałowe, nuty palone, ambra *Faqat Lil Rijal- 2 ml Głowa-bergamotka, szafran Serce-kardamon, jaśmin, ryż, geranium Podstawa-drzewo sandałowe, paczuli, piżmo, skóra * Michal SzulcSale perfume 01-1 ml * Costume National Scent ok 3/4 ml Nuty zapachowe: ambra, hibiskus, jaśminowa herbata. *Loewe, Aire Sensual-ok 1ml Nuty zapachowe: nuta głowy: cytryna z Kalabrii, pomarańcza z Tangeru, zielone jabłko nuta bazy: jaśmin Ssambac, lilia polna, frezja nuta serca: piżmo, złoty bursztyn * Frederic Malle French Lover ok 2 ml Nuty zapachowe: cedr, wetiwer, florencki irys, ziele angielskie, galbanum, paczula, kadzidło i
|
|
#2505 |
|
Rozeznanie
|
Podzielę się chętnie:
Próbki firmowe Givenchy w formie saszetek: - Ange ou demon le secret edp - Electric Rose edt - (ewentualnie Eaudemoiselle eau fraiche) Odlewki z zakupów rozbiórkowych: - Dior, Dune sampelek testowany - Dior, Miss Dior Cherrie edt sampelek bez atomizera, testowany - Chanel, Chance eau Fraiche 4ml - ewentualnie Guerlain, Idylle eau Sublime 3-4ml Mogę także odlać na testy: - Trussardi, Donna edp - Chanel, Coco Noir - Dior, J' Adore Szukam odlewek do testowania, przede wszystkim DKNY Pure Rose, Masaki Masaki, LUBIN Black Jade, Aqua Allegoria Rosa Magnifica, Bvlgari Rose Essentielle, Trussardi Delicate Rose, Max Mara Le Parfum, BROSSEAU Rose, CREED Fleurs de Bulgarie, E. COUDRAY Jacinthe et Rose,LUBIN L de Lubin , MDCI Rose de Siwa,CARLA FRACCI Giselle oraz wszelkich zapachów różanych.
" Taniec jest muzyką dla oczu" wymiana kosmetyków wymiana ubrań Edytowane przez phero_nike Czas edycji: 2013-04-07 o 21:04 |
|
|
|
#2506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic mi nie wpadło w oko Bardzo chętnie przygarnęłabym odlewkę Molecule 03 Cytat:
Niestety nic |
||
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Moje aktualne:
Flakony: Jil Sander Sensual - ok.35/50ml Jean-Charles Brosseau Ombre Rose - ok.80/100ml tester Lalique Tendre Kiss - nowy flakon tester 50 ml L'Occitane Immortelle - ok. 35/75 ml Burberry Brit edt - ok. 85/100 ml i odlewki: - Chanel Coco Mademoiselle edt - 20 ml (2x10ml) - Slava Zaitsev Maroussia - 19 ml - Vera Wang Princess Night - 10 ml - Stendhal Noir Divin - 10 ml - Lutens Un Matin d'Orange - 10 ml - L'Artisan Passage d'Enfer 2 x po ok. 7 ml - S. Lutens Boxeuses - ok. 6 ml - Annick Goutal Myrrhe Ardente - 5 ml - Donna Karan Essence Labdanum - 5 ml - Joop Le Bain - 5 ml - Lancaster Eau de Concetree - ok. 4 ml - Fan di Fendi 2,5 ml - Balenciaga Talisman Eau Transparent - 2 ml Możliwe również odlewki do 5 ml: Molinard Nirmala Thierry Mugler Angel edp Dior J'Adore edp Dolce&Gabbana Light Blue Najchętniej wymienię na Dior Forever and Ever oraz Estee Lauder Pleasures Exotic. Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2013-04-01 o 17:03 |
|
|
|
#2508 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2511 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie, chociażby za 10ml?
Listę mam na poprzedniej stronie
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2513 |
|
Rozeznanie
|
to idę na pw
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
szukam elizabet arden green tee
oraz Christian Dior, Escale a Pondichery Marc Jacobs Daisy
|
#2515 |
|
Zakorzenienie
|
mam Green Tea całą 30- dziestkę - a ile byś chciała i za co?
|
#2516 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
" Taniec jest muzyką dla oczu" wymiana kosmetyków wymiana ubrań Edytowane przez phero_nike Czas edycji: 2013-04-01 o 22:19 |
|
|
|
|
#2517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, dlatego proszę o pomoc Które Twoim zdaniem mogą być różane? EDIT: Ok, 'poniuchałam' troszkę w necie. Choć nie dostrzegłam typowo różanych zapachów to zainteresowały mnie: Lalique, Amethyst Bvlgari Omnia Green Jade Hermes Un Jardin Sur Le Nil Najlepiej po jakimś małym próbasku do testów, ale nie wiem czy to nie zbyt dużo?
" Taniec jest muzyką dla oczu" wymiana kosmetyków wymiana ubrań Edytowane przez phero_nike Czas edycji: 2013-04-02 o 00:07 |
|
|
|
|
#2519 |
|
Wtajemniczenie
|
ok, ale nie mogę Ci oddać aż 14ml. mogę odlać maks 4ml, a najchętniej sampla. co Ty na to?
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:12.

i podoba mi się odlewka Neotantric i mgielka TBS
, dlatego proszę o pomoc
Które Twoim zdaniem mogą być różane?