|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Z różnymi trenerkami ćwiczymy, figurę na lato sobie rzeźbimy; cz.10
Cytat:
Strach ma wielkie oczy ja jeszcze dwa 3 dni temu miałam 4 kg ale zwiększyłam nie powiem ze jest super łatwo ale daje jakiś radę ;-) Mam swoje cele i wiem że nie bawi mnie mahanie 2-3 kg hantelkiem nie wiadomo ile wole większe obciążenie lepszy efekt w krótszym czasie hihi
Nigdy nie przyjmuj rad od osób,które nie osiągnęły tego, co Ty chcesz osiągnąć. Edytowane przez charlizeee Czas edycji: 2013-04-01 o 22:33 |
|
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Melduję dziś: -tonę ciasta ![]() -6 km na rowerku stacjonarnym, predkosc 23-25km/h (trzeba bylo skorzystac będac u cioci) - Ripped in 30 W1 D1 - 30 Day Butt Lift W1 D1 (Butt Workout 1 Tone Up) Powiem wam, że ten tydzien ripped dla mnie w ogole nie jest ciezszy niz 1 tydzien shreda. myslalam ze bedzie ciut wyzej chociaz. Ale z cwiczeniem abs z 1 rundy "give it to god" (hehe) mam problem Postanowiłam razem z ripped zrobic 30 day butt lift. Ale ten dzisiejszy filmik srednio mi sie podoba, ta babka do mnie nie przemawia. mam nadzieje wytrwac do konca |
|
|
|
|
#574 |
|
Wtajemniczenie
|
Ehh kochane to co z wykle, z tz juz bylo lepiej, a znowu ma jakies doly, na szczescie chociaz mi powiedzial tyle ze nie jestem mu obojtne ze kocha i mu na nas zalezy i mam przestac sie nim przejmowac .. no zobaczymy wiem ze ma dosc bo musi chodzic do pracy w swieta ehh i do tego ta pogoda, pozyjemy zobaczymy jak to sie dalej rozwinie,
ja osobiscie czuje sie okropnie gruba po tych swietach, mialam nawet zamiar rzucic cwiczenia bo stwierdzilam po odbiciu w lustrze ze nic sie nie zmienia ale nie poddam sie, od jutra wracam do gry plus dieta .. bo abs robi sie w kuchnie podziwiam was ze tak ladnie cwiczylyscie przez swieta i gratuluje wszystkich spadkow i ewwuuu witam po przerwie
|
#575 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój współlokator ma 5 kg i ja to ledwo to podnieść mogę, ale może kiedyś będę pożyczać Ręce mam słabiutkie, nigdy ich nie ćwiczyłam
|
||||
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i wracaj do ćwiczeń bo ja dziś zrobię 10 dzień 6 packa ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Csmelia to kup sobie te 1,5 kg jak nigdy nie ćwiczyłaś rak bo od czegoś trzeba zacząć przecież :/)
|
|
#577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziekuje ze trzymacie mnie na duchu
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#579 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;40070898]A to może pasowałoby na ten temat podyskutować z osobą do której czujesz złość? Tu chyba nie miejsce na to. [/QUOTE] Ok, nie będę już tu pisać skoro zakazane jest tu wyrażanie własnego zdania na TEMAT ćwiczeń "dywanowych" czy siłowych, czyli tematu wątku. Szkoda,że nie ma tu z kim podyskutować, nie zostanie się wysłuchanym apropo takich podstaw. Rozmawiajcie sobie o kremach BB (wybaczcie za przykład, na nikomo się nie uwzięłam, to pierwsze co mi się rzuciło w oczy jak ostatnio przeglądałam wątek), mniejsza o zagadnienie efektywnego treningu. Tak to jest, gdy komuś zależy...Szczęście,że chociaż wzajemne motywowanie i całkiem przyjazne podejście do czyichś błędów i grzeszków nadal tu fukcjonuje. Cytat:
Poza komentowanymi przeze mnie niuansami, Twój blog jest kawałem dobrej roboty i chwała Tobie,że mówisz o treningach siłowych. Odpowiada mi nawet Twój blogowy prześmiewszy ton, ale w momencie kiedy odrzucasz wszystkie treningi dywanowe czy choćby bieganie, może to zniechęcić osobę, która próbuje zdobyć elementarną wiedzę czy wyrobić jakąkolwiek kondycję, wytrzymałość, wydolność. Wystawiając się na jakąś tam publikę(czego ja nie robię, a i tak muszę stawić czoła tej konfontacji)...lepiej być ostrożnym i być świadomym ,że Twoje teksty będą miały własne życie, zostaną zinterpretowane na wiele róznych sposobów. Nie czułam potrzeby pisać do Ciebie - to luźne spostrzeżenia na temat wątku, miejscami nawet dywagacje, które nie mają obowiązku mieć jakiegokolwiek pokrycia. Niektórzy 'inteligentnie' powiedzą głośno: "Nie lubię Mel B bo mnie nudzi i tylko tyję po jej ćwiczeniach, ma beznadziejne pomysły" i to ich sprawa jakie mają odczucia w związku z czymś, zwłaszcze na takim forum. W każdym razie nie sadzę aby adwokat Mel ścigał taką osobę . Drogi Tygrysku, chcialam poznać zdanie dziewczyn, ale one chyba nie mają żadnego zdania na ten temat(oczywiście nie wszystkie, nie nastawiam się wobec wszystkich wrogo bez powodu tym bardziej,że wiem, iż było tu wcześniej pare naprawdę wspaniałych dziewczyn)...szkoda, że nie są zbyt ciekawskie aby trochę poczytać i wzbogacić swój jadłospis czy treningi... Pytalaś o te 2-3h cardio, akurat to mówiłam z myślą nt postu o Dzień Dobry tvn - wspomniałam o kortyzolu, co jest tylko wypadkową logicznego rozumowania. Natomiast jeśli chodzi o tego więźnia, to tak odebrałam temat 'żelaznej' diety, poruszany u Ciebie wielkokrotnie. Osobiście wolę uznawanie diety jako zmiany sposobu życia z 'ludzkimi' wpadkami żywieniowymi, a nie przekonywanie, że taka wpadka to katastofa życia i tylko czekać na jej efekty. Rozumiem, że Twoje chęci i cele było dobre, gorzej tylko z argumentacją i zbyt śmiałymi wnioskami. Taka tam metodologia bez metodyki. Swoją drogą, nie sądziłam,że mój post zostanie na tyle poważnie odebrany, aby autorka bloga odezwała się do mnie osobiście. Strach pomyśleć gdyby np. ktoś wysoko figurujący na sfd krytycznie zrecenzował Twój blog...albo gdyby Chodakowska osobiście odparła Twoją krtytykę na jej temat. Krytyka jest wszechobecna, im wcześniej się z nią oswoimy, tym dla nas lepiej. Ignoruj, 'zluzuj' i motywuj (o ile takie miałaś założenia), Pozdawiam
Edytowane przez MystifyGirl Czas edycji: 2013-04-01 o 23:05 |
||
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
Rano skonczylam ogladac 3 sezon TBL, właśnie zaczynam 4, nie mam spania. JILLIAN IS BACK!!! Nareszcie, teskniłam
|
|
|
|
#581 |
|
Zakorzenienie
|
To dzisiaj melduje :
30DS D10 L1 Tiffany the bikini abs workout 10 min booty shaking waist workout Promise 6 pack 10 min butt lift
|
#582 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim!
Po pierwsze, jestem w szoku - szukałam dzisiaj opinii dotyczących ćwiczeń z Ewą i natrafiłam na ten wątek i nie potrafiłam znaleźć końca! Jestem pełna podziwu dla Was, że trwacie w swoich postanowieniach ![]() Ja zaczęłam ćwiczyć z Ewą jakiś tydzień temu i nie wiem czy robię coś źle, ale mimo tego, że pot po mnie spływa jak po przysłowiowej kaczce, mięśnie mnie aż tak nie bolą, a staram się z całych sił nadążać za Ewą i robić wszystkie powtórzenia w odpowiednim tempie ... ![]() Niestety ze względu na kolano pasują mi tylko ćwiczenia ze skalpela, bo po turbo czy killerze odpadam po 15 minutach ;( Z tego, co widzę o wiele bardzie orientujecie się w tych wszystkich ćwiczeniach, więc mam do Was pytanie od razu przepraszam, jeżeli był już taki wątek, ale nie jestem w stanie przeczytać tych wszystkich stron, zajęłoby mi to pewnie jakąś wieczność i jeszcze jeden dzień dłużej :-D żeby zadać pytanie musze wyjaśnić o co dokładnie mi chodzi - ponad rok temu skręciłam kolano, ściągali mi krwiaka ( jakieś dwie pełne strzykawki), we wrześniu miałam operację i właściwie nic ciekawego z niej nie wynikło, oprócz tego, że mam naderwaną przyczepkę wiązadła krzyżowego i podobno może się zrosnąć sama i ja moge działać na nią jedynie rehabilitacją ( niestety kochany polski NFZ od roku odsyła mnie do kolejnych placówek i nie potrafię się nigdzie zapisać;/), ale problem jest taki, że przez ten ponad rok przytyłam 15kg, bo nie jestem w stanie wykonywać 3/4 ćwiczeń, które byłam w stanie kiedyś zrobić i przy wzroście 170cm ważę 92kg o matko... ale się rozpisałam ![]() mam nadzieję , że zostanę z Wami na dłużej, o ile mój tryb życia z serii "ciągle-w-biegu" mi na to pozwoli |
|
|
|
#583 |
|
Zadomowienie
|
Witam się po świętach , pewnie cięższa o 2 kg
nawet się nie ważę...Za jakąś chwilę biorę się za trening z Jilian Po tygodniu przerwy to będzie wyzwanie hi hi.
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
YES! Udało mi się wywalczyć w Lidlu buciki, te co chciałam
Ale na szczęście obyło się bez przepychanek i pan ochroniarz nie musiał interweniować Chociaż wybrałam sobie dobrego Lidla, bo nie było starych handlar i ludzie brali po 2-3 pary i je mierzyli I kupiłam sobie też świetną koszulę w Biedronce (w której były też reeboki. i to w dużej ilości) ![]() A postanowiłam, że zrobię jeszcze raz od początku 2 level shreda
Edytowane przez seductivee Czas edycji: 2013-04-02 o 09:52 |
|
|
|
#585 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam buciki. U mnie ludzi bylo mnostwo, gorzej niz za PRL... Al eja mialam odlozone
Wzielam 38, ale na 100% nie jestem pewna czy nie są za male. Chodzi sie dobrze, ale nie wiem czy bedzie sie dobrze cwiczyc...
|
|
|
|
#586 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja już po śniadanku, godzinka odczekana także zbieram się do ćwiczeń
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Druga sprawa jest taka że organizm spala tłuszcz równomiernie a nie tylko z danej partii więc tam gdzie masz najwiecej do zrzucenia będziesz spalać najdłużej
|
|
#588 |
|
Rozeznanie
|
czeeeeeeeeeeesc dziewczyny
![]() Wracam z podkulonym ogonem do cwiczen ;P czas sie przeprosic z Chodakowska i Jillian
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
smerffie Jak kupowałam buty do biegania to gościu w sklepie mi powiedział że do treningu trzeba kupić buty zawsze trochę większe. Także do biegania mam rozmiar większe ale do treningu mam tylko trochę większe i też sie bałam że będzie mi sie źle ćwiczyło ale jest spoko tylko pewnie szybciej sie rozwalą
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
A to sportowe buty się nie rozbijają?:P
Ja od 15 kwietnia zaczynam "bieganie od podstaw", czyli ten 10-tygodniowy program, dążący do niesutannego biegu przez określony czas. Myślę, że jest dla mnie zbyt "łagodny", bo gdybym się spięła to i bez problamu osiągnęłabym cel, ale chodzi o to, by polubić bieganie i przestać się męczyć Czaję się na Easytony ![]() Do tego dochodzą normalne ćwiczenia dywanowe jak zwykle, 30DS od jutra, studia, abstynencja i dieta do wakacji... nie wiem jak ja się wyrobię z tymi postanowieniami |
|
|
|
#591 |
|
Adwokat diabła
|
aaaaaaaaaaaaaaaaa wizaż mi działa
![]() camelia, nie biegaj kochana w Easytonach bo sobie kuku zrobisz.. jestem niewyspana, trzecia noc pod rzad ze snami z moim byłym w roli głównej
|
|
#592 |
|
Rozeznanie
|
nie wolno myslec o bylych
![]() __ jestem ciekawa, w jakiej formie jestem haha. ostatnio cwiczylam od lipca do wrzesnia...a potem nic
Edytowane przez lola99 Czas edycji: 2013-04-02 o 10:48 |
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
tak podczytuję trochę wątek, trochę omijam.. i nie bardzo wiem o co te spiny ze strony niektórych osób
![]() ja od dzisiaj też nie jem słodyczy, koniec z tym. wczoraj tak się napchałam sernikiem, zresztą już zjedzony.. a najbardziej lubię sernik ![]() może mi ktoś powiedzieć czy 6pack z jillian daje super efekty? bo myślę, aby go rozpocząć po shredzie
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
BlackAngel, coś z tym wizażem jest nie tak, najpierw mi nie wchodziłą strona, a teraz nie da się zacytoować
![]() Poważnie, Easytony się nie nadają? A takie ładne ... Nie znam się na ty kompletnie, muszę się doszkolić zanim coś wybiorę .
|
|
|
|
#595 |
|
Rozeznanie
|
u mnie bylo to samo z wizazem...
|
|
#596 |
|
Zakorzenienie
|
camelia111 no rzeczywiście, wizaż coś szwankuje
![]() co do butków to ja mam nike flex trainer i są mega wygodne, cena też wporzo w porównaniu do innych |
|
|
|
#597 |
|
Adwokat diabła
|
To już sobie zacytowałam..
![]() Złosiu, co sie dzieje?! lola, ja nie wiem jakim cudem ten ![]() red, ja słodkiego oficjalnie nie tykam od jutra, dzis do 15 jestem u mamy a potem będe jechac w strone światła.. camelia, bo Easytony są do chodzenia i ewent delikatnego treningu.. mają one te poduszki w podeszwie i sądzę ze przy bieganiu skończyloby sie to jakims urazem.. kiedyś któras z Was wrzucała cos na ten temat, bo zastanawiałam sie nad nimi.
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam dziś na śniadanie ciasto
dokończę te smakołyki z lodówki najpierw, zanim podkręcę dietę, bo kusi ![]() Postaram się ściśle trzymać 5 posiłków dziennie w równych odstępach, ale wiem, że będzie ciężko, bo jak się budzę to nie jestem głodna (głód przychodzi po 2 godzinach ok.), no i nie wyobrażam sobie jeść, jak nie jestem głodna. Chyba, że zacznę od 4 posiłków, będzie łatwiej
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
redeyes, faktycznie ładnie te Twoje buty, mówisz że nadają się do fitnessu i biegania? Mogę spytać ile dałaś?
![]() blackangel, a ja głupia myślałam że to buty typowo biegowe... Dzieki za ostrzeżenie ridja devojka |
|
|
|
#600 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

podziwiam was ze tak ladnie cwiczylyscie przez swieta i gratuluje wszystkich spadkow i ewwuuu witam po przerwie 

dokończę te smakołyki z lodówki najpierw, zanim podkręcę dietę, bo kusi