|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Monia, uroczo
![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-03-29 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co Ci lekarz konkretnie powiedział? Czym są spowodowane te wyniki? Fryzjerka mówiła, że te ampułki kupuje się w sklepie fryzjerskim, ale marki itp. nie powiedziała. Mówiła, żeby nakładać 1x w tygodniu na parę minut, żeby nie przekarmić włosów bo one same wchłoną tyle ile będą potrzebowały. A loków nie mam dosyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Byliśmy dzisiaj na zakupach świątecznych, o dziwo bez szalonych tłumów ![]() ![]() ![]() Aaa i u mnie jakieś 10cm. śniegu także tego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4533 |
Raczkowanie
|
Mam 20 lat i nigdy w życiu nie pokazałam się publicznie w bikini.
Jestem zakompleksiona, wstydze się swojego płaskiego obwisłego tyłka i masywnych ud - wszystko of course z cellulitem. Wątpie czy kiedykolwiek będę mieć fajną pupcie i nogi. Nie wierzę, że ćwiczeniami da się je zdobyć. ![]()
#4534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Karola GRATULACJE! Zdolna bestia z Ciebie! ![]() WESOŁYCH ŚWIĄT ŚLICZNOTY! ![]() Rany mam Wam tyle do opowiedzenia, ale póki co nie umiem zebrać się w sobie, bo wyjdę na idiotkę.. ![]()
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Lauuuura opowiadaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() boże co za głupi wet ;/ szukasz innego? encanto to to takie prostowanie? jak się robi taki warkocz? ja jestem noga jeśli chodzi o warkocze, nawet kłosa nie umiem ![]() może chodzi mu o Jagienke? xD Cytat:
Cytat:
w takim razie zapraszamy na dział chirurgia (jest taki? xD), a nie tutaj ![]() mam szczuraski! są słoooooooodkie ![]() ![]() ![]() Sunday, chciałaś zobaczyć efekt podkładu Gosha, nie? wrzucam foty czoła :P
![]() |
#4537 |
Zadomowienie
|
oto Igor i Petar Petrović Njegosz!
![]() |
#4538 |
Zakorzenienie
|
Szary śmieszny, trochę krecika przypomina
![]() Zrobiłam 4 ciasta i mam dość, do jutra leżę i odpoczywam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT GRUBASKI KOCHANE!
Misie moje! Przez ostatnie dni zupełnie nie miałam czasu, żeby w ogóle odpalać wizaż, póki co też was nie nadrobię, bo zaraz pędzę do kliniki weterynaryjnej ;( ![]() Co mi się rzuciło to sukces Karolci - kochana, gratuluję! wiedziałam, że to jest tylko kwestia czasu! Laura - pisz KONIECZNIE! Szaruch, ale cuda! ![]() ![]() póki co: buziaki ![]()
#4540 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na wrażenia z hiit ;D jeszcze zależy który sobie wybierzesz, chociaż mnie w sumie wszystkie męczą :P buty kupiłam w adidasie w pasażu, u Ciebie nie ma? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak jak pisałam rano - zdecydowałam się na klinikę.................. ......................... ......................... ...... Czy kot czuje się lepiej - hmmmmmm, napewno lepiej funkcjonuje, ale nie wiem niestety na ile to jest faktyczna poprawa stanu zdrowia, a na ile zasługa zastrzyków, lekarstw i kroplówki... wydałam już strasznie dużo kasy, a wcale nie wiem, czy kociakowi będzie lepiej - weterynarze robią mu mnóstwo wyników, badań, wykluczając najpierw te najprostsze przyczyny braku apetytu i problemów z łapkami, a ja mam jakieś czarne myśli ![]() Wczoraj go odrobaczaliśmy (ale nie miał robali...) i kupiłam mu jakąś lepszą pastę do odkłaczania. Teraz czekam na poprawę, chociaż dziś w gabinecie widziałam, ze traci czucie w lewej łapce ![]() Dziś dostał jakiś zastrzyk ze sterydami, niestety nadal plączą mu się łapki, także podejrzewam że jutro będzie miał zdjęcie... Cytat:
![]() ![]() hahahahaah ![]()
![]() |
#4541 |
Zadomowienie
|
oj, to trzymam mocno kciuki za kicię!
ale mam kaca ![]() zresztą dopiero na dobre wytrzeźwiałam, na śniadaniu myślałam, że zejdę. ;o było kiczyn-party, biegaliśmy z durszlakami na głowie ![]() a teraz siedzę z herbatką ![]()
#4542 |
Zakorzenienie
|
![]() ja też tak mam, że kac schodzi mi dopiero pod wieczor, lub nawet dopiero następnego dnia ;/ budzę się, jest w miarę ok, zjem coś iiii nagle jak mnie złapie zgon, to koniec, szybko uciekam od stołu :P to straszne. kiedyś tak nie było ![]() a ja (wódki xD) nie piję już tydzień ![]()
#4543 |
Zadomowienie
|
są
![]()
#4544 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt Robaczki moje
![]() Bania, dawaj znać na bieżąco co z kitkiem ![]() My wczoraj pojechaliśmy na wieś. Księżniczka pojechała z nami, zrobiłam jej kitkę na głowie, wyglądała jak kurczaczek ![]() A dzisiaj na obiad do rodziców, potem na spacer rzucać się śnieżkami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz nauczyć się robić warkocz! :P jak można nie umieć?! Bardzo często czeszę się w ten sposób, przeważnie jak nie widzę się z TZem, on akceptuje tylko rozpuczone włosy i wysoką podskakującą kitkę ;D warkocz pół korona - moja wygląda mniej więcej tak jak na tutorialu. U mnie ten warkocz nie zwisa na czoło, tylko jest na głowie, a włosy od czoła są odbite od nasady. w takim na czoło wyglądam jak lamer i debil ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wściekłam się, bo to trwa od dwóch tygodni, czy naprawdę aż tak cięzko jest zdiagnozować chorobę u kota? ![]() Znowu dostał kroplówkę, wbił mu w dupkę te sterydy co wczoraj i czekamy na poprawę... ale szczerze powiedziawszy cienko to widzę, już się z tym oswajam ... ![]() ale dał mu jakąś pyszną, ładnie wyglądającą i pięknie pachnącą karmę, zjadł ze smakiem ![]() A psiak mieszka z Tobą czy z rodzicami? Lubicie chodzić na obiad do rodziców? :P u mnie też - śniegu po kostki ![]()
![]() |
#4546 |
Zakorzenienie
|
Mieszka z rodzicami
![]() Masz rację, ciężko trafić na weta, który szybko postawi trafną diagnozę. Przerażające ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
Wesołego kurczaczki
![]() Bania, pomiziaj kiciaka od nas, mam nadzieję że wszystko będzie dobrze! SłodkoOstra pytałaś kiedyś o zwiedzanie w Słowenii, to się rozpiszę ![]() (ale tak btw, szwagier nie pojechał na slovenian trip? bo tam się zalicza wszystkie główne miejsca ![]() W samym Mariborze zwiedzanie można załatwić w jakąś... godzinę ![]() ![]() ![]() Nie wiem w sumie czy bardziej zależy Wam na krajobrazach czy na typowym zwiedzaniu. Jeśli zwiedzanie to oczywiście Lublana, na która naprawdę nie ma co poświęcać więcej niż 1 dnia (chyba że pójdziecie na imprezę na Metelkovej ![]() ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o Słoweńskie wybrzeże (ma tylko 47,5 km) to jest ładne i w ogóle ale tak szczerze mówiąc- Chorwackie podobało mi się o wiele bardziej. Jeśli chodzi o miejscowości: Portoroż i Koper to takie kurorty dla starszych ludzi ![]() ![]() Bardzo popularne jest jezioro Bled- na środku znajduje się małą wysepka, na którą dopływa się łódkami. Ma krystalicznie czystą wodę i przy łądnej pogodzie wygląda ślicznie, niestety ja widziałam to piękno tylko na zdjęciach, bo na naszej wycieczce padało ![]() ![]() Słowenia ma też fenomenalny park narodowy, który z tego wszystkiego podobał mi się najbardziej, chociaż zobaczyłam tylko część. Triglav jest położony w górach, są rewelacyjne tereny do wspinaczki, uprawiania różnych sportów, mnóstwo krystalicznie czystych potoków, no rewelacja. Strasznie żałowałam że nie wróciłam tam na dłużej, ale jest to w planach ![]() I z takich fajnych rzeczy jeszcze dwie. Pierwsza do Postonja jama, czyli jasknia z wielokilometrowym tunelem ze stalaktytami, stalagnatami i wszystkimi innymi pięknymi rzeczami, samo zwiedzanie zajęło chyba 2 godziny, dojeżdża się takimi śmiesznymi wagonikami. Z tego co pamiętam Postonja ma najdłuższe albo jednej z najdłuzszych podziemne trasy turystyczne w europie. Niedaleko jest zamek któego nazwy za cholerę nie mogę sobie przypomnieć, ale jest to zamek w skale- tylko front jest dobudowany, środek to były wykute czy po prostu zaadaptowane jaskinie. Robi wrażenie ![]() Ale jak będziecie w Mb i będziecie mieli wolny dzień to polecam zobaczyć Graz, jest naprawdę niedaleko ale jest mega, mega fajny ![]() ![]() Ok, rozpisałam się strasznie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Śmietanka, a jak tak w ogóle odnajdujesz się teraz w polskiej rzeczywistości?
![]() Wróciliśmy od rodziców, ja nawet zbytnio nie popiłam ![]() Na kolację frytki i alkohol,a od jutra z powrotem wkraczam na dobrą drogę żywienia ![]() R. biedny nie trawi już alkoholu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A jak ta Twoja koleżanka btw? ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Koleżanka wraca czerwiec-lipiec. Za tydzień facet do niej jedzie (+jej koleżanka na doczepkę, nie wiem po co). Chwilę temu nie było wesoło, wszystko wisiało na włosku, no ale skoro leci to jakoś się dogadali. Trzymam za nich kciuki, ale nie wiem jak będzie. Dodatkowo jej mama przychodzi do mnie do apteki i wykupuje dla niej tabletki anty, od razu po 3-4 op. Nie wiem po co tam dla niej, ale cóż, nie dopytuję, ale do myślenia daje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech, ciężko ale mam nadzieję że jakoś uda im się to przetrwać... za największe szczęście tego całego wyjazdu uważam to, że się nie zakochałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybierasz się znowu do białego? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() wybieram wybieram, ale pewnie najprędzej dopiero w maju, teraz mamy zjazdy w Kato i Wawie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4554 |
Zakorzenienie
|
"idziemy pobansować do łóżka?" xD
Monia, a co z R., że mówisz, że nie trawi alkoholu? Brzmi poważnie. Jeśli macie się spotkać ze Śmietanką to musisz podjąć proces stawiania go na nogi :P ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- ![]() Bania miszcz! Kupiłam na allegro szpilki z bershki, ale ani razu ich nie założyłam, bo mają wysoką szpilkę i czuję się w nich jak wielkolud. I postanowiłam, że je komuś odsprzedam - wstawiając zdjęcia na allegro zorientowałam się, że jeden but jest w rozmiarze 39 a drugi - 40 ![]() a przymierzałam je przed lustrem - i ja, i moja siostra, koleżanka - nic, zayebiste sa, ![]()
#4555 |
Zadomowienie
|
byłam w białym dwa lata temu i byłam w takiej knajpie zayebistej, chyba się nazywała sześcian czy jakoś tak, kojarzysz?
#4556 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poka szpilki! Może ja kupię ![]() ![]() I jak Timon? My wylądowaliśmy dzisiaj u weta. Chodziła i chrząkała od kilku dni, krztusiła się przy jedzeniu. Dzisiaj wet ją posłuchał, zbadał i wyszło zapalenie krtani. Przy okazji dowiedzieliśmy się, że serce ma jak dzwon (ma 13.5 roku!) ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Wtajemniczenie
|
Melduję że jestem,że żyję,że jem zdrowo i kolorowe i ćwiczę
![]() Święta na szczęście minęły! góry żarcia... tony!! ![]() Bania dziękuje za info o butkach ![]() ![]() a propo, przypomniało mi się dzisiaj nasze spotkanie ![]() ![]() ![]() Monia wygłaskaj ją ode mnie ![]()
#4558 |
Rozeznanie
|
Dzięęęęki dziewczynki
![]() ![]() Agnes - Przełamałam się i zaczęłam robić Brazil Butt Lift... daje czadu! ![]() ![]() Dawać już słońce, jak chcę biegaaaaaaaać! Bania - co to są te HIITy o których pisałaś? To jakieś inne, nieSzalinkowe? ![]()
![]() |
#4559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że Ty bawisz się tylko w takich miejscach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój TŻ za to wcale alkoholu ostatnio nie pije, wszyscy się u mnie w rodzinie dziwią, nasza polska mentalność, że jak ktoś nie pije, to jest dziwny ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-04-03 o 17:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.