|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4831 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Hej
![]() dzisiaj będę się uczyć, mam nadzieję, że nic mnie od tego pomysłu nie odwiedzie mam kolokwium za tydzień w czwartek, a we wtorek też może być ciężko... Cytat:
Dzisiaj wstałam o 10, co jak na wolny dzień, jest u mnie szaleństwem
|
|
|
#4832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? To może jakieś mussli ? Albo kanapki z ziarnami na śniadanie?Drogie te implanty ![]() Haha, przynajmniej znalazłaś jakiś sposób Jak kiedyś wstawałam o 5, to później też o 23-24 już byłam na tyle zmęczona, że nie byłam w stanie siedzieć dłużej Ja teraz wstaję jak chcę, bo na uczelnie idę w godzinach popołudniowych, więc spokojnie sobie zdążę jeszcze ćwiczyć Ale w wakacje jak chodziłam do pracy to wstawałam rano i ćwiczyłam pół godziny-godzinę przed pracą Jak wracałam to już byłam zbyt zmęczona żeby ćwiczyć.
|
|
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Był killer z Ewką. Czuję, że żyję
![]() Cytat:
Jak nie zrobiłabym tego z rana to wieczorem tym bardziej. Wieczorem w domu jestem dopiero o 22:40, a to dla mnie zdecydowanie za późno ja wysiłek, zwłaszcza, że w pracy też na dupce nie siedzę. |
|
|
|
|
#4834 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam do pracy. Do wieczora. |
|
|
|
|
#4836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każda metoda jest dobra jeśli działa![]() Ja dopiero śniadanie jem Rano przed wfem nie zdążyłam i poszłam tylko o szklance wody, 1,5h biegania, a później jeszcze do kilku sklepów musiałam wstąpić. Czuję się jakbym była na nogach od 20 godzin, a dopiero 12:00
Edytowane przez IzzieSt Czas edycji: 2013-04-05 o 12:13 |
|
|
|
|
#4837 |
|
Konto usunięte
|
dostałam 5 z angielskiego ![]() kupiłam parkę wiosenno-letnią (załącznik) leżę sobie na razie, potem na shape idę
Edytowane przez 1a159cf6a0624b31db6aaefb6bbb43b621a184e1 Czas edycji: 2013-05-20 o 00:04 |
|
|
|
#4838 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak jestem głodna i mam zjeść coś słodkiego, to już wolę nie jesć bo potem mi tylko niedobrze No może i masz rację z tym musli,takie zwykłe płatki kukurydziane może kupię A chleb jem tylko pełnoziarnisty, ale to i tak takie śniadanie mega kaloryczne bo do kanapek to ja już dużo masła muszę nakłaść, składników i każda kanapeczka to robi się u mnie prawdziwa bomba kaloryczna. Że już nie wspomnę że uwielbiam nawalić (nawalić to dobre słowo )sobie na to wszystko ketchupu lub majonezu
|
|
|
#4839 | ||||
|
Zakorzenienie
|
mierzę
![]() Cytat:
Dzięki za rady Cytat:
Na pewno powiem wieczorem Cytat:
![]() Cytat:
Ja jedynie ostatnio dostałam bułkę z szynką od TŻta [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4014597 6] dostałam 5 z angielskiego ![]() kupiłam parkę wiosenno-letnią (załącznik) leżę sobie na razie, potem na shape idę [/QUOTE] za 5 !A ta parka całkiem fajna
|
|
#4840 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle nie mam i nie miałam opuchlizny górna dziurka jest lekko czerwona i tyle![]() wstalam o 12 po tej imprezie, dalej w piżamie jestem ale zmarnowany dzień
|
|
#4841 |
|
Konto usunięte
|
Honey
Parka z mango z 229 na 39 zł ![]() ![]() ![]() Kupiona w outlecie Factory
|
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w saunie bylam ze dwa razy i zawsze wychodzilam po 5 min bo mi slabo sie strasznie robio [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4014597 6] dostałam 5 z angielskiego ![]() kupiłam parkę wiosenno-letnią (załącznik) leżę sobie na razie, potem na shape idę [/QUOTE]fajna Ja sobie dzisiaj torebke kupiłam
|
|
#4843 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4010090 4]ja składami to tylko do włosów się zajmuję
[/QUOTE]Ja też ![]() A wogóle co to za khadi? Dostanę link? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I ona olejuje włosy, słownictwo wizażowe też ![]() Cytat:
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4011588 9]będę miała piękne pędzle http://imgs.inkfrog.com/pix/lcmqcoco...sejtls_(1).jpg link działa, a obrazek się nie wczytuje [/QUOTE]Faaajne. ![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4014996 3]Honey Parka z mango z 229 na 39 zł ![]() ![]() ![]() Kupiona w outlecie Factory [/QUOTE]Lubię takie przeceny. ![]() 2 dni neta nie miałam Dziwnie nie mieć dostępu do internetu, serio
|
|||
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
50-60zl ![]() Ja bym nie chciała mieć w klasie wizażanki Bałabym się, że mnie znajdzie i będzie poczytywać![]() Aczkolwiek ostatnio siedziałam obok koleżanki na wykładzie i zapuściłam żurawia w jej telefon, miała włączony Wizaż![]() Zabieram się za ćwiczenia, (chata wolna do niedzieli ), a później nauka |
|
|
|
|
#4845 |
|
Zakorzenienie
|
też bym nie chciała koleżanki wizażanki z tych samych powodów co IzzieSt
A w biedrze nie zaszalałam, kupiłam jedynie jedwab i peeling mango, z kosmetycznych zakupów to jeszcze krem dove, jestem w trakcie testowania tego co najlepsze będzie do mojej twarzy Sądzicie, że głupotą będzie wymieszanie kremu na naczynka z kremem nawilżającym ? jestem strasznym leniem i nigdy mi się nei chce czekać aż jeden się wchłonie by zaaplikowac drugi, a tak to by było 2w1
|
#4846 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Masakra tyle jest promocji w biedrze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4847 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Melduję 8 min na brzuch z Mel B i pośladki też z Mel B
![]() ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4848 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4849 |
|
Zakorzenienie
|
Umowa z zespołem podpisana
![]() Odebrałam sobie już zamówienie z dozu, kupiłam dwa sweterki i maskę do włosów bingo spa i zostałam bez pieniędzy w portfelu
|
#4850 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
No dokładnie, mnie ograniczało to, że miałam ze sobą mało kasy (bo robiłam jeszcze zakupy do domu), chwała bogu, że nie można płacić kartą
|
#4851 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. III
Cytat:
![]() Pokaż sweterki ![]() Cytat:
![]() Mały kroczkami zbliżamy się do kolejnej części wątku |
||
|
|
|
#4853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A taki olejek by mi się przydał. ![]() Z tego co mówiła to ona tylko czyta, rzadko się udziela i czyta tylko włosowe wątki ![]() Wizażanki są wśród nas |
|
|
|
|
#4854 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------
|
|
|
|
|
#4855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo zespołów miało już pozajmowany nasz termin, ale znaleźliśmy fajny i cenowo też w porządku także od razu podpisaliśmy dzisiaj umowę ![]() A sweterki takie zwykłe, jeden niebieski na zameczek a drugi to taka narzutka z rękawami 3/4 zielony
|
|
#4856 |
|
Wtajemniczenie
|
Można rzec, że nauka idzie mi nieźle
teraz natomiast zmyłam olej i siedzę z Kallosem wymieszanym z Alterrą, zapach powalający z tego wyszedł
|
|
#4857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj sciagnełam sobie KWC na telefon i jest taka opcja że można zeskanować produkt i od razu się pojawia recenzja
|
|
|
|
|
#4858 |
|
Konto usunięte
|
coś mnie kaszel męczy
Niech ta zima idzie w p-i-z-d-u
|
|
|
|
#4860 | ||
|
Zadomowienie
|
hmm szkoda, że nie mam zbytnio co polecić.. tzn mam.. tylko to od funduszy zależy
jak coś mogę link podesłaćCytat:
super data![]() Cytat:
![]() a tak w ogóle to hej ![]() byłam dzisiaj podciąć końce (ostatnio w wakacje..? ) i pani fryzjer powiedziała, że mam włosy w dobrym stanie czyli moje ciągle maski na noc przyniosły efekt
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

mam kolokwium za tydzień w czwartek, a we wtorek też może być ciężko... 
Ale po tygodniu codziennej pobudki o 6.00 bez względu na to, o której poszłam spać i bez jakichkolwiek drzemek za dnia po prostu padłam i zasnęłam o ludzkiej porze 
Dzisiaj wstałam o 10, co jak na wolny dzień, jest u mnie szaleństwem

Codziennie jem dokładnie taką samą, bo jakoś nie mogę się przekonać do owsianki na słodko, a na słono nie znam nic więcej.
? To może jakieś mussli 
Rano przed wfem nie zdążyłam i poszłam tylko o szklance wody, 1,5h biegania, a później jeszcze do kilku sklepów musiałam wstąpić. Czuję się jakbym była na nogach od 20 godzin, a dopiero 12:00 

Jak jestem głodna i mam zjeść coś słodkiego, to już wolę nie jesć bo potem mi tylko niedobrze
Ja kiedyś myślałam, że się upasłam a okazało się ze przez to, że za mało wody piję, za dużo solę i z powodu ogólnych tendencji do nadmiernego zatrzymywania wody spuchłam jak balon. Jak tylko zaczęłam używać balsamu z Vichy wspomagający drenaż, pić pokrzywę, więcej wody i mniej solić od razu smuklejsza się zrobiłam i na wadze też mi sporo ubyło. Może przyjrzyj się czy to oby na pewno nie to
, ale już powędrowała do współlokatorki, bo ma doła 
), mówiłaś kiedyś, że masz balsam do włosów Mrs Potter's. Gdzie go kupiłaś? Nie wiesz czy jest w Naturze lub Superpharm dostępny?
ale zmarnowany dzień

od teścia
), a później nauka