![]() |
#31 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o pomoc
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
|
Jakby mial kogos przed to przynajmniej wiedzialby jakie to jest bez znaczenia na dana chwile
![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=671477 <- wątek podobny, tylko okiem faceta (pomijając okoliczności tj. wiek, ilość domniemanych partnerów itd.), może to jakoś Ci pomoże
![]() Moim zdaniem, chłopak powinien być bardziej wyrozumiały, przecież nikt nie jest święty. Dodatkowym atutem w Twojej sytuacji jest to, że żałujesz. Jeśli on nie jest w stanie tego zrozumieć (a to mój rówieśnik ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Przyczajenie
|
rozstaliśmy się, on powiedział że chce zapomnieć o tym, że mnie kocha, ja nie mogę się z tym pogodzić i po cichu liczę że spojrzy an to inaczej i będziemy znów razem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Przyczajenie
|
według mnie to najgorsze wyjście, nie rozumiem tego że skoro obydwoje się kochamy i chcemy razem być, zależy nam na sobie, nikt z nas niczego złego nie zrobił odkąd jesteśmy razem, to mamy to zakończyć.
On podjął taką decyzję, wiem że długo się z nią nosił, ja niestety muszę ją uszanować ![]() Mam nadzieję że za jakiś czas zatęskni, jednak mówił mi że nie chce żebym na niego czekała, pn chce o mnie jak najszybciej zapomnieć i o tym że mnie kocha... niestety.... jednak dalej mam nadzieję i będę na niego czekała... ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- zrobiłabym coś, cokolwiek co nim wstrząśnie i sprawi że jeszcze raz to przemyśli, niestety jednak chyba nie ma takiej rzeczy.... Edytowane przez problem_problem Czas edycji: 2013-03-29 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Przyczajenie
|
powiedział mi że mnie kocha jednak że z tego powodu nie możemy być razem...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Przyczajenie
|
na pewno nie ma... nie ogarniam tej sytuacji i sobie z nią nie radzę, nie wiem czy jest jeszcze sens żebym o niego walczyła ;|
Edytowane przez problem_problem Czas edycji: 2013-03-29 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
nie ma, my ze sobą spędzaliśmy praktycznie cały wolny czas... wieczorami tylko wychodził do kolegów na piwo i to wszystko, w ich towarzystwie nie ma żadnych dziewczyn
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Konto usunięte
|
Nie będę z Tobą dyskutować. Parą już nie jesteście - to jest fakt. Ale jedno Ci powiem: niejedna tu już twierdziła, że niemożliwe, bo przecież misio nie miał gdzie i kiedy kogoś innego poznać. Ale czasami i 5 minut wystarczy. Więc jakby co, to się nie zdziw, jeżeli dosyć szybko wyskoczy z jakąś panną. Po prostu ostrzegam - lepiej nastawić się i na to.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
Po półtora roku takie coś? Nie wierzę, bądź mu wdzięczna, że się od niego uwolniłas. Mozesz mu pokazac ewentualnie ten wątek w ramach ostatecznosci...
Edytowane przez doradorka Czas edycji: 2013-03-29 o 20:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Przyczajenie
|
jest jeszcze sens żebym się jakoś starała o to żebyśmy znowu byli razem? może mam dać mu więcej czasu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
To juz tylko Twoja decyzja. Tu nie ma odpowiedzi "tak-nie", "czarnych-bialych" ani "dobrych-zlych".
Edytowane przez doradorka Czas edycji: 2013-03-29 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Przyczajenie
|
Kocham go i chce walczyć o nasz związek jednak nie chce niczego robić na siłę, zmuszać go do czegoś...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
Chcieć możesz - Twoje prawo. Problem jest taki, że przecież Ty nie jesteś w stanie go zmusić. Facet postawił sprawę bardzo, bardzo jasno. Nie wiem czemu w ogóle uważasz, że jesteś coś w stanie poradzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Raczkowanie
|
Pokaż mu wątek i powiedz, żeby pogadał z kimś obcym na ten temat, a jak nie ma z kim, to żeby pomyślał jakby jakiś kolega mu opowiedział taką historię, to co by mu doradził - przecież to jest śmieszne, żeby kończyć poważny związek po 1,5 roku z takiej przyczyny. Chociaz zastanawiam sie czy warto i czy był to poważny związek? Ale to Twoja decyzja. Rób tak, żebyś potem niczego nie żałowała, to Twoje zycie. Ja się jeszcze zastanawiam czy to nie jest pretekst do zerwania (?)
Edytowane przez doradorka Czas edycji: 2013-03-29 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
nie wiem już sama co o tym myśleć, non stop mówił mi że mnie kocha, że jest ze mną szczęśliwy i że jestem dla niego najważniejsza...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez charsi Czas edycji: 2013-03-29 o 21:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
zaproponowałam mu wizytę u psychologa, myślicie że to pomoże?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
Jeśli się zgodzi i będzie chętny do tego no to powinno pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam dobrego zdania o facetach, którzy wypominają przeszłość seksualną. Jak coś mu nie pasuje to niech nie zawraca głowy, a nie udaje, że wszystko ok, a potem nazywa dziwką między wyznaniami miłości ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Trudno powiedzieć.
![]() |
![]() |
#56 |
Przyczajenie
|
U mnie na początku związku poszło o coś bardzo podobnego, ale też długo nie mógł tego przeboleć. Bądź co bądź minęły 3 lata i rzadko, ale jednak 'raz na ruski rok' zdarzy mu się o tym wspomnieć tudzież jakąś aluzję rzucić :P Do tego momentu wg mnie to zwykła zazdrość o poprzednich partnerów, ale tekst o czwórce w łóżku już bardzo niepokojący i nieprzyjemny :P
Z jednej strony poparłabym poprzedniczki, że a może kogoś ma, a z drugiej może za chwilę wróci z podkulonym ogonem? Jakby nie było - Ty tutaj nigdzie nie zawiniłaś, tylko i wyłącznie jego problem, przeszłości nie zmienicie. No i stare, dobre - jak kocha to wróci ;] Trzymaj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Przyczajenie
|
zostawił mnie...
Mieliśmy utrzymywać dalej kontakt itd, obiecywał mi to, bardzo mi na tym zależało jednak po tym jak nie chciałam mu powiedzieć imion i nazwisk moich poprzednich, zablokował mnie na gg, usunął kontakt oraz pousuwał wszystkie ślady że byliśmy razem... Jestem załamana oraz czuję się oszukana ponieważ obiecywał mi że nie zerwie ze mną kontaktów, nie wiem co mam robić... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
No niestety(?) już chyba nic nie da się zrobić.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Przyczajenie
|
Powiedział że jest mu to potrzebne ponieważ chce wiedziec przez kogo rozpadł się nasz związek...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, wasz związek rozpadł się przez niego i to jego własne nazwisko powinnaś mu podać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.