Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-04, 08:28   #2221
pani22ka
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Cytat:
Napisane przez elizabarbara Pokaż wiadomość
Ponadto allegro zablokowało mi konto za złamanie regulaminu..
co nawywijałaś?!

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość

pani- jak tam u Was nocne karmienie? krótkie, długie, częste? wysypiasz się?
nie narzekam. dzis od 0:30 - 0:44, 4:17 - 4:33, 7:17 - 7:46, więc bez hardcorów
w dzień zdziera gardełko, ale w nocy spoko

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 08:28   #2222
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVII

Dziękuję Wam Dziewczyny za wsparcie

Anitko, wczoraj się położyłam, zaczęłam myśleć... i dość szybko zasnęłam, najpierw w ubraniu, potem mi TŻ zrobił łóżko i poszłam spać. Tyle nerwów wczoraj było...

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

w ciazy kazdy stan powyzej 140 wymaga diety cukrzycowej i samokontroli, wizyt u diabetologa. nie ma bycia slodka mama troche
mialam przekroczona norme o 2 jednostki i probowalam negocjowac z diabetologiem. powiedzial, ze i nizsze wyniki sie obserwuje...

podchodzilam do diety, do cukrzycy ciazowej bardzo restrykcyjnie. cudowne jest to, ze po porodzie znika - cos pieknego
A powiedz mi, czy będę musiała wiele razy powtarzać tę glukozę? Bo to dla mnie trochę trauma była wczoraj. Oczywiście jak trzeba będzie, to zrobię, ale może są jakieś inne badania jeszcze?

Poza tym: nie wiecie może, czy w jakiś sposób mogły się przyczynić do takiego wyniku święta? Nie obżerałam się wprawdzie jakoś strasznie, ale jednak codziennie było ciasto i to nie po jednym kawałku.

I już tak w sumie myślałam - soli nie, cukru nie, niedługo mi zostanie suchy brokuł z pary :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 08:34   #2223
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Wadera4, straszne to co przeczytalam. Musialas bardzo się męczyc Mam nadzieje, ze nigdy więcej nie przejdziesz takiego koszmaru. Przytulam
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
to po cichu (by nie zapeszac) sie ciesze!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Wedera oby to już był koniec krwawienia. Jesteś jeszcze na L4 czy już wróciłaś do pracy?
Pracuję w domu, więc w tej kwestii mam luz

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Persephone trzymam żeby Twoja insulinka dobrze działała
będzie dobrze

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 08:57   #2224
iza243
Zakorzenienie

Witam
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40114224]Świetnie.
Uderzenie ze strony, z której najmniej bym się spodziewała.
Pocieszające jest to, że inne istotne badania są OK, krzepnięcie krwi, wątroba i nerki, wprawdzie morfologia kiepska, ale już ostatnio taka była, no i w moczu jakieś krwinki. Ale tak ogólnie nieźle, tylko znowu ta glukoza.
W poprzedniej ciąży pączki popijałam mlekiem w tubce i miałam piękną krzywą, teraz jem normalnie w miarę i takie jaja....[/QUOTE]
Skonsultuj z ginem i mysl pozytywnie
Cytat:

no własnie tak to wyglada niestety.

Cytat:

iza- nie myśl na wyrost, dlaczego zakładasz , że, to o zwolnienie chodzi?
Bo nie wierze już że mogłoby mnie spotkać coś pozytywnego.Podświadomie oczekuje już ciosu z każdej strony...
Cytat:
Hej Kochane Dziewczynki. Witam sie wieczorową porą.. Jakoś dzis nie mam nastroju ani humoru. Mialam swoje plany zawodowe, ktore zdaje sie wzieły w łeb. Poza tym czuje sie jakas taka nieszczesliwa.. Ponadto allegro zablokowało mi konto za złamanie regulaminu..Ogolnie Macie jakies sposoby na poprawę samopoczucia?

Zapomnialam dodać, ze umowiłam sie wczesniej na wizytę.. Tzn juz w nastepny piatek mam wyjazd do warszawy do dr jerzak (bagatela 3 stówki za 10min wizytę ). Chcę skorzystac z okazji, ze bede w Wawie i dodatkowo zapisze się na wstępne wizyty do Novum i Invicty. Az sie boje znowu przez to wszystko przechodzic..
Co sie stało na allegro?

za wizyty.
Cytat:
Izka jak dzisiejsze samopoczucie? Zapomniał wczoraj spytać, gdy pisałaś o sklepie internetowym - jaka branża Cię interesuje?
Myśle o sklepie z fryzjerskimi farbami do włosów.

Czuje się dziś lepiej,więc dzisiaj pojade do tej agencji...

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 09:12   #2225
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam

Myśle o sklepie z fryzjerskimi farbami do włosów.

Iza ja tez sprzedaje rzeczy na allegro. Chociaż teraz musiałam przestać bo jestem na l4 a nikt prócz mnie nie może się tym zająć.

Jak urodzę to wracam do pracy na 1:setna etatu i będę dalej ta profesje rozkręcać

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 09:23   #2226
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Iza ja tez sprzedaje rzeczy na allegro. Chociaż teraz musiałam przestać bo jestem na l4 a nikt prócz mnie nie może się tym zająć.
Jak można wiedzieć to co sprzedajesz?Wycieczki?

Stary 2013-04-04, 09:25   #2227
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
,jak ja wychodzilam ze szpitala, to tez dostalam akt urodzenia martwego dziecka, jednakze za nic nie chcieli mi wpisac płci. Walczylam z nimi ile sie da, ale lekarze sie zaparli i niestety. Nie wpisali nic. Zasłonili sie przepisami i nie bylam w stanie tego zmienic. Zeby dostac akt urodzenia malego, zrobilismy z TZ bardzo drogie badania genetyczne w kierunku płci dziecka. Z tym dopiero poszliśmy do USC.
W ogole pobyt w szpitalu i pozniejsze załatwianie formalnosci, urzędy, pogrzeb itp wspominam jak wielką traumę
Dostaliśmy wczoraj akt urodzenia z USC... Nadaliśmy imiona Nadia Maria. W sumie jadąc tam dopiero je wymyśliłam.Strasznie się na ten dokument patrzy...Moje imię i męża jako imiona rodziców z dopiskiem dziecko urodziło się martwe. Muszę pojechać do Zusu załatwić zasiłek macierzyński.

Zrobiłam wczoraj badanie przeciwciał antyfosfolipidowych i wyszło IgG i IgM ujemne.

Nie wiem co dalej Znacie może we Wrocławiu jakiegoś dobrego normalnego lekarza ginekologa który pokieruje mnie na potrzebne badania i nie będzie mówił że dopiero po dwóch poronieniach szuka się przyczyny?
Kucyk_Truskawkowy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 09:59   #2228
wadera4
Wtajemniczenie

Patrzę na tą śnieżną pogodę za oknem i zastanawiam się, co by było, gdyby tak już zostało przez cały rok

Ja zimę kocham i dla mnie jest super, ale co niektórzy to widzę już się podnerwiają he he

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 10:24   #2229
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Jak można wiedzieć to co sprzedajesz?Wycieczki?

Nie, nie buciki

Synuś
Stary 2013-04-04, 10:27   #2230
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
Znacie może we Wrocławiu jakiegoś dobrego normalnego lekarza ginekologa który pokieruje mnie na potrzebne badania i nie będzie mówił że dopiero po dwóch poronieniach szuka się przyczyny?
mój mnie pokierował na badania po 1 poronieniu (i chwała mu za to, bo z moimi przeciwciałami miałam "szansę" na kolejne), choć twierdził, że to bardziej dla spokoju psychicznego matki bo szansa na znalezienie przyczyny jest nikła, dlatego niewiele osób robi badania... kasy wydałam, ale przyczynę znalazłam...

ja u niego jestem już z 5 lat, najpierw antykoncepcja, później ciąża, poronienie, druga ciąża no i połóg, uważam go za dobrego i normalnego lekarza choć ostatnio znów podnieśli ceny

zaraz na pw prześlę ci namiary
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 10:37   #2231
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
A ja bym tak chciała, jak te dziewczyny cieszyć sie ciąża, skakać z radości z powodu dwóch kresek (u mnie mimo ze dwie kreski oczekiwane wywołały histeryczny płacz i strach), planować, kupować... Ale to przecież niemożliwe po naszych przejściach.
Na II kreski czekałam 2 lata od # i jak sie ich doczekać na początku nie mogłam tak jak je zobaczyłam....niby radość a w oczach strach....i myśli i znów będzie to samo pierwsze wizyty to był koszmar to że będzie puste jajo...że serduszka nie będzie....i ten strach jest cały czas ze mną....a ja wypieram z mysli że to się dzieje....chociaż cieszymy się z Tż i coś tam planujemy i snujemy marzenia...to czas ciąży chyba nigdy dla mnie nie będzie czymś czym był w początkach tej pierwszej....

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Nie, nie buciki
jakie?? poka
Co u Ciebie? jak się czujecie??

A tak w ogóle to dzień dobry
Dopiero zwlekłam się z łóżka i doprowadziłam do stanu normalności....no i za jakiś obiad trzeba się brać bo zaraz będę głodna

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK

Edytowane przez agatkaa1
Czas edycji: 2013-04-04 o 10:39
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 10:47   #2232
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość

jakie?? poka
Co u Ciebie? jak się czujecie??

A tak w ogóle to dzień dobry
Dopiero zwlekłam się z łóżka i doprowadziłam do stanu normalności....no i za jakiś obiad trzeba się brać bo zaraz będę głodna

Ja czuje się ok

wyśle Ci mailem zdjęcia bo jak Tu wstawie to mnie pewnie zbanuja. Chociaż w większości mam obcasiki

Aaaa i mam pytanko do Ciebie Nie chcesz tabletek prenatal classic 90 sztuk?? http://www.prenatale.pl/produkty/pre...enatal-classic

Synuś
Stary 2013-04-04, 10:47   #2233
Konto usunięte

Jutro o 12 mam spotkanie z pielęgniarką w poradni diabetologicznej, dziś o 16.20 idę po skierowanie do rodzinnego.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 11:04   #2234
fiolusiek
Zakorzenienie

Perse ja musiałam powtarzać z glukozą 75 g. Ale potem diabetolog kazał robić tylko hemoglobinę glikolowaną
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 11:10   #2235
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Perse ja musiałam powtarzać z glukozą 75 g. Ale potem diabetolog kazał robić tylko hemoglobinę glikolowaną
Ja miałam właśnie 75 g.
Ale to może dostanę skierowanie, to nie będę musiała płacić. No zobaczymy, co ta pielęgniarka jutro powie.
Stary 2013-04-04, 11:14   #2236
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Ja czuje się ok

wyśle Ci mailem zdjęcia bo jak Tu wstawie to mnie pewnie zbanuja. Chociaż w większości mam obcasiki

Aaaa i mam pytanko do Ciebie Nie chcesz tabletek prenatal classic 90 sztuk?? http://www.prenatale.pl/produkty/pre...enatal-classic
ok....masz mojego maila prawda??

Dobrze że czujecie sie ok

ja biorę narazie femibion natal 1....a one sa na pierwszy trymestr...a te sa chyba na II tak??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-04-04, 11:20   #2237
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
ok....masz mojego maila prawda??

Dobrze że czujecie sie ok

ja biorę narazie femibion natal 1....a one sa na pierwszy trymestr...a te sa chyba na II tak??

Własnie szukam maila

Tak na II trymestr

Synuś
Stary 2013-04-04, 11:29   #2238
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
MAKSI! wszystkiego najlepszego dla starszaka!!!

Cytat:
Maksikola, wszystkiego najlepszego dla Synia
Cytat:
Maksi- 100 lat dla Jubilatka
Cytat:

Maksi
spóźnione życzenia i całuski dla Twojego Synka
dziękujemy
Cytat:
maksi- a Ty masz w szafie np coś takiego jak adidasy?
. ale rozmyślam zakup, w lidlu są fajne nike.
Cytat:
Dostaliśmy wczoraj akt urodzenia z USC... Nadaliśmy imiona Nadia Maria. W sumie jadąc tam dopiero je wymyśliłam.Strasznie się na ten dokument patrzy...Moje imię i męża jako imiona rodziców z dopiskiem dziecko urodziło się martwe. Muszę pojechać do Zusu załatwić zasiłek macierzyński.
smutne to...

wróciłam właśnie z młodszym od pediatry. uf uf wszystkie wyniki w porządku. mam zdrowiutkie dziecko, a ten płacz to pewnie przez ząbki
wracając zarobiłam mandat 100 zł + 4 pkt karne

piję kawę i zabieram się za sprzątanie
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 11:50   #2239
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość

Ja je nabyłam

Synuś
Stary 2013-04-04, 12:04   #2240
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40122374]Jutro o 12 mam spotkanie z pielęgniarką w poradni diabetologicznej, dziś o 16.20 idę po skierowanie do rodzinnego.[/QUOTE]szybko! super!!!

Cytat:
uf uf wszystkie wyniki w porządku. mam zdrowiutkie dziecko, a ten płacz to pewnie przez ząbki
uf uf uf!
no i za co te punkty? nie czarowalas?

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 12:21   #2241
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
mój mnie pokierował na badania po 1 poronieniu (i chwała mu za to, bo z moimi przeciwciałami miałam "szansę" na kolejne), choć twierdził, że to bardziej dla spokoju psychicznego matki bo szansa na znalezienie przyczyny jest nikła, dlatego niewiele osób robi badania... kasy wydałam, ale przyczynę znalazłam...

ja u niego jestem już z 5 lat, najpierw antykoncepcja, później ciąża, poronienie, druga ciąża no i połóg, uważam go za dobrego i normalnego lekarza choć ostatnio znów podnieśli ceny

zaraz na pw prześlę ci namiary
dziękuje A nie namawiał Cię żebyś nie robiła po pierwszym # żadnych badań?
Stary 2013-04-04, 12:25   #2242
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Dostaliśmy wczoraj akt urodzenia z USC... Nadaliśmy imiona Nadia Maria. W sumie jadąc tam dopiero je wymyśliłam.Strasznie się na ten dokument patrzy...Moje imię i męża jako imiona rodziców z dopiskiem dziecko urodziło się martwe.
Dobrze że formalności ze szpitalem już załatwione.
Cytat:
Ja czuje się ok

Czy i ja moge prosić?Albo link na pw?
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40122374]Jutro o 12 mam spotkanie z pielęgniarką w poradni diabetologicznej, dziś o 16.20 idę po skierowanie do rodzinnego.[/QUOTE]

Jade za chwile do tej agnecji,denerwuję się jak cholera
Cytat:
dziękujemy

smutne to...

wróciłam właśnie z młodszym od pediatry. uf uf wszystkie wyniki w porządku. mam zdrowiutkie dziecko, a ten płacz to pewnie przez ząbki

Stary 2013-04-04, 12:45   #2243
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Czy i ja moge prosić?Albo link na pw?

Iza nie mam teraz wystawionych bo jestem na l4
Daj maila to Wyślę Ci to co teraz mam

I wdech-wydech!!!

Synuś
Stary 2013-04-04, 13:05   #2244
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje A nie namawiał Cię żebyś nie robiła po pierwszym # żadnych badań?
po poronieniu poszłam do niego z postanowieniem domagania się badań, a tym czasem sam mi je zaproponował choć zaznaczył, że to kosztuje a najczęściej przyczyny się nie znajdzie i może być tak że wydam kasę a i tak niczego się nie dowiem, dlatego do mnie należy decyzja czy chcę robić
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 13:07   #2245
Kucyk_Truskawkowy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
po poronieniu poszłam do niego z postanowieniem domagania się badań, a tym czasem sam mi je zaproponował choć zaznaczył, że to kosztuje a najczęściej przyczyny się nie znajdzie i może być tak że wydam kasę a i tak niczego się nie dowiem, dlatego do mnie należy decyzja czy chcę robić
O,już go lubię
Stary 2013-04-04, 13:21   #2246
agatkaa1
Zakorzenienie

Koocurek piekne ale ja bym się w nich zabiła
Na razie dziękuję za te witaminki bo nie wiem jakie gin mi zaleci...z tego co czytałam to one mają dużo żelaza....więc mogłyby mnie przykorkować...

Iza trzymam obyś się myliła! I czekam na wieści!! pozytywne!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-04-04, 13:46   #2247
eseska
Zakorzenienie

HEJKA!!!!!!!!!!!!!
Cytat:

nie narzekam. dzis od 0:30 - 0:44, 4:17 - 4:33, 7:17 - 7:46, więc bez hardcorów
PANICZKA! jak na takiego maluszka to nie jest zle!!! Pogłaskaj go od e-ciotki!!
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40122374]Jutro o 12 mam spotkanie z pielęgniarką w poradni diabetologicznej, dziś o 16.20 idę po skierowanie do rodzinnego.[/QUOTE]
PERSE! i wszystko bedzie pod kontrola i bedzie ok!!!

Cytat:

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 13:50   #2248
rena5
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40116393]Stwierdziliśmy z TŻem, że nasze zatem urodzi się idealne [/QUOTE]
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;40122805]Ja miałam właśnie 75 g.
Ale to może dostanę skierowanie, to nie będę musiała płacić. No zobaczymy, co ta pielęgniarka jutro powie.[/QUOTE]
i tego trzeba się trzymać - na pewno tak będzie mi badanie przepisał lekarz rodzinny i było bezpłatnie

Cytat:
Rena5, ja bede miala histeroskopie za miesiąc, dam znać jak to przeszłam. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze..
Santom, fakt, wady w budowie macicy są częstą przyczyną poronień. Ale dopiero takich w okolicach 20tc. Przynajmniej tak twierdzi 2 uznanych profesorów, u których byłam na wizycie. Ja co prawda nie mam wad, ale moja macica jest bardzo malutka i wlasnie moge miec problem z donoszeniem.. Aczkolwiek, tak jak dziewczyny pisaly. Wady macicy da sie leczyc. Jestem dobrej mysli, ze u Ciebie bedzie wszystko ok
strasznie się boję tego badania - ja mam badanie planowane na 7 maja - jeśli nic się nie zmieni i @ się nie przesunie. Gin mnie pocieszył, że u niego jakoś z reguły tak jest, że jak termin jest ustalony, to babki zaciążają i badania nie mają hehe także mam nadzieję, że to będzie mój miesiąc
no właśnie mi też ten dr powiedział, że mam małą macicę (wg usg) i długie "rogi" i nie wiem co o tym myśleć - nikt wcześniej nic takiego nie mówił a usg miałam robione przynajmniej kilkadziesiąt razy...

Cytat:
cnie narzekam. dzis od 0:30 - 0:44, 4:17 - 4:33, 7:17 - 7:46, więc bez hardcorów
super, że daje Ci się wyspać choć troszeczkę

Cytat:
Bo nie wierze już że mogłoby mnie spotkać coś pozytywnego.Podświadomie oczekuje już ciosu z każdej strony...
Czuje się dziś lepiej,więc dzisiaj pojade do tej agencji...
spokojnie będzie ok dawaj znać - trzymam

Cytat:
Zrobiłam wczoraj badanie przeciwciał antyfosfolipidowych i wyszło IgG i IgM ujemne.

Nie wiem co dalej Znacie może we Wrocławiu jakiegoś dobrego normalnego lekarza ginekologa który pokieruje mnie na potrzebne badania i nie będzie mówił że dopiero po dwóch poronieniach szuka się przyczyny?
nie znam lekarzy we Wrocławiu, ale mogę Ci napisać jakie badania wykonałam po 3# i 4# ...

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-04-04 o 14:14
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 14:14   #2249
anusia1808
Rozeznanie

Cytat:

Swego czasu byłam w klinice Invimed we Wrocławiu i z tego co słyszałam mają tam bardzo dobrą opinie. Moze tam by zapytac o jakiegoś dobrego gina?

Cytat:

Super najważniejsze że z synkiem wszystko dobrze
Ostatnio nawet o Tobie myślałam i o twoich chłopakach, ale jestem już uspokojona
A z tym mandatem to poszalałaś

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Nie chcę zapeszać, ale chyba nareszcie przestało ze mnie lecieć...
Jak się dzisiaj czujesz? Może to najgorsze krwawienie już za Tobą

Cytat:
Hej Kochane Dziewczynki. Witam sie wieczorową porą.. Jakoś dzis nie mam nastroju ani humoru. Mialam swoje plany zawodowe, ktore zdaje sie wzieły w łeb. Poza tym czuje sie jakas taka nieszczesliwa.. Ponadto allegro zablokowało mi konto za złamanie regulaminu..Ogolnie Macie jakies sposoby na poprawę

Zapomnialam dodać, ze umowiłam sie wczesniej na wizytę.. Tzn juz w nastepny piatek mam wyjazd do warszawy do dr jerzak (bagatela 3 stówki za 10min wizytę ). Chcę skorzystac z okazji, ze bede w Wawie i dodatkowo zapisze się na wstępne wizyty do Novum i Invicty. Az sie boje znowu przez to wszystko przechodzic..
Co takiego narozrabiałaś że allegro cie zablokowało?
Jesli chodzi o wizytę to bądź dobrej myśli, nie będzie łatwo znowu przez to wszystko przechodzić ale dla osiągnięcia "efektu" warto

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
nie znam lekarzy we Wrocławiu, ale mogę Ci napisać jakie badania wykonałam po 3# ...

Ja bardzo chętnie przeczytam jakie badania robiłaś

Dziewczyny czy to jest możliwe żeby problem z tarczycą nie został wykryty przy badaniu TSH? Trzeba jeszcze robić jakieś dokładniejsze żeby w 100% wykluczyć problem tarczycowy?

ESESKO co tam u małej Zosi?

AGATKO cieszę się że masz zachcianki ciążowe to bardzo dobry znak, powiedziałaś już wszystkim w rodzinie?

"Każda łza uczy nas jakiejś prawdy..."
Ugo Foscolo
anusia1808 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 14:17   #2250
elizabarbara
Zakorzenienie

GG do elizabarbara

Cytat:
Dzień dobry

Perse wyniki do pilnej konsultacji i staraj się myśleć pozytywnie:przytu l: wiem, że to brzmi absurdalnie.. ale co innego Ci pozostało. Nawet jeśłi to cukrzyca to wiele dziewczyn, nawet tutaj ją ma w ciąży, przechodzą na dietę (co nie jest łatwe ani miłe..) ,ewentualnie jakieś leki i jakoś trzymajac cukry w normie. Ehh, trudne to wszystko. Perse trzymaj się kochana. Mam nadzieję, że mimo wszystko udało Ci się zasnąć i przetrwać wczorajszy wieczór.

Maksi
spóźnione życzenia i całuski dla Twojego Synka
Torebka jest cudna

Wedera oby to już był koniec krwawienia. Jesteś jeszcze na L4 czy już wróciłaś do pracy?

Izka jak dzisiejsze samopoczucie? Zapomniał wczoraj spytać, gdy pisałaś o sklepie internetowym - jaka branża Cię interesuje?

Agatko - ciążowe zachcianki

Elizka dawno Cię nie było Zaciskam kciuki za wizytę

U mnie po staremu.

Miłego dnia kobietki
Dzieki

Cytat:
co nawywijałaś?!
Cytat:
Witam
Co sie stało na allegro?

za wizyty.
Heh, wystawiłam odlewki perfum ze swojego flakonu i mnie jakas życzliwa (wizazanka pewnie ) podpiętroliła do serwisu I teraz mam konto zablokowane kurde...

W ogole to zła jestem bo mi 100tys dotacji unijnych kolo nosa przelecialo. WRRRRRRRRRRR , moja złość nie zna granic dzis

Milego dnia kochane

WYMIANKA
elizabarbara jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości