|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: slowa"jestes piekna"od chlopaka
Dokladnie z moim jest tak samo kropka w kropkę, faceci juz tacy są przewaznie.
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
Ja słyszałam je bardzo czesto
praktycznie codziennie miło było , ale się skończyło ;p
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
mi tż mówi,że jestem śliczna obojętnie, czy jestem w domowych dresach, czy w nowej miniówie
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
.Moje Kochanie =o* (9:27)
czekam na Adama... ogladam sobie zdjecia z wesela, ze studniówki, z Twojej osiemnastki... i wiesz co.. ? moze to nic nowego, bo ciagle Ci to powtarzam.. ale jesteś ZA***ISTA ! te oczy sliczne, Niebieskie... wszystko! Jesteś Najpiekniejsza ... ! ! ! dostalam dzisiaj od TZta taka wiadomosc rano mowi mi to bardzo czesto, a mnie juz jestem czasem poprostu glupio, bo nie wiem juz co mu na to odp.. heh.. |
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety jakoś nigdy mi tego nie powiedział, a jesteśmy ze sobą prawie 3 lata. W sumie nawet nie oczekuje, żeby mi to mówił...
|
|
|
|
|
#36 |
|
Przyczajenie
|
ja bardzo często słyszę od swojego chłopaka ze jestem piękna
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, ja też słyszę to conajmniej kilka razy dziennie
![]() za każdym razem komplement dotyczy innej części mnie dziś akurat padło na moją pupę a co do naszego porannego wyglądu - mój TŻ także powtarza mi że wtedy jestem najłaniejsza.. w co mi się jakoś wierzyć nie chce - bo jak można wyglądać pociągająco z poczochranymi włosami, ledwo otwartymi oczami i z nieświeżym oddechem wydobywającym się z ust ![]() ale najważniejsze że taką mnie kocha już od prawie 3 lat. a Twój facet może już taki jest, że nie prawi komplementów.. spróbuj mu powiedzieć że potrzebujesz tego, że takie miłe słowa naprawdę pomagają.. może się chłopak zmieni
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Ja słyszę codziennie,ponieważ mój TŻ lubi i potrafi wyrażać swoje uczucia.Ja tak troszke mniej.
|
|
#39 |
|
Przyczajenie
|
A ja słyszę to dość często. Śmieszne, bo często też ja mówię swojemu facetowi, że to on jest piękny
. Na początku związku było tak, że przyjmowałam to z lekkim zażenowaniem i niedowiarą. Ale teraz wiem, że dla niego jestem piękna i jak czasami specjalnie dla niego zrobię się piękniejsza, nie zauważa tego. Bo przecież dla niego "zawsze jestem piękna". Tak to już chyba jest, że jak oni już nas kochają to jesteśmy dla nich wszystkim . I naprawdę warto uwierzyć w to, że jesteśmy piękne. Ale skoro Twój mężczyzna Ci tego nie mówi, może z nim porozmawiaj? Po co niepotrzebnie się martwić.
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Edit [nie doczytałam czyjegość postu i już by wojna wynikła
]Ja te słowa słyszę niemal codziennie od ponad 3 lat
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem z moim TŻ 2 lata i słyszę to bez przerwy az do obrzydzenia :P ale on woli słowa "sliczna" i "seksowna" :P mówi mi to odkąd się poznaliśmy
takie słowa bardzo buduja wiare w siebie i odkąd go mam czuje się silniejsza i nie złoszczę się już jak kolezanka która mnie nie lubi mi dogryza i gada wszelkie mozliwe złośliwości miedzy wierszami bo choćby się skichała to ja się mojemu TŻ podobam!
|
|
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
Ja odkąd jestem ze swoim chłopakiem( długo nie jesteś jak narazie trzy miesiące) zdąrzyłam już wiele razy od niego usłyszeć, że jestem piękna. Może nie tak dosłownie i w prost, ale padały słowa tego typu : " Ale Ty masz seksi tyłeczek moja marchewkowa królewienko( z racji tego iż mam zafarbowane na rudo włosy) " , badź " Jeju, ale Ty masz dzisiaj fajny paseczek na sobie. Bardzo mi się podoba. Chłopacy( jako, że byliśmy z jego kolegami) powiedzcie, że moja Ola ma ładny pasek
". mogłabym tutaj przytaczać wiele takich przykładów, to chyba pierwszy chłopak, który dostrzega takie stszczegóły, które się tyczą wyglądu i mojego ubioru. On jest niesamowity i za to go Kocham
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Codziennie...heh
to jest miłe , znam swoją wartość, mam lustro w domu i pomimo kompleksów cieszę się , że komuś mogę się podobać
|
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
Słyszę to bardzo często
Ale to pewnie dlatego,że jesteśmy ze sobą dopiero jakieś dwa miesiące Minie mu to..chyba..
|
|
|
#45 | |
|
Zakorzenienie
|
Uważam, że powinnaś swojemu chłopakowi zasugerować że potrzebujesz czasami takich słów. Sam się pewnie nie domyśli i na bank uważa, że to jest oczywiste i ty na pewno o tym wiesz, że jesteś dla niego piękna.
Mój chłopak mówi mi to bardzo czesto, ale ja mu nie wierzę . Po ponad 3 latach wiem, że jestem dla niego piękna... Ale no właśnie - dla niego, a nie ogólnie. Cytat:
|
|
|
#46 |
|
♥
|
codziennie słysze: piekna , sliczna
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dla niego to jest oczywiste, że jesteś piękna? a może on sam ma taką wysoką samoocene skoro jak piszesz jest przystojny i dziewczyny za nim latają i sobię mysli, że skoro jest z Tobą to musisz być piękna... ?
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Nie przejmuj się, mój TZb. rzadko mi mówi komplementy, ale wiem że mu się podobam nie zależnie jak jestem ubrany, czy jestem umalowana czy nie. Nawet się denerwuję jak zrobię makijaż bo twierdzi że mi nie jest potrzebny , ponieważ lepiej mi bez. Więc to już o czymś świadczy
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Ja od swojego Tż często słyszę że jestem piękna, że kocha całą mnie nawet jak teraz przytyłam to on twierdzi ze moj brzuszek jest cudowny, ze uwielbia cale cialko. A najbardziej mu sie podobam rano taka nieumalowana, nieuczesana, zapana
Dzis do mnie przyszedl na chwile, a ja w swoich dresikach, w dwóch kucykach a on do mnie ze sliczna jestem Kurcze fajnie jest jak facet mowi swojej kobiecie ze mu sie podoba, ze ja kocha i inne cieple slowa, mysle ze to jest tak jak z kwiatami gdy sie je podlewa wtedy jeszcze piekniej rozkwitaja
|
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
|
no ja codziennie tego nie słysze, ale się zdarzy
Miewam czasami myśli, że nie jestem dla niego wcale taka ładna, atrakcyjna... ale jak juz mi powie "jak ładnie dzisiaj wyglądasz" gładzac mnie przy tym po twarzy, jak widze ten jego specyficzny usmiech i taka iskierke w oku, gdy mi to mowi, to wiem,że jest to naprawdę szczere (ale niekiedy to naprawde nie wiem dlaczego tak mu sie danego dnia podobam np. w zwyklym, brazowym sweteku i prawie zerowym makijazem) I może nawet to i lepiej, że nie powtarza mi tego codziennie?
|
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
z mojego czyli męskiego punktu widzenia to jest to zupełnie normalne.Jakoś tak nie za bardzo takie wychwalanie swojej dziewczyny przychodzi nam do głowy , bo ... po co?
Wiadomo ,że jak się jest z jakąś to się ona podoba , kocha się ją i nie ma sensu powtarzac tego codziennie , a takie dopominanie sie "no powiedz czy mnie kochasz" to nawet nas czasem trochę wkurza i irytuje. Po prostu się ją kocha i po co to powtarzać codziennie jak się nic nie zmieniło od wczoraj ![]() Sam nawet nie wiem dlaczego tak jest , ale jest ![]() My lubimy się zachwycać i mówić głośno o rzeczach typu: ... jaki cudowny samochód , a jakie piękne ma kształty , co za linia , no chyba się w nim zakochałem , chyba go pocałuję w maskę ![]() Takie to już są te wstrętne chłopy i nic już na to nie poradzimy.... ...a tak na marginsie ... widziałem ostatnio cudowny, piękny i kochany mecz
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Mi również brakuję takich miłych słów, komplementów. Co by nie mówić, miło jak ktoś bliski uświadamia Ci, że się mu podobasz, że uważa Cię za śliczną i wszystkie te pierdoły
Mój tż po 5ciu miesiącach nie wydusił z siebie nic w ten deseń... ani razu. No ja wiem - do wylewnych to on nie należy, nie potrafi mówić o uczuciach. Nie macie może jakiś wyznań jakby tu facetów skłonić do... mówienia? Czy to możliwe? )
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
ja swego czasu słyszalam duzo kompemnetów. m.in własie te ze jestem piękna, cudowna itp....ale było minęło i juz nie ma nadawcy ;]
|
|
#54 |
|
Rozeznanie
|
ja od faceta swojego tego nie słyszalam, ale ja nie mam teraz chłopaka
. Za to często słysze od kolegów/znajomych lub obcych ludzi ze jestem piękna/ładna 2 razy mi to powiedzial chłopak, którego kocham, ale później przestał się odzywać
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Ja slysze to bardzo czesto
|
|
|
|
|
#56 |
|
KWC
|
Eks powiedział mi : jesteś piękna dwa razy w ciągu naszego trzyletniego związku. Pamiętam dokładnie.
Obecny TŻ nigdy i nie sądzę żebym to kiedykolwiek usłyszała od niego... |
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również
Oraz wiele innych miłych epitetów
|
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra dobra, ale jak tu niewylewnego faceta skłonić do wypowiedzenia kilku miłych epitetów
?
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... ja od swojego tz duzo s;ysze ze jestem pienka sliczna itp nawet rano z podkrązonymi oczami i roztrzepanymi wlosami... czasem nawet mnie to denerwuje ze sie mna az tak zachwyca
takze dziwi mnie ze facet swojej dziewczynie nie powie ze mu sie podoba eee
|
|
#60 |
|
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj uslyszalam,ze jestem piekna........i to nie od TZ......
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:31.

praktycznie codziennie 

]

...