![]() |
#271 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Cytat:
Mialam mobbing na Pomorzu, a teraz mam odpowiedzialnosc dyscyplinarna urzednikow. Malo ciekawy, ale za to mniej roboty bedzie. Dziewczyny, mozecie napisac jak u Was wyglada odciaganie pokarmu? Jak to robicie? Z jednej piersi czy z obu? Przed czy po karmieniu? Ja sie np boje, ze oproznie cycki do 0 i co wtedy dam dziecku jak sie obudzi? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Obiecuję że ostatni raz zmieniłam swój avatar
![]() ![]() ![]()
#273 | |
Rozeznanie
|
Ja nie podaję
![]() Cytat:
![]() ![]() Silver nowy avatar ![]()
![]() |
#274 |
Zakorzenienie
|
#275 |
Zakorzenienie
|
Fewcia: kurteczka http://allegro.pl/rozowe-ogrodniczki...138179666.html
Silver ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
nawijko ja bym na ten temat nic nie napisała
![]() ale spokojnie moja magisterka miała 40 stron i przeszło także myślę, że dasz radę ![]() dziewczyny wracające do pracy,jak w Waszych firmach wygląda polityka prorodzinna? Chodzi mi np. przerwy na karmienie albo wychodzenia wcześniej z pracy? |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |
Zakorzenienie
|
z czym sie wam kojarzy ten sliniak?
![]() http://allegro.pl/mzk-sliniak-wild-s...119429248.html ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#278 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w ciągu dnia karmię go tym co go nie odciągałam przez noc- i albo robię to w ratach po 70 ml albo raz a porządnie ok godz 18 tylko po opróżnieniu zazwyczaj daje jeszcze małemu do wyssania ja mam troszkę wrażenia,że mu zabieram pokarm i mu brakuje bo widzę jak czasem się denerwuje Cytat:
mój mąż kiedyś dostał takie stringi jajcerskie ![]() ![]() ![]() Pstryczku ale ja nie musiałam otwierać tego linka by zgadnąć,co tam jest bo tylko Ty takie rzeczy wymyślasz, kocham Cię kobieto ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#280 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#281 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kurde tylko jak to zrobić jak ona się wierci i sama te nożyny prostuje ;/ może ja chustę jakoś źle wiąże ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40143322]
Meneq, to widzę, że wszędzie dziewczynka ma róż mieć, nawet Japonia się nie uchroniła ![]() A miałam pytać - jest coś, co cię w Japonii/Japończykach drażni, do czego nie możesz przywyknąć? [/QUOTE] Wydaje mi sie, ze w Japonii jest jeszcze gorzej roz rozowy rozem popedzany. Nie ma innych ubranek niz rozowe i do tego rzadko w bladym ladnym rozu tylko od razu zarowa. I to sie ciagnie przez cale dziecinstwo, mniej wiecej do gimnazjum. Wszystkie dziewczynki rozowe od stop do glow z rozowymi zabawkami i jeszcze im wmawiaja, ze najbardziej kolor rozowy lubia. Drazni mnie nie tyle w Japonczykach, co konkretnie w mojm mezu, bo reszta mi wisi i powiewa, ze odmawiac i "nie" mowic nie potrafi. Nawet jak sie mowi nie, to zaczyna sie od tak, zeby rozmowcy nie urazic. Wiec np. proponuje tosty z dzemem na sniadanie i czy chce, czy nie chce, zawsze uslysze tak. I badz tu madry, i pisz wiersze. Ktore tak znaczy tak, a ktore nie. W stosunkach sluzbowych od razu bylo wiadomo, ale w domu w codziennych sytuacjach jest trudno. Teraz uczyc sie odmawiac... Ostatnio tez byli znajomi na kolacji. Poniewaz trzymalam Yae, ktos mi proponowal i nakladal na talerz. Wyobraz dobie zdzwienie, gdy za ktoryms razem prosto z mostu odmowilam. Mam jeszcze problem z akceptowaniem sluzbowych libacji. Z kumplami rozumiem i jestem jak najbardziej za, sama go zachecam, no ale nie z przelozonymi j wspolpracownikami. Jeszcze raz na jakis czas ok, ale nie praktycznie co kilka dni. A ze na propozycje nastepnej kolejki sie nie odmawia, tym bardziej szefowi, to pozniej jest wesolo. Jak tak pisze, to kolejne rzeczy do glowy mi przychodza, to jeszcze ostatnia: kazdy bialy to Amerykanin i chcac byc mili pozdrawiaja mnie na ukicy mowiac : haro!! (Nie rozrozniaja L i R). |
![]() ![]() |
![]() |
#283 |
Lurker ;)
|
Debrah przepiekne te trampusie z Hello Kitty
![]() ![]() Meduzza tak jak ![]() Lady moglas powiedziec, ze bedziemy rzucac zaklecia na TZ ![]() Co do ciuszkow rozmiar rozmiarowi nie rowny, ale jak juz cos biore to 68, kupilam 3 tyg temu w Smyku bodziaki 62 i co? ZA MALE kurna juz ![]() Pstryniu az wstyd bo kojarzy sie bardzo brzydko ![]() ![]() Nie wiem ocb ale krwawie strasznie! Nic chyba sie w srodku zlego nie dzieje, bo brzucho nie boli.
#284 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na moich pierwszych studiach napisalam licencjat na 68 stron, a na tych ma byc ok 18 :/ Smiech na sali! Ledwo sie rozpedze, a juz trzeba konczyc. Tamta praca byla typowo analityczna, ta jest raczej opisowa (mam nadzieje ![]() Cytat:
Czyli wychodzi na to, ze w dzien karmisz jednym, a w nocy drugim? Cytat:
![]() Wymyslilam, ze w ciagu dnia bede odciagac mleko, zeby bylo na wieczor jak maly bedzie sie prezyl przy cycu. Za kazdym razem jak robie mu mm to mam wyrzuty sumienia, nie umiem inaczej :/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#286 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() moje 2 cytrynki sa tego doskonalym przykladem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#287 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
właśnie o to samo miałam pytać, bo ja mam teraz strasznie obfite okresy, tampony mnie tylko ratują w 2 i 3 dniu..
|
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do odciągania ja o21-22 ostatni raz karmie dzidzie pozniej albo o 3/4 albo o 6/7 i wtedy jednym cycem tylko. Drugiego trzymam do rana i sciagam z niego ok 120ml czasem wiecej jak mi sie chce. pozniej daje malej cycka z tej piersi nie odciaganej. sliczne zdjecie ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Lurker ;)
|
Silver wlasnie nie wiem, niby juz moglabym miec ale krwawie od zeszlego czwartku, pierwsze 6 dni leciutko a od 2 masakra. Wizyta u mojej z☠☠☠anej ginekolog dopiero 16 kwietnia..
We wtorek po szczepieniu wpadlam na chwile po zaswiadczenie do becikowego a ta sie zaczela sadzic ze dopiero weszla i nie zdazyla sie rozpakowac, a ja chcialam tylko zapytac czy mi to wypisze pozniej...
#291 |
Zakorzenienie
|
Lenova: jak masz już dziecko włożone w chustę i nóżki w "x" i zaczynasz ramiona "x" rozciągać to np. prawe ramię - od jednego kolana aż do drugiego? Nie tylko pod tym kolanem co idzie ramię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi małego zabrali i sama jechałam na tym łóżku ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40143322]Debrah, i tak w takich zimno będzie, ja ci proponuję: http://allegro.pl/paputki-buciki-nie...076306536.html http://allegro.pl/futerkowe-mieciutk...097981077.html a do tego dziewczyny zakładają geterki: http://allegro.pl/hm-rozowe-welniane...150450217.html i tu podpowiedź - one są na większe dziecko, ale wyprałam w pralce 60 stopni i zrobiły się idealnie na Dorotkę ![]() A tu szał ![]() I nie martw się smoczkiem, to najstarszy wynalazek mamy ![]() A taka histeria - może wcale nie chciał jeść, a tylko zmęczony był i chciał usnąć właśnie? też tak miałam. Lady, gdyby nie to, że mój ekx mieszka w Irl, to podejrzewałabym, że z nim jesteś po tym tekście ![]() *[/QUOTE] super linki, zapisuję ![]() ![]() no jak mój z czymś wyskoczy to czasem nie ma bata ![]() Pietraszko też wpada w histerię jak nie może zasnąć Kuruj się kochana ![]() Cytat:
![]() a przedwczoraj jak zapuścił takiego mega głośnego chichota to tak się wystraszył że zaczął płakać ![]() ja rozgrzałam termoforem, zeszło, chociaż dalej w tym miejscu mnie boli, zwłaszcza jak się pierś napełnia
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
muszę uzupełnić Bąblowi garderobę znowu... 68/74 poszukiwania czas zacząć...
Ale mam burdel w mieszkaniu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Zakorzenienie
|
ktora to mamusia kupila drugi wozek bo "stary" byl nie teges?
bo u "nas" to tak sie rozwiazuje takie problemy http://plock.gazeta.pl/plock/1,35710...odniejszy.html ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-04-05 o 14:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam w domu mount everest tyle ze prania ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
cholera, moglam pomyslec o takim sposobie hahaha joke ![]() ![]() ![]() aaa dziewczyny moja mala wlasnie zrobila takie "rrrrrrrrrrrrr" aaaaaaaaaaaa ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Zakorzenienie
|
Przyleciałam się przywitać ino
![]() ![]() ![]()
#298 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
ślicznota!
---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- śliczne zdjecia w klubie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zakorzenienie
|
litlle- moja Daria waży już 5 kg a mierzy 62 cm
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.