Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-03, 09:09   #4741
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Brzuchatki radosne witają wiosnę- Mamy lipiec/sierpień 2013! cz.9

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość

Mam prośbę do dziewczyn mieszkających w UK i innych, które coś wiedzą o firmie George. Czy mogłybyście obczaić ciuszki George. Dokładniej body, Moze macie kogoś znajomego kto kupował te ciuchy. Słyszałam, że rozmiar jest inny niż w Pl. Nie wiem czy szwagier pojedzie teraz do UK, bo coś mu się plany zmieniają, ale ja i tak widziałam bodziaki na all, i zastanawiam się nad nimi. Za 4-5zł za sztukę. To jest firma marketowa, ale od wielu osób słyszałam, że lepsza niż cherokee i super się pierze.
powiem ci ze mnie sie wydaje ze ta firma ma ciut wieksze ubranka - ale niewiele odbiegaja od innych firm. I jest bardzo dobra. Ja czesto w lumpkach Marysi kupuje z tej firmy ciuszki bo sa dobre gatunkowo i fajne. Nie wiem jak one w UK kosztuja.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:10   #4742
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

Ale mnie dawno u was nie było z tydzień czasu jak nic
Wczoraj cały dzień nie mogłam się wbić na wizaż, chyba jakaś awaria była.
Chciałam się oficjalnie przywitać w 28 tygodniu czyli w 7 miesiącu który zaczęłam w poniedziałek już
A teraz w asyście mleka i bułki z nutella poczytam o czym plotkowałyście
Kolejna w 7 miesiącu BRAWA!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:12   #4743
skylie
Wtajemniczenie

Lachryma- do wozka nic lub tetra na.materacyyk, a do przykrycia pieluszka

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:17   #4744
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Dziś połówkowe o 16.00 boje się jak nie wiem....mam nadzieję, że z dzidziolkiem wszystko ok, że jest zdrowy no i mam nadzieję, że poznam PŁEĆ

Na wizytę jadę z teściową, bo Tż pojechał samochodem naszym w delegację.

U mnie syberia, wieje, śnieży rzygać się chce.

Trzymam kciuki za wszystkie pozostałe wizyty

Cytat:
Dzień Dobry

Ale mnie dawno u was nie było z tydzień czasu jak nic
Wczoraj cały dzień nie mogłam się wbić na wizaż, chyba jakaś awaria była.
Chciałam się oficjalnie przywitać w 28 tygodniu czyli w 7 miesiącu który zaczęłam w poniedziałek już

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:22   #4745
Rockyyy
Zakorzenienie

Dzien dobry żabki
Nakarmiłam tesciow i pojechali dalej w odwiedzinki .A ja w nocy haftowałam jak opętana cos mi chyba na żołądku siadło.Zjadłam 2 skromne kromeczki z serem i popijam gorzką herbatke ale słabuitka jestem.Zaraz chyba ide spac.Miałam z tesciami jechac ale.....nie mam sił.
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
to podobno fajna rzecz ten rogal, właśnie siostra tz sobie go kupiła i chwaliła bardzo więc teraz my mamy w spadku ja wkładki z Johnsona kupiłam a teraz dostałam zwykłe rossmanowskie, wypróbuje jakie są
Chciałabym takiego rogala.Poki co ciezko mi znalezc pozycje do spania,ostatnio mecze sie niesamowicie.Pomaga czasem duza poducha miedzy nogami.
Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość

Jakbym miała czekać na cc w bólach, bo np zacznę rodzić wcześniej niż planowane, to chciałabym, żeby mąż był przy mnie w tym czasie. Chyba na salę operacyjną go nie wpuszczą, chociaż chcialabym, żeby widział naszego synka od początku, a nie dziecko w becie :P Zawsze to inne emocje
U nas na SR polozna mowila ze cc odbywa sie bez meza....
Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
ojejku!

wizaż wrócił)

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ----------

dziewczyny a ktora by jeszcze chciała dołączyć do grupy na FB???
zamknięta, tylko dla nas, nikt nie widzi nic oprócz nas??

jestem ja i dwie inne osoby??
ktoś chętny?
jestem chetna
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40085168]Hej!!

