|
|
#2371 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki - XXII
ale mi zeszło z nadrabianiem was
i oczywiście mi uciełocześć Lenka wróciłaś na stałe? też znajdź w swoim misiowym grafiku czas na spotkanie![]() Cytat:
brzmi dość abstrakcyjnieCytat:
dzisiaj gdyby nie 10 budzików, 50 drzemek i 5 telefonów to chyba bym nie wstała jak działa te melatonina? jako córka lekarza mam jakieś tabsy na spanie ale raczej staram się nimi nie faszerować a w temacie kupna nożyczek- od kiedy przyjmujesz zapisy na podcinanie? ![]() też nie rozumiem różnicowania ceny przy podcięciu końcówek, to jest jakiś idiotyczny proceder! Cytat:
ale już te trochę droższe są okCytat:
i na prawdę wolałabym żeby już przyszedł. jak nigdy nie czekam na rachunki to też już chcę mieć za sobąCytat:
![]() podpisuję się obiema rękami. wczoraj doszłam do wniosku że w ramach "buntu" chyba popadnę w depresję zimową ![]() gdzie? gdzie? jak pojechałam na stok długości coś ok.450m znajdującym się na wiosce koło S. to byłam w szoku jak zobaczyłam jak jest utrzymany. znajomi nie chcieli mi wierzyć że jeździło się dużo lepiej niż w Białce! Cytat:
uwielbiam robić różne takie rzeczy, ale sprzedawać się tego za bardzo nie opłaca a ile można robić dla znajomych? w sumie to bym chętnie popróbowała w wolnych chwilach jakie cudeńka można zrobić Cytat:
![]() ale to pokazuje, że wystarczy chcieć i mieć coś do powiedzenia ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40124354] Nie potrzebuje któraś z Was pędzli? Bo planuję zamówić kilka Maestro [/QUOTE]maestro to ja chyba zawsze potrzebuję
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
|
|
|
#2372 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- To napisz mi co chcesz, bo nie będę otwierać nic w klubie. Nie chce mi się, za mało chętnych. |
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
aaa Cholerko- jakkolwiek specjalnie nie przepadam za ręcznie szytymi rzeczami to ta torebka Twojej koleżanki mnie zachwyciła
dziewczyny mam też do Was prośbę- info w klubie ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40128207] To napisz mi co chcesz, bo nie będę otwierać nic w klubie. Nie chce mi się, za mało chętnych.[/QUOTE] do kiedy bo kiepsko stoję z czasem żeby się zagłębiać, a że większość pędzli mam z maestro to też nie chcę wybierać na pałę żeby mi się nie powtarzały
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2374 | |||||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Jak bardzo zdesperowana musiałabyś być, żeby mi oddać do podcięcia swoje włosy? Torebkę w tym fasonie mam W każdym razie jej torby są świetne od środka też, zawsze mają piękne podszewki i świetne, użyteczne kieszonki na ściankach ![]() A co do filcowania - ja nie mam na razie planów sprzedażowych, na razie mnie to po prostu bawi i relaksuje. Teraz idę na basen, ale nie mogę się doczekać aż wrócę i pofilcuję, mam już dwie bazy gotowe na dwa koty
|
|||||
|
|
|
#2375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pakują mnie i jadę![]() Ostatnio moi znajomi byli na stoku w okolicach trójmiasta-ponoć świetnie utrzymany! Ale niestety krótki i mało stromy..Pewnie do nauki jazdy akurat
|
|
|
#2376 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2377 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No własnie najlepsze jest to, że normalnie 39, szpilki często 38. To nie jest duży rozmiar, ale mimo to mam wręcz nieproporcjonalnie długie stopy i każde buty wyglądają jak kajaki Nie wiem dlaczego.Cytat:
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=FTTv_2NYx7Q ewentualnie, jeśli macie trochę czasu polecam http://www.alinarose.pl/2013/03/jak-...-koncowki.html Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dla mnie ta górka, to troszkę słaboiutko wyglądała, ale akurat jak ja byłam to nie było w ogóle śniegu i łyso wszędzie. |
||||||||
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na której uczelni studiujesz?
|
|
|
#2379 |
|
Zadomowienie
|
UEK
![]() i podam przynajmniej 100 powodów dla których źle wybrałam. |
|
|
|
#2380 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40127053]To dość znana grafika - https://www.google.com/search?hl=pl&...w=1440&bih=785
[/QUOTE]Hiper, chyba każdy ma inne wyniki wyszukiwania ![]() Cholerko, super ptaszek! Co jeszcze można robić tą techniką, poza małymi słodkimi figurkami? ![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Dziewczyny, możecie zwrócić w Awanti uwagę na te bluzki (na kolejnym zdjęciu jest czarno-kremowa): https://picasaweb.google.com/1121387...80775657150498 Mam identyczną z H&M i całkiem możliwe, że to ta sama, a jest bardzo fajna, ładnie się układa i w ogóle. A tutaj tylko 13 zł
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
Jak podałaś godzinę 7.50 to właśnie tak pomyślałam, że to UEK
![]() Czemu jesteś niezadowolona..?
|
|
#2382 |
|
Zadomowienie
|
Czyżbyś miała coś wspólnego z uczelnią?
Na 3 roku sobie z nami w kulki lecą, program studiów w ogóle nie jest spójny, ani zgodny z kierunkiem, uczymy się o rzeczach, które już nie będą miały jakiegokolwiek zastosowania dla nas (np Fundusze Unijne na lata 2008-2013, a jak wiadomo, po 13 będą już nowe programy i systemy, więc co z tego, że umiem wypełnić podanie o dofinansowanie teraz ). A już pomijam plany zajęć dotychczasowe, gdzie wieczorowi mieli zajęcia wcześniej niż dzienni (teraz połączyli wieczorowych i dziennych, bo brak kasy- tym sposobem mamy wykłady razem o 7.50 :P).Jedyne co lubię i doceniam na tej uczelni to (w tej kolejności): 1. Placki ziemniaczane. 2. Pana od psychologii i drugiego od filozofii (przedmioty oczywiście niezwykle spójne z kierunkiem). 3. Pani z dziekanatu (tak, tak, ma większą moc niż dziekan, za którego podpisuje nam wszystkie potrzebne papiery ;p) Uf. |
|
|
|
#2383 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40122911]
Muszę Wam powiedzieć, że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona podkładem Oriflame Giordani Gold A dokładniej czym? jakie krycie?[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40125263]Uwaga! Robię awanti! Info ze zdjęciami, numerami i rozmiarami na maila (ale tego z bloga) do dzisiaj do 20:00! [/QUOTE] Teraz, jak ja już nie mam kasy na zakupy Nie mogę, dentysta. Cytat:
![]() Cytat:
Dawaj A jaki kierunek?
|
|
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja u siebie na uczelni nie mam żadnego super przysmaku, który bije inne na głowę. Grunt, że jest blisko do Ikei na klopsiki z koniny
Tak właśnie. Edytowane przez ola_gie Czas edycji: 2013-04-04 o 17:50 |
|
|
|
|
#2385 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zrób pokaz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Z jakiego materiału są te bluzki? Zapomniałam przekazać Kasi balsam ![]() Cytat:
Też uwielbiam
|
|
#2386 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja u siebie lubię koleżankę z ławki i na tym koniec
|
#2387 |
|
Konto usunięte
|
upiekłam cholerkowe muffinki ze snikersem
jakoś takie mało słodkie mi wyszły
|
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trudno
|
|
#2389 |
|
Konto usunięte
|
cholerko mogłabyś mi polecić jakiś stuff niezbędny do nauki rysowania, tj. książki, szablony, materiały biurowe
???jestem laikiem a chciałabym się nauczyć rysować :P |
|
|
|
#2390 | |
|
Zadomowienie
|
Turystyka
Cytat:
a i tak przejeść nie można. A do Ikei z kartą Ikea Family w tygodniu na obiadzik też zdarza mi się wpaść, bo mam na tyle blisko akurat, że się opłaca. Niestety z tego co się orientuję, to nie. Najbliższy w Skawinie (też nieźle wyposażony), a ja kupowałam akurat jak byłam w Czechowicach u chłopaka. Edytowane przez Cara_Mel Czas edycji: 2013-04-04 o 18:33 |
|
|
|
|
#2391 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Swoją drogą - miałam iście penistyczny dzień i wracając na dworzec poszłam do colloseum. Masakryczny tłum kobiet, ale upolowałam czarne rurki za całe 25zł (inne kolory mi nie odpowiadały, gdzie ja bym w czerwonych wyszła, skoro mi to do niczego nie pasuje). Założyłam je teraz i trochę dziwnie czuję się w obcisłych spodniach (zwykle noszę luźne), ale cóż, świat będzie musiał oglądać moje krzywulce bo i tak zamierzam nosić te spodnie
|
#2392 | |
|
Zadomowienie
|
;( A gdzie studiujesz?
---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
Mam i to aż za dużo
ale to kiedyś na spotkaniuZ kim masz psychologie i filozofie, że aż tak Ci się spodobali? I na jakim kierunku w ogóle jesteś? A placki przyznaję, są pycha Teraz jeszcze wprowadzili danie dnia dzięki czemu ostatnio załapałam się na super sałatkę
|
|
#2394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Psychologię miałam z Mariuszem M. (do tej pory się wita z moją grupą jak się spotykamy na stołówce), a filozofię z Dobrosławem
|
|
|
|
|
#2395 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tzn w sumie to po drodze z uczelni do domu, ale niestety się tam nie zatrzymuję ![]() Ja jeździłam do Chińskiego Marketu gdzieś za Modlniczkę, ale nie wiem, jak ta miejscowość się nazywa... Wola Filipowska? W sumie dawno nie byłam Cytat:
|
|
#2396 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
2. Ale co zmyślam: penistyczny dzień, noszenie luźnych spodni czy krzywulce? Żadne nie jest zmyślone,, to pierwsze niestety też :/ A nogi może mam mocno nieidealne (jakieś takie kolana do środka ), ale akurat je w całej mojej osobie lubię, pasują mi takie jakie mam W sumie wyglądają jak miliony krzywulców na ulicach, więc nikogo nimi nie zaszokuję. Przy czym przez noszenie luźnych spodni mam wrażenie, że widać każde "wklęśnięcie" Ale za to na tyłku fajnie leżą Pocieszyłam się po wczorajszym kupnie kolejnego zbyt ciemnego różu do policzków
|
|
#2397 | |
|
Zakorzenienie
|
No to co się dziwisz-gdzie turystyka i uczelnia ekonomiczna
![]() Cytat:
|
|
|
#2398 | ||||
|
Copyraptor
|
Czemu?
![]() Cytat:
ale robiłam ciało dość pracochłonną metodą, mam też dość kiepską wełnę (wzięłam jakąś tanią na początek), bo na filmikach widzę, że szybciej im to idzie. Teraz kombinuję z łączeniem filcowania na mokro (bo jest szybkie, ale mało dokładnie, idealne do robienia podstawowych kształtów) z filcowaniem na sucho. Co można robić - różne rzeczy. Niektórzy robią całe ciuchy ale najpopularniejsze są broszki, kolczyki, ozdóbki. Zerknij sobie na needle felting: https://www.google.pl/search?q=needl...w=1920&bih=918Korzystałam z jakiegoś podstawowego tutoriala na YT i jakiejś stronie, ale to jest dość łopatologiczne, wystarczy wiedzieć, że trzeba urwać kawałek wełny i dźgać go specjalną igiełką https://www.youtube.com/watch?v=OZ4G...60366D69C99D28 obejrzałam sobie to I przeczytałam na blogu o rodzajach igieł i wełny, ale nie mogę tego już znaleźć teraz. Ogólnie na 'zestaw startowy' wydałam chyba 35zł, ale kupowałam w sklepiku z koralikami na krupniczej, w necie pewnie trochę taniej. Dwa motki wełny 50g (to całkiem sporo, na kilkanaście takich ptaśków) po 11zł i trzy igły, po kilka zł każda. Nic więcej nie trzeba na początek. Cytat:
po prostu dźga się wściekle kawałek wełny aż się zrobi splątany i twardszy Cytat:
![]() Cytat:
) i gumki (ja lubię gumki factisa). Koniec ![]() Wszystkie tutoriale i książki możesz znaleźć w internecie, jeżeli chcesz, a nauka opiera się tylko narysowaniu, rysowaniu, rysowaniu. Nie ma co inwestować w żadne narzędzia. |
||||
|
|
|
#2399 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Balsam jest odłożony cały czas w torbie ![]() Cytat:
Miałam Ci napisać już wcześniej - Colloseum ma być otwarte do końca kwietnia i mają bardzo dużo towaru do wyłożenia
|
|
#2400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za wyczerpującą odpowiedź ![]() Używasz do rysowania ołówków mechanicznych? jakoś mnie to szokuje
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

i oczywiście mi ucieło
wróciłaś na stałe? też znajdź w swoim misiowym grafiku czas na spotkanie

brzmi dość abstrakcyjnie
ale już te trochę droższe są ok
i na prawdę wolałabym żeby już przyszedł. jak nigdy nie czekam na rachunki to też już chcę mieć za sobą
Też tęskniłyśmy za Tobą

Zrób pokaz