![]() |
#31 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dior Poison, Moschino, Lush, Lumene, Cargo, Sephora, Inglot i inne *w kwietniu*
Dziękuję, ale niestety nic dla siebie nie znalazłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Dior Poison, Moschino, Lush, Lumene, Cargo, Sephora, Inglot i inne *w kwietniu*
poczytałam trochę o tym pudrze i niestety nie tego szukam
![]() przepraszam Cię bardzo za zamieszanie, mogłam sobie wcześniej poczytać u Ciebie podoba mi sie jeszcze - CARGO profesjonalna paleta do makijażu Catwalk więc może ta paleta+zalotka za lokówkę? chyba że nie zgadza sie to co wartości, to śmiało pisz, bo niestety w tym przypadku również się nie orientuje ![]()
![]() |
![]() |
#33 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Zapraszam na PW. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
moge oddac puder chanel i zelek Estee za poisona plus oczywiscie szmatke muslinowa
Angela wystawiłam na portalu aukcyjnym..i jest w trakcie licytacji
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Moze znajdziesz cos u mnie w obu watkach za Diora?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za :
JOHN FRIEDA Frizz Ease Straightening Potion spray ochronny przed prostowaniem włosów - zużycie ok. 10-15% (nie ma na zdjęciu)? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
BAN stały
|
cos u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
BAN stały
|
Niestety nie.
---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- Cytat:
Rękawiczki całuski czarne nowe z metką ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Nic, dziękuję. ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ---------- No trudno, może następnym razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Jestem chętna na wymiankę całuski za spray JF
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Zainteresowal mnie
DIOR Poison 100 ml (psiknięte raz)... czekam na odpowiedz u mnie czy jestes zainteresowana....? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Wtajemniczenie
|
hej, jednak szampon i odzywka nieaktualne, wiec jak tylko to cie interesowało to nic z tego nie bedzie, ale dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
coś za spray JF i żel durex?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | ||
BAN stały
|
Podoba mi się:
Pędzel Hakuro H21 do różu, parę razy użyty, stan bdb ale spray juz negocjuję... ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
Flowerbomb extreme juz nie masz, prawda? ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Niestety, Dior raczej tylko za inne perfumy lub coś z mojej wish. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
podoba mi się tylko poison, ale nie wiem, czy byłabyś w stanie go oddać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Lux Mundi
|
Cześć
![]() u Ciebie podoba mi się Moschino. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
BAN stały
|
Odpisane
![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Odpisałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Lux Mundi
|
Nawet biorąc pod uwagę najtańsze wersje cenowe [ a nie były w takich kupowane] moich kosmetyków wymiana wszystkiego na Moschino nie jest dla mnie opłacalna
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Zastanowię się i jutro wieczorem dam Ci znać - czekam jeszcze na wiadomości od innych Wizażanek. Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Zakorzenienie
|
Witaj, podoba mi się u ciebie tylko:
- CATTIER 'Gel Creme Purifiant Bio' krem/żel oczyszczający do twarzy z niedoskonałościami (z certyfikatem cosmebio) - nowy, nieotwierany, kosztował ok. 11 Euro (za coś fajnego!) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...matycznej.html. Zdaje się, że już odpisywałam ci w wątku marcowym ![]()
![]() |
#52 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? podoba mi się pare rzeczy..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Podoba mi się zalotka Inglot
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Lux Mundi
|
Odzywam się jednak dziś
![]() Kosmetyki są już nieaktualne. Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Jeszcze się zastanawiam, bo zalotka wygląda na nieco "zmęczoną", a żel jest nowy i nie jakiś zbędny
![]() Mam do zaoferowania oprócz wątku - rozświetlacz The Body Shop, - Green Pharmacy mgiełkę wzmacniającą do włosów (zużyte jakieś 10%), - mleczko jedwabne do włosów z Biochemii Urody, użyte ze 3 razy, z dodatkiem hydrolatu z pszenicy samopszy z BU, - nową maskę do włosów z BingoSpa z 40 ekstraktami roślinnymi 500g, - nowy zafoliowany kolagen do mycia i pielęgnacji włosów BingoSpa, - nowy zafoliowany ekstrakt proteinowy do włosów BingoSpa, - nowe mleczko do mycia twarzy i szyi z jedwabiem Pure Silk BingoSpa ![]() dorzucę to wszystko potem do wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Lux Mundi
|
Nie wiem jak faktycznie było - znam opinię dwóch stron, a prawda pewnie leży po środku. Nie miej mi za złe, że się zaasekurowałam - wymiany na Wizażu już nie są takie, jak kiedyś. Tak na prawdę ilość przekupek też nie do końca jest wyznacznikiem tego, jak na prawdę wygląda uczciwość danej strony. Wiem, że przemawia przeze mnie sceptycyzm, ale kilka razy miałam do czynienia z osobami, które mijały się z prawdą w kwestii tego, co wymieniały.
Póki co zapach zaproponowałam Mamie. Jeśli się zdecyduje, nie będzie dostępny. Jeśli stwierdzi, że to nie Jej 'bajka', jestem skłonna go wymienić. Do jutra dam Ci odpowiedź. I dziękuję za wiadomość ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Ok ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#60 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Ok ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Podobają mi się tylko: Original Source - żel pod prysznic o zapachu Dragon Fruit&Capsicum, nowy Separatory do malowania paznokci - różowe, nowe ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
Czy te całuski są z ekoskóry? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.