|
|||||||
| Notka |
|
| Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy-pytania, relacje, trzymanie kciuków. Cz.X.
Zapisałam się na teorię i mam dopiero za 3 tygodnie
![]() Później czekanie na egzamin praktyczny i zrobią się 2 miesiące. Masakryczne są te terminy.
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooo ja... na teorię też się tak długo czeka? Jestem w szoku.
|
|
#4053 |
|
Rozeznanie
|
Podejrzewam, że skoro była taka niska zdawalność teorii, to się kolejki zrobiły, bo ludzie się zapisywali na kolejne i kolejne. I się "zakorkowało".
Jestem zła, że to tak wszystko się wlecze. Bez dodatkowych jazd się nie obejdzie, bo do tego czasu to ja zapomnę jak samochód wygląda.
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
Shawna trzymam kciuki
|
|
|
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
i ja, i ja!
oddalam dzis bibiliografie, a teraz siedze i rozkminiam skrzyzowania w JG
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=09e2b5c34d8a909cda794e8 3dcae2dec4e41a1a9_666b79f 1a2a52;40128203]Dzisiaj oblałam na łuku...to był mój pierwszy egzamin,a najgorsze jest to,że przed egzaminem na łuku za kazdym razem wychodziło,a na egzaminie wjeżdżając w kopertę potrąciłam słupek...masakra,zdaję w gorzowie wielkopolskim i ci z gw wiedzą jak trudno jest zdać...jestem załamana bo sama sobie pomimo,że na prawde umiem wmawiam,że nie zdam i tak się dzieje...po dzisiejszym egzaminie strACIłam nadzieję ,że w ogóle zdam... nastepny egzamin mam 25 i będę ćwiczyła pomimo wszystko do upadłego łuk i miasto też...moim marzeniem jest wyjechać z placu...wiem,że to dopiero 1 raz i świat się nie wali ale nie mam sposobu aby w siebie uwierzyć pomimo że jeżdzę bez prawka i dobrze sobie radze...robiłam kurs w najgorszej szkole jazdy w zmy gdzie wmówiono mi ,że jestem do kitu, bezpodstawnie bo dokupiłam sobie trochę godzin w najlepszej szkole w gw i instruktor już po 1 jeździe stwierdził,że nie mam problemu z jazdą samochodem... Moim problemem jest nieopanowany stres , bo już 5 dni przed egzaminem byłam nakręcona i pewna że nie zdam Proszę o pomoc i wsparcie,poradźcie co zrobić żeby zdać to drugie podejście ... Może wydawać się to śmieszne ale takie nie jest... dzisiaj na egzaminie byłam kłębkiem nerwów a czekanie na swoją kolej wprawiło mnie w rozpacz... po ok.10 minutach zakończyłam swój egzamin, z własnej głupoty... wiem co było źle tym bardziej,że przejechałam łuk bez problemowo a tu tuż przed kopertą... Nie moge wyjść z szoku po dzisiejszym ... BArdzo proszę o jakieś wskazówki i rady... [/QUOTE]Znam to, bo również jestem bardzo nerwową osobą. Przed każdym egzaminem (czy to matura, czy na studiach, czy obrona, czy prawko) stresowałam się ogromnie i ciężko mi to było opanować. Myślę nawet, że na pierwszym egzaminie, gdzie nie zdałam stresowałam się mniej, niż na drugim, gdzie zdałam. ![]() Przed drugim brałam magnez, który podobno pomaga w stresie. Dużo mi też daje rozmowa z ludźmi przed egzaminem, bo lubię sobie pogadać i to zajmuje moje myśli, a co za tym idzie odstresowuje. Poza tym, wiem, że chciałabyś zdać za 1 razem, bo ja też chciałam i pewnie każdy, ale nie załamuj się! Osoby, z którymi rozmawiałam miały za sobą po 6, a nawet 14 egzaminów i wierzyły, że ten kolejny będzie szczęśliwy. Musisz myśleć pozytywnie! Poza tym skoro instruktor mówił, że dobrze jeździsz, to wierz mu i uwierz w siebie! Powodzenia kochana! Powodzenia!!!
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
ja przed ostatecznym egzaminem wypiłam plusz na pamięć i koncentrację
|
#4058 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4059 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj wracałam z tż z kina, on kierował i miałam chwilę zawału serca.. Babka najwyraźniej z pokroju tych co parkują 10minut próbowała wpakować nam się pod koła na rondzie ![]() Mocno trzymam kciuki Będzie dobrze!
|
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
jutro mam ostatnią jazdę i koniec kursu..... no ale dokupiłam jeszcze 5 spotkań po 2 godz na przyszły tydzień
chce się dobrze czućjak uczycie się nowej teorii?? mam podręcznik jeszcze na starych zasadach .... tzn ze starymi testami mam link do strony http://poznajtestypremium.pl/promocja i to wszystko
I chcę rozmawiać tylko serca biciem, I westchnieniami i całowaniami; I tak rozmawiać godziny, dni, lata, Do końca świata i po końcu świata. (A. Mickiewicz) Edytowane przez Gwiazda Wieczorna Czas edycji: 2013-04-04 o 23:50 |
|
|
|
#4061 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Także tym, co muszą jechać daleko po odbiór prawka, to radzę poczekać trochę czasu, ewentualnie zadzwonić może i się zapytać czy już jest.. ? Co do tego, kiedy trzeba płacić za prawko, to ja musiałam przed odbiorem, dopiero wtedy poszedł wniosek o wydanie prawa jazdy. Pani ze starostwa do mnie zadzwoniła, wyjaśniła wszystko. Ale za to wniosek poszedł zaraz po tym, jak dostarczyłam im dowód wpłaty (wysłałam na maila skan tej części przelewu dla klienta). Cryon, gratuluję! Dziewczyny, które nie zdały - nie martwcie się, następnym razem będzie lepiej! |
|
|
|
|
#4062 |
|
Konto usunięte
|
Może facetowi się walnęło.
Miałam odebrane prawko tego samego dnia, co przyszedł sms, prawie w tym samym momencie. Już lepiej zadzwonić niż przeczekiwać. A to czy płacić przed czy po odbiorze zależy od starostwa, kiedyś nawet podałam linka z listą dzielącą właśnie w jaki sposób odbiera się prawko w poszczególnych starostwach. |
|
|
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Denerwują mnie samochody na rondzie i niezdecydowanie kierowców. Wczoraj moja koleżanka zdawała. Koleś daje wskierunkowskaz, że zjeżdża, ona zaczyna się włączać a ten nie skręca jak gdyby nic po rondzie. E. po hamulcach, wymuszenie i koniec egzaminu
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
e to ja wczoraj mialam taką sytuacje że jakiś dziadek jadąc przede mną dał kierunek prawy przed wjazdem na rondo potem lewy na rondzie i znowu prawy jak zjeżdżał :-P to są właśnie kierowcy starej daty. kierunkowskazów używają jak im sie podoba
|
#4065 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mnie I. wałkował na pewnej ulicy w moim mieście. Od tego czasu jak tamtędy przechodzę to obserwuję kierowców i jeszcze nie widziałam, żeby ktoś jechał prawidłowo
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4067 |
|
Przyczajenie
|
Czesc kobietki
.Pisałam jakiś czas temu tutaj na forum,ale nikt mi nie odpowiedzial .Chcialam sie pochwalic,ze dzis zdalam prawko .Bylo to moje drugie podejscie .Kiedy uslyszalam slowa - wynik pozytywny,poplakalam sie jak male dziecko.Pięknie zaczal sie ten weekend .Trzymam kciuki za wszyskie te kobitki,ktore egzamin maja dopiero przed soba.Laski dacie rade!!!
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam czytać takie wiadomości. Teraz relację z egzaminu proszę
|
|
#4069 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4070 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.Oczywiscie prawie cala noc nie spalam .Trafiłam na sympatycznego starszego Pana .Tym razem nie było tak kolorowo .Przejechałam go na żylete,centymetry dzieliły mnie od białej linii .Mimo to udało się .zawracałam na trzy,w bramie i na skrzyżowaniu .Musiałam jeszcze zatrzymac sie w wyznaczonym miejscu .Raz zgasło mi auto,ale nie przejełam się tym .Kobietki kochane ile teraz kosztuje wydanie dokumentu i ile czekałyście na prawko ??
|
|
|
|
|
#4071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
||
|
|
|
#4072 |
|
Przyczajenie
|
Matko kochana juz stówke :O.Powariowali normalnie :/
|
|
|
|
#4073 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też sie popłakałam jak w srode usłyszałam: wynik egzaminu pozytywny
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
.Tak sie ciesze,że mam to już za soba .Za tydzień zdaje mój brat .Testy i praktyka za jednym zamachem
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4076 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja mam osobno testy i praktyczny, boję się, że nie zdam testów i przepadnie mi 140 zł za praktykę ![]() Gratulacje dziewczyny!
Edytowane przez pulinaj Czas edycji: 2013-04-05 o 17:52 |
|
|
|
|
#4077 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
wampiara gratulacje
tez mam egzamin na goodz 8
|
|
|
|
#4080 | ||
|
Idealna Źona; )
|
[1=09e2b5c34d8a909cda794e8 3dcae2dec4e41a1a9_666b79f 1a2a52;40128203]Dzisiaj oblałam na łuku...to był mój pierwszy egzamin,a najgorsze jest to,że przed egzaminem na łuku za kazdym razem wychodziło,a na egzaminie wjeżdżając w kopertę potrąciłam słupek...masakra,zdaję w gorzowie wielkopolskim i ci z gw wiedzą jak trudno jest zdać...jestem załamana bo sama sobie pomimo,że na prawde umiem wmawiam,że nie zdam i tak się dzieje...po dzisiejszym egzaminie strACIłam nadzieję ,że w ogóle zdam... nastepny egzamin mam 25 i będę ćwiczyła pomimo wszystko do upadłego łuk i miasto też...moim marzeniem jest wyjechać z placu...wiem,że to dopiero 1 raz i świat się nie wali ale nie mam sposobu aby w siebie uwierzyć pomimo że jeżdzę bez prawka i dobrze sobie radze...robiłam kurs w najgorszej szkole jazdy w zmy gdzie wmówiono mi ,że jestem do kitu, bezpodstawnie bo dokupiłam sobie trochę godzin w najlepszej szkole w gw i instruktor już po 1 jeździe stwierdził,że nie mam problemu z jazdą samochodem... Moim problemem jest nieopanowany stres , bo już 5 dni przed egzaminem byłam nakręcona i pewna że nie zdam
Proszę o pomoc i wsparcie,poradźcie co zrobić żeby zdać to drugie podejście ... Może wydawać się to śmieszne ale takie nie jest... dzisiaj na egzaminie byłam kłębkiem nerwów a czekanie na swoją kolej wprawiło mnie w rozpacz... po ok.10 minutach zakończyłam swój egzamin, z własnej głupoty... wiem co było źle tym bardziej,że przejechałam łuk bez problemowo a tu tuż przed kopertą... Nie moge wyjść z szoku po dzisiejszym ... BArdzo proszę o jakieś wskazówki i rady... [/QUOTE]ja ci powiem ze widze ze bardzo nastawilas sie ze zdasz po raz 1 i dlatego tak to przezywasz...Moja rada to wiem to trudne ale sporobuj myslec pozytywnie ja chodz 3 razy nie zdalam na gorce i miescie 2 razy to luk zawsze mi szedl...ale wiem ze tez za 4 razem moze mnie to spotkac ja jak juz wsiadam do auta to skupiam sie...na maxa a i mysle ze jak nie zdam to nic sie nie stanie...bo swiat sie nie zawali...Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

Strasznie się boję.
I nawet innej opcji nie biorę pod uwagę 

i ponoć ze Starostwa mają mi wysłać smsa kiedy mam się zjawić po prawko.

.Mimo to udało się
??