|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedyś bawiłam się w takich miejscach, teraz już rzadziej Bo za miasto to trzeba jakoś dotrzeć,a nikt nie chce robić za frajera za kierownicą ![]() Dzisiaj: I: kawałek ciasta ![]() II: razowiec z szynką i ogórkiem, 1 pomidor, 1 jabłko III: dorsz po grecku z kromką razowca IV: kotlety sojowe Dobrze zjeść coś lżejszego ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
A dlaczego tż nie pije? ze względów właśnie zdrowotnych?
|
|||
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, ja znam tylko jedną taką osobę
![]() Ja już też dzisiaj lekka dieta. Normalnie dobrze, że święta trwają tylko dwa dni, bo potem to nie można patrzeć na jedzenie
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-04-03 o 19:12 |
|
|
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się nażarłam ciasta i zaspokoiłam swój głód na najbliższy czas, więc w sumie dobrze wyszło, już mnie nie ciągnie ![]() Kupiłam wczoraj jantara i zaczęłam wcierać w skalp :P |
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie się podziała Ewelka?
![]() Zrobiłam mojemu maleństwu kitkę na święta,a teraz znalazłam zdjęcie na telefonie Tylko tż zamazałam bo by mnie zabił za swoją twarz na wizażu |
|
|
|
#4565 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wątroba nie boli weeeź, ostatnio moja sis, na tej imprezie durszlakowej co pisałam, położyła się spać, obudziła w nocy i narzygała do wiaderka z żarciem dla świnek morskich ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- monia, rzeczywiście kurka ![]() jak chcecie to na blogu więcej zdjęć moich szczurkowych dzieci
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, proszę, proszę, R. też pańcia dla pieska
Często bierzecie ją do siebie? Bo Księzniczka mieszka z Twoimi rodzicami, nie?Szaruch, nie gadaj, że świnki miały z tej okazji głodówkę przymusową? Nie była tak głupia i wyczuła, że to nie jest żarcie Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-04-03 o 23:34 |
|
|
|
#4567 |
|
Zadomowienie
|
nie, nie miały
hahaha, czyli jednak nie takie głupie te zwierzaki :P w ogóle nasze świnki są jakieś nie teges. gruchają jak gołębie. ;o
|
#4568 |
|
Rozeznanie
|
Przedstawiaaam Waaaaaam śniadanie mistrzów. Tak pięknie wyglądały, że aż musiałam się podzielić.
Jeszcze trochę walki z sobą (walki z podżeraniem o 23 ) i będę jadła tylko TAK. Zdrowo i kolorowo!
|
|
#4569 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
R. miał kiedyś świnkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja gotuję zupę warzywną Jutro i w sobotę detoks: zupa+warzywa i owoce. Tym mam zamiar się żywić |
|||
|
|
|
#4570 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Większy jest na lewą nogę Timon we wtorek ostatni raz był u weterynarza, teraz sama daję mu antybiotyki i leki przeciwzapalne. Zaszła znaczna poprawa, ale i tak się martwię, ciągle obawiam się co będzie po odstawieniu lekarstw. Cytat:
Cytat:
![]() hahahaha ja do dziś Cię podziwiam za odwagę, że podeszłaś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jantar spoko Cytat:
slodziak! Cytat:
|
|
#4571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
w weekend? xD nikt Ci nie wierzy :P ;D
|
|
#4572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na co dzień wole koturny, w szpilkach nigdy nie prowadziłam i boję się Pamiętasz te szpilki z ccc? kiedyś miałam w nich jechać, ruszyłam, zawróciłam i poszłam zmienić buty Przerażają mnie choroby zwierzaków od razu mam w głowie czarny scenariusz, że wyjdzie coś poważnego, że to, że tamto, panika. Ale tfu tfu, nasze zwierzaki jeszcze nas przeżyją! Moja miała dzisiaj drugą porcję antybiotyku, na razie nie widać znacznej poprawy, ale wet mówiła że osłuchowo jest lepiej Pyszna zupa wyszła |
|
|
|
|
#4573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba mam to samo co do szpilek. hmmm chyba jeszcze żadnych nie sprzedałam Czy będę chodziła to nie wiem, ostatnio miałam na sobie szpilki w październiku. Oglądaliśmy ostatnio na wódce płytę z wesela - jesteśmy na 75% nagrania, ryli w każdym bądź razie, później założyłam balerinki, laski hasały w szpilkach, a ja i tak byłam najwyższa ![]() z tymże - dla mnie szpilki do szpilki. co n ajmniej 8 cm. poniżej to oszustwo ![]() Cytat:
zupełnie się na tym nie znamy, jedynie możemy liczyć na profesjoalizm weterynarza- a jak pisałysmy wczesniej, z tym bywa różnie..............a je bez problemu? nie mialam szansy dawania antybiotyku psu, bo mój został od razu uśpiony dałam mu odpocząć i wymieszałam mu to ze smakową pastą na odkłaczanie :P wtedy nie protestował i przyjął to, co dawalm mu strzykawką w miarę bez protestu. kocham zwierzaczki mam nadzieję, że Ty nie masz pojęcia o takich problemach i nic mi nie doradzisz, jak powinnam postępować z kotem, żeby chętniej łykał tablety :PCytat:
![]() TŻ cieszy cię z menu na jutro? ;D
|
|
#4574 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej hej
U nas armagedon... dzisiaj bylismy z Oli u lekarza, bo od soboty marudzi, gorączka i płacz , płacz płacz... myslałam,ze to zęby,ale dzisiaj z ucha wyciekała jej żółta maź. poszlismy do lekarza, okazało sie,ze ma zapalenie uszu... antybiotyki i inne lekarstwa przepisała, a ja zostawiłam 80zł w aptece... oby jej pomogło!! Cytat:
Cytat:
raz na jakiś czas wypiję leszka shandy albo warkę i tyle. wkurza mnie jak jestesmy gdzieś u rodziny i ktoś mnie pyta czy pije i mówię,że nie, to wielkie oburzenie! dokładnie tak jak u Was.. Cytat:
już nie mogłam się doczekać az wroce do domu i znowu bedę żyć swoim trybem ![]() Cytat:
ale wczoraj wciągnęłam tubkę mleczka czekoladowego -> @ sie zbliża... Cytat:
ja taką robię Oliwce Cytat:
skąd Ci się wzięło do podżeranie? ja o tej godzinie np. już nie czuję głodu. Cytat:
tylko brukselkę wyrzucilam z gara!Cytat:
a daj spokój ... laski z tych sklepów naprawde mają coś z głowami. wchodzisz i już miara góra doł widziałam to kiedyś! rzeźnia jakas! kiedyś spróbuje. na razie mam chillouty weekend z p90x. rozciąganie, joga, cardio... na przyszły tydzień ruszam z fazą II. będzie ciężej, ale co tam! wytrwam jeszcze te 2 miesiące btw. fajne tu butki, ale ja bym się zabiła 3 razy :P
|
|
#4575 | |
|
Rozeznanie
|
Wygląda ostro, szkoda że nie mam takich sprzętów w domu
Ale wszystko można wykombinować.Ale ciało ma ideolo, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() Cytat:
Mała siostry tża miała to ciągle, można sobie tylko wyobrazić jak maluszek się męczy :/ Oby szybko jej przeszło..Podżeranie nocne miałam zawsze, ale teraz przede wszystkim jest tak, że wracam z pracy o 22.30 i mimo że ok. 21.00 zjadłam kolację, to włącza mi się gastrofaza. Najem się byle czego, potem nie mogę spać, rano wstaję i mówię, że nigdy więcej. Potem przychodzi wieczór i jakbym dostawała zaćmienia, na nowo to samo. Człowiek to jednak głupi jest. Ale wczoraj mi się udało zawalczyć i o wiele lepiej mi się spało ![]()
|
|
|
#4576 |
|
Zadomowienie
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A antybiotyk dostaje w zastrzyku, więc nie ma katastrofy z podawaniem tabletki R. nie je tego ze mną zero kiełbaski, frytek, kotletów, żółtego sera itp. tylko szyneczki, pomidorki i takie tam Cytat:
Trzymam się! Same warzywa, 1 jabłko i zupa. Ale wieczorem chyba jajko sobie ugotuję :P |
||
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, biedna Oliwka! Ja kiedyś w przedszkolu dostałam zapalenia obu uszu. Pamiętam, że akurat siedziałam w samochodzie i nagle zatkało mi się jedno i drugie ucho, po prostu zrobiłam się głucha. Paskudna choroba. A u takiego małego dziecka to cierpienie widać 10x bardziej, bo płacze.
Monia, rozwaliłaś mnie tym oglądaniem szpilek Jezuuuu, już przez tę zimę nie mogę sobie poradzić z przetłuszczaniem włosów Myłam co dwa dni, a teraz już na drugi dzień to mam taki przetłuszcz, że nie da się z tym wyjść do ludzi. Na początku myślałam, że to wina odstawienia pigułek, ale jednak nie, bo jeszcze jak brałam, to już na drugi dzień miałam nieświeże włosy od czapki i grzejników.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-04-05 o 18:47 |
|
|
|
#4579 |
|
Zadomowienie
|
Agnes ratuj, zrobiłam pół bum buma i padam z nóg, nie wiem czy się zmuszać dalej czy po prostu codziennie sobie próbować więcej? a może przerwa 5 minut i cisnąć?
kondycję mam zerową ![]() update: odpuściłam, jutro mam nadzieję wytrzymać dłużej, booooże co za wstyd, 15 minut tylko a ja martwa jestem
ramię - 28 biust - 90 talia - 70 pas - 83 biodra - 101 udo - 59 Edytowane przez Szaruch Czas edycji: 2013-04-05 o 18:58 |
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, używałaś Jantara
Zaczęłam wcierać w tym tygodniu i już czekam na efekty Agniesik, a kosmetyków do włosów nie zmieniłaś? Czapkę nosisz? |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, nie zmieniłam kosmetyków, ale zawsze noszę czapkę.
|
|
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie taaa. Już ma niby być cieplej, to mam nadzieję, że niedługo będę mogła zdjąć czapkę:P
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4585 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
80 zł na leki super. ja ostatnio 105 na leki, 160 na lekarza i 160 na wyniki, magiaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja trochę ćwiczę w domu, ale różne treningi, niestety nie idę wg rozpiski. za szybko się nudzę od maja będę chodziła na fitness i może na zumbę, bo tatuń da mi kartę multisport chcemy wyskoczyc gdzies na majówkę, chyba nie zdążę schudnąć w d.pie, przytyć w cyckach i jeszcze wyrzeźbić brzuch przy okazji? nie? ;/ ajjjj.... :P hehe. 2. co Ty! własnie im wyższe tym bardziej wygodne i tym łatwiej nauczyć się w nich chodzić! nie mówię o jakiś hardkorach z mega platformą i szpilą 20 cm :P ale tak 12/13 najlepiej wymuszają równowagę i grację Cytat:
cialo ma zaye.biste! heheh zartuje :PCytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a jaka nosisz czapke?
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, mniej więcej taką: http://images.kangoo.pl/44513917/798...ala_pompon.jpg
także w tłumie mnie nikt nie odnajdzie, wszyscy mają takie czapki, hahahaha Mój TŻ nosi taką: http://www.armybazar.eu/data/inzerat...ominiarka2.jpg tylko że oliwkową |
|
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
fajna! lubię czapki z pomponami ;D mam szarą luźną, z futerkowym pomponem z h&m
---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Ty założysz na głowę pończochę i też będzie
|
#4588 |
|
Zakorzenienie
|
No ba
W ogóle też Wam Wasi TŻ opowiadają, że jak idą ulicą i jest ciemno, to kobiety przechodzą na drugą stronę? Mój chłop mówi, że tak ma, zawsze mam z tego bekę, bo nie znam osoby o łagodniejszym usposobieniu niż on Ze mnie pewnie niektórzy faceci też mają polew, bo przechodzę na drugą stronę, jak pustka na mieście, a widzę jakiegoś faceta Ale wolę dmuchać na zimne ![]() Ale mam dzisiaj dzień, sapałam przy ćwiczeniach jak stary zboczeniec Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2013-04-05 o 22:12 |
|
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Mój nie chodzi po mieście, także w sumie to nie wiem, nigdy się nie skarżył a ja jak idę sama, to czasami przechodzę, a czasami nie. zależy. jak stoją jakieś żule albo drechy to przechodzę. też zależy, czy mam słuchawki na uszach, jak je mam, to mam wrażenie ze jestem niewidzialna xD nie wiem czemu tak:P dziś zaczynam dietę
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
Bania ja też
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.

jeszcze nie byłam u siebie, czekam na wypłatę kasy z ubezpieczalni
Bo za miasto to trzeba jakoś dotrzeć,a nikt nie chce robić za frajera za kierownicą
Nie wiem, to te kremy z ciast tak wymiotnie działają?

) i będę jadła tylko TAK. Zdrowo i kolorowo! 

w każdym bądź razie, później założyłam balerinki, laski hasały w szpilkach, a ja i tak byłam najwyższa
zupełnie się na tym nie znamy, jedynie możemy liczyć na profesjoalizm weterynarza- a jak pisałysmy wczesniej, z tym bywa różnie..............
nie mialam szansy dawania antybiotyku psu, bo mój został od razu uśpiony