Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 09:23   #721
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
axel to spisanie brzucha takie pojmowanie na kto nie wychodzi jako akcja kurczowo. dziś polona mi powiedZiała

że to może być związane z ruchami bo na ktgo jest czysto mimo że.dochodZi do na50 proc ale nie jest to akcja skurczowa

jezu jezu człowieku bądź tu teraz mądry

jenny wozek czarny czy granatowy?

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

jezu tak napisałam że nie wiadomo o co chodzi .

to pompowanie brzucha takie i puszczania może być związane z ruchami bo zapis ktg przy tym rośnie ale nie zapisuje skurczy
dziekuję
16go mam jechać na wizyte +ktg,zobaczymy co to..

materac gryka-pianka-kokos wybrany..
mam w domu kokosowy po jednym dziecku, jak myslicie o kokosie to podesle Wam foto-zmienicie zdanie

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:24   #722
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Ma

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
a to wypelnienie 120x90? bo ja dla malej mam 135x110, ale tak sobie mysle, czy nie kupic mniejszej zeby moc fotki poscieli robic

120x90
Właśnie kupiła mi siostra TŻ a mi dwie zbędne a trochę miejsca zajmuje
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:24   #723
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
M pisze,że chce przyjechac..
i co?zamknac sie i nie wpuszczac?
bo widziec go nie chce...
nie odpisywac nie otwierac drzwi.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:25   #724
banka26
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
został równy miesiąc do tp..
jest 6ty...

to ciesz sie bedziesz miala dl kogo si eusmiechac, wstawc kazdego dnia i z kim poplakac

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Motylku sexi brzusio

Mnie wczoraj koleżanka spytała kiedy rodzę "pewne na dnich taki masz wileeeki brzuch"
Jak mnewnerwiaątakie goopieteksty. A gdziema się zmieścić 3,5kg dziecko w doopie
mi wczoraj Pani w labolatorium patrzy sie na mnie i kiwajac glowa mowi coo pare dni zostalo ??? a ja juz w glowie fajnie by bylo ale jeszcze 5 tygodni a ona zamarla heheheh i nic juz nie mowila
Cytat:
właściwie to nie wiem

powiedział,że dziecka dla niego nie ma, że zainteresuje się nim po porodzie ale mnie nadal bedzie miał w piz dzie (jego słowa ) bo nie zasluguje na uwage,bo go wku rwiam

ogólnie,że jestem (duzo niecenzuralnych slow), że nie bedzie mnie doceniac bo nie ma o co i że ine kobiety w ciaży pracuja a ja nie i że to że wszystko załatwiłam to żadne wyzwanie bo on tez by mógł (to czemu tego nie zrobił)

on ciagle,ciagle myslal ze to moja wina,ta klotnia i sytuacja a nie jego.. heh

a potem bylo mi juz wszystko jedno i powiedzialam chyba wszystko co mysle i ze ma wyp ierdalac bo nie chce go wiecej widziec

nie chcial isc..dodalam pare rzeczy od siebie i sie spakowal i poszedl..

i takie tam jak mu ciezko i jak zapier dala (inni tez pracuuja)

ah,i tekst mistrz "a jak bedzie Z i nadal bedziesz rzeszczal,robil takie akcje,zostawial mnie i mial nas w dupie?" "no tak bedzie albo nie,loteria,ryzykuj"
po takich tekstach on nigdy nie bedzie mial szacunku do Ciebie i wydaje mi sie ze z Zu tez roznie moze b yc , wcale nie jest powiedziane ze ja pokocha skoro do tej pory tego nie zrobil , ja rozumiem ze faceci sa inni, inaczej mysla i czuja ale skoro tylu facetow jest sklonnych kochac swoje dziecko juz bedac w brzuchu, i stresuja sie wizytami i usg i czy wszystko ok, i porodem to znczy ze to nie jest jakos mega trudne albo cos dziwnego czego od nich oczekujemy...
Axela skoro jaa dalam rade , urodzilam , wychowalam - fakt byly momenty zalamania ale zaraz patrzac na Dawcia stawalm na nogi ...wiec Ty takze dasz rade, to ze bedziesz samotna mam ato nic zlego , gorsze by bylo jak byscie z tz razem byli, klocili sie jak dotychczas , podnosili glos itp.... a zreszta to jest tak jak facet raz uderzy to zrobi to i drugi raz... jak byl w stanie tak Cie obrazic, uzyc takich slow i tylu ich to jak ty bys na to pozwolila robil by to caly czas...a Zu by na to patrzyla i niestety ale moglo by byc tak ze tez by nie miala do Ciebie szacunku bo brala by przyklad z "tatausia"
ja tydzien po porodie zanioslam pozew o ustalenie ojcostwa , alimenty i pozbawienie praw.... troche krwi mi zabralo ale nie zaluje a teraz mam kochanego meza jest cudownym tata dla Dawida , kocha ponad zycie i nie raz ja sie lapie na tym ze zapominam ze nie jest biologicznym ojcem ..... i tak sobie mysle ze widocznie tak mialo byc
u Ciebie tez bedzie dobrze od Ciebie to xzalezy aa i z tego co pisalas masz rodzine , ktora jest z Toba i Ci pomaga wiec to jest najwazniejsze

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
Wczoraj cały dzień lataliśmy i załatwialiśmy różne sprawy, ale jednak na koniec udało nam się odebrać wózek Ledwo zapakowaliśmy się do auta z tymi pudłami Dobrze, że nie zamówiłam od razu łóżeczka i materaca, bo kolejny karton ciężko by już było upchnąć Teraz wózek czeka grzecznie u teściów (bo u nas nie ma miejsca ).

Zdecydowaliśmy się jednak na Mutsy Transportera, a do kompletu baza i fotelik z Cybexa

A łóżeczko kupimy chyba z firmy Jardrew, bo wczoraj widzieliśmy na żywo i wyglądało na solidne

Za 1,5h lecimy na ślub, ale może uda mi się co nieco nadrobić jeszcze teraz
oo super i kolor fajnyy
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:25   #725
nuna2
Zakorzenienie

Diabli 120x90
Stary 2013-04-06, 09:26   #726
diabli
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Umrę zaraz. Moja wspolokatorka (jakiś pomysł na pseudonim? Mariolka 2? ) słucha muzyki na komórce przez sluchawki że słyszę wszystko bardzo dokładnie. Jakas rąbanka albo mezo albo gangam style. I czyta życie na gorąco czy coś w ten desen.
Serio. Ona ma sieke z mózgu.
hehe ciezki przypadek i to jest matka takiego stadka?

Cytat:
A i jeszcze salowa mnie wkurza. Co drugi dzień jest i raczy mnie historiami że jakaś babka urodziła w nocy ale dziewczynka nie przeżyła. Albo że są bliźniaki i jedno ma wadę serca i też nie wiadomo czy przeżyje. Pomijam to że jak tylko czegoś nie zjem to jest gadanie a czemu, przecież to takie zdrowe i smaczne
Tylko jedna na szczęścię taka durna jest. Jak wstane to chyba na nią napiszę w księdze życzeń i zażaleń
jak wejdzie nastepnym razem krzycz "tylko niech mi pani nie mowi nic smutnego, zadnych wiesci z porodowki, bo ja mam zakaz denerwowania sie!" co za baba...zero wyczucia.
Stary 2013-04-06, 09:30   #727
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
kochana typowe... Będzie przepraszał, mówił, że to się więcej nie powtórzy... W końcu Cię skołuje i zrobi z Ciebie winną a z siebie męczennika... Naprawdę wygląda mi to na zaburzenia psychiki.... ON jest psychicznym terrorystą. Jak go teraz przyjmiesz z powrotem do siebie, to nie uwolnisz się od niego.... Masz pewność, że kiedyś Cie nie uderzy w nerwach, skoro wyzywa Cię przekleństwami??
Powiedz mu, że nie ma po co przyjeżdżać. TY musisz ochłonąć... Kochana przydałaby Ci się pomoc psychologa... Pomógłby Ci uwolnić się od niego, bo będzie Ci bardzo trudno... Wyjść z związku toksycznego to mega wysiłek.
w to,to nigdy nie uwierze.. eh
mi powiedzial,ze to ja go psychicznie mecze

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Śliczne te ciuszki. Bardzo chętnie wezmę tylko jak pisałam, chcę się upewnić, że to dziewczynka to wtedy spokojnie biorę różowości, bo jak się okaże inna niespodzianka to szkoda żeby inna mamusia nie skorzystała.

Zapytaj się po co chce przyjechać.
Jak chce pogadać, to zapytaj czy ma coś jeszcze do dodania po wczorajszym, bo dziecko nie zasługuje na taki stres.
A później decyduj ...

Dobrze, że go wywaliłaś, ja nie wiem jak on takie teksty do ciebie co chwilę wali po co w ogóle się wprowadzał? Bo mu sexu brakuje, z mamusią nie chce mieszkać? Dziwny typ.
nie interesuje mnie po co chce przyjezdzac

ogolnie jak mysle o tym,to ktoras z Was kiedys napisala cos co uwazam za mega prawde,ze on znalazl sobie "zaradna"dziewczyne ktora wszystko zrobi a on na gotowe przyjdzie i jak co to kochajacym jest facetem/tatusiem (bo juz wypada w tym wieku),ale sam nie bedzie sie angazowal.ot,taki dodatek

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
to ciesz sie bedziesz miala dl kogo si eusmiechac, wstawc kazdego dnia i z kim poplakac

mi wczoraj Pani w labolatorium patrzy sie na mnie i kiwajac glowa mowi coo pare dni zostalo ??? a ja juz w glowie fajnie by bylo ale jeszcze 5 tygodni a ona zamarla heheheh i nic juz nie mowila

po takich tekstach on nigdy nie bedzie mial szacunku do Ciebie i wydaje mi sie ze z Zu tez roznie moze b yc , wcale nie jest powiedziane ze ja pokocha skoro do tej pory tego nie zrobil , ja rozumiem ze faceci sa inni, inaczej mysla i czuja ale skoro tylu facetow jest sklonnych kochac swoje dziecko juz bedac w brzuchu, i stresuja sie wizytami i usg i czy wszystko ok, i porodem to znczy ze to nie jest jakos mega trudne albo cos dziwnego czego od nich oczekujemy...
Axela skoro jaa dalam rade , urodzilam , wychowalam - fakt byly momenty zalamania ale zaraz patrzac na Dawcia stawalm na nogi ...wiec Ty takze dasz rade, to ze bedziesz samotna mam ato nic zlego , gorsze by bylo jak byscie z tz razem byli, klocili sie jak dotychczas , podnosili glos itp.... a zreszta to jest tak jak facet raz uderzy to zrobi to i drugi raz... jak byl w stanie tak Cie obrazic, uzyc takich slow i tylu ich to jak ty bys na to pozwolila robil by to caly czas...a Zu by na to patrzyla i niestety ale moglo by byc tak ze tez by nie miala do Ciebie szacunku bo brala by przyklad z "tatausia"
ja tydzien po porodie zanioslam pozew o ustalenie ojcostwa , alimenty i pozbawienie praw.... troche krwi mi zabralo ale nie zaluje a teraz mam kochanego meza jest cudownym tata dla Dawida , kocha ponad zycie i nie raz ja sie lapie na tym ze zapominam ze nie jest biologicznym ojcem ..... i tak sobie mysle ze widocznie tak mialo byc
u Ciebie tez bedzie dobrze od Ciebie to xzalezy aa i z tego co pisalas masz rodzine , ktora jest z Toba i Ci pomaga wiec to jest najwazniejsze

oo super i kolor fajnyy
gratuluję..naprawdę..
tez wolalabym miec to za soba a nie byc "w trakcie".

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 09:31   #728
banka26
Zakorzenienie

weszlam na suwaczek a tam 38 dni do poroduu strach i szczescie hehhe w jednym
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:34   #729
nuna2
Zakorzenienie

Axelka jesteśmy z Tobą;*
Stary 2013-04-06, 09:35   #730
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
ochraniacze i baldachimy na pewno bede w stanie uszyc na konkretne zamowienie. na razie chce sie skupic na poscieli i kocykach, zeby moc stworzyc jakas oferte i dobrze zainwestowac kase.
dziewczyny podpowiedzcie, jesli bedziecie wybierac koldry to rozm. 120x90 czy 135x100? ikejowska 125x110? zastanawiam sie ktorego wymiaru uszyc wiecej na sam poczatek.
Ja sie cały czas zastanawiam jaki kupić. Wydaje mi się, że jadnak jak bedzie łóżeczko 120x60 to wystarczy 120x90 pościel bo tamta będzie za duża. sama nie wiem

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:35   #731
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Śwetne zakupy i piękny kolor wózka
Cytat:
a jenny super wybór wózka

Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni

Cytat:
za wozek i reszte zakupow na wesele tez sie wybierasz? jesli tak to baw sie dobrze i objedz za nas wszystkie

Tak, na wesele też idziemy ale tak na 3-4h

Cytat:
polary minky na pewno bede miala, ale na poczatek dla naszych wiosennych maluchow lepsze beda bawelniane kocyki albo cienkie polarkowe poczekaj troszke, postaram sie miec konkurencyjne ceny
Ok, będę czekać

Cytat:
jenny wozek czarny czy granatowy?
-
Granatowy , bo tylko taki nam się spodobał z dostępnych kolorów w palecie transportera.

---
Zmykam się szykować, życzę Wam miłej soboty i do usłyszenia mam nadzieję wieczorem

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017

Edytowane przez JennyAniolek
Czas edycji: 2013-04-06 o 09:37
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 09:36   #732
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Ja sie cały czas zastanawiam jaki kupić. Wydaje mi się, że jadnak jak bedzie łóżeczko 120x60 to wystarczy 120x90 pościel bo tamta będzie za duża. sama nie wiem
Ja wyszłam właśnie z takiego założenia. I fajnie się komponuje
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:37   #733
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
właściwie to nie wiem

powiedział,że dziecka dla niego nie ma, że zainteresuje się nim po porodzie ale mnie nadal bedzie miał w piz dzie (jego słowa ) bo nie zasluguje na uwage,bo go wku rwiam

ogólnie,że jestem (duzo niecenzuralnych slow), że nie bedzie mnie doceniac bo nie ma o co i że ine kobiety w ciaży pracuja a ja nie i że to że wszystko załatwiłam to żadne wyzwanie bo on tez by mógł (to czemu tego nie zrobił)

a potem bylo mi juz wszystko jedno i powiedzialam chyba wszystko co mysle i ze ma wyp ierdalac bo nie chce go wiecej widziec

ah,i tekst mistrz "a jak bedzie Z i nadal bedziesz rzeszczal,robil takie akcje,zostawial mnie i mial nas w dupie?" "no tak bedzie albo nie,loteria,ryzykuj"
jestem w szoku, co to za słowa przecież to nie wpadka tylko sam chciał Zu?:/
Stary 2013-04-06, 09:38   #734
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny wózek babyactive elipso to już chyba dość dobra jakość??
widziałam ten wózeczek, wydaje się bardzo fajny za rozsądną cenę

Diabli- ja myślę jednak o tej mniejszej czyli 120x90

Cytat:
M pisze,że chce przyjechac..
i co?zamknac sie i nie wpuszczac?
bo widziec go nie chce...
napisz mu, że przegiął kolejny raz..
tylko tym razem Ty masz już dosyć i nie chcesz go widzieć.
Proszę Cię .. nie zmięknij, bo takie akcje będą się powtarzały nieustannie.. co z resztą już możemy zaobserwować..

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
weszlam na suwaczek a tam 38 dni do poroduu strach i szczescie hehhe w jednym

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:39   #735
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
pochwal sie fotka, jak juz bedziesz wystrojona sukienka sliczna, ale ja juz odpuszczam kupowanie ciazowych ciuchow. w koncu juz niedlugo wroce do swoich przedciazowych
ja musiałam kupić bo mamy chrzest w kwietniu i obronę mi pewnie też zaraz wyznaczą ale podobno ich ciuchy po ciąży też dobrze leżą, mamy wesele w sierpniu to może akurat przy okajzi ukryje pociążowy brzuszek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 09:43   #736
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
jestem w szoku, co to za słowa przecież to nie wpadka tylko sam chciał Zu?:/
widocznie mu się zmieniło.
z ciekawostek jeszcze. dorosły facet,do swojej dziewczyny "to nie bedzie tak ze rozmawiamy wtedy kiedy TY chcesz,tylko kiedy JA chce"

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
widziałam ten wózeczek, wydaje się bardzo fajny za rozsądną cenę

Diabli- ja myślę jednak o tej mniejszej czyli 120x90

napisz mu, że przegiął kolejny raz..
tylko tym razem Ty masz już dosyć i nie chcesz go widzieć.
Proszę Cię .. nie zmięknij, bo takie akcje będą się powtarzały nieustannie.. co z resztą już możemy zaobserwować..

uwierz mi,ze sie postaram

a teraz by nie smecic,cos na mega pocieszenie i usmiech dla kociar wszelakich http://kwejk.pl/obrazek/1739976/laskotki.html

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 09:44   #737
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cześc dziewczęta!

Wciąż urzędujemy u teściów, ale jutro już wracamy, więc będę na bieżąco. Tutaj wszyscy chodzą i mówią o "Leosiu", ja się śmieję, tż jeszcze bardziej, bo stwierdził przedwczoraj, że się zaczyna przyzwyczajac i to nie jest dobre. Tak więc na tą chwilę nasz syn jest "Eldżejem" od "L" i "J".

Wpadłam podglądnąc czy już się czasem któraś nie rozpakowała, ale widzę, że maluszki grzecznie siedzą i czekają. vil, nie ukrywam, że obstawiałam Ciebie.

U nas wszystko gra, dzisiaj kończymy 29tc, nawet nie wiem kiedy to zleciało.

No to miłego weekendu dla Was!

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:45   #738
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
z ciekawostek jeszcze. dorosły facet,do swojej dziewczyny "to nie bedzie tak ze rozmawiamy wtedy kiedy TY chcesz,tylko kiedy JA chce"

Ja tam nie znam za bardzo waszej histori...chyba musze poszukać w początkowych wątkach. A czy on zawsze taki był?? Przecież człowiek nie może się tak zmienić...

Laura

Edytowane przez justyna_g4
Czas edycji: 2013-04-06 o 09:52
Stary 2013-04-06, 09:45   #739
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
nienawidze sluchac takich historii.. po co ludzie je opowiadaja ciezarowkom?
Jeszcze szczególnie że to oddział patologii
i każda tutaj jest z problemem...
Ja wiem że różne rzeczy się zdarzają ale wierzę że jestem pod dobrą opieką i w razie co lekarze zrobią wszystko co w ich mocy

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
1. Szczerze mówiąc nie rozumiem takich ludzi. Moim zdaniem to jest przesada prosić was o pożyczkę przecież każdy wie, ze teraz kasa wam się jest potrzebna.
Też mam takiego kolegę, który może by poszedł do roboty, ale musi być duża wypłata, nie daleko, praca na 1 zmianę bo na 3 już nie będzie robił, i najmepiej żeby jak najmniej musiał robić. Jak mu Tż mówił, że przyjmują u niego w firmie to cv zaniósł tydzień później jak już przyjeli kogoś.

2. To ile wam robią to ktg??
Ja ostatnio miałam na wizycie ( 30tc ) zdziwiłam się po co ale babka stwierdziła, że chce sprawdzić czy nie ma skórczy ( nie było ) i powiedziały mi, że to minimum 30minut. Leżałam i leżałam myślałam, że zasnę. Mała uciekała jak się połozyłam na prawym boku to szła sobie tam, a jak na lewym to się przenosiła, a na koniec zaczęła kopać po tej słuchawce.
1. To może ten sam kolega bo po opisie wypisz wymaluj Łukasz

2. 2 razy dziennie po 20min min i 2 razy dziennie odsluch (tylko łapią, 15sek i odlaczaja).
Moje non stop kopią w peloty
Tylko ja mam bez mierzenia skurczy. Jak się ich nie zgłasza to jest takie zwykłe tetno + ruchy. A jeśli ktoś ma przedwczesne skurcze albo po prostu poprosi to podlaczaja dodatkową pelote skurczowa
Ale na porodowce zawsze jest ktg skurczowe podlaczane z marszu.

Cytat:
hehe ciezki przypadek i to jest matka takiego stadka?

jak wejdzie nastepnym razem krzycz "tylko niech mi pani nie mowi nic smutnego, zadnych wiesci z porodowki, bo ja mam zakaz denerwowania sie!" co za baba...zero wyczucia.
No już właśnie wyżej napisałam. Stoi teraz na parapecie i okno myje. Może ją delikatnie popchne?

Cytat:
w to,to nigdy nie uwierze.. eh
mi powiedzial,ze to ja go psychicznie mecze

nie interesuje mnie po co chce przyjezdzac

ogolnie jak mysle o tym,to ktoras z Was kiedys napisala cos co uwazam za mega prawde,ze on znalazl sobie "zaradna"dziewczyne ktora wszystko zrobi a on na gotowe przyjdzie i jak co to kochajacym jest facetem/tatusiem (bo juz wypada w tym wieku),ale sam nie bedzie sie angazowal.ot,taki dodatek

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

gratuluję..naprawdę..
tez wolalabym miec to za soba a nie byc "w trakcie".
Ale widzisz! Banka dała radę, ty też dasz!
Boże co za darmozjad...po co ci on? I tak wszystko załatwialas sama to co to zmieni jak go nie będzie?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 09:50   #740
justyna_g4
Zakorzenienie

Cytat:
1. To może ten sam kolega bo po opisie wypisz wymaluj Łukasz

2. 2 razy dziennie po 20min min i 2 razy dziennie odsluch (tylko łapią, 15sek i odlaczaja).
Moje non stop kopią w peloty
Tylko ja mam bez mierzenia skurczy. Jak się ich nie zgłasza to jest takie zwykłe tetno + ruchy. A jeśli ktoś ma przedwczesne skurcze albo po prostu poprosi to podlaczaja dodatkową pelote skurczowa
Ale na porodowce zawsze jest ktg skurczowe podlaczane z marszu.
No mi do porodówki jeszcze daleko mam nadzieję. Ja miałam skórcze, serce i ruchy.

Laura

Stary 2013-04-06, 09:53   #741
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
myślę, że to zdanie powinnaś sobie zapisać na kartce i czytać za każdym razem jak Ci przejdzie przez myśl zejście się z nim. To jets kwintesencja jego podjeścia do związku i rodziny - będzie tak jak ja chce albo wcale.
Stary 2013-04-06, 09:53   #742
nuna2
Zakorzenienie

Axella a może on chciał Zu, bo myslał, że wtedy go nie zostawisz?? Bo z dzieckiem to jak?? Co za burak
Stary 2013-04-06, 09:54   #743
cloche
Zakorzenienie

Cytat:
właściwie to nie wiem

kochana, już od paru akcji opisanych tutaj doskonale rozumiem twojego tatę... pamiętasz, jak miał jakiegoś wnerwa? niby na ciebie... ale tak jak myślałyśmy - on po prostu nie mógł patrzeć na tą sytuację, nie mógł pojąć, jak jego córka może dać sobą tak poniewierać jakiemuś ścierwu (bo nawet "facet" to zbyt pochlebne słowo na tego... no...).
sama masz teraz córeczkę. jeszcze po drugiej stronie brzucha, ale masz patrząc na to z boku - powiedz szczerze... co byś swojej córce radziła, jak by taki debil się do niej przypałętał??? zrobiłabyś pewnie wszystko, żeby sobie Zu poradziła, zbudowała świat piękny dla siebie i dzidziusia. bez nerwów, bez przeklinania. bez loterii!!!
powiem ci, że ten szmatławiec nie ma za grosz szacunku do ciebie. a szacunek to podstawa. i w końcu TY miałaś na tyle szacunku do siebie samej, żeby wywalić tego pasożyta.
rodzina cię na pewno wesprze i pomoże załatwić formalności. dacie radę, ba!!! teraz będzie jeszcze łatwiej, bo o jednego wrzoda na tyłku mniej będziesz mogła się skupić na sobie i Zu, będzie błogo tylko jeszcze trochę wytrwałości, kochana
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 09:57   #744
Aaś
Zakorzenienie

Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Za pamięci. Jak kiedyś ktoś was się zapyta w szpitalu czy chcecie ktg na żel czy na parafine to bierzcie żel (chyba że któraś jest uczulona)
Bo o 6 rano byłam tak nieprzytomna że nie zauważyłam jak mi polała parafine na pelote i teraz mam plamę na koszuli która pewnie nie zejdzie
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 10:01   #745
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Axella a może on chciał Zu, bo myslał, że wtedy go nie zostawisz?? Bo z dzieckiem to jak?? Co za burak
ja niewiem co mu sie porobilo,co go zmienilo..przed ciaza byl cudem,a teraz..? nie mam pojecia o co chodzi

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
kochana, już od paru akcji opisanych tutaj doskonale rozumiem twojego tatę... pamiętasz, jak miał jakiegoś wnerwa? niby na ciebie... ale tak jak myślałyśmy - on po prostu nie mógł patrzeć na tą sytuację, nie mógł pojąć, jak jego córka może dać sobą tak poniewierać jakiemuś ścierwu (bo nawet "facet" to zbyt pochlebne słowo na tego... no...).
sama masz teraz córeczkę. jeszcze po drugiej stronie brzucha, ale masz patrząc na to z boku - powiedz szczerze... co byś swojej córce radziła, jak by taki debil się do niej przypałętał??? zrobiłabyś pewnie wszystko, żeby sobie Zu poradziła, zbudowała świat piękny dla siebie i dzidziusia. bez nerwów, bez przeklinania. bez loterii!!!
powiem ci, że ten szmatławiec nie ma za grosz szacunku do ciebie. a szacunek to podstawa. i w końcu TY miałaś na tyle szacunku do siebie samej, żeby wywalić tego pasożyta.
rodzina cię na pewno wesprze i pomoże załatwić formalności. dacie radę, ba!!! teraz będzie jeszcze łatwiej, bo o jednego wrzoda na tyłku mniej będziesz mogła się skupić na sobie i Zu, będzie błogo tylko jeszcze trochę wytrwałości, kochana
dziekuje..wlasnie o to mi chodzi,zeby Z nigdy,przenigdy nie musiala tego sluchac i widziec..
ciezko bedzie...ale czeam juz na Z..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 10:05   #746
nuna2
Zakorzenienie

axell poczuł się pewny, że go nie zostawisz na dodatek wszystko wybaczasz każdą akcje... próbuje Cię zastraszyć. Alimenty i tak będzie płacił łaski bzzzz.... Miał jak w hotelu na dodatek seks no czego chcieć więcej
Stary 2013-04-06, 10:09   #747
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczne te ciuszki. Bardzo chętnie wezmę tylko jak pisałam, chcę się upewnić, że to dziewczynka to wtedy spokojnie biorę różowości, bo jak się okaże inna niespodzianka to szkoda żeby inna mamusia nie skorzystała.
ok to czekam na wiesci

Cytat:
Dobrze,ze go wywaliłaś, ja nie wiem jak on takie teksty do ciebie co chwilę wali po co w ogóle się wprowadzał? Bo mu sexu brakuje, z mamusią nie chce mieszkać? Dziwny typ.
to samo pomyslalam, mamusia da tylko jesc i poglaszcze po glowie, ale na dluzsza mete pewnie jest uciazliwa i nie wypada jej traktowac jak mlodziutkiej zakochanej "narzeczonej"...

zrobilam sniadanie tez tak macie, ze ladujecie na talerz wszystko co Wam wpadnie w rece? poza kanapkami mam jablko, jogurt...a kanapki tez sa niezla mieszanka, z szynka, z miodem i zeby bylo smieszniej zrobilam sobie od razu 3 herbaty...bo nie moglam sie zdecydowac czy chce zwykla z cytryna, rooibos, czy rossmanowska maharani no i jak juz robilam herbaty to od razu 4 kubek na mleczna inke a pozniej dziwie sie, ze biegam siku co 3 minuty.

ps. KTOREJ OBIECALAM RECZNY LAKTATOR Z AVENTU? przepraszam skleroza...prosze o priv bo nie wiem czy przypominac sasiadce, ze go chce.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
120x90
Właśnie kupiła mi siostra TŻ a mi dwie zbędne a trochę miejsca zajmuje
ok, to pomysl o cenie, albo jakis handel wymienny
Stary 2013-04-06, 10:10   #748
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:

uwierz mi,ze sie postaram
To nie jest ciężkie to zrealizowania.. musisz tylko chcieć i uwierzyć, że dasz radę. A jestem pewna, że jeśli będziesz konsekwentna to w końcu będziesz szczęśliwa. Trzymam za Ciebie kciuki na pewno nie tylko ja ale i rodzina, bliscy i wszystkie tu na forum...
nie zawiedź nas.. nie zawiedź siebie.. nie zawiedź swojej gwiazdeczki, która niedługo pojawi się na świecie

A jak znowu wymiękniesz to normalnie przyjadę tam i Ci do tyłka nakopię

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 10:12   #749
nuna2
Zakorzenienie

Diabli sharp chyba chciała ale ona na week pojechała do rodziców
Jadłospis genialny
Kurcze wróciły mi mdłości czuję się jak w I trym tylko z większym brzuchem
Stary 2013-04-06, 10:12   #750
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
ja niewiem co mu sie porobilo,co go zmienilo..przed ciaza byl cudem,a teraz..? nie mam pojecia o co chodzi

dziekuje..wlasnie o to mi chodzi,zeby Z nigdy,przenigdy nie musiala tego sluchac i widziec..
ciezko bedzie...ale czeam juz na Z..
Przykro to mówic, ale przeczytałam co pisałaś i jakoś mnie to zbytnio nie zaskoczyło. Trzymaj się tam. Długo się znacie z tż?

Cytat:
axell poczuł się pewny, że go nie zostawisz na dodatek wszystko wybaczasz każdą akcje... próbuje Cię zastraszyć. Alimenty i tak będzie płacił łaski bzzzz.... Miał jak w hotelu na dodatek seks no czego chcieć więcej
Alimenty albo będzie płacił, albo nie... A co do ostatniego zdania... niestety też tak uważam.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości