|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 2okg mniej
A ja zjadłam na śniadanie ciasto
Ale pamiętam, że jak odchudzałam się dwa lata temu, jeśli miałam w domu ciasto i miałam na nie ochotę, jadłam na śniadanie albo do śniadania, oczywiście jak najrzadziej.No ale to tylko taki poświąteczny mały grzeszek, teraz już będzie tylko lepiej |
|
|
|
|
#182 |
|
Zadomowienie
|
Magnus, lepiej do śniadania niż do kolacji ^^
Rzucam temat do rozmowy Może będzie większa aktywność na wątku Oglądacie jakieś seriale? Ja lubię sobie do seriali poćwiczyć. Aktualnie oglądam Chirurgów, Pamiętniki wampirów (ale zaczynają mnie wkurzać :P ) i Grę o tron. Bardzo lubię jeszcze Mentalistę, Magię kłamstwa i wiele wiele innych, które już obejrzałam a nie pamiętam :P A z polskich Ja to mam szczęście.
Edytowane przez agila negra Czas edycji: 2013-04-02 o 18:53 |
|
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
agila negra ja kiedyś oglądałam Pamiętniki wampirów ale też mnie wkurzały takie masło maślane, 90210, a teraz na tapecie Rodzinka.pl
i chyba zacznę Grę o Tron bo słyszałam dobre opinie
|
|
#184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oczywiście Gra o Tron, Castle, New Girl, Big Bang Theory, How i met your mother, 2 broke girls, a latem True Blood.Dla mnie to najlepsza forma relaksu - filmy są za długie "na raz" i lubię długo móc śledzić losy bohaterów
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny a gdzie można pooglądać grę o tron za darmo
i bez limitu
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
ja do matury obiecałam sobie, że nie będę nic oglądać
![]() dziś w końcu się ruszyłam, 5 dzień squat challenge, 8min abs, 6 min chodakowskiej, rozciąganie.. niewiele ale zawsze krok do przodu
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
A ja chyba muszę zrezygnować z ćwiczeń z ewa bo strasznie bolą mnie plecy, ja jak miałam teraz kilka dni przerwy to mnie nie bolały
dzisiaj znowu sypie śnieg![]() ![]()
|
|
#188 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli chodzi o seriale to mój przebój ostatnio to Revange, szkoda, że zostało już tak mało odcinków....
bo się wkręciłam jak już dawno :P o wiem wcześniej była tak Gossip Girl ale to zupełnie inne serialeAnia ta pogoda jest dobijająca... ;/ a i ważyłam się dziś... szczerze liczyłam na większy spadek, ale biorąc pod uwagę okres i czas przed nim i święta to każdy spadek jest dobry :P Jest 80kg Edytowane przez mckwadrat Czas edycji: 2013-04-03 o 09:04 |
|
|
|
|
#189 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może spróbuj zamienić?Cytat:
Każdy spadek, nawet najmniejszy się liczy
|
|
|
|
#190 |
|
Zadomowienie
|
mckwadrat, nie wiem czy już pytałam, ale ile masz wzrostu?
![]() U mnie dziś 80,5kg a już było 79 :/ Nie wiem tylko czy to wina świąt, czy @ ![]() Też robię squat challenge, u mnie dzień trzeci. Uda bolą mnie strasznie :P Czuję, że żyję. Jak obejrzałam wczoraj prognozę pogody, to się załamałam jeszcze bardziej. 3 dni śnieżycy :/ I też tęsknię za bieganiem i rowerem Zawsze jak jeździłam rowerem na uczelnie, to miałam takie ładnie opalone ręce
Edytowane przez agila negra Czas edycji: 2013-04-03 o 09:22 |
|
|
|
|
#191 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
opalenizna |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
mckwadrat, to mimo tej samej wagi jesteś ode mnie 8-9cm wyższa.
No daj spokój u mnie już znowu wszędzie biało... :/ Na śniadanie zjadłam odchudzoną sałatkę gyros z pełnoziarnistą kromką. Jest taka beznadziejna pogoda, że aż szkoda mi brać psa na dwór :/
|
|
|
#193 |
|
Wtajemniczenie
|
ale ja widzę u Ciebie już 79
zresztą kg ważne, ale mi bardziej będzie chodziło na końcu o sylwetkę i zawartość tłuszczu, bo jego mam za dużo teraz i to bardzo
|
|
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Zaliczyłam już dziś ćwiczenia. "Aż" 25 minut
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Matko, kupiłam wagę i jest 76,1 :O To chyba przez te święta, bo przed nimi tyle było w zimowym ubraniu i butach na wadze w aptece, więc nie będę aż tak się przejmować. Zważę się za parę dni na czczo albo po śniadaniu i wtedy zobaczymy
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zadomowienie
|
mckwadrat, 79 było przed świętami
![]() Magnus, 25min też dobrze od czegoś trzeba zacząć, a nie można na początku przesadzić, bo wiadomo jak to się kończy - okropne zakwasy i zniechęcenie :p A gdzie jest reszta z nas? :P Ja zaliczyłam 55min na bieżni - 3km marszobiegiem i 3km szybkim marszem. Jestem zadowolona Muszę jeszcze zrobić 3 dzień squat challenge I kilka 50tek typu pajacyki, wymachy, podskoki itp :P Idę zrobię, będę mieć z głowy, potem prysznic i drugie śniadanie I spacer po okolicznych sh ^^Miłego dnia.
|
|
|
#196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
reszta ćwiczy ja odkopałam płytę z ćwiczeniami na uda Jeanette Jenkins i dziś już zaliczone, w przysiadach dziś rest :P a wieczorem Zumba i Zumba Toning |
|
|
|
|
|
#197 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, witajcie po świętach
. Waga pokazała -2 kg mimo świątJa oglądam Mentalistę i ostatnio Grimma, i wiernie CSI Las Vegas, chociaż to już nie to samo co kiedyś. Zmodyfikowałam sobie przepis na ciasteczka owsiane, żeby je odchudzić, tylko jeszcze muszę wypróbować i policzyć kalorie, jeśli będą dobre (chyba będą), to się podzielę .
|
|
#198 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A miód to samo zdrowie i nie wydaje mi się, żeby utrudniał chudnięcie, jeśli nie je się go bardzo dużo. Ale polecam spróbować zbożową bez cukru, a z odrobiną mleka, bardzo dobra i wcale nie za mało słodka
|
|
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się pochwalić, 30 min joggingu zaliczone!
|
|
|
#200 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Poświąteczny liczy się podwójnie ![]() Na dworze? Jaką masz pogodę? U mnie od rana napadało ze 20cm śniegu... Musiałam przeprosić się z bieżnią, a nudzi mnie ona cholernie, więc muszę kombinować, żeby jakoś sobie to urozmaicić ![]() Dobrej nocy i udanego dnia jutro Mój będzie koszmarny niestety ; 12h na uczelni. Zastrzelcie mnie
|
|
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze na dobitkę dałam z siebie wszystko, i banana na buzi mam do teraz, nie schodzi mimo świadomości, że jutro 2 zaliczenia z matmy i że jeszcze się uczyć nie zaczęłam. Dobranoc
|
|
|
|
#202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba każda czeka na pogodę, żeby coś na powietrzu poćwiczyć czy chociaż się przejść... współczuję! mi trudno się ostatnio zmotywować, żeby iść na 2 h :P Oliwja podziwiam!!!! banan na końcu najlepszy ![]() Kathareo gratuluję! ja właśnie skończyłam śniadanie. dziś miałam omleta z płatkami owsianymi i bananem. I powiem Wam szczerze, że trzy tygodnie temu bym takiej ilości jedzenia na śniadanie nie zjadła (4 łyżki płatków), a teraz wiem, że to daje kopa na cały dzień i wcinam
|
|
|
|
|
|
#203 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#204 |
|
Wtajemniczenie
|
4 łyżki płatków owsianych (ja daję całe ale można zmielić)
jajko 2 białka z jajek banan (ze świeżym ananasem też jest pyszne, wydaje mi się, że można dać i inne owoce) cynamon płatki i jajka wrzucam do blendera, mieszam na sam koniec wrzucam pokrojone owoce i na rozgrzaną patelnię (daję łyżeczkę masła jako tłuszcz) wylewam to przykrywam na 3 minuty, kontrolując jak się zachowuje od spodu, przerzucam na drugą stronę i już bez przykrycia. Przekładam na talerz i posypuję cynamonem. WIELE jedzenia zapychającego, ale pyszności
Edytowane przez mckwadrat Czas edycji: 2013-04-04 o 21:45 |
|
|
|
|
#205 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#206 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
Też muszę spróbować takiego omleta- brzmi nieźle
![]() U mnie niestety waga na plusie 1kg ![]()
|
|
#209 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Być może to tylko woda, kiedy ostatni raz się ważyłaś? Co wczoraj jadłaś na kolację?
|
|
|
|
#210 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie słabo z jedzeniem i ćwiczeniami
Chyba od zapalenia pęcherza tak strasznie mi niedobrze, że nie jestem w stanie normalnie jeść. Ale to nie znaczy, że porzucam odchudzanie na zawsze, o nie! Jak tylko mi się polepszy, wracam do normalnej diety i ćwiczeń |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:22.

Ale pamiętam, że jak odchudzałam się dwa lata temu, jeśli miałam w domu ciasto i miałam na nie ochotę, jadłam na śniadanie albo do śniadania, oczywiście jak najrzadziej.

Może będzie większa aktywność na wątku
Oglądacie jakieś seriale? Ja lubię sobie do seriali poćwiczyć. Aktualnie oglądam Chirurgów, Pamiętniki wampirów (ale zaczynają mnie wkurzać :P ) i Grę o tron. Bardzo lubię jeszcze Mentalistę, Magię kłamstwa i wiele wiele innych, które już obejrzałam a nie pamiętam :P A z polskich Ja to mam szczęście.

Oczywiście Gra o Tron, Castle, New Girl, Big Bang Theory, How i met your mother, 2 broke girls, a latem True Blood.
dzisiaj znowu sypie śnieg

bo się wkręciłam jak już dawno :P o wiem wcześniej była tak Gossip Girl ale to zupełnie inne seriale
Może spróbuj zamienić?
Każdy spadek, nawet najmniejszy się liczy
- 24 - 20