Biedroneczkowy wątek offtopowy. - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-04, 20:43   #3901
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Ja nagrywam jutro bede z mezem ogladac
Wogole dzis na wp czytalam,ze pare klientow z tego programu bedzie ja pozywac przez to,ze ich lokale upadly ciekawe czy cos ugraja ale watpie w to wiedzieli na co sie pisza idac do tego programu i jeszcze jak nie stosowali jej zasad to czego oczekiwali
kiedyś chyba miała być podobna akcja, wątpię żeby to cokolwiek dało
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 20:46   #3902
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
hm.. nie ale może to przez ten uwodzicielski wzrok no i
tą sexy opaleniznę of kors

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

brakuje mi tego. Zwlaszcza, że oprócz tego kosciola to mam baaardzo kiepskie doświadczenia. Więc traktowałam to jako zieloną wysepkę pośród zepsutego duchowieństwa
no niezly heban z niego jest
teraz pewnie juz zwrocisz uwage jak wiesz i nawet ten uwodzicielski wzrok tego nie przycmi
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 20:48   #3903
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
no niezly heban z niego jest
teraz pewnie juz zwrocisz uwage jak wiesz i nawet ten uwodzicielski wzrok tego nie przycmi
przyjrzę się
Stary 2013-04-04, 20:52   #3904
kasztanka3
Pani Mizantrop

Próbowałam sobie przypomnieć jakieś inne strony z ogłoszeniami, ale nigdy nie korzystałam z żadnych innych prócz gratki i gumtree Zawsze udawało mi się znaleźć pokój/mieszkanie przez gumtree.
Stary 2013-04-04, 20:54   #3905
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
brakuje mi tego. Zwlaszcza, że oprócz tego kosciola to mam baaardzo kiepskie doświadczenia. Więc traktowałam to jako zieloną wysepkę pośród zepsutego duchowieństwa
ja w swoim zyciu spotkałam dwóch księży z powołania (nie licząc zakonników), pierwszy był bardzo pokorny, skromny, bez samochodu, nie przywiązywał wagi do pieniędzy, niestety zachorował na zapalenie opon mózgowych, ale wspomogliśmy modlitwą i wyszedł z tego bez uszczerbku na zdrowiu, cho lekarze nie wróżyli mu powrotu do zdrowia, a drugi przynosił nam jedzenie z plebani jak był ciężki okres

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Wogole dzis na wp czytalam,ze pare klientow z tego programu bedzie ja pozywac przez to,ze ich lokale upadly ciekawe czy cos ugraja ale watpie w to wiedzieli na co sie pisza idac do tego programu i jeszcze jak nie stosowali jej zasad to czego oczekiwali
podejrzewam, że jakiś regulamin udziału w programie podpisywali, a tam pewnie był paragraf odnośnie ewentualnych roszczeń

W "Kuchennych" kucharz zrobił Gesslerowej prażochy

Edytowane przez Ramona_85
Czas edycji: 2013-04-04 o 21:01
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 20:57   #3906
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
jeszcze mam takie strony:
domy.pl
oferty.net
http://www.gratka.pl/

przypomniało mi się, kiedyś była gazeta - OFERTA
http://www.oferta.com.pl
Znam te stronki, ale bardzo dziękuję. Ta oferta to w lubelskim anonse
Cytat:
I ja podobnie. Jakoś Ci księża mnie do Kościoła nie zachęcają.
Cytat:
kiedyś chyba miała być podobna akcja, wątpię żeby to cokolwiek dało
Była, knajpa z Lublina miała pozywać, JeszBurger, upadła i było głośno, że mają ją pozwać, ale coś ucichło. Może to jakoś między sobą załatwili.
Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Próbowałam sobie przypomnieć jakieś inne strony z ogłoszeniami, ale nigdy nie korzystałam z żadnych innych prócz gratki i gumtree Zawsze udawało mi się znaleźć pokój/mieszkanie przez gumtree.
Dzięki Dziś znalazłam coś w Markach, ale to przy rodzinie i warunki hmm średnie, ale jak nic innego nie znajdę, to pójdę tam, mam nadzieje, że nikt się nie połasi
Może ja mam dziewczyny pecha, wczoraj dzwoniłam, to akurat ktoś oglądał i wziął, naprawdę trzeba szybko działać.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 20:59   #3907
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Dzięki Dziś znalazłam coś w Markach, ale to przy rodzinie i warunki hmm średnie, ale jak nic innego nie znajdę, to pójdę tam, mam nadzieje, że nikt się nie połasi
Może ja mam dziewczyny pecha, wczoraj dzwoniłam, to akurat ktoś oglądał i wziął, naprawdę trzeba szybko działać.
A przynajmniej cena w miarę normalna?
Zawsze możesz się po miesiącu czy dwóch wyprowadzić, jak znajdziesz coś lepszego

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 21:01   #3908
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedyś dzwoniliśmy, że jesteśmy zdecydowani, bierzemy. Było zajęte. Miałam złe przeczucia. Nie bez powodu, bo wlasnie ktoś nam w tym momencie zakosił mieszkanie sprzed nosa. Teraz mieszkam dokładnie po drugiej stronie ulicy haha
Stary 2013-04-04, 21:04   #3909
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz mieszkam dokładnie po drugiej stronie ulicy haha
przeznaczenie ?
Stary 2013-04-04, 21:05   #3910
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Kiedyś dzwoniliśmy, że jesteśmy zdecydowani, bierzemy. Było zajęte. Miałam złe przeczucia. Nie bez powodu, bo wlasnie ktoś nam w tym momencie zakosił mieszkanie sprzed nosa. Teraz mieszkam dokładnie po drugiej stronie ulicy haha
Teraz zanim się przeprowadzaliśmy, to mieliśmy poumawiane 3-4 mieszkania do obejrzenia na dzień. I raz się zerwaliśmy rano, żeby jechać pierwsze obejrzeć, plucha, zimno, a ktoś nam nie otworzył. I na pewno ktoś był w mieszkaniu, bo za pierwszym razem domofon dzwonił do skutku, a za drugim ktoś podniósł słuchawkę i od razu odłożył, za trzecim to samo Ale byłam wściekła wtedy
Stary 2013-04-04, 21:11   #3911
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
Znam te stronki, ale bardzo dziękuję. Ta oferta to w lubelskim anonse

I ja podobnie. Jakoś Ci księża mnie do Kościoła nie zachęcają.

Była, knajpa z Lublina miała pozywać, JeszBurger, upadła i było głośno, że mają ją pozwać, ale coś ucichło. Może to jakoś między sobą załatwili.

jak w lubelskim, jak mam całą stronę i to nie jedną mieszkań w wawie
http://www.oferta.com.pl/strona_v2/gazeta_v2/

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

i jeszcze jest tablica
http://tablica.pl/nieruchomosci/mies...ecia/warszawa/

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

ja rozumiem, że ceny są z kosmosu, bo wystarczy popatrzeć, ale może uda ci się coś znaleźć w rozsądnej cenie
-----------------------------------------------------------
http://bogusiabloguje.blogspot.com/
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 21:16   #3912
kayra
Zadomowienie

Cytat:
A przynajmniej cena w miarę normalna?
Zawsze możesz się po miesiącu czy dwóch wyprowadzić, jak znajdziesz coś lepszego
Nio, cena ok, chociaż jak na takie warunki to chyba nie warte.
Właśnie też tak myślę, ale wiesz człowiek ma nadzieje że coś lepszego się jeszcze trafi.
Cytat:
Eh ja już też dumam, że w ciemno bym brała, po zdjęciach, zawsze potem można zmienić, ale nawet nie mam co brać. Serio. Naprawdę dziwne to. Jak zaczynałam szukać to znalazłam mieszkanie idealne bo ładne i blisko, minusem było mieszkanie z chłopakiem ale tam, no i dzwonie ale nieaktualne. Chyba dużo ogłoszeń zostaje w tej przestrzeni a nie wszędzie mozna znaleźć datę publikacji.
Cytat:
Teraz zanim się przeprowadzaliśmy, to mieliśmy poumawiane 3-4 mieszkania do obejrzenia na dzień. I raz się zerwaliśmy rano, żeby jechać pierwsze obejrzeć, plucha, zimno, a ktoś nam nie otworzył. I na pewno ktoś był w mieszkaniu, bo za pierwszym razem domofon dzwonił do skutku, a za drugim ktoś podniósł słuchawkę i od razu odłożył, za trzecim to samo Ale byłam wściekła wtedy
Ooo bardzo niefajnie. Nie dziwie się, tez bym była wściekła.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Buniat Pokaż wiadomość
jak w lubelskim, jak mam całą stronę i to nie jedną mieszkań w wawie
http://www.oferta.com.pl/strona_v2/gazeta_v2/

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

i jeszcze jest tablica
http://tablica.pl/nieruchomosci/mies...ecia/warszawa/

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

ja rozumiem, że ceny są z kosmosu, bo wystarczy popatrzeć, ale może uda ci się coś znaleźć w rozsądnej cenie
Nio bo to po prostu u nas nazywa się Anonse. Dokładnie taka sama stronka jest.
Tak tak tu tez patrze. Nio czasami tak popatrzeć to zbijają nieźle za te mieszkania, np 3 pokoje, jedynki po 600zł, dwójka po 500zł to niezła kasa.
Dzięki

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Oglądam rozmowy w toku, słyszałyście teraz o kolesiu co zdradza jak to tam wygląda? Kiedyś jeszcze te rozmowy bardziej jakoś tak prawdziwie wyglądały, ale teraz te rzeczy od czapy i te opowieści, to nie chce się kompletnie wierzyć.

Stary 2013-04-04, 21:26   #3913
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
to już chamstwo

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
przeznaczenie ?
chyba tak

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Nio, cena ok, chociaż jak na takie warunki to chyba nie warte.
Właśnie też tak myślę, ale wiesz człowiek ma nadzieje że coś lepszego się jeszcze trafi.

Eh ja już też dumam, że w ciemno bym brała, po zdjęciach, zawsze potem można zmienić, ale nawet nie mam co brać. Serio. Naprawdę dziwne to. Jak zaczynałam szukać to znalazłam mieszkanie idealne bo ładne i blisko, minusem było mieszkanie z chłopakiem ale tam, no i dzwonie ale nieaktualne. Chyba dużo ogłoszeń zostaje w tej przestrzeni a nie wszędzie mozna znaleźć datę publikacji.

Ooo bardzo niefajnie. Nie dziwie się, tez bym była wściekła.

---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Nio bo to po prostu u nas nazywa się Anonse. Dokładnie taka sama stronka jest.
Tak tak tu tez patrze. Nio czasami tak popatrzeć to zbijają nieźle za te mieszkania, np 3 pokoje, jedynki po 600zł, dwójka po 500zł to niezła kasa.
Dzięki

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Oglądam rozmowy w toku, słyszałyście teraz o kolesiu co zdradza jak to tam wygląda? Kiedyś jeszcze te rozmowy bardziej jakoś tak prawdziwie wyglądały, ale teraz te rzeczy od czapy i te opowieści, to nie chce się kompletnie wierzyć.
Powiem ci, że jak kiedys dałam wieczorem ogłoszenie to od razu po minucie zadzwonił chłopak i mnie błagał, żebym mu wynajęła "na gębę" bo dopiero za kilka dni może przyjechać do warszawy a potrzebuje mieszkania na już. Zgodziłam się i była to najlepsza decyzja w moim życiu. Szkoda, że pozniej ze względu na pracę musiał się przenieść z warszawy. Świetny był z niego lokator

Kiedyś też miałam umówione jakieś osoby za jakies 2 dni, bo wczesniej nie mogły przyjsc i w międzyczasie trafilam na ludzi ktorzy chcieli się wprowadzić, wybrałam osobę a reszcie napisałam sms że już nieaktualne. Zostałam tak zjechana, że szok.
Stary 2013-04-04, 21:30   #3914
kayra
Zadomowienie

Cytat:
to już chamstwo

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

chyba tak

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Powiem ci, że jak kiedys dałam wieczorem ogłoszenie to od razu po minucie zadzwonił chłopak i mnie błagał, żebym mu wynajęła "na gębę" bo dopiero za kilka dni może przyjechać do warszawy a potrzebuje mieszkania na już. Zgodziłam się i była to najlepsza decyzja w moim życiu. Szkoda, że pozniej ze względu na pracę musiał się przenieść z warszawy. Świetny był z niego lokator

Kiedyś też miałam umówione jakieś osoby za jakies 2 dni, bo wczesniej nie mogły przyjsc i w międzyczasie trafilam na ludzi ktorzy chcieli się wprowadzić, wybrałam osobę a reszcie napisałam sms że już nieaktualne. Zostałam tak zjechana, że szok.
Masakra. Ja mam znajomą która oferuje mi że mogę się u niej zatrzymać jeśli nic nie znajdę, ale ja nie bardzo chcę im siedzieć na głowie, bo to rodzinka z dzieckiem. Ale jak nie będzie wyjścia to cóż.

Stary 2013-04-04, 21:39   #3915
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:
Pjona
W ogóle mam takich aktorów, z którymi wszystko obejrzę (a raczej dla nich). Na czele Edek Norton, poza tym Cusack, Jackman, Spacey właśnie, Waltz, DiCaprio, Downey Jr, Hanks, Rockwell, Pitt.
Zaznaczonych Panów uwielbiam ale dodałabym jeszcze Deppa, obejrzałam niemalże każdy film z nim

Cytat:
Co do pisania książek, to przypomina mi się "dzieło" Felicjańskiej
Oh to jej wybitnie dzieło, nie wiem czemu nie bestseller

Cytat:
h
3mam kciuki za "swoje"
moje wujostwo nie ma dzieci i nie adoptowali, żyją we dwójkę, robią co chcą, kiedy chcą, wakacje co roku, nie są usidleni przez nikogo i takie życie im pasuje a są już 50+

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

racja ja dostałam skierowanie do kancelarii adwokackiej na staż do sekretariatu. na wejściu dwa pytania, jakie mam wykształcenie i doświadczenie. Z góry mi powiedziano, że raczej nie mam co liczyc, na dokumencie, który zaniosłam z owrotem do UP napisali mi: BRAK KWALIFIKACJI. Od czego jest w końcu też staż, heloł??
A dziękuję
Skoro im takie życie odpowiada to jak najbardziej jestem za Fajnie, że nie mieli problemu z tym, że jedno chce dziecka, a drugie nie i na tym polu nie wyniknęły żadne kłótnie Ale rozumiem takich ludzi

Te skierowania są śmieszne.... Ja byłam raz w Urzędzie dzielnicy Ursynów - to miałam zbyt wysokie kwalifikacje, potem w Ministerstwie Adm. i Cyfryzacji to brak doświadczenia na takim szczeblu, to ja się pytam.... skąd ja mam mieć takie doświadczenie skoro jestem zaraz po studiach?! Ale żeby nie zapeszyć dziś dostałam telefon, że mnie jednak na inny staż chcą i w sumie jestem zadowolona, co nie zmienia faktu, że będę szukac sobie stałej pracy, bo umówmy się ten staż jest za "psie" pieniądze

Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
pisalyscie o Perfecie, tez lubie

ale zakochalam sie w tym Markowskiego i Sygitowicza "To co w sobie masz"

---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ----------

i to samo mam z Ira "Nie daj mi odejsc"
lubię Irę

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
W ogóle to dzisiaj juz trąbili żę przez tą wieczną zime rolnicy siać nie moga, nie ma upraw, ceny żarcia pójdą w górę itd.
Ot, tyle pożytku z tej zimy.. Wczoraj była u mnie rodzinka z wioski i już płaczą co to będzie, z czego tu wyżyć przyjdzie
Mówiłam mamie dwa dni temu, że przez tą zimę dopiero zobaczymy ile będa kosztować warzywa, owoce i inne rzeczy...

Cytat:
u kolegi 2/3 pszczół wyszło z ula i zmarło z głodu, nie otwiera nawet ula, bo reszta jak wyleci na ziemię to padnie, więc nawet nakarmić ich nie może, a pszczoły się wybudziły i teraz głodują
biedne pszczoły, pozyteczne stworzonka.... chociaż może jako alergiczka powinnam się cieszyć?! nieee!

Cytat:
"wszedzie sie kreci tvn" o to ci chodzi? mnie sie to bardzo podoba dawno nie mieli tak fajnej ramowki
tu jest cala wersja tej piosenki Gessler tanczy z groszkiem bo w tv jest skrocona wersja nie wiem czemu ta duzo lepsza
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...ocie-tvn-wideo
uwielbiam tą ramówkę! Czesław jest moim mistrzem

14.07.2014
16.07.2016

Petit_Papillon jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 21:41   #3916
myszka87914
Zadomowienie

[QUOTE=Ramona_85;40130286]a jakie to były leki na tego guza? I po lekach przeszło?
Mój ginek powiedział, że przy zaawansowanym PCOS mozna urodzić, nawet jak ma sie wąsy i męski zarost , tylko musi to byc pod kontrolą, ja na szczęście PCOS nie mam [COLOR="Silver"]

ten lek nazywał się Bromergon ale niestety znowu mam problem z @ :'( podejrzewam że znowu mam za dużą prolaktynę. Koleżanka właśnie jest bardzo owłosiona na twarzy. Widać trafiała tak jak ja na konowałów, bo wg nich nie miała żadnych szans na dziecko. A czy wiadomo co Ci dolega, bo chyba też Masz jakieś problemy jeśli to nie tajemnica.
myszka87914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 21:47   #3917
Petit_Papillon
luckygirl

[QUOTE=myszka87914;4013847 5]
Cytat:
a jakie to były leki na tego guza? I po lekach przeszło?
Mój ginek powiedział, że przy zaawansowanym PCOS mozna urodzić, nawet jak ma sie wąsy i męski zarost , tylko musi to byc pod kontrolą, ja na szczęście PCOS nie mam [COLOR="Silver"]

ten lek nazywał się Bromergon ale niestety znowu mam problem z @ :'( podejrzewam że znowu mam za dużą prolaktynę. Koleżanka właśnie jest bardzo owłosiona na twarzy. Widać trafiała tak jak ja na konowałów, bo wg nich nie miała żadnych szans na dziecko. A czy wiadomo co Ci dolega, bo chyba też Masz jakieś problemy jeśli to nie tajemnica.
O znam ten lek. Ja też mam hiperprolaktynemię....

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-04-04, 21:59   #3918
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka87914 Pokaż wiadomość
Ja mam Hashimoto, przy którym PCOS jest częste, ale na szczęście tylko na tym pierwszym się skończyło póki co jeszcze zostaje mi zbadać się pod kątem prolaktyny właśnie, ale to dopiero jak hormony mi się uregulują i insulinooporności

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Petit_Papillon Pokaż wiadomość
Zaznaczonych Panów uwielbiam ale dodałabym jeszcze Deppa, obejrzałam niemalże każdy film z nim
Spacey fajnie grał w "K-Pax" mój ulubiony z nim
no i jeszcze może "American Beauty"

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:

hehe to żeśmy się na wątku spotkały takie choruszki
Stary 2013-04-04, 22:05   #3919
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio jestem w fazie powrotu do starych filmów, obowiązkowo zaliczyłam american beauty i adwokata diabła co jakis czas muszę robić taki powrót, bo te nowe filmy często bardzo rozczarowują

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 22:21   #3920
myszka87914
Zadomowienie

[QUOTE=Petit_Papillon;4013 8584]
Cytat:

oj to życzę Ci dużo zdrówka i aby udało Ci się obniżyć już na dobre tą przeklętą prolaktynę

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

Cytat:
Ja mam Hashimoto, przy którym PCOS jest częste, ale na szczęście tylko na tym pierwszym się skończyło póki co jeszcze zostaje mi zbadać się pod kątem prolaktyny właśnie, ale to dopiero jak hormony mi się uregulują i insulinooporności

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

jaki ten świat mały ;-) życzę Ci dużo zdrówka i oby jak najszybiej hormony Ci się uregulowały.
myszka87914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 22:41   #3921
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
jaki ten świat mały ;-) życzę Ci dużo zdrówka i oby jak najszybiej hormony Ci się uregulowały.
dziękuję i również zdrówka
Stary 2013-04-04, 23:07   #3922
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Dla tych co się nie zapędziły w czeluście wizażu na wątek kurczakowy.. tak na lepszy sen od kawy_zmlekiem gdybyście jeszcze miały wątpliwości co zrobic z kurczakiem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ccd59563c95e5b53.jpg (26,9 KB, 11 załadowań)
Stary 2013-04-04, 23:13   #3923
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Nie do końca rozumiem fenomen Deppa. Znaczy rozumiem jego fenomen jako aktora, ale nie mogę pojąć, dlaczego tyle kobiet się nim zachwyca jako mężczyzną, dla mnie jest taki sobie

Cytat:
Uwielbiam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-04, 23:32   #3924
Petit_Papillon
luckygirl

Cytat:

moja koleżanka ma hashimoto i jak mi o tym opowiedziała to się przeraziłam.
American Beauty to klasyk

oj choruszki troszkę

Cytat:

oj to życzę Ci dużo zdrówka i aby udało Ci się obniżyć już na dobre tą przeklętą prolaktynę

dziękuję i wzajemnie

Cytat:
Nie do końca rozumiem fenomen Deppa. Znaczy rozumiem jego fenomen jako aktora, ale nie mogę pojąć, dlaczego tyle kobiet się nim zachwyca jako mężczyzną, dla mnie jest taki sobie
ja mówiłam to właśnie odnośnie jego jako aktora, bo uważam go za rewelacyjnego aktora

14.07.2014
16.07.2016

Stary 2013-04-05, 00:09   #3925
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio jestem w fazie powrotu do starych filmów, obowiązkowo zaliczyłam american beauty i adwokata diabła co jakis czas muszę robić taki powrót, bo te nowe filmy często bardzo rozczarowują
Keanu Reeves W moim własnym Idaho zapadł mi w serce i tak już zostało

Idę Was nadrobić

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
masz świetną córkę e tam, na pewno znajdzie sobie porządnego chłopaka, grzecznego i ułożonego po co takiej dziewczynie jakiś dziwny typ. Nie masz się co martwić na zapas
Oby..Choć martwię się jak ta cała sytuacja wpłynie na jej wybory.Cóż, wszystko przed nami, choć pierwsze zauroczenie już za nią
Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość

[/COLOR]a co do dzieci, to wiadome, ze mamy inne myslenie jak nie mamy, a jak juz sie pojawi, to nikt pewnie bez niego sobie życia juz nie wyobraza

najwazniejsze, to jak laisla ma, wziela odpowiedzialnosc konkretnie za drugiego człowieka, by z jej corki był dobry człowiek

a ilu jest takich co ma, bo ma, bo nieraz wypada, a samopas taki, ze masakara
Narazie fajny z niej człowiek więc jest nadzieja że tak zostanie

Cytat:
pozazdrościć i pogratulować takiej córki. Mój w nocy za bardzo spać nie chce i ma milion pińcet pobudek a w dzień też szkoda gadać. Dziewczyny której pisane dziecko to będzie je miała i życzę Wam z całego serca, żebyście miały. Ja zawsze miałam problemy z @ i co raz zmieniałam lekarzy bo tylko dostawałam luteine a po kilku miesiącach głupi tekst że po co właściwie mi okres. Po paru latach trafiłam na dobrego lekarza i po badaniach okazało się że mam guza w przyssawce mózgowej i przez to za dużą prolaktynę . Dostałam leki i @ wróciła. Urodziłam dziecko i widzę że znowu mam ten sam problem z @, no ale jedno dziecko już mam więc inaczej już na to patrzę, a po drugie nie stać nas na kolejne dziecko. Moja koleżanka wg lekarzy nie miała mieć już dzieci bo coś z jajnikami i w wieku 41 lat urodziła córeczkę. Wg lekarzy to cud bo od 16 lat miała zespół policystycznych jajników.[COLOR="Silver"]
.
Dobrze, że udało się z w takim razie mieć choć jedno A fakt, czasami lekarze coś tam prorokują, a w rzeczywistości kończy się inaczej, jak u Twojej koleżanki
A ile ma Twój synek, pisałaś już?
Cytat:
Mnie się dzisiaj śniło, że mieliśmy z TŻtem królika w klatce (ale mi się nie podobał, wyglądał jak skrzyżowanie lemura z małpą ) i kaczuszki-miniaturki, które nas dziobały
Ojej..naprawdę marzysz o jakimś cieplutkim futerku

Cytat:
(...)
ja nie mogę oglądać cierpienia zwierząt, zwłaszcza słoni, bo wzbudzają we mnie smutek i to jak się je traktuje. To chyba najsmutniejsze zwierzęta na świecie, oglądając programy dokumentalne o słoniach zawsze się wzruszam najgorsze, to jak przeżywają śmierć swoich bliskich, człowiek nie potrafi tak opłakiwać
Ja nie oglądam takich rzeczy, tym bardziej na które nie mam wpływu bo potem rozpamiętuję te okropne obrazy bardzo długo i nie mogę zapomnieć. Kiedyś dawno temu a propos słoni oglądałam taki dokument o słoniątku, które i matka i reszta stada z jakiegoś powodu nie tolerowała, odrzucali je, wyganiali, a one stratowane starało się im przypodobać..do dzisiaj chce mi się płakać jak sobie to przypomnę. Niestety nie przyjęli tego małego..nawet jego mama
Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Tą pioseneczkę Iry też bardzo lubię Chociaż na co dzien to wolę sboie jakąś tyci mocniejszą taką Comę np zapodać
Ale ja tam tolerancyjna, wszystko zniesę
.
Kiedyś w złych chwilach słuchałam właśnie Comy W ogóle bardzo różnej muzyki..Od U2 bo Davida Bowiego, Queen, Sinead O'Connor, Cranberries..teraz mała ciągle puszcza Florence and the machine więc jestem trochę zmuszona z nią zapoznać się bliżej
A w liceum nasz lokalny patriotyzm kazał nam wszystkim wielbić Republikę, to i kult prawdziwy był

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

Cytat:
AC/DC Uwielbiam
Tak samo Claptona, KISS, Elvisa, The Smiths, The Cure, od dziecka lubię też Beatlesów (jak miałam z 4-5 lat to wkurzałam matkę, która ich nie znosi puszczaniem jednej piosenki w kółko przez 2-3 godziny ),
O tak...Oni i Dorsi to miłości z czasów liceum..

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-04-05 o 00:06
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 00:22   #3926
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
ja mówiłam to właśnie odnośnie jego jako aktora, bo uważam go za rewelacyjnego aktora
Dla mnie jest tylko dobry. Dobrze wypada w filmach Burtona, bo nie boi się dziwnych ról.

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Kiedyś w złych chwilach słuchałam właśnie Comy W ogóle bardzo różnej muzyki..Od U2 bo Davida Bowiego, Queen, Sinead O'Connor, Cranberries..teraz mała ciągle puszcza Florence and the machine więc jestem trochę zmuszona z nią zapoznać się bliżej
A w liceum nasz lokalny patriotyzm kazał nam wszystkim wielbić Republikę, to i kult prawdziwy był

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

O tak...Oni i Dorsi to miłości z czasów liceum..
Lubię ostatnią płytę Florence, jest tam kilka genialnych kawałków
Queen też lubię, U2 też, ale do wielkiej fanki mi daleko
Bon Jovi lubię bardzo, Aerosmith, Boston, At the Drive-In (Hourglass to moja piosenka życia najprawdopodobniej ), z innych klimatów Tim McGraw i Vivaldi
Btw miałam iść wcześniej spać dzisiaj
Stary 2013-04-05, 00:24   #3927
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
ja też bo muszę się zwlec po 7
Stary 2013-04-05, 00:27   #3928
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
ja też bo muszę się zwlec po 7
Ja koło 8 pewnie, bo na siłownię chciałam pójść.
Ale kolega dzisiaj był i mówi, że to taka bardziej "samcza" siłownia i chyba bieżni nie ma, więc nie wiem czy jest sens
Stary 2013-04-05, 00:29   #3929
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Dla mnie jest tylko dobry. Dobrze wypada w filmach Burtona, bo nie boi się dziwnych ról.

Lubię ostatnią płytę Florence, jest tam kilka genialnych kawałków
Queen też lubię, U2 też, ale do wielkiej fanki mi daleko
Bon Jovi lubię bardzo, Aerosmith, Boston, At the Drive-In (Hourglass to moja piosenka życia najprawdopodobniej ), z innych klimatów Tim McGraw i Vivaldi
Teraz trochę słucham tej muzyki "na fali" bo mała chce abym była na czasie, tak więc mniej więcej orientuję się czego młodzi słuchają, ale wielu z nich także wraca do tych starszych "korzeni", np metalu z lat 80 i 90, rocka także.
A Tima McGraw w ogóle nie znam..
Queen miałam kiedyś wszystkie płyty, ale z Freddiem oczywiście tylko. Szczególnie końcówka lat 70 i ostatnia płyta Innuendo zapadła mi w pamięć.
Chyba nie umiałabym wybrać piosenki życia..musiałoby ich być ok 10

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-04-05 o 00:30
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 00:30   #3930
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
Teraz trochę słucham tej muzyki "na fali" bo mała chce abym była na czasie, tak więc mniej więcej orientuję się czego młodzi słuchają, ale wielu z nich także wraca do tych starszych "korzeni", np metalu z lat 80 i 90, rocka także.
A Tima McGraw w ogóle nie znam..
Queen miałam kiedyś wszystkie płyty, ale z Freddiem oczywiście tylko. Szczególnie końcówka lat 70 i ostatnia płyta Innuendo zapadła mi w pamięć.
Chyba nie umiałabym wybrać piosenki życia..musiałoby ich być ok 10
Bo to country, chyba nie Twoje klimaty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości