|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7951 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Mam ich wizytówkę i tam nie ma podanej ich strony
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#7952 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7953 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#7954 |
|
Zadomowienie
|
Szczęśliwa_82 bardzo ładna fryzurka, przy takim kolorze jak Twój włoski będą miały piękny połysk na każdym zdjęciu
![]() Wiolkaslonko a czy jesteś pewna, że dopiero tydzień przed ślubem idziesz na próbną?? Jeśli tak, to podziwiam - ja bym z nerwów nie wytrzymała Dla zainteresowanych: w środę w parafi Św. Krzyża (Pogodna7) będzie nauka nr 3. A ja jestem teraz na etapie poszukiwania jakiegoś wzorka na paznokcie. Chyba sama będę robić - mam ładny i co najważniejsze trwały biało-perłowy lakier i poszukam jakichś gotowych naklejek z cyrkoniami. Chyba, że znajdę ładny wzór to pani, która będzie mi robić makijaż pomaluje też paznokcie ![]() Dziewczyny, zwłaszcza te z Was, którym zostało już kilka tygodni, mam pytanie: czy zaplanowałyście już mniej więcej jak będzie wyglądać ta wymarzona sobota?? Chodzi mi głównie o jakiś ogólny rozkład dnia żeby ze wszystkim zdążyć
|
#7955 |
|
Raczkowanie
|
Witam Lubelskie Panny Młode.
![]() Dawno się nie odzywałam bo u mnie narazie nic ciekawego się nie dzieje Mam do was pytanko czy któraś z was zamawiała może sękacze, jeśli tak to gdzie można je dostać. |
|
|
|
#7956 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#7957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, napisałaś coś o tym Krakowie, ale nie załapałam, myślałam, że to tylko taki wiosenny wypad ![]() sama kiedyś szukałam butów w Krakowie, i w moich wspomnieniach był tam dużo większy wybór niż w Lublinie (tyle, że ja kupiłam trapery baaaaardzo ukochane zresztą swojego czasu)
|
|
#7958 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie Pani w sklepie powiedziała ze to dobry wybor, bo jak Ci noga spuchnie tego dnia to beda luzne i nie beda Cie uwieraly.. ja jednak kupie mimo wszystko z zakryta pieta.
|
|
#7959 |
|
Zakorzenienie
|
o rany, a ja butów szukam i szukam, w Pantofelku byłam w ubiegłym tygodniu i nic mi sie nie podobało
i jeszcze ta pani sie tak dziwnie na mnie popatrzyła, jak powiedziałam, że na płaskiej podeszwie szukam.... ech.... może jestem przewrażliwiona ![]() dzisiaj kolejny rajd po sklepach i nic sposanovella -ja mam taką straszną cerę, że nie odważę sie pójść na oczyszczanie przed ślubem, bo nie wiem jak zareaguje, no chyba, że teraz wcześniej pójdę gdzieś.... a ponieważ u mnie nie ma tak, że nic nie wyskoczy, to trzymam kciuki, żeby to była tylko ograniczona ilość - i kamuflaż... ![]() a jeśli chodzi o fryzurę i makijaż - nie martw się, na pewno się coś znajdzie w Biłgoraju, byłam tam rok temu na ślubie i panna młoda wyglądała przecudnie, nie sądzę, żeby włosy upinała sama , jeżeli zdecydujesz się na koczek, to większość fryzjerek sobie z tym poradzi co do makijażu - tu jestem zdania, że lepiej zrobić go sobie samemu, niż oddawać się w ręce kogoś do kogo nie ma sie zaufania... ale to tez kwestia wiary we własne umiejętności
|
#7960 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#7962 |
|
Raczkowanie
|
A ja kupiłam buty w Pantofelku i mam z bańki
|
#7963 |
|
Raczkowanie
|
ruda3d - dzięki za pocieszki
masz rację, z prostą fryzurą chyba każdy sobie poradzi, z makijażem też jakoś to będzie na oczyszczanie cery tuż przed ślubem też bym się nie zdecydowała, zwłaszcza, że swego czasu, kiedy jeszcze mogłam się takim zabiegom poddawać, kosmetyczka załatwiła mi twarz na dobre kilka miesięcy ja prostu mam cichą nadzieję, że nie dopadną mnie babskie dni, kiedy to ZAWSZE coś mi na paszczy wyskoczy i ze trochę opalenizny też zrobi swoje. No i będę się faszerować tym bratkiem i skrzypem... Za Ciebie też trzymam kciuki Kiedy masz ślub??
|
|
|
|
#7964 |
|
Raczkowanie
|
czerwcowa laro, bardzo ładne buciki! takich jeszcze nie widziałam
|
|
|
|
#7965 |
|
Rozeznanie
|
Te mi się też bardzo podobały tylko ja oglądałam identyczne z zakrytą piętą. Zresztą podobało mi się w tym sklepie to że ten sam model miał różne możliwości, z piętą zakrytą, odkrytą na niższym obsasie lub na wyższym jak kto woli
|
|
|
|
#7966 |
|
Raczkowanie
|
A ja wiem, że będę mieć w ślub "te dni", bo juzpoliczyłam. Zreszta wiedziaąłm to już dawno, bo ja zawsze mam @ jak jest jakieś wesele, albo inna ważna uroczystość, pffff
|
#7967 |
|
Zakorzenienie
|
14 lipca tego roku
![]() ja lubię się malować sama - a mam ho ho naście lat praktyki tak więc zrobię to sama poza tym "szpachlę" nałożę na pryszczyki bo nie wierzę, że ich w ogóle nie będzie...a z włosami trochę się waham, mam krótkie włosy i planuję po prostu jakiś tydzień wcześniej pójść na strzyżenie a potem ułożyć po swojemu i strzelić najwyżej jakiś brokat, ale ostatnio zaczęłam myśleć o układaniu u fryzjera... ale mi przejdzie pewnie z lenistwa ![]() sija chyba ostatnio narzekała że miała za bardzo błyszczący makijaż próbny, a ja tam lubię błyszczeć, może niekoniecznie na codzień do pracy, ale na swój ślub to owszem, mogę
|
#7968 |
|
Raczkowanie
|
szczesliwa_82 fajnie wyglada ta fryzurka, musisz miec pewnie duzzzo wlosow zeby takiego ladnego koczka upiac
U nas tez stresik powoli nas łapie, niecale 3 m-ce do slubu a u nas tyle jeszcze do zalatwienia.... W sobote kupilam buty do slubu, sa na stronce www.sposare.pl ale nie potrafie wstawic zdjecia Namierzylam sie roznych i wybralam te jedne, jedyne. To nic ze potem beda nadawaly sie tylko na sprzedaz, ale beda pasowaly do mojej koronkowej sukni... Kupilam tez kolczyki koloru zlotego ale nie wiem czy zdecyduje sie je zalozyc bo sa troszke swiecace, a nie chce wygladac jak choinka. Takze ja juz prawie gotowa jestem w przeciwienstwie do mojego TŻ . I najważniejsze dopiero zaczęliśmuy chodzić na nauki i mam nadzieję ze sie wyrobimy, a mamy dopiero 1
|
#7969 |
|
Raczkowanie
|
Witam doszły zaproszenia to chyba BANDOLA pytała i są ładne moge przesłać zdjecia na priva, piszcie. Pozdrawiam
|
|
|
|
#7970 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Dziękuje za wszystkie miłe komenatrze,jak zawsze można na was liczyc Sposanovella wlosy mam mniej więcej do łopatek,ale z drugiej strony niezbyt grube,ale powiem ci że moja fryzjerka sprostała zadaniu,nie sadziłam ze bedzie to tak dobry efekt ![]() Sylwia_84 piosenkę wysyłam
|
|
|
|
#7971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
może być na maila lub priv. dziękuję
|
|
|
|
|
#7972 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() mi już będzie błyszczała sukienka, więc z twarzą dam sobie chyba spokój generalnie cienie i tusz mogę sobie nałożyć, bo mam ulubione i sprawdzone, ale najgorzej z podkładem - NIENAWIDZE kupować podkładów, bo nie umiem ich sobie dobierać, albo kolor nie taki, albo mi spływa po godzinie, albo coś mi po nim wyskakuje Może się szarpnę na coś z wyższej półki, chociaż też nie mam przekonania szczęśliwa_82, no to mamy podobną długość (i kolor ). Fajnie, że już z takich włosów można zrobić taki ładny koczek ![]() czerwcowa laro, hihihi, ja też zazwyczaj mam babskie dni, kiedy nie trzeba ale z moich pobieżnych obliczeń wynika, że na własnym ślubie mnie ta przyjemność ominie, uffffffff
|
|
|
|
|
#7973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to akurat wtedy, kiedy umieram i wysyp na mordce murowany... chyba, że ze stresu coś mi sie przesunie ![]() w takich sytuacjach zaczynam żałować, że już tabsów nie łykam, ale tylko w takich
|
|
#7974 |
|
Raczkowanie
|
szczęśliwa_82 Świetna fryzurka, kiedyś miałam troszkę podobną, też takie wałeczki poskręcane, robiona przez niezbyt dobrą fryzjerkę, ale świetnie się trzymała
Ja też bym prosiała o tą pioenkę beateczka @ op.pl Chyba uznacie mnie za straszną ryzykantkę, ale ostatnio zamówiłam kieckę na allegro. Tak, tak, naprawdę, suknię ślubną zobaczyłam model który mierzylam w Reginie z kolekcji Agnes. Była śliczna tylko nie było mnie na nią stać (ponad 2 tys), sprzedawca był z Gdańska więc nie mogłam sama przymierzyć. Cenę jeszcze 50zł utargowałam i mam suknię+koronkowe bolerko+torebka+halka+but ki za 650zł Sukienkę tylko trochę będę musiała zwęzić, tzn. nie ja tylko krawcowa i buty są fajne, ale dla mnie chyba mają za duży czub i jeszcze nad nimi myślę. A sukienka używana ale naprawdę w idealnym stanie.
|
|
|
|
#7975 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#7976 |
|
Rozeznanie
|
czerwcowa lara śliczne butki! gratuluję!
|
|
|
|
#7977 |
|
Raczkowanie
|
Oj najwyżej. Procha łyknę i przeżyję. Najwyżej będę nieświadoma tego co mówię i będzie łatwiej o rozwód, hahhahah
|
#7978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też długo myślałam nad taki rozwiązaniem, ale zdarzyło sie inaczej czy ja wiem, czy to ryzykanctwo... to raczej innowacyjne podejście do zadania, i oszczędność ![]() chyba, że skłonność do hazardu weźmie górę hehehe
|
|
#7979 |
|
Rozeznanie
|
Naprawdę bardzo ładne i wydaje mi się że będą wygodne bo skórka jest mięciutka |
|
|
|
#7980 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na razie leżą w pudełeczku i czekają na swoja kolej...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

, napisałaś coś o tym Krakowie, ale nie załapałam, myślałam, że to tylko taki wiosenny wypad 

ja prostu mam cichą nadzieję, że nie dopadną mnie babskie dni, kiedy to ZAWSZE coś mi na paszczy wyskoczy i ze trochę opalenizny też zrobi swoje. No i będę się faszerować tym bratkiem i skrzypem... Za Ciebie też trzymam kciuki
poza tym "szpachlę" nałożę na pryszczyki