|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4141 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
|
![]() ![]() |
![]() |
#4142 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
lidka dziękuję kochana
![]() W ogóle dziś w nocy od 1do 4rano nie spałysmy,bo tak sie rozchyrlalam, ze mała obudziłam kilka razy i spać sir jej odechcialo ![]() Cytat:
![]() Moje tez ![]() ![]() I próbowałas posadzuc kochana Zuzie?i jak ? Ja dziś próbowałam znow ale jeszcze za wcześnie,bo do przodu leci Jagoda jak sie podeprze raczkami
![]() |
#4143 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój też sam nie siedzi a paszcza nadal bezzębna ![]() Tak jak Matinuch. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4144 | |
Zadomowienie
|
spoko,Marcel tez bezzebny,sam tez nie siada,a posadzony trzyma pion moze 10 sek.i pada na bok
---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4145 |
Zadomowienie
|
Iwa na zdjęciu widziałam jak Ala ślicznie siedzi już i zaznaczyłam do cytowania i zniknęło
ale mi się przypomniało, że miałam jeszcze o tym napisać |
![]() ![]() |
![]() |
#4146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłam dziś z Jasiem u lekarza krótko przed wyjściem zrobił luźną kupę a jeszcze wcześniej zwymiotował mleko które wypił więc lekarka podejrzewała jelitówkę bądź ta luźną kupę i temp na ząbki , albo też od gardłą bo ma zaczerwienione . Od wizyty już nie wymiotuje , luźnych kupek nie robi ale temp utrzymuje się 38 ![]()
![]() |
#4147 |
Zakorzenienie
|
Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Mój siedzi ale zębów brak i wczoraj pediatra powiedział ze jeszcze długo ich nie będzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4148 |
Rozeznanie
|
Powoli doprowadzam dom do ładu
![]() Mój Filip też jeszcze nie ma ząbków, nie siedzi również, chociaż z tego co obserwuję,to wydarzenie jest tuż tuż ![]() Jakoś po tej przerwie nie mogę się wbić w wątek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4149 |
Zakorzenienie
|
Mi postatnio brakuje czasu na cokolwiek bo otwarcie kawiarni tuż tuż i też ciezko się wbic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
czuję, że wypadłam z obiegu i jakoś mi tak dziwnie nie mam czasu być na bieżąco tak jak bym tego chciała po pracy spędzam czas z Lili a wieczorem chce też pobyć z mężem lub coś innego się znajdzie do roboty a dziewczyny tyle zazwyczaj naskrobią, że już sił nie mam na czytanie często |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4151 |
Wtajemniczenie
|
Weronika zdrówka dla Jasia
![]() Przypomnijcie sobie ile skrobałyśmy będąc w ciąży ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To może i lepiej. Mojej siostry córa, ma dwa ząbki i tak ją pogryzła, że nie jest w stanie karmić. Zresztą ciągle ją tam podgryza, więc nawet jak zaleczy to dalej to samo. Mój Misiek na szczęście ząbki trzyma na wodzy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4153 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja już leżę w łóżku,Zuzia śpi,czekam na Top Model bo dzisiaj będą zmieniać im fryzury i takie tam i chcę zobaczyć co z nimi zrobią ![]()
![]() |
#4154 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Moja co prawda siedzi, ale zębów dalej ni widu ni słychu Cytat:
![]() I się melduję po pierwszym pełnowymiarowym dniu. W pracy ok, od razu trafiłam na mojego przełożonego, który pojawia się u nas średnio raz w tygodniu, ale dzięki temu moglismy obgadac dużo bieżących spraw. Masakrą jest tylko powrót do domu o 18:30... późno... ![]() Czy Wy też macie wrażenie że macie takie "rozleniwione" mózgi? Ja dziś zauważyłam że przyswajanie informacji przychodzi mi nieco trudniej niż rok temu... muszę się sprężyć w tym temacie. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4155 |
Zakorzenienie
|
Czytam na dole strony a tam ten wątek przegląda 1 uzytkownik czyli ja
![]() ![]()
#4156 |
Zakorzenienie
|
Marta, a nieprawda bo tylko ja
![]() Coś się dzieje na wizażu... cytowanie nie działa i w ogóle. |
![]() ![]() |
![]() |
#4157 | ||||||
Zadomowienie
|
ną, a jednak
![]() ![]() Cytat:
hejka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() e tam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#4158 |
Zakorzenienie
|
Iwa tak ja pisałam o tym obiadku,dużo je,moze faktycznie zmniejszę trochę
![]() Co do rozleniwionego mózgu nie wiem bo jeszcze nie sprawdzałam ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Lewek właśnie cytowanie nie działa,znów coś wizaż szwankuje ![]() A myślałam że coś niedobrego się dzieje ze żadnej nie ma na wątku.
#4159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj paczuszke wysłałam ![]() Ale tutaj cisza,nie było dużo nadrabiania ![]() U Nas śnieg sypie i wieje okropnie ![]() Gdyby pogoda była lepsza to może chociaż jakies lepsze podejście człowiek by miał do życia ![]() A nie mówiłam,że mamy psa ![]() Gracjanek ma radoche wielką,dał jej na imię Dora i mówi,że to jego pies ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4160 |
Zadomowienie
|
Nie dziala cytowanie...Marta wytrzymuje do 20,a po mleku spi do rana.Jak ma wiekszy apetyt robie kaszke ryzowa lub kukrydziana mala porcje i dodaje do tego owoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4161 |
Zadomowienie
|
dziękujemy za życzonka dla Lili
![]() padam na twarz więc dobranocka |
![]() ![]() |
![]() |
#4162 |
Raczkowanie
|
dzien dobry
wczoraj siedziałam nad papierami bo musialam firmę moja rozliczyć,dzis powtórka z rozrywki..jutro i w pon. kolejna firma a w sob i Nd teraz mam pierwszy zjazd na podyplomówce :/ dużo tego ![]() maly spi mi jeszcze a na 10ta szczepienie mamy,prosimy o trzymanie kciuków ![]() lady beatta masakra jakas w tych szpitalach ![]() iwa nie martw sie,ja tez mam mega rozleniwiony mózg ![]() lidka wszystkiego naj dla Lili ![]() marta a dzisiaj najlepsze życzenia dla Zuzki za 7 miesięcy ![]()
Szymonek ![]() ur.16.09. CC 3400g 57cm miłości ![]() Edytowane przez justyna12345 Czas edycji: 2013-04-04 o 06:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4163 |
Zakorzenienie
|
Witam się z kawusią
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4164 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do rozleniwionego mózgu to zgadzam się, poza tym bardzo często uciekają mi jakieś proste słowa... Mam nadzieję, że jakoś człowiek wróci do normalności jak wróci do pracy. Dziewczyny, czy któraś z Was korzystała z serwisu niania.pl?
![]() |
#4165 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ---------- Rozleniwionego mózgu już się w ciazy nabawiłam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4166 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Zaczynamy wątek czwarty, macierzyństwo to nie żarty! Mamusie IX-X 20
ja to wogole robie błędy typu:myślę kubek, mowie łyżka itp.
wstaje,idę sie ogarnąć i kawę sobie zrobić aaa i mam doła trochę bo z dnia na dzień zrobił mi sie taki luz w biustonoszu że boję się że tam za chwilę nic nie zostanie :/ mam wrażenie że biust mam mniejszy niż przed ciążą ale nawet nie jest tak źle i nie zwisa on aż tak,niby miekki ale nie aż taki sflaczaly..ja chce biust taki jak na początku karmienia ;(
#4167 |
Zakorzenienie
|
Ja też błędy robie
![]() ![]() mam nadzieje,że to minie ![]() dalej śnieg sypie,jejku ja chce wiosne! Ptaszki ćwierkające i słońce zaglądające do pokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4168 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry.
Matinuch coś katarek dostał, pewno od Pauli przeszedł. Na razie się odciągamy i psikamy, do lekarza na razie nie idziemy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja też. W ogóle to nie które to jak Hogaty jakieś, paskudy takie. Ta jedna taka niby blond, no kurde taka cnotka niewydymka, jeszcze jak ją podrasują to może być , ale na żywo paskuda ( http://topmodel.tvn.pl/uczestniczki,...siak,2118.html ) A ta z blizną to jakieś chyba braki w inteligencji ma, no tak głupio się wypowiada, że słuchać jej nie mogę. A nie lubię tej co jak mongoł wygląda, co jej grzywkę dorobili. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4169 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny - witam się przy porannej kawce
Ja też mam wrażenie, że mój mózg zrobił sobie wakacje i jeszcze z nich nie wrócił ![]() Justyna kciuki za szczepienie Tamlin duzo zdrówka dla Matiego, no i Pauli oczywiście też I tak na poprawę humoru przy tej zimowej aurze: MACIERZYŃSTWO - gdy samotne wyjście do hipermarketu nazywasz urlopem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4170 |
Wtajemniczenie
|
Haaaj!
Dzidek śpi więc chwilunie mam czasu... boooszeeee wykończy mnie to moje dziecię... 4 ząbek mu idzi mówiłam juz?? Pewnie tak chociaz ja to juz nie pamiętam własnego imienia heheheh więc moszeee nie mówiłam ![]() ![]() ![]() Jutro wolną chatę mam sama w nocy jezdem chyba zaprosze mojego onego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:15.