Nooo wizaż nieźle szwankował :/ Ale już jest

Mój Młody ogłosił chyba bunt świąteczno-sernikowy, bo dzisiaj jak już leżałam po śniadaniu, to mi tak skakał brzuch, że prawie cała łaziłam :P Więc oddycham z ulgą

Natomiast mam inny problem... Muszę iść z moich obrzygańcem kotem do weterynarza, w nocy sprzątałam po nim 4 razy I tak musiałam iść siku, to już nie wyganiałam nawet TŻa. Od wczoraj rzyga dalej niż widzi :/ No i czekam, aż otworzą weta, zadzwonię tam i spytam jak mają czynne i potem muszę czekać na tatę, żeby mi przyszedł z nim pomóc (bo kot+pojemnik na kota to nie na moje siły).

U mnie słonko, mam nadzieję, że stopi ten głupi śnieg :/[/QUOTE]
I jak kocicho?Przeszło mu?
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Wczoraj zasypiamy z TŻ-ja przytulona jak zawsze do jego pleców i ten się nagle zrywa - "Mały kopnął??? Bo mnie w dupę coś walnęło"

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Materac myślałam żeby kupić gryka-pianka-kokos, ale jak macie lepsze pomysły to chętnie zgapię
My chyba tez taki kupimy.
Stary 2013-04-03, 09:24   #4746
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ostatni zakup:
http://allegro.pl/retro-styl-babcina...127861013.html
Czy byscie braly beż z kropkami plus biel czy sama snieżną biel na moim miejscu?...
Ja wybrałaby z beżem

Cytat:
... i tuniczka z Tricity, co sie ladowac nie chciala wczoraj:
Ładna
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:27   #4747
enlevee
Zakorzenienie

Cześć dziewczynki

Wczoraj już nie udało mi się wpaść, padnięta byłam bo miałam dosyć pracowity dzień.
Nadrobiłam wszystko, więc:

Oliath- Trzymam kciuki, żeby nie bylo żadnego zarażenia, a jak wiesz to szczęśliwy wątek więc na pewno wszystko w porządku
Google nie czytaj, bo doktor google to największe zło, które może być. Nie masz już na to specjalnego wpływu, a skoro możesz się mniej denerwować to zrób to dla siebie i Lilo Jutro pójdziesz do lekarza to będzie wszystko wiadomo!
Tuniczka piękna !
Jeżeli chodzi o Tatę myślę, że dobrze to rozegrałaś. Ma swój dom i oprócz tego, że nie macie tyle miejsca to jeszcze jesteś w ciąży ! Nie miej wyrzutów sumienia, bo ma gdzie mieszkać

Perse- trzymam kciuki za dzisiejsze badania ! No i za kiciusia, biedaczysko futrzane

Madi- chwal się tymi wszystkimi prezentami, ale to już ! Zazdroszczę straszliwie

Twee- Ale jaja (a może właśnie nie jaja ) Najważniejsze, że zdrowe, a płeć jak to sama stwierdziłaś już nie jest taka ważna !

eveewe- Zdrówka dla Mery !

roxi- Odnośnie fotelika recaro pytałaś czy ma regulowany zagłówek- tak, ma regulowany zagłówek jak i siedzisko, więc rośnie razem z dzieckiem
Kciuki trzymam za Twojego Tatę !

No, niedawno wstaliśmy. Wczoraj byliśmy u rodziców Tżta i się najedliśmy jak bąki Mama Tżta powiedziała, że musimy pójść na jakieś zakupy dziecięce i jakieś pare rzeczy na miesiąc będzie mi kupowała, które sobie wybiorę

Gratuluję wszystkich tygodni nowych i miesięcy
Trzymam za dzisiejsze wizyty !
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 09:28   #4748
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
powiem ci ze mnie sie wydaje ze ta firma ma ciut wieksze ubranka - ale niewiele odbiegaja od innych firm. I jest bardzo dobra. Ja czesto w lumpkach Marysi kupuje z tej firmy ciuszki bo sa dobre gatunkowo i fajne. Nie wiem jak one w UK kosztuja.
w UK mozna je nabyć nawet za 3 zł, w przeliczeniu na nasze. Na all body znalazlam takie aukcie i chyba kupie:

http://allegro.pl/george-body-myszki...115137418.html

http://allegro.pl/george-biale-body-...115162542.html
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:30   #4749
Oliath
Zakorzenienie

Ha, czyli poki co 100 % respondentek opowiada sie za beżem
No to chyba sie ugne

Mialam jeszcze napisac, ze po 2 porodach wiem na pewno jedno - maz do porodu owszem, do czasu az zacznie bolec tak, ze wlaczy mi sie zwierzatko - wtedy maz za drzwi i powrot dopiero gdy odzyskam swiadomosc i wyglad Madonny z Dzieciatkiem
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:31   #4750
enlevee
Zakorzenienie

