|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Cytat:
![]() Jutro skoczę , mam parę kroków więc luz
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
ja już przed świętami złożyłam magiczną opłatę 100,50zł
i ponoć ze Starostwa mają mi wysłać smsa kiedy mam się zjawić po prawko.
|
#4023 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chamsko z tym oblaniem przez drzwi zreszta najechanie na linie nie lepsze ;(
|
|
#4024 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4026 |
|
Zakorzenienie
|
Też we wtorek zdaje egzamin.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
wszystko zależy od tego, na jakiego egzaminatora się trafi. Za 1 i 2 podejściem miałam miłych i sympatycznych egzaminatorów (ale wtedy i tak nie zdałam :P), za 3 razem miałam typowego opryskliwego służbistę - i zdałam
ale do rzeczy- podczas mojego 1 egzaminu pamiętam, że już tam przygotowałam się do jazdy i zamierzam kierować się w stronę łuku (egzaminator sam nie podjeżdża na plac), no i co? ruszam jak dziecko we mgle, a egzaminator do mnie: czy WhiteCherry o czymś nie zapomniała? ja wtedy rzut okiem na kontrolki, no i oczywiście - miałam zaciągnięty ręczny no przecież jak zdzierać, to równo ze wszystkiego ![]() po styczniowych zmianach wzrosły ceny. i w śnieg*
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-04-03 o 17:27 |
|
|
|
#4028 |
|
Raczkowanie
|
wrona92 obyś na kolejnym egzaminie miała więcej szczęścia i już żaden kretyn Ci nie przeszkodził w zdaniunayami crayon18 gratuluję ![]() |
|
|
|
#4029 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdyby znów się nie udało? Bosze można się załamać, jak ja po 2 egzaminie....gdzie moja lewa nóżka za szybko puściła sprzegiełko i autko zgasło i 140 zł ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- Trzymam mocnoooooo kciuki
|
|
#4031 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny za pocieszenie
Crayon mialas swietnego egzaminatora tak.. są słuzbisci ktorzy tylko chca uwalić i tacy ktorzy wrecz pomagaja zdac. przymkną oko na drobazgi mam na mysli nie tylko te nieczesne drzwi ale np najechanie na linie wrony.Mogliby byc byc tylko ci drudzy przeciez wiedza jaki to to dla nas stres. |
|
|
|
#4032 |
|
Zadomowienie
|
Dołączam do was laski, bo właśnie zaczęłam kurs
Mam nadzieję, że w lipcu prawko będzie moje
|
|
|
|
#4033 |
|
Przyczajenie
|
Nayami- szczerze Ci współczuję i już trzymam kciuki za następny raz
![]() Wrona92- nie zdałam kiedyś podobnie tylko, że mi wyjechała elka,oby następnym razem nikt i nic Ci nie przeszkodziło ![]() Crayon- gratulacje P.S. Dzięki dziewczyny, że nie dałyście mi zrezygnować (w listopadzie miałam chwilę załamania) w piątek zdałam. |
|
|
|
#4034 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja uwielbiam czytac jak sie komus udaje ) chyba dlatego, ze wiem ile Was to kosztowalo
|
|
#4035 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
klas ki:![]() ![]() kl aski:wiec juz trzymam kciuki za egzamin teoretyczny i praktyczny |
|
|
|
|
#4036 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny
ehh jutro jadę zapisać się na kolejny egzamin, ale juz widziałam że terminy odlegle typu 24 kwietnia ;/ masakra znów tyle czekać
|
|
|
|
#4037 |
|
Zadomowienie
|
macie jakies sposoby na koncentracje za kolkiem? bo zrozumialam, ze tylko pelnego skupienia mi potrzeba do szczescia na egzaminie. jak przestac myslec o niebieskich migdalach, a skupic sie na tym co wazne?
|
#4038 |
|
Idealna Źona; )
|
Bumcyk-ja mysle poztywnie ze zdam a jak nie zdaje to mowie sobie trudno a w czasie jazdy to np. na luku i gorka to mowie do siebie"spokojnie rob wszystko powoli.."i nawet wychodzi
a na Miescie to skupienie musi byc i intuicja
|
|
|
|
#4039 |
|
Raczkowanie
|
Ja na koncentracje brałam wczesniej na jazdy sesje he he pomogła na studiach na egzaminy
a na ostatnio filomag i wydaje mi sie ze działał i jest lepszy skłąd lecytyna. yerba mate ,magnez.zen szen .kofeina bo jezdziłam super skupiona. |
|
|
|
#4040 |
|
Raczkowanie
|
heh ja żeby być skoncentrowana to sobie śpiewam w myślach
I lepiej mi idzie gdy to robię niż jak myśle np zdasz, zdasz, o teraz myśl bo parkowanie itp ;p Co osoba to metoda
|
|
|
|
#4041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4042 |
|
Raczkowanie
|
nayami, wrona - szczerze współczuję Wam obu.
Egzamin nie zdany przez niedomknięte drzwi to przesada, ale oni pewnie mają takie nieszczęsne zasady. wrona - moim skromnym zdaniem to co zrobilaś było najlepszym wyjściem. W takich nietypowych sytuacjach nie powinno się oceniać typowo. crayon, Marissa - tylko pogratulować i życzyć szerokiej drogi ! ![]() Jeśli chodzi o mój egzamin, to jeszcze nie zapisałam się na następny. Szczerze nienawidzę tamtego miejsca, a babki w okienku patrzą się na mnie jak na kosmitę (bo przecież ileż można sieroto |
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekolada jest idealna zwłaszcza gorzka - ma więcej lecytyny no i orzechy wloskie i laskowe tez pomagają.
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś zapłacić, bo dokumenty już dotarły i pani powiedziała, że prawko będzie do odbioru za 10 dni. Dziewczyny wyrabiacie sobie też międzynarodowe prawo jazdy? U mnie kosztuje 35, 50, nie wiem jak w innych miastach (choć cena chyba powinna być taka sama?).
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
poza UE się w najbliższych latach nie wybieram, więc póki co nie :P
|
#4046 |
|
Konto usunięte
|
Dzisiaj oblałam na łuku...to był mój pierwszy egzamin,a najgorsze jest to,że przed egzaminem na łuku za kazdym razem wychodziło,a na egzaminie wjeżdżając w kopertę potrąciłam słupek...masakra,zdaję w gorzowie wielkopolskim i ci z gw wiedzą jak trudno jest zdać...jestem załamana bo sama sobie pomimo,że na prawde umiem wmawiam,że nie zdam i tak się dzieje...po dzisiejszym egzaminie strACIłam nadzieję ,że w ogóle zdam... nastepny egzamin mam 25 i będę ćwiczyła pomimo wszystko do upadłego łuk i miasto też...moim marzeniem jest wyjechać z placu...wiem,że to dopiero 1 raz i świat się nie wali ale nie mam sposobu aby w siebie uwierzyć pomimo że jeżdzę bez prawka i dobrze sobie radze...robiłam kurs w najgorszej szkole jazdy w zmy gdzie wmówiono mi ,że jestem do kitu, bezpodstawnie bo dokupiłam sobie trochę godzin w najlepszej szkole w gw i instruktor już po 1 jeździe stwierdził,że nie mam problemu z jazdą samochodem... Moim problemem jest nieopanowany stres , bo już 5 dni przed egzaminem byłam nakręcona i pewna że nie zdam
Proszę o pomoc i wsparcie,poradźcie co zrobić żeby zdać to drugie podejście ... Może wydawać się to śmieszne ale takie nie jest... dzisiaj na egzaminie byłam kłębkiem nerwów a czekanie na swoją kolej wprawiło mnie w rozpacz... po ok.10 minutach zakończyłam swój egzamin, z własnej głupoty... wiem co było źle tym bardziej,że przejechałam łuk bez problemowo a tu tuż przed kopertą... Nie moge wyjść z szoku po dzisiejszym ... BArdzo proszę o jakieś wskazówki i rady...
|
|
|
|
#4047 |
|
Raczkowanie
|
[1=09e2b5c34d8a909cda794e8 3dcae2dec4e41a1a9_666b79f 1a2a52;40128203]Dzisiaj oblałam na łuku...to był mój pierwszy egzamin,a najgorsze jest to,że przed egzaminem na łuku za kazdym razem wychodziło,a na egzaminie wjeżdżając w kopertę potrąciłam słupek...masakra,zdaję w gorzowie wielkopolskim i ci z gw wiedzą jak trudno jest zdać...jestem załamana bo sama sobie pomimo,że na prawde umiem wmawiam,że nie zdam i tak się dzieje...po dzisiejszym egzaminie strACIłam nadzieję ,że w ogóle zdam... nastepny egzamin mam 25 i będę ćwiczyła pomimo wszystko do upadłego łuk i miasto też...moim marzeniem jest wyjechać z placu...wiem,że to dopiero 1 raz i świat się nie wali ale nie mam sposobu aby w siebie uwierzyć pomimo że jeżdzę bez prawka i dobrze sobie radze...robiłam kurs w najgorszej szkole jazdy w zmy gdzie wmówiono mi ,że jestem do kitu, bezpodstawnie bo dokupiłam sobie trochę godzin w najlepszej szkole w gw i instruktor już po 1 jeździe stwierdził,że nie mam problemu z jazdą samochodem... Moim problemem jest nieopanowany stres , bo już 5 dni przed egzaminem byłam nakręcona i pewna że nie zdam
Proszę o pomoc i wsparcie,poradźcie co zrobić żeby zdać to drugie podejście ... Może wydawać się to śmieszne ale takie nie jest... dzisiaj na egzaminie byłam kłębkiem nerwów a czekanie na swoją kolej wprawiło mnie w rozpacz... po ok.10 minutach zakończyłam swój egzamin, z własnej głupoty... wiem co było źle tym bardziej,że przejechałam łuk bez problemowo a tu tuż przed kopertą... Nie moge wyjść z szoku po dzisiejszym ... BArdzo proszę o jakieś wskazówki i rady... [/QUOTE] a wtedy nie wiem o czym myślałam, ale na pewno nie o tym co robię. Dodatkowo wmawiałam sobie,ze przeciez jak ja moge zdac.. Na drugim powiedziałam sobie, ze zrobie luk i wyjade na miasto. Skupiłam sie na maksa, myslalam tylko o tym co robie, jechałam powolutku, do tyłu jeszcze wolniej i starałam się panować nad stresem - udało się (po czym oblałam na mieście...) Za trzecim razem to samo. Wczoraj jak siedziałam 2 godz w poczekalni, bylam juz w takim stresie ze myslalam ze sie poddam bo bylam przekonana ze nie wyjade z placu. Siedzialam w tym samochodzie sparaliżowana, ruszać sie nie moglam i tylko nogi mi sie trzesly.. W koncu pomyslalam wez sie w garsc, nie mozesz sie poddac! Powiedziałam sobie: ostatni raz jestes w tym miejscu, dzisiaj musisz zdac. Zrobiłam łuk, wyjechałam i bez stresu, na spokojnie jezdzilam nie myslac o tym, ze popelnie jakis blad. I zdałam Takie myslenie bardzo pomaga, nie stresujesz samej siebie dodatkowo Dlatego trzeba starac sie opanowac stres, myslec pozytywnie a przede wszystkim uwierzyc w swoje możliwosci!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
[1=09e2b5c34d8a909cda794e8 3dcae2dec4e41a1a9_666b79f 1a2a52;40128203]Dzisiaj oblałam na łuku...to był mój pierwszy egzamin,a najgorsze jest to,że przed egzaminem na łuku za kazdym razem wychodziło,a na egzaminie wjeżdżając w kopertę potrąciłam słupek...masakra,zdaję w gorzowie wielkopolskim i ci z gw wiedzą jak trudno jest zdać...jestem załamana bo sama sobie pomimo,że na prawde umiem wmawiam,że nie zdam i tak się dzieje...po dzisiejszym egzaminie strACIłam nadzieję ,że w ogóle zdam... nastepny egzamin mam 25 i będę ćwiczyła pomimo wszystko do upadłego łuk i miasto też...moim marzeniem jest wyjechać z placu...wiem,że to dopiero 1 raz i świat się nie wali ale nie mam sposobu aby w siebie uwierzyć pomimo że jeżdzę bez prawka i dobrze sobie radze...robiłam kurs w najgorszej szkole jazdy w zmy gdzie wmówiono mi ,że jestem do kitu, bezpodstawnie bo dokupiłam sobie trochę godzin w najlepszej szkole w gw i instruktor już po 1 jeździe stwierdził,że nie mam problemu z jazdą samochodem... Moim problemem jest nieopanowany stres , bo już 5 dni przed egzaminem byłam nakręcona i pewna że nie zdam
Proszę o pomoc i wsparcie,poradźcie co zrobić żeby zdać to drugie podejście ... Może wydawać się to śmieszne ale takie nie jest... dzisiaj na egzaminie byłam kłębkiem nerwów a czekanie na swoją kolej wprawiło mnie w rozpacz... po ok.10 minutach zakończyłam swój egzamin, z własnej głupoty... wiem co było źle tym bardziej,że przejechałam łuk bez problemowo a tu tuż przed kopertą... Nie moge wyjść z szoku po dzisiejszym ... BArdzo proszę o jakieś wskazówki i rady... [/QUOTE]Cześć ![]() Sama widzisz że to wina stresu i to z nim musisz się uporać. Moja kumpela podchodziła ze mną 3 razy, ciągle na łuku zawalała...i to właśnie w tych kopertach, albo walneła w pachołek, albo nie "zamykała " się w "garażu" (na 4 już się nie zapisze, zresztą pogniewała się na mnie )Może zażywaj jakiś magnez , albo delikatne środki na uspokojenie. Na przyszlość idąc na egzamin masz sobie wmawiać że zdasz! ZDAM TO DZIŚ!!!!
|
#4049 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Pisałam kiedyś troszkę z Wami. Jutro moje czwarte podejście... Strasznie się boję.Ale... Muszę zdać, bo mam jutro urodziny I nawet innej opcji nie biorę pod uwagę
|
|
#4050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też urodziłam się w kwietniu
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

U mnie niestety muszę najpierw zapłacić, żeby zaczęli łaskawie pracować nad dokumentem.

i ponoć ze Starostwa mają mi wysłać smsa kiedy mam się zjawić po prawko.
) Miałam bardzo fajnego i miłego egzaminatora, podczas jazdy mnie nie stresował a nawet mi pomagał. raz mi wcisnął sprzeglo jak nie moglam wrzucic biegu, raz pokazał zebym szybciej krecila kierownica, do tego miałam warunki jakie miałam - slisko, padał snieg wiec musiałam jezdzic powoli.. Parkowanie miałam tylko raz i to skośne, bo jak miałam zaparkować prostopadle to stwierdził ze jest za duzo sniegu i nie wyjade z parkingu
jak wysiadałam to życzyl mi tylko szerokiej drogi, wzielam kartke i uciekłam stamtąd
zreszta najechanie na linie nie lepsze ;(

obyś na kolejnym egzaminie miała więcej szczęścia i już żaden kretyn Ci nie przeszkodził w zdaniu
a z drugiej strony ciesze sie ze mam to za soba i nie musze tam juz jezdzic!

klas ki: