Biedroneczkowy wątek offtopowy. - Strona 126 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-04, 13:58   #3751
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Do mnie taka muzyka nie trafia za bardzo
każdy ma inny gust
wlączylam tą płytkę, słucham 20 min i stwierdzam, że fajna jako tło, do posiedzenia z kolezankami czy coś, ale nie umiem się w nią wkręcić może jak dłużej posłucham i się oswoję z nią
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 14:08   #3752
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
każdy ma inny gust
wlączylam tą płytkę, słucham 20 min i stwierdzam, że fajna jako tło, do posiedzenia z kolezankami czy coś, ale nie umiem się w nią wkręcić może jak dłużej posłucham i się oswoję z nią
Ja potrzebowałam kilku miesięcy i na Brand New i na Gaslight po kilku przesłuchaniach płyt dalej byłam zdania, że nic ciekawego. A potem zapoznałam się z tekstami, wsłuchałam bardziej i przepadłam. I po siedmiu latach dalej mi się nie znudziło
Stary 2013-04-04, 14:15   #3753
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Jedno jest pewne, trzeba szukać dobrej muzyki na własną rękę, bo promuje się samo dno i wodorosty aż żal ściska, jak widzę "wokalistki" bredzące o niczym pod melodię na jedno kopyto i zarabiające na tym ciężkie pieniądze.
Teraz wystarczy mieć dobre plecy to i karierę muzyczną można robić i aktorską, można ksiązki pisac, no bo czemu nie. Paranoja

Kiedys z kolezanką siedziałysmy i specjalnie się wsłuchiwałysmy w największe hity. Nic poza seksem nie było. Ewentualnie jakiś nielogiczny bełkot.
Stary 2013-04-04, 14:22   #3754
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Jedno jest pewne, trzeba szukać dobrej muzyki na własną rękę, bo promuje się samo dno i wodorosty aż żal ściska, jak widzę "wokalistki" bredzące o niczym pod melodię na jedno kopyto i zarabiające na tym ciężkie pieniądze.
Teraz wystarczy mieć dobre plecy to i karierę muzyczną można robić i aktorską, można ksiązki pisac, no bo czemu nie. Paranoja

Kiedys z kolezanką siedziałysmy i specjalnie się wsłuchiwałysmy w największe hity. Nic poza seksem nie było. Ewentualnie jakiś nielogiczny bełkot.
Co do pisania książek, to przypomina mi się "dzieło" Felicjańskiej
Stary 2013-04-04, 14:26   #3755
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Mówisz, że fajny? To może obejrzę, lubię Owena Wilsona
Biedna jesteś
Pamiętam jak parę miesięcy temu zdychałam przez dwa dni, jak zatrułam się Kadarką
Nie zwala z nóg, ale jest ok

Ja nie wiem czym się zatrułam

Kasztanko, Ty kiedyś pisałaś o kawie z czekoladą, przypomnij mi jak ją robisz?

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:

A teledyski na jedno kopyto - większość to tak kobiety w bikini, woda, plaża, fura i jacht
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 14:26   #3756
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Mykam do rossa i na zajęcia, pozniej jeszcze zakupy muszę zrobic, papa
Stary 2013-04-04, 14:28   #3757
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość
Kasztanko, Ty kiedyś pisałaś o kawie z czekoladą, przypomnij mi jak ją robisz?
Zalewam łyżeczkę kawy rozpuszczalnej odrobiną wrzątku (tak, żeby samo dno przykrył), dolewam mleka do pełna, wrzucam do mikrofali na minutę i jak się podgrzeje, to rozpuszczam saszetkę czekolady

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Cytat:
Mykam do rossa i na zajęcia, pozniej jeszcze zakupy muszę zrobic, papa
Miłego dnia

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 14:58   #3758
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Ło matko, teraz dopiero zrozumiałam tę skomplikowaną sytuację to czuję się rozgrzeszona z tego rozwiedzenia, miałam prawo tak zrozumieć
heh spoko, ja się nie gniewam

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Jakbyś bardzo ciekawa była to mogę przecie Ci na jakis sposób podesłać, po prostu nie chciałam to wisieć na forum publicznym
nie no nie ma potrzeby rozumiem Twoje obawy dot.. publiki, tak tylko wspomniałam, przyszło mi na myśl, bo ominęłam wątek,a dziewczyny pozostawiały fotki, to mogłam sobie podziwiać,a Ciebie mi brakowało tam

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Percival Pokaż wiadomość
Tym, które chcą dziecka - życzę zdrowia i powodzenia w staraniach. Nie bójcie się z góry porodu, bo to niepotrzebny stres, są znieczulenia, różne inne czary - mary na złagodzenie bólu, albo okaże się (jak u mojej koleżanki), że urodzicie szybko i prawie bez bólu, czego życzę.
Albo wyjdzie jak u mnie - zatrucie ciążowe, ciśnienie 200/100 i cesarka w trybie pilnym
dziękuję choć wczoraj lekarz wyraźnie mną potrząsnął - mam się nie spieszyć, unormować wyniki
gestozę miała moja siostra, do tego wielowodzie, 5 miesięcy w szpitalu, szewek zakładany, skurcze od 6 miesiąca i urodziła wcześniej o 4 tygodnie, nadciśnienie, przy którym jedyne leki na skurcze które nie podnosiły ciśnienia zostały wpisane na czarną listę urodziła normalnie wyglądające dziecko, ale zmiany w mózgu są, późno zaczęła siedzieć, dopiero w 8 miesiącu, chodzić w 14 miesiącu, jeszcze sa pozostałości zatrucia lewą rączkę ma słabszą. Ale kochamy ją (dziewczynka) nad życie

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość

a co do dzieci to też mój TŻet powiedział, że adoptujemy, ja jednak wierzę, ze będę miałą swoje!

coraz więcej par nie chce miec dzieci, a można spytać dlaczego?
3mam kciuki za "swoje"
moje wujostwo nie ma dzieci i nie adoptowali, żyją we dwójkę, robią co chcą, kiedy chcą, wakacje co roku, nie są usidleni przez nikogo i takie życie im pasuje a są już 50+

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Nawet głupi staż z UP jest jakaś mega rekrutacją WTF?!
racja ja dostałam skierowanie do kancelarii adwokackiej na staż do sekretariatu. na wejściu dwa pytania, jakie mam wykształcenie i doświadczenie. Z góry mi powiedziano, że raczej nie mam co liczyc, na dokumencie, który zaniosłam z owrotem do UP napisali mi: BRAK KWALIFIKACJI. Od czego jest w końcu też staż, heloł??
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 15:15   #3759
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
racja ja dostałam skierowanie do kancelarii adwokackiej na staż do sekretariatu. na wejściu dwa pytania, jakie mam wykształcenie i doświadczenie. Z góry mi powiedziano, że raczej nie mam co liczyc, na dokumencie, który zaniosłam z owrotem do UP napisali mi: BRAK KWALIFIKACJI. Od czego jest w końcu też staż, heloł??
Brak słów
Stary 2013-04-04, 15:34   #3760
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się zastanawiam, co my dzisiaj będziemy jeść, bo ja nawet kuchenki nie widzę, a TŻtowi do szefa kuchni trochę brakuje
to jeszcze nie największy problem mój mąż niby umię coś tam przygotować, ale na obsłudze piekarnika się nie zna w ogóle i jak byłam chora i leżałam w wyrku, to zwiął się za obiad i go zjarał w piekarniku, bo nie kontrolował ani czasu, ani temperatury, bo jemu się wydawało, że to nie ma prawa się zjarać a opiekacz zadziałał błyskawicznie, po 5 minutach wyciągał węgiel, przy okazji pomylił grzałkę górną i opiekaczem na pokrętle i tak wyszło

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez myszka87914 Pokaż wiadomość
jest jeszcze w zielonej puszce cytrynowe, ale nie pamiętam nazwy
u nie oprócz malinowego Trixxa było jakieś malinowe Mali ciekawe czym różni się jedno od drugiego, cena chyba była ta sama

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Oglądałam z TŻtem Wodę dla słoni. Wiem, że to tylko film, ale się popłakałam w momencie bicia tego biednego słonika i wcześniej jak konik chorował i cierpiał
ja nie mogę oglądać cierpienia zwierząt, zwłaszcza słoni, bo wzbudzają we mnie smutek i to jak się je traktuje. To chyba najsmutniejsze zwierzęta na świecie, oglądając programy dokumentalne o słoniach zawsze się wzruszam najgorsze, to jak przeżywają śmierć swoich bliskich, człowiek nie potrafi tak opłakiwać
Stary 2013-04-04, 15:36   #3761
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
to jeszcze nie największy problem mój mąż niby umię coś tam przygotować, ale na obsłudze piekarnika się nie zna w ogóle i jak byłam chora i leżałam w wyrku, to zwiął się za obiad i go zjarał w piekarniku, bo nie kontrolował ani czasu, ani temperatury, bo jemu się wydawało, że to nie ma prawa się zjarać a opiekacz zadziałał błyskawicznie, po 5 minutach wyciągał węgiel, przy okazji pomylił grzałkę górną i opiekaczem na pokrętle i tak wyszło

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

u nie oprócz malinowego Trixxa było jakieś malinowe Mali ciekawe czym różni się jedno od drugiego, cena chyba była ta sama
Mali to chyba nowa wersja Trixxa, ze zmienioną nazwą

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 15:38   #3762
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę takiej udanej córy, ja czasem jak widzę w internecie screeny przedstawiające delikatnie mówiąc durnotę i brak rozsądku przedstawicieli obecnego pokolenia nastolatków zastanawiam się, jak ochronić przed taką właśnie głupotą swoje dzieci i czy to w ogóle jest możliwe Przeraża mnie to trochę.
bo te dzieciaki to są za bardzo rozpieszczone, kasa co tydzień, laptop, komórka na abonament za stówę, własny pokój, ciuchy markowe, a później rodzice lamentują i wysyłają do "surowych rodziców" się jeszcze na dodatek lansując w DDTVN

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
acha, czyli bedzie dobre, choć nie kupię na razie, bo chciałam przetestować,a tu nie ma czego
dzięki
Stary 2013-04-04, 15:42   #3763
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
buhahaha

Paulina pewnie czytalas ten tekst o gwizdku

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

o tak to leciało :

Czy możesz dmuchnąć w mój gwizdek mała, gwizdek mała
Daj mi znać
Dziewczyno pokażę ci jak to robić
I zaczniemy bardzo powoli
Po prostu złóż swoje usta razem
I podejdź bardzo blisko
Czy możesz dmuchnąć w mój gwizdek mała, gwizdek mała
I jedziemy

i nananana nucimy razem

czy to ma sens w ogole

Cytat:
nie omieszkam przesłuchać

ostatnio katuję Indios Bravos i nie mogę przestać. Jakos tak wyszło, ze dawno nie słuchałam, wlączyłam niedawno przez przypadek i tak mi zostało. Aż mama się pytała co słucham, bo ona nie zna, ale chce to miec na płycie
Ja 2 lata temu miałam jazdę na nich. Uwielbiam głos Gutka.
Cytat:
Ja oczywiście polecam Indiosów, tylko nie wiem czy lubicie taką muzykę. Ale możecie przesłuchac
Najbardziej lubię
"Here where I am"
"Where is your love"
"Zabiorę Cię"
"Wyjątkowo ważna"

... i mogłabym tak wymieniać bez konca
Śpiewałam długo, długo razem z nim A slyszłaś w jego wykonaniu Nikt tak pięknie nie mówi że się boi miłości? Uwielbiam tą piosenkę eh.
Ja uwielbiam happysad, Strachów też slucham, Muzykę Końca Lata (pewnie nie znacie, chyba ze po reklamie TVNu kojarzycie) szczególnie Dokąd mi wpadło w ucho i długo męczyłam, a ostatnio Nie ukryjesz sie przede mną, ale ostrzegam wciąga. I jeszcze inne takie.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Cytat:
Potwierdzam, to to samo, piłam wczoraj

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 15:48   #3764
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość

Ja 2 lata temu miałam jazdę na nich. Uwielbiam głos Gutka.

Śpiewałam długo, długo razem z nim A slyszłaś w jego wykonaniu Nikt tak pięknie nie mówi że się boi miłości? Uwielbiam tą piosenkę eh.
Ja uwielbiam happysad, Strachów też slucham, Muzykę Końca Lata (pewnie nie znacie, chyba ze po reklamie TVNu kojarzycie) szczególnie Dokąd mi wpadło w ucho i długo męczyłam, a ostatnio Nie ukryjesz sie przede mną, ale ostrzegam wciąga. I jeszcze inne takie.

---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Potwierdzam, to to samo, piłam wczoraj
Muzykę Końca Lata kojarzę, ale z polskich wykonawców mało co do mnie trafia.
Miałam z 6-7 lat temu wielką fazę na Myslovitz, lubię stare kawałki Perfect i Budki Suflera, a poza tym to nie bardzo
Stary 2013-04-04, 15:54   #3765
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Miałam z 6-7 lat temu wielką fazę na Myslovitz, lubię stare kawałki Perfect i Budki Suflera, a poza tym to nie bardzo
O ja na Myslovitz też miałam jazdę, ale dawno.
Siedzę ju w nowych okularach, ale jakoś mi dziwnie.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 15:54   #3766
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
O tez lubie
Przy " Kolysance dla nieznajomej" Perfectu sie u mnie wszystko zaczelo z mezulkiem mozna tak powiedziec wiec mam taki sentyment Kiedys bylismy w Spodku na koncercie Perfect Symfonicznie ale to wszystko super brzmialo
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 16:01   #3767
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
O ja na Myslovitz też miałam jazdę, ale dawno.
Siedzę ju w nowych okularach, ale jakoś mi dziwnie.
Też zawsze mi dziwnie na początku, jak mi się wada pogarsza i muszę soczewki wymienić na mocniejsze

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
O tez lubie
Przy " Kolysance dla nieznajomej" Perfectu sie u mnie wszystko zaczelo z mezulkiem mozna tak powiedziec wiec mam taki sentyment Kiedys bylismy w Spodku na koncercie Perfect Symfonicznie ale to wszystko super brzmialo
No to się nie dziwię, że jest sentyment
Stary 2013-04-04, 16:30   #3768
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka87914 Pokaż wiadomość
Ja zawsze miałam problemy z @ i co raz zmieniałam lekarzy bo tylko dostawałam luteine a po kilku miesiącach głupi tekst że po co właściwie mi okres. Po paru latach trafiłam na dobrego lekarza i po badaniach okazało się że mam guza w przyssawce mózgowej i przez to za dużą prolaktynę . Dostałam leki i @ wróciła. Urodziłam dziecko i widzę że znowu mam ten sam problem z @, no ale jedno dziecko już mam więc inaczej już na to patrzę, a po drugie nie stać nas na kolejne dziecko. Moja koleżanka wg lekarzy nie miała mieć już dzieci bo coś z jajnikami i w wieku 41 lat urodziła córeczkę. Wg lekarzy to cud bo od 16 lat miała zespół policystycznych jajników.
a jakie to były leki na tego guza? I po lekach przeszło?
Mój ginek powiedział, że przy zaawansowanym PCOS mozna urodzić, nawet jak ma sie wąsy i męski zarost , tylko musi to byc pod kontrolą, ja na szczęście PCOS nie mam

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
W ogóle mam takich aktorów, z którymi wszystko obejrzę (a raczej dla nich). Na czele Edek Norton, poza tym Cusack, Jackman, Spacey właśnie, Waltz, DiCaprio, Downey Jr, Hanks, Rockwell, Pitt.[COLOR="Silver"]
z Cusack'iem oglądałam ostatnio "Kruk" fajny film
Stary 2013-04-04, 16:42   #3769
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Ufff, nadrobiłam Was, wróciłam ze szpitala, jest jeszcze więcej pytań niż było Poza tym, fatalne warunki pogodowe, nogi miałam całe mokre
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 16:51   #3770
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
z Cusack'iem oglądałam ostatnio "Kruk" fajny film
A mnie ten film pupy nie urwał, spodziewałam się czegoś lepszego

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Ufff, nadrobiłam Was, wróciłam ze szpitala, jest jeszcze więcej pytań niż było Poza tym, fatalne warunki pogodowe, nogi miałam całe mokre
I jak tam ze zdrowiem, wiadomo coś?
Pogoda w stolicy fatalna, to fakt :/
Stary 2013-04-04, 17:15   #3771
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Cytat:
A mnie ten film pupy nie urwał, spodziewałam się czegoś lepszego

I jak tam ze zdrowiem, wiadomo coś?
Pogoda w stolicy fatalna, to fakt :/
Napisałam o tym na wampirzym jadzie.Jest jeszcze więcej wątpliwości niż było, nie wierzę już w pozytywne rozwiązanie
agniesiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 17:19   #3772
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisałam o tym na wampirzym jadzie.Jest jeszcze więcej wątpliwości niż było, nie wierzę już w pozytywne rozwiązanie
Już idę na kulturalny zobaczyć, co naskrobałaś. Współczuję
Stary 2013-04-04, 17:53   #3773
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:

ja nie mogę oglądać cierpienia zwierząt, zwłaszcza słoni, bo wzbudzają we mnie smutek i to jak się je traktuje. To chyba najsmutniejsze zwierzęta na świecie, oglądając programy dokumentalne o słoniach zawsze się wzruszam najgorsze, to jak przeżywają śmierć swoich bliskich, człowiek nie potrafi tak opłakiwać
potwierdzam

dla kłow jak gina, jakby ich przeklenstwem byly

a kiedy ogladalam program jak urodzila samica młode i one byl za duzy, mial przykurcz nog i ledwo za nimi szedl i jakby mu nie powrocilo do normy musial by tam zostac sam, serce mi pękalo i az sie zloscilam, ze kreca to, to niech mu pomoga

ale udalo sie , uff

a znow raz widzialam jak martwe slonica urodzila i plakala, a ja z nia

ostatnio nie ogladam juz prawie nic na animal, bo wiecznie cos smutnego jest

Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ...

-Żyj!- krzyknęła Miłość
-Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995(14.12.1996)

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
groszek75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 17:57   #3774
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
potwierdzam

dla kłow jak gina, jakby ich przeklenstwem byly

a kiedy ogladalam program jak urodzila samica młode i one byl za duzy, mial przykurcz nog i ledwo za nimi szedl i jakby mu nie powrocilo do normy musial by tam zostac sam, serce mi pękalo i az sie zloscilam, ze kreca to, to niech mu pomoga

ale udalo sie , uff

a znow raz widzialam jak martwe slonica urodzila i plakala, a ja z nia

ostatnio nie ogladam juz prawie nic na animal, bo wiecznie cos smutnego jest
Ja nie oglądam żadnych programów przyrodniczych, bo nie mogę patrzeć na takie smutne rzeczy, martwe zwierzaki, czy silniejsze gatunki polujące na słabsze i np. lwy zagryzające jakieś zeberki czy antylopy
Stary 2013-04-04, 18:04   #3775
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

pisalyscie o Perfecie, tez lubie

ale zakochalam sie w tym Markowskiego i Sygitowicza "To co w sobie masz"

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

i to samo mam z Ira "Nie daj mi odejsc"

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi
Stary 2013-04-04, 18:11   #3776
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
pisalyscie o Perfecie, tez lubie

ale zakochalam sie w tym Markowskiego i Sygitowicza "To co w sobie masz"

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

i to samo mam z Ira "Nie daj mi odejsc"

Lubię głos Gadowskiego, ale jakoś żadna piosenka Iry do mnie za bardzo nie przemawia.
Matko, jaka ja wybredna jestem
Stary 2013-04-04, 18:11   #3777
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
to odpoczywaj i nie denerwuj się na zapas
Stary 2013-04-04, 18:14   #3778
alamirka
Moderator

Tą pioseneczkę Iry też bardzo lubię Chociaż na co dzien to wolę sboie jakąś tyci mocniejszą taką Comę np zapodać
Ale ja tam tolerancyjna, wszystko zniesę

Tylko ku... więcej juz nie zniesę tego gó.. na o gwizdku, proszę Was. Ta piosenka to jest jakiś koszmar

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
Zalewam łyżeczkę kawy rozpuszczalnej odrobiną wrzątku (tak, żeby samo dno przykrył), dolewam mleka do pełna, wrzucam do mikrofali na minutę i jak się podgrzeje, to rozpuszczam saszetkę czekolady
To ja tak czasem pijam tylko widzę w wersji dla leniwego Bo wsypuję ta gorącą czekoladę Biedronkową, daję łyżeczkę rozpuszczalnej kawy i zalewam zagotowanym mlekiem.
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 18:16   #3779
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Tą pioseneczkę Iry też bardzo lubię Chociaż na co dzien to wolę sboie jakąś tyci mocniejszą taką Comę np zapodać
Ale ja tam tolerancyjna, wszystko zniesę

Tylko ku... więcej juz nie zniesę tego gó.. na o gwizdku, proszę Was. Ta piosenka to jest jakiś koszmar

---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

To ja tak czasem pijam tylko widzę w wersji dla leniwego Bo wsypuję ta gorącą czekoladę Biedronkową, daję łyżeczkę rozpuszczalnej kawy i zalewam zagotowanym mlekiem.
Chyba jestem jakąś szczęściarą, bo pojęcia nie mam o jaki gwizdek chodzi

A co do wsypywania razem kawy i czekolady, to próbowałam, ale kawa się nie chciała rozpuścić do końca I się wkurzyłam i zalewam ją najpierw wodą.
Stary 2013-04-04, 18:18   #3780
groszek75
Zakorzenienie

GG do groszek75

Cytat:
Chyba jestem jakąś szczęściarą, bo pojęcia nie mam o jaki gwizdek chodzi
ja tez nie wiem jak to leci w muzyce, ale slowa wkleilam, bo z watku o tekstach piosenek w linka weszlam na tekstowo i zamarlam jak to zobaczylam

-Żyj!- krzyknęła Miłość

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości