|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Tobie mogę zatańczyć
![]() Jestem na mobilnym wizAzu :P: Nananaaaa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
rozmowy w toku mi rozwalily system
![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- gosciu mowi, ze nie wychodzi juz z żoną nigdzie (ona po ciazy przytyla i ma wiszącą skórę ale nie wyglada wcale zle) bo ma wewnetrzny wstyd, ze ktos go zobaczy z GRUBĄ kobietą ![]() mowi jej, ze brzuch jej bedzie sie wylewal na kolana i ze bedzie miala niedlugo 3 rzedy cyckow i kazal jej pic wode przed posilkiem bo slyszal, ze to dobra dieta karmil ja jakimis tabletkami mowi, ze ma TŁUSTĄ SKÓRE i kaze jej nosic bielizne wyszczuplajaca! i ze ją dotyka BO JEJ SPRAWIA PRZYJEMNOSC a jemu nie ![]() twierdzi, ze jej bielizna to gacie po tacie i uprawiaja seks tylko pod kołdrą!! jesus i jej mowi, ze jej skora jest oblesna i nie chce jej widziec i musi byc ciemno ja bym takiego pogonila i jeszcze mu dogadala dobra wygadalam sie sorry ale bym takiemu w pysk strzelila i naplula
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#2793 |
|
Zadomowienie
|
Ja chyba ciągle trzymam wage w piewnicy taką mała- czas ją wyciągnąc :P
Kala ja dzis znowu wciągnęłam moj ulubiony obiad- chyba na rowni z łososiem jest albo lepiej :P A rownie prosty i szybki:cukinia,papryka,pi eczarki,piers z kurczaka- wszystko dusic na patelni i dodac troche sera, ktory sie rozpływa. Jak dla mnie bomba! Widze, ze rowno kombinujesz w kuchni :P Ja mam w domu ksiązke o pasztetach i sulfetach- widzialam jakis fajny przepis z łososiem. Musze do niego wrocic i jak będzie fajny to wam rozpisze :P Pyszny jest pasztet z kaczki, jednak na SB nie wolno jednak w kazdym normalnym pasztecie potrzebny jest tłuszcz, a tutaj nie wolno. Mama kupila szczęsliwa kaczke i ładnie wygotowala- mowila, ze duzo tłuszczu się wytopiło, ale mimo wszystko Co do jedzonka to fajne, tylko odstawilabym otręby. Na potreningu (na forum) mozesz sobie o tym poczytac. Musze się z nimi zgodzić- powiem ci, że sama je odstawilam i wręcz poszło w drugą strone- mam lepszą przemiane materii! Lepiej zamiast tego dorzuc łyżke płatkow. Skąd masz wisnie?! A co to za danie na kolacje? Wywaliłabym majonez :P Powiem ci, ze po pewnym czasie odzwyczaisz sie od tego smaku- ja tez zawsze dodawalam do pasty jajecznej i przestałam, a smak dalej super. Kretko jak dla mnie 1600kcal to nic Neyra jak robilas nalesniki z serem? Masz jakis przepis? Asmena co ty ogladasz?! Chyba ktos mu musi płacic, albo jej, bo normalnie ciezko uwierzyc, ze tacy ludzie są! Ja dzis poległam przy IIŚ i musialam obiad zmienic, bo uznalam, ze wystarczająco węgli zjadlam :P Jutro jadę na tenis popołudniu, a w niedziele pielgrzymka |
|
|
|
#2794 |
|
Wtajemniczenie
|
o mamo dużo jesz kochaniutka
ale wazne ze chudnieszmoje 1 i 2 śniadanie to bedzie z 800kalori pewnie ![]() a reszta dnia to juz miesko i warzywka i czasem rybka ![]() No Arbuza sobie odpuszcze Najlepiej bedzie smakowac w upały zjem go i nie bede głodna pół dniabrzuch mnie boli a okres nie chce wyjść
|
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zabiłabym gnoja.... Cytat:
A czemu otręby odrzucić ??? Daje tylko 2- 3 łyżki max. rano do owsianki... ![]() Nie jem ich dużo jakoś bardzo... A po za tym pije bardzo dużo wody... ![]() Wiśnie mrożone of kors 8 zł. w tesco drogie cholerstwo ![]() Arschen dużo jem, nie Za dużo chyba.... ![]() Jutro zliczę dzisiejszy jadłospis jeszcze... |
||
|
|
|
#2796 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Picie wody to osobny temat A co do ilosci tego co zjadasz to jesli chudniesz na tym co jesz to odradzam obcinanie kalorii. Obetniesz teraz do 1500 a potem jak waga stanie to co? Do 1300? Jesli spada ci na tym co jesz to jedz tak dalej! Nie spowalniaj sobie metabolizmu. Moze przytocze słowa, które sama usłyszałam Jeżeli jesz zdrowe i nieprzetworzone produkty a do tego ćwiczysz solidnie to nie ma możliwości byś przytyła (chyba, że masz problemy na tle chorobowym) ". Z tego co wiem ćwiczysz, więc naprawde nie bój sie jesc, bo potem można popasc w lekkiego świra Powinnas raczej się szczycic, ze tyle jesz i ci spada :P Hmm.... ja chyba jutro zrobie koktajl do szkoly, bo ciągnie mnie do slodkiego, a mam duzo pomaranczy, ktore zaraz trzeba będzie wyrzucic. I dorzuce do tego truskawki mrozone i jagody. Myslicie, ze będzie dobre? ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- kwejk.pl/galeria/1738662/13/co-moze-osiagnac-dziewczyna-w-3-miesiace.html#gallerypic Ja nie wiem jak to jest- kazda z nas jest w stanie to osiagnac w ciągu takiego czasu czy tylko niektóre? |
|
|
|
|
#2797 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Nie ogarniam pór posiłków, dzisiaj miałam ośmiogodzinną przerwę. > < Drugie śniadanie było ładne i pyszne, ale jakoś nie było czasu, żeby je spożyć, udało mi się dopiero po powrocie do domu.
|
|
|
|
#2798 |
|
Raczkowanie
|
Zamawiacie może czasem olejki przez neta? Jak tak, to skąd?
Ceny są różne, a ja to bym chciała oczywiście jak najlepiej i po taniosze.
|
|
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
ale pysznosci w tym słoiczku
co tam jest? Nie wolno robic przerwy 8h bo na wieczór żucisz sie na jedzonko![]() musze w najbliższym czasie sobie zrobić sezamowe paluszki z ciecierzycy mniam ale pojadłam obiadem ![]() poł piersi (ok90g) troszke cukini papryki pieczarki cebulka czosnek 25g fety pasta pomidorowa i 30gr makaronu penne
|
|
#2800 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
jestem tu nowa. Wiem, że na pewno ten temat był poruszany, ale proszę jeśli możecie podrzućcie mi kilka wskazówek dotyczących SB, np. czy posiłki można jeść bez określania ilości, czy sery są dopuszczalne bez ograniczeń, czy zielona i czerwona herbata jest ok? Mam zamiar zacząć od soboty, liczę, że uda mi się zrzucić 6kg. Myślicie, że stosując się do diety to możliwe w 2 tyg? Proszę o trochę motywacji i wsparcia, bo jestem w dołku i chciałabym coś wreszcie zmienić
|
|
|
|
#2801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SB to nie jest dieta na 2 tygodnie, jak masz zamiar schudnąć dużo w szybkim czasie, to SB nie jest dla Ciebie
|
|
|
|
|
#2802 |
|
Zadomowienie
|
Jeziorek oczywiscie, ze moze udac ci się zrzucic 6kg w ciągu dwóch tygodni. Są dwa wyjscia: albo zejdzie z ciebie aż tyle wody (co w sumie malo prawdopodobne- zazwyczaj jest to ok. 2-3kg) albo mozna sobie coś uciąć
A teraz na serio: jesli chcesz schudnąc, a nie tylko stracic wode i mięsnie to potrzeba czasu. A juz na pewno na 6kg Jesli jestes w dolku to zmien sposob odzywiania, zacznij się ruszac, a na pewno po miesiącu zejdziesz uśmiechnięta z wagi. Nie ma diety cud, po ktorej tracisz w mig kilogramy A jesli nawet to i tak raz dwa je odzyskasz. A SB polecam, ale jak pisała Monia- nie jest to dieta na 2tyg. Moniek szalejesz z tymi brzuszkami itp.! :P Ja nie mam mobilizacji- co chwile ruszam tyłek, zeby 20 zrobić, ale chociaz ruszam Jutro spale przy okrzykach :P
Edytowane przez Ladywithweapon Czas edycji: 2013-04-04 o 20:48 |
|
|
|
#2803 |
|
Zakorzenienie
|
No bo dzisiaj mialam tance, wiec doliczylam przy okazji te z rozgrzewki
![]() A teraz sobie hulam, chce tak minimum 40min. krecic
|
|
|
|
#2804 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
|
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV
Cytat:
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam szanowne panie
Ja oglądałam właśnie Puszyści kontra szczupli, dokumentalny o zaburzeniach odżywiania w Anglii. Była tam kobieta, która ważyła 160 kg i jadła dziennie nawet 6tys kalorii. Jadła prawie cały czas, po obfitej, fastfoodowej kolacji wstawała jeszcze o 2 w nocy i zarła potężne ilosci. A druga nigdy nie lubiła jeść, piła tylko słodzoną herbatę z mlekiem (nawet 20 szklanek dziennie) i czasem plasterek sera czy coś bardzo lekkiego w siebie wepchnęla. Wazyła 41 kg i nie lubiła jeść od dziecka. Nie była anorektyczką.Szok, do czego można się doprowadzić. Pakuję się do łożka, jakoś boli mnie dziś głowa. Miłych snów wariatuńcie
|
|
|
|
#2807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz- prawie nieuzywane ręce rąk przed 19 lat teraz mi za to dziękują.... ale sie staram i licze, ze po 1000 będzie lepiej. Tobie moge poradzic, zebys sobie utrudniała ćwiczenia. Np. przysiady z wyskokiem itp. To dopiero frajda :P |
|
|
|
|
#2808 |
|
Zakorzenienie
|
Wierze, ale nienawidze robic przysiadow, po 20 juz ledwo zyje i musze robic mala przerwe, takze nie skorzystam, moge robic dodatkowo kilka pompek z przyklaskiem, ale urozmaicac przysiadow nie bede, nie przezylabym tego
|
|
|
|
#2809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem, że nie wolno. ![]() Ale fajne te paluszki. ![]() Masz wagę kuchenną? Ja mam problem z oceną wagową swoich porcji, potem pewnie niezłe cuda tworzę na potreningu.
|
|
|
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jak dziewczyny wcześniej już pisały SB to nie dieta a styl życia , więc jeżeli planujesz byc na niej tylko 2 tyg to lepiej odpuść i wróć jak już będziesz gotowa ![]() Wszystkie potrzebne info w pigułce jest w pierwszym poście Cytat:
tylko ciekawe jak długo heheCo do otrębów to ja na pewno z nich całkowicie nie zrezygnuje, jak na razie mi służą zobaczymy co będzie dalej Dzisiaj piątek I idę na meeeecz ![]() Owsianka z rana była, znowu z siemieniem PYCHA !---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------
|
||
|
|
|
#2811 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2812 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jesteście...
![]() ???Ja już tu od 6:30 jestem ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Neyra - siostro moja I zjadłaś ten chleb spleśniały.... ![]() fuuuuuu
|
|
|
|
#2813 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeden naleśnik wystarcza Ci za cały obiad? Ja właśnie siadam do śniadania, moja owsianka to chyba dzisiaj z kilogram waży. |
|
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
dzisiaj sie zwazylam, znowu zero spadkow i chyba uwale jedna skrobie ![]() kala a ja ide na mecz polska- anglia
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
|
|
|
#2815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ten mecz w październiku Ja nie wyznaje meczów reprezentacji, nie lubię To jest jakaś parodia...
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, na ten Och to już nie o sam mecz chodzi bo i tak przegraja ale o atmosfere i chęc obejrzenia takiego mega stadionu i zobaczenia jak to jest byc na nim i to przezywac ![]() Kochanie 90 tysiecy miejsc na stadionie
|
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stadionowa atmosfera to to co kocham Ale wiem że mecze reprezentacji różnią się od tych ligowych - właśnie kibicowsko Bym Cię wzięła na taki mecz z racami, dymem i krzykiem tysięcy gardeł A na jak długo chcesz tą skrobię odciąć ???
|
|
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem mysle, ze do nastepnego poniedzialku ? i zobaczyc czy to cos daje :/ chociaz sama nie wiem
|
|
|
|
#2819 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Ja też już po owsiance ![]() Mój kuzyn był z synem na meczu Polska - Ukraina, mieli bilet na sektorze rodzinnym, to się przesiedli, bo nikt nie krzyczał, nie kibicował, tylko popcorn jedli i jeszcze na nich krzyczeli, ze stoją i zasłaniają. Taki festyn rodzinny
|
|
|
|
#2820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak mam wage bez ktorej nie dałabym sobie rady na SB ![]() Kala lubie te obrazki asmenaa powinnas sobie zrobic badania bo to bardzo podejzane ze nie chudniesz nic anic ![]() neyra Szalona Spleśniały chleb jeść?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.

sorry ale bym takiemu w pysk strzelila i naplula
jednak w kazdym normalnym pasztecie potrzebny jest tłuszcz, a tutaj nie wolno. Mama kupila szczęsliwa kaczke i ładnie wygotowala- mowila, ze duzo tłuszczu się wytopiło, ale mimo wszystko
Lepiej zamiast tego dorzuc łyżke płatkow. 

Ceny są różne, a ja to bym chciała oczywiście jak najlepiej i po taniosze. 

Ja oglądałam właśnie Puszyści kontra szczupli, dokumentalny o zaburzeniach odżywiania w Anglii. Była tam kobieta, która ważyła 160 kg i jadła dziennie nawet 6tys kalorii. Jadła prawie cały czas, po obfitej, fastfoodowej kolacji wstawała jeszcze o 2 w nocy i zarła potężne ilosci. A druga nigdy nie lubiła jeść, piła tylko słodzoną herbatę z mlekiem (nawet 20 szklanek dziennie) i czasem plasterek sera czy coś bardzo lekkiego w siebie wepchnęla. Wazyła 41 kg i nie lubiła jeść od dziecka. Nie była anorektyczką.
PYCHA !

???