|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zuzana Light
Domyślam sie,że przemyślałas sprawę,w tro nie wątpię.tylko ja po prostu kasy nie mam żeby nawet za 150zł kupić ....próbuję kupic od jakiegoś czasu,no,ale jakoś przypływu gotowki brak.
|
#1922 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja nie mam szansy na taką mini siłownię w domu bo już ledwo się mieścimy w naszymi mini mieszkaniu z wszystkimi gratami ![]() Oczywiście najwięcej miejsca zajmują zabawki dziecka- cóż zrobić- przeciez na wyrzucę ![]() Dzięki dziewczyny Chyba podziałały też życzenia zdrowia bo dziś się czuję o niebo lepiej![]() Dziś wracam do gry ![]() Cytat:
Ja po pierwszych razach z Zuzką miałam bardzo spuchnięte nogi. Jak normalnie mi się nie stykają u góry- tak nagle zaczęły się stykać. Szok. Ale mi przeszło. Daj ciału miesiąc na oswojenie się z intensywnym treningiem.
|
|
#1923 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=sarayy;40119075]1 cm w talii na plus? Twoje ciało to nie kamień, a tkanki..może więcej zjadłaś? więcej wypiłaś? może zmierzyłaś się wieczorem, a kiedyś tam rano?
![]() jeśli masz problem tylko z podjadaniem owoców wieczorem to nie problem możesz to zmienić poprzez zminimalizowanie ilosci owoców wieczorem. możesz Co do ograniczenia jedzenia (''ile tego pochłaniam'')- jesli jesz zdrowo- nie ograniczaj! bo wątpię, ze jadasz ogromne ilości, jak podwojone/potrojone porcje w każdym z posiłków![]() co do ćwiczeń- hej, to tylko 2 tygodnie! ile zrobilaś treningów, 7? Twoje ciało już zareagowało, ale jeszcze tego nie widać! daj mu (sobie) szansę!!! Ćwicz przez kolejne 3 tygodnie, spróbuj robić 5 Zwowów na tydzień, zrób sobie test do 1ego maja, to tylko 15 treningów- dasz radę. I wtedy porównaj swój wygląd, swoje wymiary do tego, jak zaczynałaś ![]() [QUOTE] wiesz co dziekuje poprawilas mi humor, wiem cze cialo to nie kamien ale chodzi mi oto ze nigdy tak zdrowo nie jadalam i zamiast sie wytonowac to przybywa mi tluszczu... i to jest troche dolujace. od niedawna zaczelam Zuzke ale wczesniej cwiczylam z Jillian i moze w mojej psychice ze cwiczylam dluzej wygladalam lepiej postaram sie ograniczyc owoce czyli zero jedzenia po kolacji![]() ide zaraz zrobic zwow 26! dzien jest piekny, swieci slonce! milego dnia
Edytowane przez maadziara86 Czas edycji: 2013-04-04 o 10:05 |
|
|
|
#1924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak ktos chce sobie naprawdę dołożyc i wzmocnić ręce - prosze bardzo - zwow 4. wszystko czego potrzeba![]()
|
|
|
#1925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
po prostu cwicze juz od dluzeszego czasu i jem zdrowo i nagle przybylo mi cm dlatego mialam dola wczoraj o ja tez lubie cwiczyc, szczegolnie z Zuzka teraz bo jest krotko a dobrze. ale czasami chyba kazdy z nas ma takie dni kiedy nic sie nie chce i jak patrzysz na miare to sie odechciewa wszystkiego, ale nie mowie ze przestaje cwiczyc bo bede to robic do konca zycia a wyglad ciala to skutek uboczny no nie? takze ide robic zwow 26 i milego dnia zycze
|
|
|
|
|
#1926 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
To ja dzisiaj nie
ale zapisuję.Po 30 i wczorejszej 4 dzisiaj szukam czegoś bez burpees ![]() (btw - 30 na tyłek działa )
|
|
#1928 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a tak serio to jeszcze nie wiem, gdzie to będę trzymać, obawiam się, że będę musiała pod łóżkiem albo po prostu na środku mieszkania ![]() Cytat:
w takim razie w ogóle nie zwracaj uwagi na ten 1 cm, to nie jest żaden wyznacznik a raczej brak mocy ![]() tak, to 49 |
|||
|
|
|
#1929 |
|
Raczkowanie
|
Melduję Zwow 53
Trochę musiałam go przekombinować, bo nie mogę dziś rąk obciążać, ale i tak dał mi popalić, wyglądam jak po godzinie biegania ![]() Wykorzystałam waszą radę i wcześniej wypróbowałam wszystkie ćwiczenia "na sucho" - rzeczywiście, jest różnica, później robiłam je dokładniej
|
#1930 |
|
Raczkowanie
|
witam po przerwie swiatecznej
![]() u mnie dzis na tapecie #42, tylko zamiast low jacks beda przysiady sumo z wyskokiem robilam go dwa razy juz, ciekawe czy po dluzszej przerwie poprawie czas...?
|
#1931 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie mogę wywalić bo czasem te zabawki się przydają.U mnie nawet pod łóżkiem nie ma już miejsca A na środku mieszkania już nie ma miejsca przez owe zabawki![]() Ale kiedyś będę miała duże mieszkanie i w sypialni będzie siłownia!!! ---------- Kurcze zapomniałam że mam chwilowo laptopa niedziałającego Zrobię chyba swojego zwowa..z tego co pamiętam i już dobrze umiem. Mam ochotę na dużo burbees i składów z dużym obciążeniem
|
|
#1932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przystojny trener osobisty też może być na wyposażeniu to ta choroba Ci tak energii dodała? |
|
|
|
|
#1933 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
troche zainwestujemy i nie bedzie trzeba chodzic na silownie, placic karnetow, czekac na sprzet itd. wlaczasz muzyczke i cwiczysz, bez dziwnych spojrzen karkow na twoje burpees...
|
|
#1934 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc nie panikuj z tym tłuszczem tylko jedz jak jesz i ćwicz co do długosci ćwiczeń- wiesz, że krótszy trening moze być efektywniejszy od długiego? oczywiście przy odpowiedniej intensywności. Zuzka jest OK Cytat:
bo jest taki..ogólnorozwojowy![]() Cytat:
...siłownię zrobisz w osobnym pokoju- z hantlami, sztangami, lustrami i plakatami koksów na ścianie![]() ja już dziś po zwowie nr 30!!! ostatnio chyba każda go zaliczyła
|
|||
|
|
|
#1935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Heh..tylko w marzeniach miałam taki power Padło w końcu na zwow 42 tylko zamiast low jacks robiłam składy z 10 kg obciążeniem- po 3 rundach myślałam że umrę. 4 odpuściłam![]() Cytat:
Siłka w sypialni jest spoko Mogę nawet powiedzieć że może być częścią życia erotycznego
|
|
#1936 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej wojowniczki!
U mnie wczoraj nr 32. Jak juz przeszłam pierwsze ćwiczenie to nastepne były super Najbardziej chyba lubie te zwowy z 3 -ma rundami![]() W ostatniej dołożyłam sobie russian twist do 100, a na koniec zamiast biegu - rowerek 20 min ![]() Cytat:
Coś chyba jest na rzeczy, bo ostatnio znalazłam, dodatkowe talerze do hantli w dolnej szufladzie mojej komody z bielizną... ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Dziewczyny, zainspirowałam się wczorajszymi refleksjami naszej nowej koleżanki, ![]() mam pytanie do tych co już dłużej ćwiczą - po jakim czasie zauważyłyście różnicę w obwodach???
|
|
|
#1938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj zrobiony zwow 31, ale nie obyło się bez modyfikacji, przysiady pełne ze sztangą co prawda tylko 12 kg ale wyskakiwać było ciężko i w każdej rundzie inny rodzaj brzuszków oczywiście z obciążeniem ![]() ale przyznam szczerze że bardziej męczę się jak robie zwowy bez obciążenia, może dlatego że wtedy ćwiczenia wykonuje szybciej... |
|
|
|
|
#1939 |
|
Zadomowienie
|
właśnie się dowiedziałam, że kurier przywiózł moje żelastwo
chociaż może i to niegłupie, będę miała trening z głowy |
|
|
|
#1940 |
|
Raczkowanie
|
dzien dobry
wlasnie skonczylam zwow 42 i powiem ze niezly jest, myslalam ze odpuszcze ostatnia 4 runde ale jakos dalam rade... zjadlam owsianke odpoczne troche i do pracy... a wy jak warriors?
|
|
|
|
#1941 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie no nic sprośnego
![]() Po prostu taka ćwicząca kobieta - z której leje się pot może być dla faceta nie złym afrodyzjakiem ![]() No w każdym razie wiem że mój mąż lubi jak ćwiczę ![]() Cytat:
![]() Znaczy to taki prezent od męża? ![]() Cytat:
![]() Wiesz nie zawsze pot spływający po plecach świadczy o wydajniejszym treningu ![]() Ja właśnie wolę siłowe bo mniej sapię a zakwasy na drugi dzień większe Cytat:
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2013-04-05 o 12:55 |
|||
|
|
|
#1942 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1943 |
|
Wtajemniczenie
|
hi warriorZ!
zaraz lece robic zwow 27 w koncu jakis z obciazeniem ale nie wiem czy sie cieszyc... widzialam urywki filmiku i mine zuzki trzymajcie kciuki
|
#1944 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś mi chciał dać do zrozumienia
![]() Ja dzis wieczorem gości mam, wiec raczej z treningu nici. Ale za to jutrooo
|
|
#1945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() EDIT O dzizas..wszystko po 3 min. Nie dziękuję..zrobię co innego. A za ciebie trzymam kciuki
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2013-04-05 o 14:11 |
||
|
|
|
#1946 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda ze to ona nie mogla mlaskac buzka zamiast mnie nie mialam sily nawet polykac pokarmu dopiero teraz pisze bo sie otrzasnelam po treningu ![]() swietny trening!!! tym ciezarem mozna sie wykonczyc
|
|
#1948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile targałaś?
|
|
#1949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w takim razie nie wiem, czy to dobry pomysł, bo sama mieszkam i nie będzie miał mnie kto nakarmić ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Hania, widzisz ile masz pomysłów na urozmaicenie życia łóżkowego ![]() chociaż w sumie ja mogę mieć jeszcze ciekawiej, bo mam wszystko w jednym - sypialnia, kuchnia, siłownia i salon |
|
|
|
|
#1950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko pralki brakuje --------- Ja dziś zrobię14- do której robię podejście już 4 raz .
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:44.

chociaż może i to niegłupie, będę miała trening z głowy