![]() |
#4801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
o myslalam ze dysk padl. Ale cos ruszylo łaaaaaaaaaaaaaaa;ooo nigdy tak nie mialam przy formacie mhmm ;o
uruchomilam formatowanie. Doszlo do 100% komp sie ponownie uruchomil i mi wyskoczyl niebieski ekran i tam pisalo zebym dysk sprawdzila itd itp ale znowu cos ruszylo;d a jeszcze przed chwila mi pisalo ze brak pliku NRLDR chyba dysk padl;/ co za gruchot;/
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-04-03 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 |
Rozeznanie
|
No dobra, znalazłam jedno zdjęcie, na którym zrobiłam mega porąbaną minę, bo uciszałam dziecię. Tak więc brechtać się można. Piękni nie jesteśmy, ale się kochamy, i chyba to się liczy.
![]() Edit. No i za☠☠☠iście, nie mogę dodać foty. Spróbuję jutro. ![]() O, a jednak. ![]() Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-04-03 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Zakorzenienie
|
Wkładek używam cały czas, w nocy by mnie zalało
![]() Ja usuwałam 8 przed ciążą bo wiedziałam że u mnie będzie ciężko, na te na dole - godzina rwania każda, dużo znieczulenia, i potem ból przez tydzień że płakałam, ale mam już z głowy wszystkie na szczęście. Dziewczyny ja się załamię. Mała u Tż na rękach grzeczna jak aniłek. Wychodził do pracy, przekazał mi ona w ryk, coś tam jeszcze nad nią pogadał uspokoiła się, tylko się za nim drzwi zamknęły - ryk. MAskara ![]() Chwaliłam wczoraj swoje dziecko że tak ładnie w dzień śpi... to w nocy sobie odbiła, wstała na jedzenie o 1:30 i usnęła dopiero 0 4:30. Najbardziej żal Tż bo wrócił o 12 z pracy i się nie wyspał. Dzisiaj może lepiej będzie bo Oliwia bardzo mało w dzień spała. Co do dwóch kresek na teście to muszę pogrzebac kiedy to było, na pewno była wtedy jeden z meczy euro rozgrywany bo robiłam test bo chciałam wiedzieć czy jeszcze pifkować czy już uważać ![]() Moja uśmiecha się z cyckiem w buzi ![]() Ale z kamieniem to masakra, tak chce karmić jak najdłużej a Mała taki cyrk odstawia że w rezultacie obie jesteśmy umękolone a ona pewnie jeszcze na dodatek głodna: possie chwile cycka a potem cyrkuje, nie może złapać itp, dam ją do odbicia to potem trochę poje i znowu cyrk; zmienie cycka chwile poje i to samo. Już nie wiem co robić?
#4805 | |
Zakorzenienie
|
moje maleństwo śpi- dziś drugi dzień bez smoczka i nic się nie wyginał i prężył przy cycku
![]() Cytat:
generalnie oczyszcza, rozjaśnia zwęża pory- uwielbiam ten zabieg a co do cellu to ja przerobiłam już wszystko bo ja mam chorobowy cellulit, do tej pory wydałam grube tysiące na zabiegi w profesjonalnych gabinetach nawet medycyny estetycznej pod okiem lekarza i ..... zero efektu, serio znam osoby co były doktnięte cellulitem i czasem coś nieznacznie pomagało ale na pewno nie jeden zabieg a cała seria 10-12 kup sobie lepiej chińskie bańki i się masuj tylko pod warunkiem,ze nie masz skory naczynkowej ja sobie bardzo chwale ale niestety pajączki zostały do usunięcia ktoś ma wieści od Authentic i Neti? nie widać też AniołkaKB ani Biszonki nie wiem kogo jeszcze pominęłam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszlam, dostalam znieczulenie i ciach. Ale jak bolaloooooooooooooo tzn pozniej juz jak znieczulenie puscilo. A nie moglam przeciez wziac ketonalu bo dzidzia... bralam apapy i zjadlam litr lodów algida (na sama mysl o nich jest mi niedobrze) mnie jeszcze czeka usuniecie 2ch ósemek ...............ale jak skoncze karmic. co do celulitu, mialam w ciazy, pod koniec to juz na prawde;ooo ale juz zniknal. teraz zostal zwisajacy brzuch ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj rozmawiałam i z Neti i z Authentic na fb- obie walczą z problemami skórnymi Maluszków , jest dosyć nieciekawie , tzn u Neti jest poprawa a u Authentic nadal nie wiadomo co Małej jest czy skaza czy AZS .
Marsi a masz jakieś pomysly na skore naczynkową? Jak ją pielęgnować, jak pozbyc się naczynek? Już 22 a moja dzidzia coś zasnąć nie może, zawsze zasypiała o 20-21 a dzisiaj coś jej nie idzie ;/ moja maruda biedna ![]() Dziewczyny piękne zdjęcia macie ! Edytowane przez Lenova Czas edycji: 2013-04-03 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Wisienka, a co to za samokrytyka
![]() ![]() ![]() Marsi- wg mnie to juz daaaawno nie było nomenklatury, nazeczonej, krowy- chyba na odchowalnie dziewczyny nawet nie zawitały ![]() ooooo, to widzę, ze rozwiązałam worek ze wspomnieniami testowo-kreseczkowymi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Wtajemniczenie
|
Czy jest na sali osoba która umie ładnie pisać? W sensie merytorycznym-humanisty poszukuje, do pomocy przy napisaniu eseju na zajęcia.
Bardzo będę zobowiązana i wdzięczna za pomoc ! ![]() Help help !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ------------------------- Zabawki oglądam. Pamiętacie, że ja mam pypcia na ich punkcie? ![]() Jako zawieszki - świetna jest np. Bananowa Anna ![]() http://allegro.pl/bananowa-anna-moj-...116084711.html Albo Jabłkowy Andy ![]() http://allegro.pl/jablkowy-andy-moj-...133312194.html podobają mi się te piłeczki: http://allegro.pl/zabawka-gryzak-oba...118574832.html i taka kostka: http://allegro.pl/salon-simba-elasty...125246766.html i to kupię Dorce na bank, już Agatce chciałam, ale miała sporo rzeczy i odpuściłam. A, że część wydałam, część wyrzuciłam - to niech dziecko ma ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
Wisieńko, fajniutka z Was parka.
![]() ![]() Marsi, jeszcze Ilkas, Adusia1554, Czarna1001, Marta00537 i chyba Nazeczonej też dawno nie było. ![]() ![]() Szaja, no pewnie, że nie żałuję! My z TŻem zawsze byliśmy... lekkoduchami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ogólnie to planowo mieliśmy się starać o dziecko w te wakacje, od razu po ślubie, więc urodziłoby się co najwyżej rok z kawałkiem później, niż się urodziła Oliwia. Także jest w porządku. ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-04-03 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (m.in dlatego lubię kp, za ten kontakt i przytulanie, łapanie mnie rączkami itp.. ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40111310]Pewnego razu mała myszka chciała przejsc przez rzekę. niestety nie było tam ani mostu, ani miejsca gdzie mozna by przeskoczyć, ani nawet zadnej belki w poblizu nie było. Myszka zauwazyla orła - Orzełku prosze przenies mnie na druga strone rzeki - Nie! - odpowiedział orzeł - No proszę proszęm ja musze sie tam dostać - nie! - Ale orle to pilna sprawa ja jestem mała i nie umiem pływac a tylko ty mozesz mi pomoc - Nie! - Ale ja musze sie tam dostac a jak wpadnę do wody to moge sie utopic - Nie! - po wiedział orzeł i odleciał na drugą stronę Jaki z tego morał? Jak ptak jest twardy to myszka musi być mokra[/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
Mały jest malutki bardzo - moja w tym czasie też zaczynała dopiero ![]() Zaskoczy cię w najmniej spodziewanym momencie, zobaczysz ![]() Cytat:
![]() Kurczę, ale mnie na wspominki wzięło...to nie do uwierzenia, że ta kropka z usg teraz leży sobie w łóżeczku i śpi..... Refleksja: mojej rzadko się zdarza prężyć się przy piersi itp - ale zazwyczaj powody są 2: 1. Bączki/kupka, która chce a nie może się wydostać ![]() 2. Zmęczenie/niepokój - w sensie "chcę zasnąć, ale nie mogę" - puszcza łapie, puszcza, łapie - i widzę przy tym, że nie chodzi o jedzenie - chwilkę ssie nerwowo i stop. Pomaga pobujanie, pogłaskanie po buzi delikatnie, "szzzzzz" do uszka, takie no rzeczy wyciszające ją. Często też gdy marudzi (niekoniecznie przy piersi) to ze zmęczenia, którego nie ogarnia sama. Nie zawsze musi o jedzenie chodzić. Ale jak już jestem przy temacie: mamy kp - co to wg was znaczy karmienie "na żądanie"? Kiedy dziecko "żąda" jedzenia, jak to odczytujecie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super rodzinka ;* idziemy spać ![]()
![]() |
#4814 |
Konto usunięte
|
Debrah, nie wiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Wisienko baardzo ladnie wygladacie!!!
Debrah, moj na jedzonko specyficznie placze, nie wiem, czy wasze maluszki tez tak robia - Pieetraszko jakby parska ![]() ![]() ![]() Musze isc sie wykapac, a nie wiem, czy zdaze ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do kp na żadanie bo ja wiem? jak jest na rączkach i szuka to jej daje cyca nno i jak placze z niewiadomej mi przyczyny, wtedy wlasnie widze ze tego cysia potrzebowala. Ale to rzadko placze. Najczesciej przez te glupie bączki ;/ W ogóle kiedys pisalam ze nie dam rady odciagnac mleka jak bede szla na uczelnie. Tak więc zmieniam to co wczesniej napisalam. Wystarczy odrobina checi u mnie i do dziela. Serce jednak mnie za bardzo bolało jak mala dostawala mm;p Wisienko! bardzo ladnie wygladacie! ![]() ![]() Debrah, smarujesz codziennie blizne tym zelem?
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Jejku,dziołszki ale Wy pędzicie,plotkary jedne. Dopiero jestem na 154 str...wchodze a juz ponad 160
![]() ![]() Daria zasnęła więc też się kładę. Dobrej i przespanej nocki Wam życzę ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-03 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurdę! Ale ze mnie dzida tępa! zapomniłam Ci na wiadomość odpowiedzieć ![]() ![]() Rano to zrobię, wielkie sory i niskie ukłony ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40118214]Debrah, nie wiem ![]() ![]() No ja właśnie tak samo robię, a dziś parę rady taki marudek się włączał jej - to przystawiałam, przed snem też znowu, mimo, że niedawno jadła - no jakoś trudno się jej było uspokoić. Ulała troszkę potem to sobie myślę czy nie przesadziłam? No ale przecież dziecko na siłę nie je - je tyle ile chce, to co się mam przejmować.... i nie patrzeć na czas? że np jadła dopiero godzinę temu to nie może o jedzenie chodzić? Tż mi dzisiaj mówił, że przecież sama mówiłam, że kp jest na żądanie, mądraliński mój ![]() Ale i tak happy jestem bardzo, bo moja kluseczka niewiele płacze w zasadzie. A nie cierpię tego, serce mi pęka jak słyszę to "maaa--łeeeee-ałaaaaa" - i te łezki wielkie jak grochy, okropne to ![]() A szczepienie jutro jest, sram w gacie ze strachu...chyba przyjaciłkę ze sobą wezmę;/ bo akurat ma być u mnie.. ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
A co do smarowania: właśnie mi się tubka skończyła więc chwilowo nie smaruję, muszę kupić nową. Tylko trochę nie to wkurza bo ja smaruję bliznę + kilka małych rozstępów z brzucha i mi to koliduje ze smarowaniem balsamami całego brzucha ![]() To ty pisałaś, że ci się teraz po porodzie rozstępy na brzuchu zrobiły? Też smarujesz?? --- Kurdę, od dwóch dni jestem tak zakręcona, że nie zaczęłam ćwiczeń na rozstęp mięśni, a planowałam od 1 kwietnia. Muszę jutro wydrukować i się zrehabilitować. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zakorzenienie
|
blacko kosmetyki pytanie, moge?
Mam rozstepy wokol pepka, czym smarowac, by staly sie mniej widoczne? Tylko prosze nie podawaj konkretnych kosmetykow, a skladniki, na ktore uwage zwrocic. ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- lady tez do wanny uciekam przed swiatem. Wczoraj w niej przysnelam i mnie tz wywolywal. A wystraszyl przy tym, ze omal na zawal nie zeszlam. Mamy w kuchni i lazience w scianie zainstalowane piloty do regulacji ciepla wody oraz przygotowywania kapieli. Jest rowniez przycisk "rozmowa", ktory dziala na zasadzie walkie talkie: naciskasz w kuchni a slychac cie w lazience i odwrotnie. I tz wczoraj zabral sie za testowanie... nawijko Yae najbardziej sie smieje podczas prezenia na kupke, prezy sie prezy i smile i tak w kolko. Ja nie pamietam dokladnej daty, kiedy test robilam, wiem ze to byl wtorek i wlasnie zbieralam sie do wyjazdu do Tokio do pl ambasady. I jeszcze ponawiam pytanie, ktore wczoraj pominiete zostalo. Siedem tygodni po porodzie i plamie swieza krwia, towarzyszy temu lekki bol podbrzusza. To okres? Karmie piersia - mozliwe? Jeszcze przeboje z pologu - jyz dobre dwa tygodnie nic nie bylo. Pamietam, ze tez mialyscie takie krwawienia, ale ja wtedy jeszcze na porod czekalam i odpowiedzi Waszych nie pamietam... Silver jak swedzenie? Opanowane? Edytowane przez meneq Czas edycji: 2013-04-04 o 00:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
meneq - co do okresu to jest to możliwe. Ja karmie piersia a 2 miesiace po porodze dostałam okres
![]() ![]()
#4821 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Troche mniej swedzi ale może dlatego ze zarzyłam tabl ktora mi lekarka wczoraj przepisała,tylko że przez to nie mogę na razie karmić piersią i właśnie podałam jej mm
![]() ---------- Dopisano o 02:13 ---------- Poprzedni post napisano o 02:08 ---------- Dwa dni przed bolal mnie brzuch jak przed okresem. W pierwszym dniu tylko lekko plamiłam i nie byłam pewna czy to okres. Ale na drugi dzień byl już strasznie obfity...Nigdy wcześniej takiego okresu nie miałam. A trwał aż 8 dni! A zawsze miałam tak 3-4 dni.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-04-04 o 01:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Zakorzenienie
|
silver lykaj tabletki, szybko wydobrzejesz i do kp wrocisz.
A teraz co z laktatorem walczysz? U mnie wszystko sie zgadza z bolem przed i plamieniem na poczatku, ale skapo jest, skapo. W takim tempie, to z miesiac to potrwa. A moze inne dziewczyny jeszcze sobie ptmrzypomna jak to u nich bylo i sie podziela |
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Niestety musze walczyc na razie z laktatorem bo już mi się traci pokarm i muszę dokarmiać mm,nie chcę żeby mi całkiem zanikł
![]()
#4825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nadia pobiła rekord spanie od 19 do 4 ![]() Chciałam ją budzić o 20 na karmienie i mycie ale się nie dało. ![]()
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
Kurde seks był z rana super. Tylko mąż do cycków się nie dobiera ![]() Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-04-04 o 05:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Wtajemniczenie
|
Moje dziecię spało od 22 do 6! Ale jestem szczęśliwa
![]() Jak tyle śpi ładnie bez marudzenia to raczej zdrowa? A ja się tak martwiłam .. Teraz sobie grzecznie je ,a cyce twarde po całej nocy że szok. Debrah widzisz a ja myślałam że to mi się coś pokićkało i Ci nie odpisałam ![]() Edytowane przez Lenova Czas edycji: 2013-04-04 o 06:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#4829 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40117728]A teraz ten zimny pot leży obok i co, przecież nie żalujesz
![]() ------------------------- Zabawki oglądam. Pamiętacie, że ja mam pypcia na ich punkcie? ![]() Jako zawieszki - świetna jest np. Bananowa Anna ![]() http://allegro.pl/bananowa-anna-moj-...116084711.html Albo Jabłkowy Andy ![]() http://allegro.pl/jablkowy-andy-moj-...133312194.html podobają mi się te piłeczki: http://allegro.pl/zabawka-gryzak-oba...118574832.html i taka kostka: http://allegro.pl/salon-simba-elasty...125246766.html i to kupię Dorce na bank, już Agatce chciałam, ale miała sporo rzeczy i odpuściłam. A, że część wydałam, część wyrzuciłam - to niech dziecko ma ![]() ![]() Uwielbiam edukacyjne zabawki. Cytat:
moja ciumka jak szalona ![]() Cytat:
kiedy moja tak pospi? Jakim zelem smarujesz? Mi wylazly po ciąży rozstepy na brzuchu. ![]() Cytat:
Cytat:
Czarujecie te dzieci czy co? ![]() U nas kolejna noc pod znakiem krótkiego snu i długich przerw między nim. Mała budzi się co godzinę,półtorej,je i ma wielki problem z zaśnięciem. W dzień tylko dwie 20min drzemki. Bardzo mało mi śpi,to normalne? Dziewczyny jakich tabletek anty używacie? Nosi mnie na myśl że muszę je przyjmować,ale na drugie dziecko nie możemy sobie pozwolić. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Odp: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Meneq, ja tez mialam podobnie, tzn skonczyl mi sie polog a ja dostalam krwawien, ale watpie, zeby to byl okres, nie pokawilo sie
![]() Ja japonska technologia jest czaderska ![]() A ja czulam, ze dzisiaj w nocy bedzie problem ze spaniem i byl - maly co godz poltorej sie budzil i jak zawsze zasypia przy cycu tak dzisiaj musialam lulac. Zazdraszczam dziewczyny, moj dwa razy przespal 5godz ciurkiem i wiecej sie nie zdarzylo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 07:43 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Aga, moj cyckow tez nie rusza, z tego samego powodu ![]() Silver kochana kciuki trzymam ![]() Dziewczynki czy ktora ma problem z wypryskami na plecach??? Sluchajcie ja walczylam z tym g.ownem cale zycie, dostalam tabsy w koncu na to i pieknie zeszlo, a podczas ciazy zas mnie wysypalo, teraz przy karmieniu to jest armagedon na plecach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.