Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 266 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-26, 19:54   #7951
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
A pantofelek ma swoją stronę? Podajcie namiar bo nie mogę znaleźć
Mam ich wizytówkę i tam nie ma podanej ich strony
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 19:57   #7952
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Przepraszam za pomylke Swojej strony nei ma ale sa buty z ich sklepu na tej stonce www.growikar.pl
Te które ja oglądałam - z czubkiem i które mi się najbardziej podobały nie ma na tej stronce.

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 20:00   #7953
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Te które ja oglądałam - z czubkiem i które mi się najbardziej podobały nie ma na tej stronce.
Te co mi sie podobaly tez ich nie ma na stronce ale sie zastanawiam czy buty bez piety beda dobrym wyborem ????
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 20:05   #7954
sija
Zadomowienie

Szczęśliwa_82 bardzo ładna fryzurka, przy takim kolorze jak Twój włoski będą miały piękny połysk na każdym zdjęciu
Wiolkaslonko a czy jesteś pewna, że dopiero tydzień przed ślubem idziesz na próbną?? Jeśli tak, to podziwiam - ja bym z nerwów nie wytrzymała

Dla zainteresowanych: w środę w parafi Św. Krzyża (Pogodna7) będzie nauka nr 3.

A ja jestem teraz na etapie poszukiwania jakiegoś wzorka na paznokcie. Chyba sama będę robić - mam ładny i co najważniejsze trwały biało-perłowy lakier i poszukam jakichś gotowych naklejek z cyrkoniami. Chyba, że znajdę ładny wzór to pani, która będzie mi robić makijaż pomaluje też paznokcie

Dziewczyny, zwłaszcza te z Was, którym zostało już kilka tygodni, mam pytanie: czy zaplanowałyście już mniej więcej jak będzie wyglądać ta wymarzona sobota?? Chodzi mi głównie o jakiś ogólny rozkład dnia żeby ze wszystkim zdążyć

sija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 20:19   #7955
andzia27
Raczkowanie

Witam Lubelskie Panny Młode.
Dawno się nie odzywałam bo u mnie narazie nic ciekawego się nie dzieje
Mam do was pytanko czy któraś z was zamawiała może sękacze, jeśli tak to gdzie można je dostać.
andzia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 20:21   #7956
sposanovella
Raczkowanie

Cytat:
Pantofelek jest dokładnie na ul. Tysiąclecia koło przystanku - po przeciwnej stronie sklepu BAZAR. Są tam buty slubne i wizytowe.
dzięki, chyba wiem, gdzie to jest
sposanovella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 20:49   #7957
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez olahola Pokaż wiadomość
Dziękuję Ruda pewnie przyda się to innym forumkom - my mieszkamy w Krakowie i tutaj musimy czegoś poszukać

wrrrr, jak mnie denerwują te wyskakujące reklamy
no to wpadka , napisałaś coś o tym Krakowie, ale nie załapałam, myślałam, że to tylko taki wiosenny wypad
sama kiedyś szukałam butów w Krakowie, i w moich wspomnieniach był tam dużo większy wybór niż w Lublinie (tyle, że ja kupiłam trapery baaaaardzo ukochane zresztą swojego czasu)

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 20:54   #7958
mila25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brunetka2000 Pokaż wiadomość
Te co mi sie podobaly tez ich nie ma na stronce ale sie zastanawiam czy buty bez piety beda dobrym wyborem ????

Mnie Pani w sklepie powiedziała ze to dobry wybor, bo jak Ci noga spuchnie tego dnia to beda luzne i nie beda Cie uwieraly.. ja jednak kupie mimo wszystko z zakryta pieta.
Stary 2007-03-26, 21:10   #7959
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

o rany, a ja butów szukam i szukam, w Pantofelku byłam w ubiegłym tygodniu i nic mi sie nie podobało i jeszcze ta pani sie tak dziwnie na mnie popatrzyła, jak powiedziałam, że na płaskiej podeszwie szukam.... ech.... może jestem przewrażliwiona
dzisiaj kolejny rajd po sklepach i nic

sposanovella -ja mam taką straszną cerę, że nie odważę sie pójść na oczyszczanie przed ślubem, bo nie wiem jak zareaguje, no chyba, że teraz wcześniej pójdę gdzieś.... a ponieważ u mnie nie ma tak, że nic nie wyskoczy, to trzymam kciuki, żeby to była tylko ograniczona ilość - i kamuflaż...
a jeśli chodzi o fryzurę i makijaż - nie martw się, na pewno się coś znajdzie w Biłgoraju, byłam tam rok temu na ślubie i panna młoda wyglądała przecudnie, nie sądzę, żeby włosy upinała sama , jeżeli zdecydujesz się na koczek, to większość fryzjerek sobie z tym poradzi
co do makijażu - tu jestem zdania, że lepiej zrobić go sobie samemu, niż oddawać się w ręce kogoś do kogo nie ma sie zaufania... ale to tez kwestia wiary we własne umiejętności przecież sama wiesz w czym ci jest najlepiej i w czym sie dobrze czujesz

Stary 2007-03-26, 21:15   #7960
Sylwia_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez szczęśliwa_82 Pokaż wiadomość
Dziękuje za nutke aurelia i jolinek Wysłuchaliśmy jej z moim TŻ po czym próbowaliśmy tańczyć.Po tym jak mało nie połamaliśmy sobie wzajemnie palców u nóg,stwierdziliśmy zgodnie ze naszą piosenką na pierwszy taniec będzie "moje jedyne marzenie"anny jantar bądź "z kims takim jak ty".hihihi
Szczęśliwa Mam prosbe jak masz tą piosenke "z kims takim jak Ty" to czy mogłabys mi wysłac na maila wosiaksylwia84@o2.pl lub ktos inny kto ją ma. Bardzo prosze o przesłanie jesli oczywiscie nie bedzie z tym problemu
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 21:17   #7961
czerwcowa lara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez alusia* Pokaż wiadomość
Fajnie,ze macie to juz za sobaMoj tata tez juz mysli nad zakupem wodki.Zblizaja sie swieta to moze trafimy na promocje(myslimy o Smirnoffie).Moja znajoma ,ktora rok temu miala slub objezdzila hurtownie min.Polmos na Krochmalnej i wreszcie zakupila w realu bo bylo najtaniej.
Smirnoff w Eldorado po 20.07
czerwcowa lara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 21:27   #7962
czerwcowa lara
Raczkowanie

A ja kupiłam buty w Pantofelku i mam z bańki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (52,4 KB, 63 załadowań)
Stary 2007-03-26, 21:28   #7963
sposanovella
Raczkowanie

ruda3d - dzięki za pocieszki masz rację, z prostą fryzurą chyba każdy sobie poradzi, z makijażem też jakoś to będzie
na oczyszczanie cery tuż przed ślubem też bym się nie zdecydowała, zwłaszcza, że swego czasu, kiedy jeszcze mogłam się takim zabiegom poddawać, kosmetyczka załatwiła mi twarz na dobre kilka miesięcy ja prostu mam cichą nadzieję, że nie dopadną mnie babskie dni, kiedy to ZAWSZE coś mi na paszczy wyskoczy i ze trochę opalenizny też zrobi swoje. No i będę się faszerować tym bratkiem i skrzypem... Za Ciebie też trzymam kciuki Kiedy masz ślub??
Stary 2007-03-26, 21:31   #7964
sposanovella
Raczkowanie

czerwcowa laro, bardzo ładne buciki! takich jeszcze nie widziałam
Stary 2007-03-26, 21:32   #7965
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez czerwcowa lara Pokaż wiadomość
A ja kupiłam buty w Pantofelku i mam z bańki
Te mi się też bardzo podobały tylko ja oglądałam identyczne z zakrytą piętą. Zresztą podobało mi się w tym sklepie to że ten sam model miał różne możliwości, z piętą zakrytą, odkrytą na niższym obsasie lub na wyższym jak kto woli .

Stary 2007-03-26, 21:34   #7966
czerwcowa lara
Raczkowanie

A ja wiem, że będę mieć w ślub "te dni", bo juzpoliczyłam. Zreszta wiedziaąłm to już dawno, bo ja zawsze mam @ jak jest jakieś wesele, albo inna ważna uroczystość, pffff
Stary 2007-03-26, 21:37   #7967
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

14 lipca tego roku
ja lubię się malować sama - a mam ho ho naście lat praktyki tak więc zrobię to sama poza tym "szpachlę" nałożę na pryszczyki bo nie wierzę, że ich w ogóle nie będzie...
a z włosami trochę się waham, mam krótkie włosy i planuję po prostu jakiś tydzień wcześniej pójść na strzyżenie a potem ułożyć po swojemu i strzelić najwyżej jakiś brokat, ale ostatnio zaczęłam myśleć o układaniu u fryzjera... ale mi przejdzie pewnie z lenistwa
sija chyba ostatnio narzekała że miała za bardzo błyszczący makijaż próbny, a ja tam lubię błyszczeć, może niekoniecznie na codzień do pracy, ale na swój ślub to owszem, mogę

Stary 2007-03-26, 21:38   #7968
paticzka
Raczkowanie

GG do paticzka

szczesliwa_82 fajnie wyglada ta fryzurka, musisz miec pewnie duzzzo wlosow zeby takiego ladnego koczka upiac
U nas tez stresik powoli nas łapie, niecale 3 m-ce do slubu a u nas tyle jeszcze do zalatwienia....
W sobote kupilam buty do slubu, sa na stronce www.sposare.pl ale nie potrafie wstawic zdjecia Namierzylam sie roznych i wybralam te jedne, jedyne. To nic ze potem beda nadawaly sie tylko na sprzedaz, ale beda pasowaly do mojej koronkowej sukni... Kupilam tez kolczyki koloru zlotego ale nie wiem czy zdecyduje sie je zalozyc bo sa troszke swiecace, a nie chce wygladac jak choinka. Takze ja juz prawie gotowa jestem w przeciwienstwie do mojego TŻ . I najważniejsze dopiero zaczęliśmuy chodzić na nauki i mam nadzieję ze sie wyrobimy, a mamy dopiero 1 Pozdrawiam Was serdecznie i zycze wytrwalosci w przygotowaniach...
Kubuś-07.10.2008
http://suwaczki.maluchy.pl/li-32746.png
paticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 21:39   #7969
piotr25
Raczkowanie

Witam doszły zaproszenia to chyba BANDOLA pytała i są ładne moge przesłać zdjecia na priva, piszcie. Pozdrawiam
piotr25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 21:39   #7970
szczęśliwa_82
Raczkowanie

GG do szczęśliwa_82

Hej!
Dziękuje za wszystkie miłe komenatrze,jak zawsze można na was liczyc
Sposanovella wlosy mam mniej więcej do łopatek,ale z drugiej strony niezbyt grube,ale powiem ci że moja fryzjerka sprostała zadaniu,nie sadziłam ze bedzie to tak dobry efekt
Sylwia_84 piosenkę wysyłam
szczęśliwa_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 21:59   #7971
niebieska.lwica
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez piotr25 Pokaż wiadomość
Witam doszły zaproszenia to chyba BANDOLA pytała i są ładne moge przesłać zdjecia na priva, piszcie. Pozdrawiam
ja bym poprosiła zdęcie może być na maila lub priv. dziękuję
niebieska.lwica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 21:59   #7972
sposanovella
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
a ja tam lubię błyszczeć, może niekoniecznie na codzień do pracy, ale na swój ślub to owszem, mogę

mi już będzie błyszczała sukienka, więc z twarzą dam sobie chyba spokój generalnie cienie i tusz mogę sobie nałożyć, bo mam ulubione i sprawdzone, ale najgorzej z podkładem - NIENAWIDZE kupować podkładów, bo nie umiem ich sobie dobierać, albo kolor nie taki, albo mi spływa po godzinie, albo coś mi po nim wyskakuje Może się szarpnę na coś z wyższej półki, chociaż też nie mam przekonania

szczęśliwa_82, no to mamy podobną długość (i kolor ). Fajnie, że już z takich włosów można zrobić taki ładny koczek

czerwcowa laro, hihihi, ja też zazwyczaj mam babskie dni, kiedy nie trzeba ale z moich pobieżnych obliczeń wynika, że na własnym ślubie mnie ta przyjemność ominie, uffffffff
Stary 2007-03-26, 22:07   #7973
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez czerwcowa lara Pokaż wiadomość
A ja wiem, że będę mieć w ślub "te dni", bo juzpoliczyłam. Zreszta wiedziaąłm to już dawno, bo ja zawsze mam @ jak jest jakieś wesele, albo inna ważna uroczystość, pffff
no ja tez liczyłam i tez mi wypada wtedy i to akurat wtedy, kiedy umieram i wysyp na mordce murowany... chyba, że ze stresu coś mi sie przesunie
w takich sytuacjach zaczynam żałować, że już tabsów nie łykam, ale tylko w takich

Stary 2007-03-26, 22:11   #7974
Beata Marcina :0
Raczkowanie

szczęśliwa_82 Świetna fryzurka, kiedyś miałam troszkę podobną, też takie wałeczki poskręcane, robiona przez niezbyt dobrą fryzjerkę, ale świetnie się trzymała
Ja też bym prosiała o tą pioenkę beateczka @ op.pl

Chyba uznacie mnie za straszną ryzykantkę, ale ostatnio zamówiłam kieckę na allegro. Tak, tak, naprawdę, suknię ślubną zobaczyłam model który mierzylam w Reginie z kolekcji Agnes. Była śliczna tylko nie było mnie na nią stać (ponad 2 tys), sprzedawca był z Gdańska więc nie mogłam sama przymierzyć. Cenę jeszcze 50zł utargowałam i mam suknię+koronkowe bolerko+torebka+halka+but ki za 650zł Sukienkę tylko trochę będę musiała zwęzić, tzn. nie ja tylko krawcowa i buty są fajne, ale dla mnie chyba mają za duży czub i jeszcze nad nimi myślę. A sukienka używana ale naprawdę w idealnym stanie.
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 22:14   #7975
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość

Chyba uznacie mnie za straszną ryzykantkę, ale ostatnio zamówiłam kieckę na allegro. Tak, tak, naprawdę, suknię ślubną zobaczyłam model który mierzylam w Reginie z kolekcji Agnes. Była śliczna tylko nie było mnie na nią stać (ponad 2 tys), sprzedawca był z Gdańska więc nie mogłam sama przymierzyć. Cenę jeszcze 50zł utargowałam i mam suknię+koronkowe bolerko+torebka+halka+but ki za 650zł Sukienkę tylko trochę będę musiała zwęzić, tzn. nie ja tylko krawcowa i buty są fajne, ale dla mnie chyba mają za duży czub i jeszcze nad nimi myślę. A sukienka używana ale naprawdę w idealnym stanie.
Daj linka do sukienki to chociaż zobaczymy jaki model

Stary 2007-03-26, 22:15   #7976
madzialena-lublin
Rozeznanie

czerwcowa lara śliczne butki! gratuluję!
madzialena-lublin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-26, 22:16   #7977
czerwcowa lara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
no ja tez liczyłam i tez mi wypada wtedy i to akurat wtedy, kiedy umieram i wysyp na mordce murowany... chyba, że ze stresu coś mi sie przesunie
w takich sytuacjach zaczynam żałować, że już tabsów nie łykam, ale tylko w takich
Oj najwyżej. Procha łyknę i przeżyję. Najwyżej będę nieświadoma tego co mówię i będzie łatwiej o rozwód, hahhahah
Stary 2007-03-26, 22:19   #7978
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
wow, suuuper!!! gratuluję!
ja też długo myślałam nad taki rozwiązaniem, ale zdarzyło sie inaczej
czy ja wiem, czy to ryzykanctwo... to raczej innowacyjne podejście do zadania, i oszczędność oj będzie miał z Ciebie mąż pociechę
chyba, że skłonność do hazardu weźmie górę hehehe

Stary 2007-03-26, 22:22   #7979
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek

Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość
czerwcowa lara śliczne butki! gratuluję!

Naprawdę bardzo ładne i wydaje mi się że będą wygodne bo skórka jest mięciutka

Stary 2007-03-26, 22:27   #7980
czerwcowa lara
Raczkowanie

Cytat:
Naprawdę bardzo ładne i wydaje mi się że będą wygodne bo skórka jest mięciutka
Dzięki serdeczne. Bardzo mięciutkie są. Jak to pan określił - z kociej, tfu z kociej skórki
Na razie leżą w pudełeczku i czekają na swoja kolej...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości