|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zuzana Light
Cytat:
![]() ![]() ja jednak zdecydowana jestem na żeliwne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | |
Zakorzenienie
|
Zuzana Light
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1893 |
Raczkowanie
|
Dziś u mnie ZWOW #28 - bardzo miły i wywołujący lekką (ehe...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Raczkowanie
|
wczoraj obiecany 22- super!
![]() dzisiaj szybko 20 + Ab ripper u mnie 2 dni światecznej przerwy od ćwiczeń (odpoczynek..regeneracja ![]() RADOSNYCH I LEKKICH ŚWIĄT!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Zadomowienie
|
widzę, że nam się tutaj fan-club tego ZWOWa 22 robi
![]() ja tylko dziś mam przerwę od fikania, nieplanowaną zresztą, ale dopiero wróciłam do domu i już nie mam siły, niby wielkanocne jedzenie całkiem zdrowe jest, ale poza ciastami, których normalnie w ogóle praktycznie nie jadam, więc nie jestem przyzwyczajona i mi teraz jakoś dziwnie ![]() jutro mam cały dzień dla siebie, więc właśnie przeglądam i szukam czegoś odpowiedniego na taką okazję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1896 |
Raczkowanie
|
U mnie dziś zwow #29 - nie podobał mi się za bardzo, niby wyprzedziłam Zuzkę, ale jakoś tak ociężale mi się skakało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Raczkowanie
|
Hej, co tu taka cisza?
![]() U mnie dziś zwow #30, czyli powtórka zwod #1 - robiłam go ostatnio trzy miesiące temu, a dzisiaj udało mi się poprawić swój wynik o 6 minut! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() psychobunny, 6 min lepszy wynik? wow- to naprawdę dużo! super ![]() Ja Zwod 1 robiłam, ale nie zapisałam czasu****..to nic, robiąc Zwow 30 przycisnę jeszcze bardziej ![]() ***nie notuję czasu Zwowów bo często je modyfikuję, dodaję ćwiczenie itp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1899 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ok zartuje ![]() i ogromnie gratuluje. ja powoli zblizam sie do 30-tki ![]()
![]() |
#1900 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z tym, że ja go robiłam pierwszy raz i wyszło mi wolniej niż Zuzce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Od dłuższego czasu was podczytuję, ale zabierałam się do Zuzki jak pies do jeża. W końcu dzisiaj się zmobilizowałam i mój pierwszy ZWOW (20) za mną ![]() Przyznam, że jak czytałam wątek, to trochę nie wierzyłam, że wystarczą takie krótkie ćwiczenia na jeden dzień, ale po dzisiejszym ZWOWie już wierzę. Próbowałam zrobić jeszcze później ćwiczenia z tiffany na talię (które nie sprawiają mi już żadnego problemu), ale nie dałam rady, ledwo miałam siłę na rozciąganie :P Fakt, że pomieszałam trochę te ćwiczenia i na pewno nie robiłam ich zbyt dokładnie, ale postaram się następnym razem je robić bez filmiku, we własnym tempie, dokładniej. Najbardziej podobało mi się w tych ćwiczeniach to, że mimo zmęczenia, od razu miałam ochotę na powtórkę, żeby poprawić wszystkie błędy, które zrobiłam ![]() Mam nadzieję, że ten entuzjazm wystarczy mi na dłużej ![]()
#1902 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() poza tym ja zawsze po rozgrzewce, zanim zacznę właściwy trening, to próbuję każde ćwiczenie parę razy powoli, przed lustrem, naprawdę dużo to daje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1904 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() powtórkę zrobisz za kilka dni, za tydzień lub miesiąc- i wszystko będzie lepsze- technika, czas, twoje samopoczucie ![]() co do dokładnosci ćwiczeń i techniki- Dziewczyny dobrze radzą ![]() ![]() sie rozpisalam, a ty to już wszystko wiesz skoro nas podczytujesz ![]() ja dziś tak jak wczoraj Zwow 9- z tym że dołożyłam czwartą rundę (oczywiście tu nie liczyłam, że zmieszcze się w 10 minutach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Zakorzenienie
|
Wracam po świątecznej przerwie!
![]() zwow 30 zaliczony, świetny jest tak jak i jego brat bliźniak ![]() no to zobaczymy czy jutro coś bedzie tylek czuc ![]()
#1906 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady dziewczyny
![]() Dobry pomysł z tym ćwiczeniem przed lustrem, muszę wypróbować. Bo przed Zwowem przejrzałam te ćwiczenia, wypróbowałam, a błędy wyniknęły tylko z mojej głupoty (tak bardzo nie lubię pompek, że nie zarejestrowałam faktu, że przy burpees trzeba po zejściu na ziemię zrobić pompkę ![]() ![]()
#1907 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wczoraj zrobiłam zwow #31, podobał mi się bardzo, chociaż przy competition burpees miałam ochotę płakać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
eh..a ja jestem chora od soboty. Nie mam siły na nic- wieczorem piję fervex i zasuwam pod koc. Niestety nic a nic lepiej się nie czuję.
Tęsknię za Zuzką. ![]()
#1909 |
Zakorzenienie
|
Hania zdrówka życzę!
Co na dzisiaj, koleżanki? ![]()
#1910 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie dziś miał wlecieć 32, ale sama nie wiem - po pierwsze, mam za lekkie hantle, a po drugie, nie mam za bardzo ochoty biegać w śniegu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Zadomowienie
|
zamówiłam w końcu ciężary
![]() ![]() ![]() a dziś może 50? od jakiegoś czasu za mną chodzi, no ale to za parę godzin, więc jeszcze nie raz mi się może zmienić koncepcja ![]() Hania zdrówka! nie daj się choróbsku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie linka podawałaś już,podasz jeszcze raz?? hania-a właśnie się zastanawiałam co u Ciebie-zdrówka!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 |
Raczkowanie
|
hey dziewczyny chyba dwa tyg cwiczylam z Zuzka ale tylko 3-4 razy w tyg i mam dola bo zmierzylam sie i mam 1 cm wiecej w talii, chyba za malo cwicze a za duzo jem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Raczkowanie
|
Łączę się w bólu z dziewczynami, które są chore
![]() ![]() Ale nie o tym, bo mam pytanie ![]() Fakt, nie miałam żadnego obciążenia, ale na pierwszy raz wolałam tego uniknąć, na dodatek nie wiem jak robić te ćwiczenia (ZWOW 20) z obciążeniem (i czy w ogóle się da...). I drugie pytanie: którego Zwowa możecie mi polecić na wzmocnienie rąk? Aktualnie potrafię zrobić jakieś 15 damskich pompek i na drugi dzień mam zakwasy ![]()
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Prawie każdy zwow ma burpees lub pompki, albo cwiczenia z hantlami. Na pewno po zwowach wzmocnią Ci się ręce ![]()
![]() |
#1917 |
Zadomowienie
|
jednak zmieniłam zdanie i było 365 rep
![]() ![]() a takie ![]() http://www.hop-sport.pl/product-pol-...taw-52-kg.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1919 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeśli masz problem tylko z podjadaniem owoców wieczorem to nie problem ![]() ![]() ![]() co do ćwiczeń- hej, to tylko 2 tygodnie! ile zrobilaś treningów, 7? Twoje ciało już zareagowało, ale jeszcze tego nie widać! daj mu (sobie) szansę!!! Ćwicz przez kolejne 3 tygodnie, spróbuj robić 5 Zwowów na tydzień, zrób sobie test do 1ego maja, to tylko 15 treningów- dasz radę. I wtedy porównaj swój wygląd, swoje wymiary do tego, jak zaczynałaś ![]() Cytat:
![]() 2. nie wzmacnij rąk, żeby zrobić Zwow. Rób Zwowy, żeby wzmocnić ręce ![]() każdy Zwow działa na ręce. OK- wybieraj te z burpees, z dive bombers. Ja nawet nie wiem kiedy wzmocniłam ręce- samo przyszło ![]() Cytat:
![]() Wowwww, super sprzęt ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1920 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Popatrz, dziewczyny tutaj, poza tym że pracują nad sylwetką, to mają naprawdę ogromną radochę z samego ćwiczenia ![]() ![]() ![]() 365 rep naprawdę polecam ![]() ![]() ![]() ![]() co do sprzętu to długo myślałam, ale w końcu doszłam do wniosku, że wolę raz zainwestować i potem na długi czas mieć spokój ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.