:

Cytat:
No to chyba sie ugne

Mialam jeszcze napisac, ze po 2 porodach wiem na pewno jedno - maz do porodu owszem, do czasu az zacznie bolec tak, ze wlaczy mi sie zwierzatko - wtedy maz za drzwi i powrot dopiero gdy odzyskam swiadomosc i wyglad Madonny z Dzieciatkiem

umarłam

Odnośnie pościeli też bym wybrała beż !
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:41   #4751
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Margoś wróciła po świętach

Po nadrabiam jak się wizaż odwiesi
Byliśmy sobie rano z Saturninkiem na wizycie
Przytyło nam się po świętach całe kilo
Jesteśmy w 30 tygodniu i zaczynamy wizyty co 3 tygodnie co świadczy o nieustannie zbliżającym się porodzie (mam nadzieję)
Margosia,Malinka lecicie do przodu jak szalone
Cytat:
MALINKA, pieknie wygladasz i super lozeczko
TWEED, ale jaja kciukasy za dziewuszke
MELA, slodkie to co piszesz

Dziewczyny, jaki zly dzien dzisiaj mam
Moja Lala dzis od rana z czerwonymi jak krew policzkami, byla w przedszkolu, pani powiedziala jej, ze powinna z mama isc do lekarza - no to skojarzylam, ze przed swietami kartka wisiala w przedszkolu, ze u jednego z dzieci zaobserwowano rumien zakazny i zeby obserwowac swoje - wiec pedem do domu i wujek google - i co? Dwutygodniowy okres bezobjawowego wylegania, potem policzki i uogolniona wysypka typu rumien na calym cialku IZOLOWAC KOBIETY CIEZARNE W 1 I 2 TRYMESTRZE, zakazenie grozi zapaleniem miesnia sercowego i obrzekiem plodu . Zaje...scie, Lala zarazala PRZED pojawieniem sie wysypki................ co ja mam zrobic teraz, przeciez sie przekrece z nerwow w najblizszych dniach zanim mi nie daj Boze cos wyjdzie i bedzie wiadomo.................. ... pojutrze gin, ale chyba nie pomoze................ nie leczy sie tego samo przechodzi............... .........

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Siedze w kuchni i rycze jak kretynka
kochana trzymam za Was
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40093845]Dodzwoniłam się do gina. Mam MEGA listę badań... Odnośnie nerek większość plus powtórka z krzepliwości.[/QUOTE]
Niech wyjdą jak najlepiej,bedziesz po takiej serii spokojniejsza
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość

powiedzcie mi jak ktos rodzi i jest wszystkko ok to po ilu dniach wychodzi z dzieckiem ze szpitala?
po 3 dobach
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
zamawia z Was ktoras pudeleczka glossybox? wsumie mysle nad tym ale tak 50 zl co miesiac to niewiem.. :P cos mnie nosi.. hahha a warto nie warto??

teraz lece juz na SeRiO
A co to takiego?

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40096382]Dziękujemy Dziewczyny za kciuki

U mnie jest i tak zakaz. Choć czasami mam ochotę na mężusia, to sobie daję spokój niestety...[/QUOTE]
U mnie jak juz mysle ze gin pozwoli to zawsze cos wyskoczy-jak nie ten podły sluz o pobyt w szpitalu to grzybki i tak w kołko.Tz stwierdził ze tyyle wytrzymalismy ze teraz zleci z górki i odbijemy sobie po porodzie jak juz bd zregenerowana
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
Melduję się we Wro

Własnie dotarliśmy...matko jakie korki na bramkach były na Śląsku bleeee....

PS. Pochwalę się...Ale dostałam wyprawkę od szwagierki!
Wózek, nosidełko, bujaczek, przewijaczek, wanienkę ze stelażem, jakieś huśtawki, inne duperele mam pierwszą wyprawkę dla syna

Pozdrawiam Wszystkie babinki

Jutro do pracy....boszzzz...muszę się jakoś ogarnąć bo ciężko po tym byczeniu świątecznym

Gratuluję nowych tygodniu dziewuszki
Ale fajnie.Zazdroszcze takiego prezentu
Cytat:
Madi a wczoraj nie było korków

Za to stacje były nieczynne, a na każdej stacji policjanci... i Tż poszedł się dowiedzieć o co chodzi bo jechaliśmy już na samych oparach i mówi, że do następnej nie dojedziemy i policjant mu powiedział, żeby poczekał jakąś godzinę to stacje otworzę, bo są zamknięte na przejazd kibiców wtf???? Takie rzeczy tylko w Polsce

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40097106]Ech...
TŻ z mamą wrócili od weta, zapłacili jedynie 144 zł, a jutro druga wizyta i prawdopodobnie ok. 100 zł znowu...
I w sumie nie wiadomo, co mu jest. Coś ma z żołądkiem, bo jest powiększony i coś tam może być - czy to zbrylona sierść, czy... wolę nie myśleć :| I jutro ma mieć RTG z kontrastem..
Biedaczek, będę go musiała zostawić na 6 godzin tam :/[/QUOTE]
Biedne kocichoo.Wygłasiaj go ode mnie.
Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
co do przytulanek to my teraz mega spotnanicznie w sordku nocy ;D brakuje mi pozycji klasycznej bo tylko wtedy mialam orgazm, teraz to tylko wicie jak ;p w ogole czasem zastanawiam sie czy ten moj orgazm nie zaszkodzi dzidzi....
a co do sylwetki w ciazy, czy urosla WAM DUZO DUPKA?? bo ja juz przed porodem nosilam rozmaor czasem 44, wiec boje sie co pozniej bedzie ;/
Dupka mi sie nie zmieniła.Przybyło troche boczków i wszystko w sumie w baniak idzie.
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość

Od kilku dni mam w nocy lub nad ranem bolesne skurcze albo w łydkach albo w stopach. Miewałam już takie problemy przed ciążą, suplementowałam magnez i po dłuższym czasie pomagało. Teraz się zastanawiam czy brać magnez czy zrobić jakieś badania bo skurcze mogą byc wynikiem chyba też braku potasu lub wapnia.
Ja mam bolesne skurcze w łydkach.Nie moge sie przeciągnąć po przebudzeniu bo mam taki skurcz ze kwicze.Przy chodzeniu tez mnie nogi rwą.A wieczorem brzuchol mnie ciągnie,nie umiem stac,siedziec,lezec.Kręce sie z 2 h zeby do snu sie ulozyc.Laura dałam i przez ostatnie 2 wieczory tak popalic ze czułam sie jak słonica
Stary 2013-04-03, 09:42   #4752
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
w UK mozna je nabyć nawet za 3 zł, w przeliczeniu na nasze. Na all body znalazlam takie aukcie i chyba kupie:

http://allegro.pl/george-body-myszki...115137418.html

http://allegro.pl/george-biale-body-...115162542.html
tanio wychodzi, opłaca się kupić
zapisałam sobie aukcje i skorzystam pewnie

Cytat:
No to chyba sie ugne

to samo wczoraj położna powiedziała, że na początku najlepiej żeby był facet, a potem jak już chce

Synek
Stary 2013-04-03, 09:45   #4753
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość
Witam się w rozpoczętym 23 tygodniu!

Coś mnie brzucho na dole boli więc czas troszkę odpocząć jakby twardniał mi ...? chyba no spe trza wziąść..

Wybraliśmy już wózek
http://www.babyactive.pl/2012/03/elipso/
kolor czarny-turkus

Oglądaliśmy go na żywo i zakochałam się jest dosyć lekki, stabilny, solidnie uszyty więc tylko dziś trzeba pojechać wpłacić zaliczkę i zamówić kolor
Fotelik chyba będziemy brać jednak Maxi Cosi ale niewiem bo ten w komplecie jest dosyć dosyć, tylko że bez atestów Crasch... z tym że wszystkie normy UE ma więc jak myślicie taki wystarczy?

Bardzo fajny wozek
Cytat:
Napisane przez Ewusia709 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!!!

U nas śnieżyca na całego, mąż do pracy wyprawiony, ja wykąpana, na drugie śniadanie serwuje inkę, sernik i w-ztkę

Witam się dziś oficjalnie w 28tygodniu, a więc w 7 miesiącu

i proszę o klaski dla mnie i dla Rocky, która dziś też z Laurką wchodzi w 7 mc razem z nami

A teraz lecę nadrabiać
U mnie tez snieżyca

Dobrze ze przypomniałaś bo rzeczywiście dziś witamy sie w 7 miesiącu. aaaale zleciało

Uff nadrobiłam.
Stary 2013-04-03, 09:47   #4754
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-04-03, 09:49   #4755
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Rumien rumien ma tak charakterystyczne objawy, ze nie da sie pomylic z niczym - i jest mega zarazliwy, wiec tym bardziej pewne skoro w przedszkolu juz sie pojawil... takie krwawoczerwone swedzace rumience na polinkach - gorace, z wyraznymi krawedziami, reszta buzi blada.
Biedna moja Laleczka... buzinek wyglada groteskowo
Mów sobie co chcesz, ja wiem, że będzie dobrze. Myślę, że jako matka już na wiele chorób się uodporniłaś. Googla się nie czyta bo tam więcej przesady niż prawdy!

Cytat:
Moja gin chyba bierze 20 zł za L4 bo zawsze wizyta u niej kosztowała 100 zł a odkąd biore L4 już 120 zł
Wiecie co to jest chamstwo. Nie dość, że pracują na etacie w szpitalach/przychodnich to jeszcze prywatnie za wizytę biorą 100zł. No rozumiem, że to dodatkowy czas, który mogliby spędzić z rodziną lub wziąźć kolejny dyżur. Ale za te 100 zł nie napracują się tak jak budowlaniec na budowie za kilkanaście zł za godz. Więc za 5 min wypisywania świstka L4 brać 20 zł to już jest rozbój! Moja jak chodziłam prywatnie nie brała za zwolnienie dodatkowo, ani w tej ani inna w poprzedniej ciąży. Przecież to nielegalne chyba.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:52   #4756
Rockyyy
Zakorzenienie

Kobitki gratuluje wszystkim wejscia w kolejne tygodnie
Trzymam za wszystkie wizyty

A wczoraj prawie sie poplakałam z radości.Dostaliśmy od tesciów prezent-nowiutką kuchenkę gazową i piekarnikiem
Stara nam sie rozleciała,gotowałam na takiej 2-palnikowej elektrycznej wiec bidnie było i czaso-prądo-chłonnie.
A tu TAKI prezent
Moge zacząć w koncu piec ciacha

Odkąd dzieli nas 500 km nasze stosunki wygladają inaczej i lepiej.Nawet sobie z tesciową pogadałam na ciążowe tematy,dawała swoje rady ale zawsze na koniec dodawała ze teraz są inne czasy i oczywiscie zrobie jak zechce po swojemu itp.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

to samo wczoraj położna powiedziała, że na początku najlepiej żeby był facet, a potem jak już chce
Ja chce Tż-a caały czas
Tzn.u mnie polozna mowiła ze na początku jestem na sali jakby ,,przedporodowej" i jak juz sie właściwa akcja zacznie to ide na porodówke i wołam Tż-a a to z racji tego ze na tej sali przed są 4 miejsca i moze byc tak ze nie bd sama a inne kobiety moga sobie nie zyczyc zeby moj Tz przy okazji ogladał i je i odwrotnie-ja nie chciałabym zeby na moje stękanie patrzyli inni faceci.
Stary 2013-04-03, 09:52   #4757
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Kobitki gratuluje wszystkim wejscia w kolejne tygodnie
Trzymam za wszystkie wizyty

A wczoraj prawie sie poplakałam z radości.Dostaliśmy od tesciów prezent-nowiutką kuchenkę gazową i piekarnikiem
Stara nam sie rozleciała,gotowałam na takiej 2-palnikowej elektrycznej wiec bidnie było i czaso-prądo-chłonnie.
A tu TAKI prezent

Odkąd dzieli nas 500 km nasze stosunki wygladają inaczej i lepiej.Nawet sobie z tesciową pogadałam na ciążowe tematy,dawała swoje rady ale zawsze na koniec dodawała ze teraz są inne czasy i oczywiscie zrobie jak zechce po swojemu itp.
dla teściów , a piekarnik też gazowy ?

Synek
Stary 2013-04-03, 09:55   #4758
Anulka_p
Zakorzenienie

Oderwałam się siłą od allegro i zabieram za porządki. Wpadnę na II śniadanko Do później
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 09:55   #4759
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
dla teściów , a piekarnik też gazowy ?
elektryczny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-03, 09:56   #4760
surka
Zakorzenienie

Cytat:
A tu TAKI prezent
Super prezencik
Stary 2013-04-03, 09:56   #4761
Rockyyy
Zakorzenienie

Oliath boska ta tuniczka dla Lilo
Stary 2013-04-03, 09:59   #4762
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
następna depnęła w 7. miesiąc

Cytat:

Cytat:
A tu TAKI prezent

Fajni teściowie i dla nich!

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 10:02   #4763
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie z Wami w 22 tygodniu .

Gratuluje zaczetych tygodni i udanych wizyt

Mam nadzieje ze wiecej czasu bede miec dla Was bo za mi tak glupio ze pisze ze wrescie mam czas a pozniej pare dni mnie nie ma .

Dzisiaj mam nadzieje ze poznam plec mojego dziecka . Moja Wiktoria jedzie ze mna na usg i zobaczy pierwszy raz na "zywo " braciszka lub siostrzyczke . wizyte mam o 14;30
jutro mialam jechac na wizyte do ginka ale dzisiaj dostalam telefon ze niestety ale sie rozchorowala. Mam dzwonic w poniedzialek i wszystko sie dowiedziec czy juz przyjmuje czy nie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 10:04   #4764
Rockyyy
Zakorzenienie

Dżoan a co tam ciekawego w SR? Ja wczoraj nie byłam-spędzalismy czas z tesciami

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Witam sie z Wami w 22 tygodniu .

Gratuluje zaczetych tygodni i udanych wizyt

Mam nadzieje ze wiecej czasu bede miec dla Was bo za mi tak glupio ze pisze ze wrescie mam czas a pozniej pare dni mnie nie ma .

Dzisiaj mam nadzieje ze poznam plec mojego dziecka . Moja Wiktoria jedzie ze mna na usg i zobaczy pierwszy raz na "zywo " braciszka lub siostrzyczke . wizyte mam o 14;30
jutro mialam jechac na wizyte do ginka ale dzisiaj dostalam telefon ze niestety ale sie rozchorowala. Mam dzwonic w poniedzialek i wszystko sie dowiedziec czy juz przyjmuje czy nie
trzymam zeby malenstwo sie ujawniło
Stary 2013-04-03, 10:05   #4765
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Dziś połówkowe o 16.00 boje się jak nie wiem....mam nadzieję, że z dzidziolkiem wszystko ok, że jest zdrowy no i mam nadzieję, że poznam PŁEĆ
za wizytę..z dzidziolem na pewno wszystko ok, również czekamy na ujawnienie się płci maluszka

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 10:07   #4766
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Oliath boska ta tuniczka dla Lilo
Dziekujemy tu jeszcze Monsoon za zlotoweczke :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1_f.jpg (110,8 KB, 14 załadowań)
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 10:09   #4767
mela1234
Zakorzenienie

Właśnie spojrzałam na pierwszą stronę i dotarło do mnie, że jestem jedną z niewielu, które płci nie znają!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-03, 10:10   #4768
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekujemy tu jeszcze Monsoon za zlotoweczke :
Sliczności

Ide sie polozyc.Bd do Was zaglądac
Stary 2013-04-03, 10:10   #4769
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
PS. Pochwalę się...Ale dostałam wyprawkę od szwagierki!
Wózek, nosidełko, bujaczek, przewijaczek, wanienkę ze stelażem, jakieś huśtawki, inne duperele mam pierwszą wyprawkę dla syna

Super

Cytat:
Za to stacje były nieczynne, a na każdej stacji policjanci... i Tż poszedł się dowiedzieć o co chodzi bo jechaliśmy już na samych oparach i mówi, że do następnej nie dojedziemy i policjant mu powiedział, żeby poczekał jakąś godzinę to stacje otworzę, bo są zamknięte na przejazd kibiców wtf???? Takie rzeczy tylko w Polsce
Kiedyś też miałam taką sytuację

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
No to moze ja zadam wam dziewczyny pytanie na dobranoc
Jak u was jest z przytulankami?
Ja od prawie tygodnia bardzo często czuje moje malenstwo w brzuchu i powiem wam szczerze ze uciekam przed TZ gdzie pieprz rośnie bo mi tak dziwnie sie seksic przy maluchu
Wiem ze wcześniej tez był, ale siedział cichutko a teraz mamusie rozprasza hehe.
Czy czujecie sie niekomfortowo?
Ja początkowo nie mogłam teraz nie wiem, le sczzerze mówiąc to ani ja ani tż nie mamy ochoty, więc lekarza nie pytam o zgodę
Stary 2013-04-03, 10:11   #4770
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

eveewe zdrowia zycze dla Mery

Perse trzymam kciukasy

domciatko ja mage dołaczyc do "szczesliwego rnona " na FB

magolina pogadaj z dzidziusiem zeby pokazal co ma niedzu nuszkami , ja juz rozmawialam ale co bedzie zobaczymy bo ja tez mam dzisiaj połówkowe ale o 14;30

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości