|
|
#4981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz. I
Cytat:
|
|
|
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Tak patrzę Szajka na tą kostkę i mi coś świtać zaczęło
tu powód czemu
|
#4983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do maty, to przy pierwszym połozeniu dziecia na niej byl płacz, chyba sie wytraszył tego wszystkiego a teraz wlasnie lezy i guga i piszczy do pszczólki. ma tam tez takiego materiałowego kotka z dzwoneczkiem jakby w srodku i bierze go z kopa zeby mu dzwoniło dziecie są rewelacyjne
|
||
|
|
|
#4984 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mój mąż się wnerwiał bo akurat meble skręcał i jakaś śrubka nie chciała pasować, a ja mu chodź szybko i patrz na stół (położyłam test) i on się biedny tak wystraszył jak mnie zobaczył i nie wiedział o co chodzi. Dopiero jak na ten test spojrzał to miał mega radochę Kurde, ale fajnie było ![]() Cytat:
bardzo się cieszę Cytat:
i te grzechotki można odkręcić, to potem Mała będzie mogła się bawić inaczej U mnie allegro też nie działa, a chciałam sobie staniki do karmienia kupić i szukam jakiejś pozytywki dla Ewci. Mój mąż kupił te Dady z promocji i one strasznie wielkie mi się wydają. Wiadomo nie zmarnuje się, ale moja Malizna to pod łopatką je będzie miała teraz, zostajemy na razie przy 2 |
|||
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero potem doszło zmęczenie i wyczulony węch jak mąż się szykował do pracy do musiał się prawie że na dworzu perfiumić bo zaraz był rzyg (a perfjumę sama mu kupiłam co do "leee" to u mnie brzmi podobnie ale ja słyszę "gleeee" więc przerobiłam sobie na "źleee" i jak on mówi że "źleeeee", to ja się go pytam co źle, pielucha?"źleee", boli brzuszek "źleeee" więc jak wszystko jest źleeeee to daję mu cyca i już nie ma źleeeeco do chrzcin to niestety ale często rodzice sami już mówią co chce dostać ich dziecko a właściwie ile. U mnie mój mąż jest chrzestnym dlatego, że osoba która go prosiła miałą w głowie to, że skoro mieszka w Krakowie i tam pracuje, mało tego ma mieszkanie to nie wiadomo ile zarabia więc prezent będzie że hoho. Cóż przeliczył się... |
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
No oni też nie chcieli na chrzestnego jednego chlopaka wziać bo on nie ma pracy więc w domysle nie ma kasy
Ja mam to gdzieś tak naprawde....
|
#4987 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jesteście bardzo miłe.
![]() Cytat:
![]() HOPE, esej na jaki temat? Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-04-04 o 15:30 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ale objaw bania się dzidziusia w lusterku moja miała już dużo wcześniej. No to moja na macie robi dokładnie tak samo tylko owieczkę dzwoniącą ma
|
|
|
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa..mi też przeszkadzał zapach mojego męża, a uwielbiam jego zapach
|
|
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh, patrzę na Haniulkę ze zdjęcia na blogu i szok, jak dzieci się zmieniają!!!
|
#4991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak, jak pisalam Deli - oddaje stery dawnej prowadzacej ![]()
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4993 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sukienkę dostałam. Kolor ładny Po chrzcinach wstawię zdjęcie - to już w niedzielę...stresa mam trochę.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mój też teraz robi to co Piotruś ![]() Ale ta baba co jej to złoto pokradli to porąbana. Gadałam z nią dzisiaj przez telefon a ta do mnie że dostała od kogoś namiary na wróżkę i idzie się zapytać kto ją okradł
|
||||
|
|
|
#4994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak leży to te pucki jakoś inaczej a jak w pionie to jej opadają w dół i tak śmiesznie wygląda Nawijko !!! dziękujemy
|
|
#4995 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mi się dziecko rozpłakało... Zgłodniała, ale zanim zdążyłam wyjąć cycka i założyć osłonkę to wpadła już w histerię i w ogóle nie chciała złapać i ssać. Wzięłam ją więc na prosto i jak się uspokoiła to znowu ją przystawiłam, a ona znowu w ryk i tak przez 15 minut
W końcu zagrzałam jej trochę mm i się uspokoiła. Possała też trochę piersi i zasnęła. Moja bidulka ![]() Lubciu cieszę się, że z Wojtusiem już ok i że wrócił do wagi. Teraz będzie już tylko lepiej
|
|
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiecie mi jakie tabletki bierzecie?
I co mam zrobić z tą szczepionką? Tzn czy jednego dnia z usg bioderek czy spróbować przełożyć? |
|
|
|
#4997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn. 4, a jedna to same odgłosy natury No piątka - dobrze, że mamy na prąd, bo ciężko by było urobić na baterie ![]() Byłaś świetną prowadzącą |
|
|
|
|
#4998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiedziałam że mi wcześniej czegoś nie zacytowało! Wisienko super Ci w tym kolorze sukienki!!! |
|
|
|
|
#4999 |
|
Rozeznanie
|
Hmm, Fewcia, wy macie dopiero pierwsze szczepienie, tak? Bo tak to byś mogła się nastawić, czy po Blanka będzie spokojna czy nie. Ale ja na Twoim miejscu bym nie przekładała, bo z drugiej strony, lepiej załatwić wszystko od razu.
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- THE END!!! Edytowane przez Wisienka_0809 Czas edycji: 2013-04-04 o 15:45 |
|
|
|
#5000 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiesz ja mam taką samą zagwostkę, chciałam jechać z tż bo sama tramwajem to niefajnie i nie wiem czy ma sobie brać dzień czy dwa dni urlopu, bo właśnie boję się, czy Mały nie będzie za bardzo marudny i zmęczony... chyba usg zrobimy 12 a szczepienie 17ego |
||||
|
|
|
#5002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Ja ostatnio oglądałam zdjęcia mojej Oli na Facebooku i nie mogłam się nadziwić jak ona się zmieniła. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

tu powód czemu
nie wiem o co kaman. Może mąż zablokował? 

a teraz wlasnie lezy i guga i piszczy do pszczólki. ma tam tez takiego materiałowego kotka z dzwoneczkiem jakby w srodku i bierze go z kopa zeby mu dzwoniło
i te grzechotki można odkręcić, to potem Mała będzie mogła się bawić inaczej