Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-04, 16:11   #2791
kala2505
Zakorzenienie

Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV

Tobie mogę zatańczyć

Jestem na mobilnym wizAzu :P: Nananaaaa

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kala2505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 16:19   #2792
asmenaa
Zakorzenienie

Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV

rozmowy w toku mi rozwalily system

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

gosciu mowi, ze nie wychodzi juz z żoną nigdzie (ona po ciazy przytyla i ma wiszącą skórę ale nie wyglada wcale zle) bo ma wewnetrzny wstyd, ze ktos go zobaczy z GRUBĄ kobietą

mowi jej, ze brzuch jej bedzie sie wylewal na kolana
i ze bedzie miala niedlugo 3 rzedy cyckow

i kazal jej pic wode przed posilkiem bo slyszal, ze to dobra dieta
karmil ja jakimis tabletkami

mowi, ze ma TŁUSTĄ SKÓRE i kaze jej nosic bielizne wyszczuplajaca! i ze ją dotyka BO JEJ SPRAWIA PRZYJEMNOSC a jemu nie
twierdzi, ze jej bielizna to gacie po tacie i uprawiaja seks tylko pod kołdrą!! jesus i jej mowi, ze jej skora jest oblesna i nie chce jej widziec i musi byc ciemno

ja bym takiego pogonila i jeszcze mu dogadala a ludzie sie publicznie w tv pokazują...

dobra wygadalam sie sorry ale bym takiemu w pysk strzelila i naplula
na twe wierne serce
Przyjdzie czas spotkać się
potarmosić uszy
lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć
Lecz dziś sobie śnij

Małymi kroczkami do celu!
asmenaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 16:41   #2793
Ladywithweapon
Zadomowienie

Ja chyba ciągle trzymam wage w piewnicy taką mała- czas ją wyciągnąc :P

Kala ja dzis znowu wciągnęłam moj ulubiony obiad- chyba na rowni z łososiem jest albo lepiej :P A rownie prosty i szybki:cukinia,papryka,pi eczarki,piers z kurczaka- wszystko dusic na patelni i dodac troche sera, ktory sie rozpływa. Jak dla mnie bomba! Widze, ze rowno kombinujesz w kuchni :P

Ja mam w domu ksiązke o pasztetach i sulfetach- widzialam jakis fajny przepis z łososiem. Musze do niego wrocic i jak będzie fajny to wam rozpisze :P
Pyszny jest pasztet z kaczki, jednak na SB nie wolno jednak w kazdym normalnym pasztecie potrzebny jest tłuszcz, a tutaj nie wolno. Mama kupila szczęsliwa kaczke i ładnie wygotowala- mowila, ze duzo tłuszczu się wytopiło, ale mimo wszystko

Co do jedzonka to fajne, tylko odstawilabym otręby. Na potreningu (na forum) mozesz sobie o tym poczytac. Musze się z nimi zgodzić- powiem ci, że sama je odstawilam i wręcz poszło w drugą strone- mam lepszą przemiane materii! Lepiej zamiast tego dorzuc łyżke płatkow.
Skąd masz wisnie?! A co to za danie na kolacje? Wywaliłabym majonez :P Powiem ci, ze po pewnym czasie odzwyczaisz sie od tego smaku- ja tez zawsze dodawalam do pasty jajecznej i przestałam, a smak dalej super.

Kretko jak dla mnie 1600kcal to nic a dzis i tak poległam i musialam zmienic jadłopis, bo na IIŚ zjadlam bułkę z kurczakiem i warzywami nie mogę wchodzic do sklepiku szkolnego, bo za dobre rzeczy tam mają.

Neyra jak robilas nalesniki z serem? Masz jakis przepis?
Asmena co ty ogladasz?! Chyba ktos mu musi płacic, albo jej, bo normalnie ciezko uwierzyc, ze tacy ludzie są!

Ja dzis poległam przy IIŚ i musialam obiad zmienic, bo uznalam, ze wystarczająco węgli zjadlam :P Jutro jadę na tenis popołudniu, a w niedziele pielgrzymka Wracam do nauki, bo wizaz wciąga!
Ladywithweapon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 17:07   #2794
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kala2505 Pokaż wiadomość
PUMP IT UUUP !!!
Kocham to !!!

Macie tu jeszcze raz wstawiam
o mamo dużo jesz kochaniutka ale wazne ze chudniesz
moje 1 i 2 śniadanie to bedzie z 800kalori pewnie
a reszta dnia to juz miesko i warzywka i czasem rybka

No Arbuza sobie odpuszcze bo ja zjem to poł naraz I nie bede miała wyrzutów sumienia bo arbuz jest mocząpedny i bardz zdrowy i odchudzający Najlepiej bedzie smakowac w upały zjem go i nie bede głodna pół dnia

brzuch mnie boli a okres nie chce wyjść

Pije 2litry wody dziennie
ćwicze
Arschen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 18:25   #2795
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asmenaa Pokaż wiadomość
rozmowy w toku mi rozwalily system

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

gosciu mowi, ze nie wychodzi juz z żoną nigdzie (ona po ciazy przytyla i ma wiszącą skórę ale nie wyglada wcale zle) bo ma wewnetrzny wstyd, ze ktos go zobaczy z GRUBĄ kobietą

mowi jej, ze brzuch jej bedzie sie wylewal na kolana
i ze bedzie miala niedlugo 3 rzedy cyckow

i kazal jej pic wode przed posilkiem bo slyszal, ze to dobra dieta
karmil ja jakimis tabletkami

mowi, ze ma TŁUSTĄ SKÓRE i kaze jej nosic bielizne wyszczuplajaca! i ze ją dotyka BO JEJ SPRAWIA PRZYJEMNOSC a jemu nie
twierdzi, ze jej bielizna to gacie po tacie i uprawiaja seks tylko pod kołdrą!! jesus i jej mowi, ze jej skora jest oblesna i nie chce jej widziec i musi byc ciemno

ja bym takiego pogonila i jeszcze mu dogadala a ludzie sie publicznie w tv pokazują...

dobra wygadalam sie sorry ale bym takiemu w pysk strzelila i naplula
Dżisasssss
Zabiłabym gnoja....

Cytat:
Napisane przez Ladywithweapon Pokaż wiadomość
Kala ja dzis znowu wciągnęłam moj ulubiony obiad- chyba na rowni z łososiem jest albo lepiej :P A rownie prosty i szybki:cukinia,papryka,pi eczarki,piers z kurczaka- wszystko dusic na patelni i dodac troche sera, ktory sie rozpływa. Jak dla mnie bomba! Widze, ze rowno kombinujesz w kuchni :P

Co do jedzonka to fajne, tylko odstawilabym otręby. Na potreningu (na forum) mozesz sobie o tym poczytac. Musze się z nimi zgodzić- powiem ci, że sama je odstawilam i wręcz poszło w drugą strone- mam lepszą przemiane materii! Lepiej zamiast tego dorzuc łyżke płatkow.
Skąd masz wisnie?! A co to za danie na kolacje? Wywaliłabym majonez :P Powiem ci, ze po pewnym czasie odzwyczaisz sie od tego smaku- ja tez zawsze dodawalam do pasty jajecznej i przestałam, a smak dalej super.
Kochaniutka, ten majonez to była dosłownie malutka kapeńka w sosie czosnkowym a jadłam omleta

A czemu otręby odrzucić ??? Daje tylko 2- 3 łyżki max. rano do owsianki...
Nie jem ich dużo jakoś bardzo... A po za tym pije bardzo dużo wody...

Wiśnie mrożone of kors 8 zł. w tesco drogie cholerstwo

Arschen dużo jem, nie ? Chyba trochę zmniejszę liczbę kalorii... Za dużo chyba....
Jutro zliczę dzisiejszy jadłospis jeszcze...

Stary 2013-04-04, 18:46   #2796
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Dżisasssss
Zabiłabym gnoja....

Kochaniutka, ten majonez to była dosłownie malutka kapeńka w sosie czosnkowym a jadłam omleta

A czemu otręby odrzucić ??? Daje tylko 2- 3 łyżki max. rano do owsianki...
Nie jem ich dużo jakoś bardzo... A po za tym pije bardzo dużo wody...

Wiśnie mrożone of kors 8 zł. w tesco drogie cholerstwo

Arschen dużo jem, nie ? Chyba trochę zmniejszę liczbę kalorii... Za dużo chyba....
Jutro zliczę dzisiejszy jadłospis jeszcze...
http://www.sfd.pl/%5BART%5DOtręby_a_..._-t686002.html

Picie wody to osobny temat
A co do ilosci tego co zjadasz to jesli chudniesz na tym co jesz to odradzam obcinanie kalorii. Obetniesz teraz do 1500 a potem jak waga stanie to co? Do 1300? Jesli spada ci na tym co jesz to jedz tak dalej! Nie spowalniaj sobie metabolizmu. Moze przytocze słowa, które sama usłyszałam Jeżeli jesz zdrowe i nieprzetworzone produkty a do tego ćwiczysz solidnie to nie ma możliwości byś przytyła (chyba, że masz problemy na tle chorobowym) ". Z tego co wiem ćwiczysz, więc naprawde nie bój sie jesc, bo potem można popasc w lekkiego świra
Powinnas raczej się szczycic, ze tyle jesz i ci spada :P

Hmm.... ja chyba jutro zrobie koktajl do szkoly, bo ciągnie mnie do slodkiego, a mam duzo pomaranczy, ktore zaraz trzeba będzie wyrzucic. I dorzuce do tego truskawki mrozone i jagody. Myslicie, ze będzie dobre?

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

kwejk.pl/galeria/1738662/13/co-moze-osiagnac-dziewczyna-w-3-miesiace.html#gallerypic

Ja nie wiem jak to jest- kazda z nas jest w stanie to osiagnac w ciągu takiego czasu czy tylko niektóre?
Stary 2013-04-04, 18:52   #2797
content
Raczkowanie

Hej.
Nie ogarniam pór posiłków, dzisiaj miałam ośmiogodzinną przerwę. > <
Drugie śniadanie było ładne i pyszne, ale jakoś nie było czasu, żeby je spożyć, udało mi się dopiero po powrocie do domu. O:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg omnomnom.jpg (203,3 KB, 19 załadowań)
content jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 19:00   #2798
content
Raczkowanie

Zamawiacie może czasem olejki przez neta? Jak tak, to skąd? Ceny są różne, a ja to bym chciała oczywiście jak najlepiej i po taniosze.
Stary 2013-04-04, 19:39   #2799
Arschen
Wtajemniczenie

ale pysznosci w tym słoiczku
co tam jest?
Nie wolno robic przerwy 8h bo na wieczór żucisz sie na jedzonko

musze w najbliższym czasie sobie zrobić sezamowe paluszki z ciecierzycy mniam

ale pojadłam obiadem
poł piersi (ok90g) troszke cukini papryki pieczarki cebulka czosnek 25g fety pasta pomidorowa i 30gr makaronu penne

ćwicze
Stary 2013-04-04, 20:32   #2800
jeziorek_
Przyczajenie

Hej dziewczyny,
jestem tu nowa. Wiem, że na pewno ten temat był poruszany, ale proszę jeśli możecie podrzućcie mi kilka wskazówek dotyczących SB, np. czy posiłki można jeść bez określania ilości, czy sery są dopuszczalne bez ograniczeń, czy zielona i czerwona herbata jest ok?

Mam zamiar zacząć od soboty, liczę, że uda mi się zrzucić 6kg. Myślicie, że stosując się do diety to możliwe w 2 tyg? Proszę o trochę motywacji i wsparcia, bo jestem w dołku i chciałabym coś wreszcie zmienić
jeziorek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 20:36   #2801
moooniek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeziorek_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,
jestem tu nowa. Wiem, że na pewno ten temat był poruszany, ale proszę jeśli możecie podrzućcie mi kilka wskazówek dotyczących SB, np. czy posiłki można jeść bez określania ilości, czy sery są dopuszczalne bez ograniczeń, czy zielona i czerwona herbata jest ok?

Mam zamiar zacząć od soboty, liczę, że uda mi się zrzucić 6kg. Myślicie, że stosując się do diety to możliwe w 2 tyg? Proszę o trochę motywacji i wsparcia, bo jestem w dołku i chciałabym coś wreszcie zmienić
Zapraszam do pierwszej strony...
SB to nie jest dieta na 2 tygodnie, jak masz zamiar schudnąć dużo w szybkim czasie, to SB nie jest dla Ciebie
Stary 2013-04-04, 20:47   #2802
Ladywithweapon
Zadomowienie

Jeziorek oczywiscie, ze moze udac ci się zrzucic 6kg w ciągu dwóch tygodni. Są dwa wyjscia: albo zejdzie z ciebie aż tyle wody (co w sumie malo prawdopodobne- zazwyczaj jest to ok. 2-3kg) albo mozna sobie coś uciąć
A teraz na serio: jesli chcesz schudnąc, a nie tylko stracic wode i mięsnie to potrzeba czasu. A juz na pewno na 6kg Jesli jestes w dolku to zmien sposob odzywiania, zacznij się ruszac, a na pewno po miesiącu zejdziesz uśmiechnięta z wagi.
Nie ma diety cud, po ktorej tracisz w mig kilogramy A jesli nawet to i tak raz dwa je odzyskasz.

A SB polecam, ale jak pisała Monia- nie jest to dieta na 2tyg.

Moniek szalejesz z tymi brzuszkami itp.! :P Ja nie mam mobilizacji- co chwile ruszam tyłek, zeby 20 zrobić, ale chociaz ruszam Jutro spale przy okrzykach :P

Edytowane przez Ladywithweapon
Czas edycji: 2013-04-04 o 20:48
Stary 2013-04-04, 21:04   #2803
moooniek
Zakorzenienie

No bo dzisiaj mialam tance, wiec doliczylam przy okazji te z rozgrzewki
A teraz sobie hulam, chce tak minimum 40min. krecic
Stary 2013-04-04, 21:22   #2804
Ladywithweapon
Zadomowienie

Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
No bo dzisiaj mialam tance, wiec doliczylam przy okazji te z rozgrzewki
A teraz sobie hulam, chce tak minimum 40min. krecic
Mi cięzko z pompkami- musze sobie rozbijac po 10, ale juz jedną-dwie prawdziwe zrobie
Dla mnie to jest wyczyn!
Stary 2013-04-04, 21:36   #2805
moooniek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XIV

Cytat:
Mi cięzko z pompkami- musze sobie rozbijac po 10, ale juz jedną-dwie prawdziwe zrobie
Dla mnie to jest wyczyn!
nie wiem jaki masz uklad nog przy meskich, ale jak je oddalisz troche od siebie, to bedzie Ci latwiej
Stary 2013-04-04, 21:46   #2806
Indra83
Wtajemniczenie

Witam szanowne panie Ja oglądałam właśnie Puszyści kontra szczupli, dokumentalny o zaburzeniach odżywiania w Anglii. Była tam kobieta, która ważyła 160 kg i jadła dziennie nawet 6tys kalorii. Jadła prawie cały czas, po obfitej, fastfoodowej kolacji wstawała jeszcze o 2 w nocy i zarła potężne ilosci. A druga nigdy nie lubiła jeść, piła tylko słodzoną herbatę z mlekiem (nawet 20 szklanek dziennie) i czasem plasterek sera czy coś bardzo lekkiego w siebie wepchnęla. Wazyła 41 kg i nie lubiła jeść od dziecka. Nie była anorektyczką.

Szok, do czego można się doprowadzić.

Pakuję się do łożka, jakoś boli mnie dziś głowa.

Miłych snów wariatuńcie
Indra83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-04, 21:46   #2807
Ladywithweapon
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
nie wiem jaki masz uklad nog przy meskich, ale jak je oddalisz troche od siebie, to bedzie Ci latwiej
O! Ja w miare blisko. W sumie za bardzo to nawet nie powiem jaki mam układ, bo robie jedną z takim wysiłkiem, ze o nogach nie mysle :P
Wiesz- prawie nieuzywane ręce rąk przed 19 lat teraz mi za to dziękują.... ale sie staram i licze, ze po 1000 będzie lepiej.

Tobie moge poradzic, zebys sobie utrudniała ćwiczenia. Np. przysiady z wyskokiem itp. To dopiero frajda :P
Stary 2013-04-04, 23:35   #2808
moooniek
Zakorzenienie

Wierze, ale nienawidze robic przysiadow, po 20 juz ledwo zyje i musze robic mala przerwe, takze nie skorzystam, moge robic dodatkowo kilka pompek z przyklaskiem, ale urozmaicac przysiadow nie bede, nie przezylabym tego
Stary 2013-04-05, 00:46   #2809
content
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Arschen Pokaż wiadomość
ale pysznosci w tym słoiczku
co tam jest?
Nie wolno robic przerwy 8h bo na wieczór żucisz sie na jedzonko

musze w najbliższym czasie sobie zrobić sezamowe paluszki z ciecierzycy mniam

ale pojadłam obiadem
poł piersi (ok90g) troszke cukini papryki pieczarki cebulka czosnek 25g fety pasta pomidorowa i 30gr makaronu penne
No, uwielbiam te słoiczkowe śniadania, dzielę sobie owsiankowe szczęście na dwa. Tym razem w słoiczku masło, 3 łyżki płatków z cynamonem, kiwi, mango, jogurt i amarantus.
Wiem, że nie wolno. Niby się potem nie rzucam, potrafię się powstrzymać, ale podejrzewam, że dlaz metabolizmu to słaby żart jest, i podobnym może mi się odpłacić.

Ale fajne te paluszki. I to chyba można zrobić sobie też na słono, wystarczy zamienić ksylitol na sól. Przeprowadzam się końcem kwietnia, będę miała piekarnik! Nie mogę się doczekać.

Masz wagę kuchenną? Ja mam problem z oceną wagową swoich porcji, potem pewnie niezłe cuda tworzę na potreningu.
Stary 2013-04-05, 08:16   #2810
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeziorek_ Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,

Witamy na wątku
Tak jak dziewczyny wcześniej już pisały SB to nie dieta a styl życia , więc jeżeli planujesz byc na niej tylko 2 tyg to lepiej odpuść i wróć jak już będziesz gotowa

Wszystkie potrzebne info w pigułce jest w pierwszym poście

Cytat:
www.sfd.pl/%5BART%5DOtręby_a_dlaczeg o_nie_-t686002.html

Picie wody to osobny temat
A co do ilosci tego co zjadasz to jesli chudniesz na tym co jesz to odradzam obcinanie kalorii. Obetniesz teraz do 1500 a potem jak waga stanie to co? Do 1300? Jesli spada ci na tym co jesz to jedz tak dalej! Nie spowalniaj sobie metabolizmu. Moze przytocze słowa, które sama usłyszałam Jeżeli jesz zdrowe i nieprzetworzone produkty a do tego ćwiczysz solidnie to nie ma możliwości byś przytyła (chyba, że masz problemy na tle chorobowym) ". Z tego co wiem ćwiczysz, więc naprawde nie bój sie jesc, bo potem można popasc w lekkiego świra
Powinnas raczej się szczycic, ze tyle jesz i ci spada :P
No to się będę szczycić tylko ciekawe jak długo hehe

Co do otrębów to ja na pewno z nich całkowicie nie zrezygnuje, jak na razie mi służą zobaczymy co będzie dalej

Dzisiaj piątek
I idę na meeeecz

Owsianka z rana była, znowu z siemieniem PYCHA !

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Stary 2013-04-05, 08:46   #2811
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 08:48   #2812
kala2505
Zakorzenienie

Gdzie jesteście... ???

Ja już tu od 6:30 jestem

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ----------

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Neyra - siostro moja !!!
I zjadłaś ten chleb spleśniały....
fuuuuuu

Stary 2013-04-05, 08:56   #2813
content
Raczkowanie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta

Jeden naleśnik wystarcza Ci za cały obiad? Ja właśnie siadam do śniadania, moja owsianka to chyba dzisiaj z kilogram waży.
Stary 2013-04-05, 09:10   #2814
asmenaa
Zakorzenienie

dzien dobry

dzisiaj sie zwazylam, znowu zero spadkow i chyba uwale jedna skrobie

kala
a ja ide na mecz polska- anglia
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-04-05, 09:27   #2815
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry

dzisiaj sie zwazylam, znowu zero spadkow i chyba uwale jedna skrobie

kala
a ja ide na mecz polska- anglia
To lepiej owoc uwal na początek jak już chcesz koniecznie redukować

Na ten mecz w październiku ?
Ja nie wyznaje meczów reprezentacji, nie lubię
To jest jakaś parodia...

Stary 2013-04-05, 09:31   #2816
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
To lepiej owoc uwal na początek jak już chcesz koniecznie redukować

Na ten mecz w październiku ?
Ja nie wyznaje meczów reprezentacji, nie lubię
To jest jakaś parodia...
Owoc nie bo nie jem trzech a dwa- nie ma gdzie pomieścic.

Tak, na ten Och to już nie o sam mecz chodzi bo i tak przegraja ale o atmosfere i chęc obejrzenia takiego mega stadionu i zobaczenia jak to jest byc na nim i to przezywac
Kochanie 90 tysiecy miejsc na stadionie
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-04-05, 09:44   #2817
kala2505
Zakorzenienie

Cytat:
Owoc nie bo nie jem trzech a dwa- nie ma gdzie pomieścic.

Tak, na ten Och to już nie o sam mecz chodzi bo i tak przegraja ale o atmosfere i chęc obejrzenia takiego mega stadionu i zobaczenia jak to jest byc na nim i to przezywac
Kochanie 90 tysiecy miejsc na stadionie
Rozumiem Cię doskonale Stadionowa atmosfera to to co kocham
Ale wiem że mecze reprezentacji różnią się od tych ligowych - właśnie kibicowsko
Bym Cię wzięła na taki mecz z racami, dymem i krzykiem tysięcy gardeł to byś zrozumiała

A na jak długo chcesz tą skrobię odciąć ???

Stary 2013-04-05, 10:04   #2818
asmenaa
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem Cię doskonale Stadionowa atmosfera to to co kocham
Ale wiem że mecze reprezentacji różnią się od tych ligowych - właśnie kibicowsko
Bym Cię wzięła na taki mecz z racami, dymem i krzykiem tysięcy gardeł to byś zrozumiała

A na jak długo chcesz tą skrobię odciąć ???
Tak tak piromanie

Nie wiem mysle, ze do nastepnego poniedzialku ? i zobaczyc czy to cos daje :/ chociaz sama nie wiem
na twe wierne serce
potarmosić uszy
Lecz dziś sobie śnij

Stary 2013-04-05, 10:05   #2819
Indra83
Wtajemniczenie

Cześć
Ja też już po owsiance

Mój kuzyn był z synem na meczu Polska - Ukraina, mieli bilet na sektorze rodzinnym, to się przesiedli, bo nikt nie krzyczał, nie kibicował, tylko popcorn jedli i jeszcze na nich krzyczeli, ze stoją i zasłaniają. Taki festyn rodzinny
Indra83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 10:07   #2820
Arschen
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez content Pokaż wiadomość
No, uwielbiam te słoiczkowe śniadania, dzielę sobie owsiankowe szczęście na dwa. Tym razem w słoiczku masło, 3 łyżki płatków z cynamonem, kiwi, mango, jogurt i amarantus.
Wiem, że nie wolno. Niby się potem nie rzucam, potrafię się powstrzymać, ale podejrzewam, że dlaz metabolizmu to słaby żart jest, i podobnym może mi się odpłacić.

Ale fajne te paluszki. I to chyba można zrobić sobie też na słono, wystarczy zamienić ksylitol na sól. Przeprowadzam się końcem kwietnia, będę miała piekarnik! Nie mogę się doczekać.

Masz wagę kuchenną? Ja mam problem z oceną wagową swoich porcji, potem pewnie niezłe cuda tworzę na potreningu.
no ja tez dam sol i pieprz i bede na słono
tak mam wage bez ktorej nie dałabym sobie rady na SB

Kala lubie te obrazki

asmenaa powinnas sobie zrobic badania bo to bardzo podejzane ze nie chudniesz nic anic

neyra Szalona Spleśniały chleb jeść? zeby ci żołądek nie zgnił

ćwicze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości