|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ?? ![]() |
|||
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki |
2 | 4,55% |
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie ![]() |
3 | 6,82% |
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
9 | 20,45% |
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 |
4 | 9,09% |
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 |
5 | 11,36% |
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 |
1 | 2,27% |
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 |
8 | 18,18% |
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 |
1 | 2,27% |
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC
Cytat:
![]() 16go mam jechać na wizyte +ktg,zobaczymy co to.. materac gryka-pianka-kokos wybrany.. mam w domu kokosowy po jednym dziecku, jak myslicie o kokosie to podesle Wam foto-zmienicie zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Ma
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
to ciesz sie bedziesz miala dl kogo si eusmiechac, wstawc kazdego dnia i z kim poplakac
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Axela skoro jaa dalam rade , urodzilam , wychowalam - fakt byly momenty zalamania ale zaraz patrzac na Dawcia stawalm na nogi ...wiec Ty takze dasz rade, to ze bedziesz samotna mam ato nic zlego , gorsze by bylo jak byscie z tz razem byli, klocili sie jak dotychczas , podnosili glos itp.... a zreszta to jest tak jak facet raz uderzy to zrobi to i drugi raz... jak byl w stanie tak Cie obrazic, uzyc takich slow i tylu ich to jak ty bys na to pozwolila robil by to caly czas...a Zu by na to patrzyla i niestety ale moglo by byc tak ze tez by nie miala do Ciebie szacunku bo brala by przyklad z "tatausia" ja tydzien po porodie zanioslam pozew o ustalenie ojcostwa , alimenty i pozbawienie praw.... troche krwi mi zabralo ale nie zaluje a teraz mam kochanego meza jest cudownym tata dla Dawida , kocha ponad zycie i nie raz ja sie lapie na tym ze zapominam ze nie jest biologicznym ojcem ..... i tak sobie mysle ze widocznie tak mialo byc ![]() u Ciebie tez bedzie dobrze ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Diabli 120x90
![]()
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi powiedzial,ze to ja go psychicznie mecze ![]() Cytat:
ogolnie jak mysle o tym,to ktoras z Was kiedys napisala cos co uwazam za mega prawde,ze on znalazl sobie "zaradna"dziewczyne ktora wszystko zrobi a on na gotowe przyjdzie i jak co to kochajacym jest facetem/tatusiem (bo juz wypada w tym wieku),ale sam nie bedzie sie angazowal.ot,taki dodatek ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
tez wolalabym miec to za soba a nie byc "w trakcie". |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
weszlam na suwaczek a tam 38 dni do poroduu
![]() ![]()
#729 |
Zakorzenienie
|
Axelka jesteśmy z Tobą;*
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#731 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC
![]() Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni ![]() Cytat:
![]() Tak, na wesele też idziemy ale tak na 3-4h ![]() Cytat:
![]() Granatowy ![]() --- Zmykam się szykować, życzę Wam miłej soboty i do usłyszenia mam nadzieję wieczorem ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2013-04-06 o 09:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||
Zakorzenienie
|
widziałam ten wózeczek, wydaje się bardzo fajny za rozsądną cenę
![]() Diabli- ja myślę jednak o tej mniejszej czyli 120x90 Cytat:
tylko tym razem Ty masz już dosyć i nie chcesz go widzieć. Proszę Cię .. nie zmięknij, bo takie akcje będą się powtarzały nieustannie.. co z resztą już możemy zaobserwować.. ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
z ciekawostek jeszcze. dorosły facet,do swojej dziewczyny "to nie bedzie tak ze rozmawiamy wtedy kiedy TY chcesz,tylko kiedy JA chce" Cytat:
![]() a teraz by nie smecic,cos na mega pocieszenie i usmiech dla kociar wszelakich ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zadomowienie
|
Cześc dziewczęta!
![]() Wciąż urzędujemy u teściów, ale jutro już wracamy, więc będę na bieżąco. ![]() ![]() ![]() Wpadłam podglądnąc czy już się czasem któraś nie rozpakowała, ale widzę, że maluszki grzecznie siedzą i czekają. ![]() ![]() ![]() U nas wszystko gra, dzisiaj kończymy 29tc, nawet nie wiem kiedy to zleciało. ![]() No to miłego weekendu dla Was! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tam nie znam za bardzo waszej histori...chyba musze poszukać w początkowych wątkach. A czy on zawsze taki był?? Przecież człowiek nie może się tak zmienić...
![]() ![]() ![]() Laura ![]() http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png Edytowane przez justyna_g4 Czas edycji: 2013-04-06 o 09:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c
Cytat:
i każda tutaj jest z problemem... Ja wiem że różne rzeczy się zdarzają ale wierzę że jestem pod dobrą opieką i w razie co lekarze zrobią wszystko co w ich mocy ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. 2 razy dziennie po 20min min i 2 razy dziennie odsluch (tylko łapią, 15sek i odlaczaja). Moje non stop kopią w peloty ![]() Tylko ja mam bez mierzenia skurczy. Jak się ich nie zgłasza to jest takie zwykłe tetno + ruchy. A jeśli ktoś ma przedwczesne skurcze albo po prostu poprosi to podlaczaja dodatkową pelote skurczowa ![]() Ale na porodowce zawsze jest ktg skurczowe podlaczane z marszu. Cytat:
![]() Cytat:
Boże co za darmozjad...po co ci on? I tak wszystko załatwialas sama to co to zmieni jak go nie będzie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
myślę, że to zdanie powinnaś sobie zapisać na kartce i czytać za każdym razem jak Ci przejdzie przez myśl zejście się z nim. To jets kwintesencja jego podjeścia do związku i rodziny - będzie tak jak ja chce albo wcale.
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Axella a może on chciał Zu, bo myslał, że wtedy go nie zostawisz?? Bo z dzieckiem to jak??
![]() ![]()
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama masz teraz córeczkę. jeszcze po drugiej stronie brzucha, ale masz ![]() powiem ci, że ten szmatławiec nie ma za grosz szacunku do ciebie. a szacunek to podstawa. i w końcu TY miałaś na tyle szacunku do siebie samej, żeby wywalić tego pasożyta. rodzina cię na pewno wesprze i pomoże załatwić formalności. dacie radę, ba!!! teraz będzie jeszcze łatwiej, bo o jednego wrzoda na tyłku mniej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13
Za pamięci. Jak kiedyś ktoś was się zapyta w szpitalu czy chcecie ktg na żel czy na parafine to bierzcie żel (chyba że któraś jest uczulona)
Bo o 6 rano byłam tak nieprzytomna że nie zauważyłam jak mi polała parafine na pelote i teraz mam plamę na koszuli która pewnie nie zejdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ciezko bedzie...ale czeam juz na Z.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
axell poczuł się pewny, że go nie zostawisz na dodatek wszystko wybaczasz każdą akcje... próbuje Cię zastraszyć. Alimenty i tak będzie płacił łaski bzzzz.... Miał jak w hotelu na dodatek seks no czego chcieć więcej
![]()
#747 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zrobilam sniadanie ![]() ![]() ![]() ![]() ps. KTOREJ OBIECALAM RECZNY LAKTATOR Z AVENTU? przepraszam skleroza...prosze o priv ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
To nie jest ciężkie to zrealizowania.. musisz tylko chcieć i uwierzyć, że dasz radę. A jestem pewna, że jeśli będziesz konsekwentna to w końcu będziesz szczęśliwa. Trzymam za Ciebie kciuki
![]() nie zawiedź nas.. nie zawiedź siebie.. nie zawiedź swojej gwiazdeczki, która niedługo pojawi się na świecie ![]() A jak znowu wymiękniesz to normalnie przyjadę tam i Ci do tyłka nakopię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Diabli sharp chyba chciała ale ona na week pojechała do rodziców
![]() Jadłospis genialny ![]() Kurcze wróciły mi mdłości ![]() ![]()
#750 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.