|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
ale cena z przesyłką podobna do tej na www hop-sportu ![]() ja jednak zdecydowana jestem na żeliwne |
|
|
|
|
#1892 | |
|
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Cytat:
no i planuje kettlebell sobie kupić
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
Dziś u mnie ZWOW #28 - bardzo miły i wywołujący lekką (ehe...
) zadyszkę.
|
|
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj obiecany 22- super!
![]() dzisiaj szybko 20 + Ab ripper u mnie 2 dni światecznej przerwy od ćwiczeń (odpoczynek..regeneracja a u Was???RADOSNYCH I LEKKICH ŚWIĄT!!! |
|
|
|
#1895 |
|
Zadomowienie
|
widzę, że nam się tutaj fan-club tego ZWOWa 22 robi
![]() ja tylko dziś mam przerwę od fikania, nieplanowaną zresztą, ale dopiero wróciłam do domu i już nie mam siły, niby wielkanocne jedzenie całkiem zdrowe jest, ale poza ciastami, których normalnie w ogóle praktycznie nie jadam, więc nie jestem przyzwyczajona i mi teraz jakoś dziwnie jutro mam cały dzień dla siebie, więc właśnie przeglądam i szukam czegoś odpowiedniego na taką okazję myślę o 32, z bonusową rundą z racji tego, że mam lekkie hantelki
|
|
|
|
#1896 |
|
Raczkowanie
|
U mnie dziś zwow #29 - nie podobał mi się za bardzo, niby wyprzedziłam Zuzkę, ale jakoś tak ociężale mi się skakało
|
|
|
|
#1897 |
|
Raczkowanie
|
Hej, co tu taka cisza?
![]() U mnie dziś zwow #30, czyli powtórka zwod #1 - robiłam go ostatnio trzy miesiące temu, a dzisiaj udało mi się poprawić swój wynik o 6 minut!
|
|
|
|
#1898 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak fajny, ze chyba jutro zrobię powtórkę! nie robiłam AMRAP w 10 min tylko pełne 3 rundypsychobunny, 6 min lepszy wynik? wow- to naprawdę dużo! super ![]() Ja Zwod 1 robiłam, ale nie zapisałam czasu****..to nic, robiąc Zwow 30 przycisnę jeszcze bardziej ![]() ***nie notuję czasu Zwowów bo często je modyfikuję, dodaję ćwiczenie itp |
|
|
|
|
#1899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ok zartuje ![]() i ogromnie gratuluje. ja powoli zblizam sie do 30-tki
|
|
#1900 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tym, że ja go robiłam pierwszy raz i wyszło mi wolniej niż Zuzce
|
|
|
|
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Mogę się dołączyć?Od dłuższego czasu was podczytuję, ale zabierałam się do Zuzki jak pies do jeża. W końcu dzisiaj się zmobilizowałam i mój pierwszy ZWOW (20) za mną Przyznam, że jak czytałam wątek, to trochę nie wierzyłam, że wystarczą takie krótkie ćwiczenia na jeden dzień, ale po dzisiejszym ZWOWie już wierzę. Próbowałam zrobić jeszcze później ćwiczenia z tiffany na talię (które nie sprawiają mi już żadnego problemu), ale nie dałam rady, ledwo miałam siłę na rozciąganie :P Fakt, że pomieszałam trochę te ćwiczenia i na pewno nie robiłam ich zbyt dokładnie, ale postaram się następnym razem je robić bez filmiku, we własnym tempie, dokładniej. Najbardziej podobało mi się w tych ćwiczeniach to, że mimo zmęczenia, od razu miałam ochotę na powtórkę, żeby poprawić wszystkie błędy, które zrobiłam ![]() Mam nadzieję, że ten entuzjazm wystarczy mi na dłużej
|
#1902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym ja zawsze po rozgrzewce, zanim zacznę właściwy trening, to próbuję każde ćwiczenie parę razy powoli, przed lustrem, naprawdę dużo to daje |
|
|
|
|
#1903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() powtórkę zrobisz za kilka dni, za tydzień lub miesiąc- i wszystko będzie lepsze- technika, czas, twoje samopoczucie ![]() co do dokładnosci ćwiczeń i techniki- Dziewczyny dobrze radzą ![]() sie rozpisalam, a ty to już wszystko wiesz skoro nas podczytujesz ![]() ja dziś tak jak wczoraj Zwow 9- z tym że dołożyłam czwartą rundę (oczywiście tu nie liczyłam, że zmieszcze się w 10 minutach
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Zakorzenienie
|
Wracam po świątecznej przerwie!
zwow 30 zaliczony, świetny jest tak jak i jego brat bliźniak ![]() no to zobaczymy czy jutro coś bedzie tylek czuc
|
|
#1906 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za rady dziewczyny
![]() Dobry pomysł z tym ćwiczeniem przed lustrem, muszę wypróbować. Bo przed Zwowem przejrzałam te ćwiczenia, wypróbowałam, a błędy wyniknęły tylko z mojej głupoty (tak bardzo nie lubię pompek, że nie zarejestrowałam faktu, że przy burpees trzeba po zejściu na ziemię zrobić pompkę
|
#1907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No bo cisnęłam mocno, żeby poprawić swój czas, ale starałam się cały czas trzymać formę, więc nie liczyłam na aż taki wynik. Tak czy siak, jestem z siebie dumna i dziękuję za gratulacje ![]() Wczoraj zrobiłam zwow #31, podobał mi się bardzo, chociaż przy competition burpees miałam ochotę płakać
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
eh..a ja jestem chora od soboty. Nie mam siły na nic- wieczorem piję fervex i zasuwam pod koc. Niestety nic a nic lepiej się nie czuję.
Tęsknię za Zuzką.
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
Hania zdrówka życzę!
Co na dzisiaj, koleżanki?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1910 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś miał wlecieć 32, ale sama nie wiem - po pierwsze, mam za lekkie hantle, a po drugie, nie mam za bardzo ochoty biegać w śniegu
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
zamówiłam w końcu ciężary
![]() a dziś może 50? od jakiegoś czasu za mną chodzi, no ale to za parę godzin, więc jeszcze nie raz mi się może zmienić koncepcja Hania zdrówka! nie daj się choróbsku
|
|
|
|
#1913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie linka podawałaś już,podasz jeszcze raz?? hania-a właśnie się zastanawiałam co u Ciebie-zdrówka!!
|
|
#1914 |
|
Raczkowanie
|
hey dziewczyny chyba dwa tyg cwiczylam z Zuzka ale tylko 3-4 razy w tyg i mam dola bo zmierzylam sie i mam 1 cm wiecej w talii, chyba za malo cwicze a za duzo jem
mam problemy z podjadaniem owocow wieczorem... ogolnie stracilam motywacje... jem zdrowo ale chyba jednak za duzo chyba musze pilnowac ile tego pochlaniam... ehh...
|
|
|
|
#1915 |
|
Raczkowanie
|
Łączę się w bólu z dziewczynami, które są chore
![]() Ale nie o tym, bo mam pytanie Po wczorajszym ZWOWie mam zakwasy głównie na rękach (przez burpees), ale na nogach tylko delikatne. O wiele większe miałam po tych ćwiczeniach: http://www.youtube.com/watch?v=R2BaSmw3CTE i tak się zastanawiam, czy to przez to, że źle tego zwowa wykonywałam, czy po prostu był zbyt łatwy.Fakt, nie miałam żadnego obciążenia, ale na pierwszy raz wolałam tego uniknąć, na dodatek nie wiem jak robić te ćwiczenia (ZWOW 20) z obciążeniem (i czy w ogóle się da...). I drugie pytanie: którego Zwowa możecie mi polecić na wzmocnienie rąk? Aktualnie potrafię zrobić jakieś 15 damskich pompek i na drugi dzień mam zakwasy
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawie każdy zwow ma burpees lub pompki, albo cwiczenia z hantlami. Na pewno po zwowach wzmocnią Ci się ręce
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
jednak zmieniłam zdanie i było 365 rep
a takie ![]() http://www.hop-sport.pl/product-pol-...taw-52-kg.html |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1919 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeśli masz problem tylko z podjadaniem owoców wieczorem to nie problem możesz to zmienić poprzez zminimalizowanie ilosci owoców wieczorem. możesz Co do ograniczenia jedzenia (''ile tego pochłaniam'')- jesli jesz zdrowo- nie ograniczaj! bo wątpię, ze jadasz ogromne ilości, jak podwojone/potrojone porcje w każdym z posiłków![]() co do ćwiczeń- hej, to tylko 2 tygodnie! ile zrobilaś treningów, 7? Twoje ciało już zareagowało, ale jeszcze tego nie widać! daj mu (sobie) szansę!!! Ćwicz przez kolejne 3 tygodnie, spróbuj robić 5 Zwowów na tydzień, zrób sobie test do 1ego maja, to tylko 15 treningów- dasz radę. I wtedy porównaj swój wygląd, swoje wymiary do tego, jak zaczynałaś ![]() Cytat:
![]() 2. nie wzmacnij rąk, żeby zrobić Zwow. Rób Zwowy, żeby wzmocnić ręce ![]() każdy Zwow działa na ręce. OK- wybieraj te z burpees, z dive bombers. Ja nawet nie wiem kiedy wzmocniłam ręce- samo przyszło ![]() Cytat:
![]() Wowwww, super sprzęt professional
|
|||
|
|
|
#1920 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Popatrz, dziewczyny tutaj, poza tym że pracują nad sylwetką, to mają naprawdę ogromną radochę z samego ćwiczenia sylwetka jest takim bonusem, ale nie może byś jedynym celem 365 rep naprawdę polecam ale nie ma technicznie trudnych ćwiczeń, a męczy konkretnie i pracuje w nim wszystko zdecydowanie jeden z fajniejszych ZWOWów jak dla mnie co do sprzętu to długo myślałam, ale w końcu doszłam do wniosku, że wolę raz zainwestować i potem na długi czas mieć spokój
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:23.

no i planuje kettlebell sobie kupić
) zadyszkę.

mam problemy z podjadaniem owocow wieczorem... ogolnie stracilam motywacje... jem zdrowo ale chyba jednak za duzo chyba musze pilnowac ile tego pochlaniam... ehh...