Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13 - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 14 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 0 0%
Mamusie MAJ-CZERWIEC2013, cz.14 - Pierwsze maluszki na świecie już mamy 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Witamy na świecie pierwsze maluszki 2 4,55%
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.14 - Czas zacząć rozpakowywanie 3 6,82%
Dwa maluszki na świecie już mamy, na kolejne niecierpliwie czekamy. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Zima przestała nas maltretować - chyba czas się rozpakować! Mamy V-VI 2013 cz.14 9 20,45%
Zima minęła, wiosna nadchodzi; długie czekanie już nam nie grozi. Mamy V-VI 2013 c.14 4 9,09%
Czas leci jak szalony, niedługo nasz poród upragniony. Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.14 1 2,27%
Przed porodem stracha mamy, ale dzielnie się wspieramy. Mamy V-VI 2013 cz.14 5 11,36%
Kolejnych porodów nadchodzi czas co cieszy ale i przeraża nas! Mamy V-VI 2013 cz.14 1 2,27%
Do dnia porodu już całkiem blisko ale jesteśmy gotowe na wszystko. V-VI 2013 cz.14 8 18,18%
Wielkie brzuszki już widać z dala, lecz jeszcze nie chcemy iść do szpitala. V-VI 2013 1 2,27%
Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 11:11   #811
Mysia mysz
Zakorzenienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez Atena564 Pokaż wiadomość
za 7 latek
u nas pierwszy poważny kryzys nastąpił jak po tym za mieszkaliśmy okazało się że mamy inne przyzwyczajania i wychowanie wyniesione z domu----->mnie rodzice nauczyli oszczedzania, a u tż niegdy się nieprzeloewało w domu, teściowa stale za granica mieszkała, a jak już była w polsce to szastała kasa na lewo i prawo i tż nienauczony oszczedzania---->musiał sie nauczyć jak zamieszkaliśmy razem w obcym mieście, i trzeba było sie utrzymać i kłótnie o kase sie zaczeły, ale szybko sie dotraliśmy i jest ok od tamtąd
u nas też było ciężko na początku bo teściowa jest matką polką i wsyztsko w domu robi i nawet nie to, że TŻ nie chciał pomagać tylko nie zdawał sobie sprawy, że trzeba coś w domu zrobić, nawet ziemniaków nie umiał ugotować (do dzisiaj umie tlyko ziemniaki i makaron ) trochę się docieraliśmy, ale teraz jets super chyba wszyscy jak zamieszkają razem to przerabiają w jakimś stopniu
Stary 2013-04-06, 11:11   #812
Atena564
Zadomowienie

Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
wpadnij do mnie, potrzebuje wsparcia i kopniaka zeby cos w koncu zrobic. wlaczylam pralke, pozmywalam i zjadlam sniadanie byc moze kolo 14 odwiedzi mnie siostra i wypadaloby chociaz kibelek wyszorowac i odkurzyc, bo chalupa straszy. tz w szkole, wiec teoretycznie NUDZE SIE i powinnam cos ogarnac. tylko od czego zaczac?
to ju z lece nastawiaj wode na kawke
czysty kibelek na wizytacje siostry to podstawa reszta mieszkania może niebłyszczeć
Atena564 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:14   #813
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
no wlasnie co z tymi facetamii:confu sed:

i co i Twoj tz nic nie mowil?? bo on z nia pracuje nie???
nie ta od niego.. ta "moja znajoma"..
oby nie ona.. oby nie nikt chciałoby się napisać.. masakra

mam nadzieje,że nic babeczce i dziecku nie jest..

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

czemu nie mozna w pizamce isc na zakupy
chce pocorn,lody i czekolade +film..
i chinszczyzne

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:14   #814
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
mniaaaaam! a ja zjadlam jablko (obsesja mandarynkowa zamienila sie w jablkowa), wypilam kakao, a teraz czeka na mnie cale pudelko grycanowych lodow MANGO
pyszne tematy macie na dzień dobry dla mnie przy nadrabianiu

Cytat:
Napisane przez ada32 Pokaż wiadomość

ale my się nakręcamy tymi łakociami...
ja chcę lody

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość

Dobijcie, właśnie była w TV reklama "algida śmietankowa - kawa" ...
to znak
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:16   #815
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
trzymaj się.. może faktycznie chce się zresetowac i odpocząć.
z drugiej strony facet może wyjść i mieć gdzieś a ja co? wyjdę ze swojego ciała i się oderwę ?!
wlasnie to mnie przeraza najbardziej..przerazalo.. ze bede z Z,on bedzie mial fochy bo nie daje rady i co,wyjdzie? a ja co? eh..
No a my jesteśmy matkami trzymam sie bo jaki mam wpływ żaden. Strasznie mi przykro tylko naprawde masakra... Bardzo bym chciała to ułożyć ale jak on nie widzi sensu?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
niunka045 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:16   #816
axella
Zakorzenienie

GG do axella

16dni do pierwszego maluszka wg listy na pierwszej stronie

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 11:16   #817
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a mnie znowu coraz bardziej ciąża irytuje.. już mnie denerwuje moja nieporadność.. Wyobrazam sobie jak to się za siebie wezmę po porodze i będzie ze mną sexi mama i będę miała dzieciaczka na widoku i nie będę się martwic czy on tam się nie zawinął pępowiną a ja sobie w najlepsze siedze i o niczym nie wiem.. chociaz pewnie potem to będę jeszcze bardziej się wszystkim martwić..
ja też czasami mam takie dni, niby super a jednak ciężko już bym chciała miec maluszka obok, choć z drugiej strony to na razie możemy jeszcze normalnie funkcjonować a potem to 24 h opieka nad dzieckiem i życie z nadzieją że na trochę zaśnie i będziemy miały czas dla siebie

Czytam Język niemowląt i bardzo podoba mi się ta ksiażka

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 11:19   #818
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
dokladnie, bo spotykanie sie, spacerki, kina i przytulanie 2 godziny po pracy, a pozniej kazdy wraca do siebie to zupelnie co innego. trzeba poznac druga osobe na wylot. wiedziec jak sie zachowuje kiedy boli zab albo dostanie mandat.
znajoma byla z chlopakiem dobrych 6 lat, ale wlasnie na stopie spotykania sie, czasem jedno nocowalo u drugiego. sielanka. zamieszkali razem i po miesiacu zwiazku nie bylo...
dokładnie
moja koleżanka ze studiów pochodzi z takiej katolickiej rodziny, wierzacej, co tydzień do kościoła, nawet jak przyziebiona.....z gościem była jakieś 5 lat, mogli mieszkać razem ale ona niechciała, no bo jak tak można mieszkac bez ślubu no i zamieszkali dopiero po ślubie no i lipa- nieumieli mieszkać razem, każde wróciło do swoich rodziców i pewnie rozwodem sie skończy--a przecież rozwód wg niej to grzech!!

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ----------

Cytat:
16dni do pierwszego maluszka wg listy na pierwszej stronie
no pomału sie zacznie szaleństwo
Stary 2013-04-06, 11:19   #819
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC

Cytat:
Napisane przez niunka045 Pokaż wiadomość
No a my jesteśmy matkami trzymam sie bo jaki mam wpływ żaden. Strasznie mi przykro tylko naprawde masakra... Bardzo bym chciała to ułożyć ale jak on nie widzi sensu?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
że facet nie umie powiedziec wprost, że chodzi mu o to,to,to i jeszcze to.

też bym chciala by tż mój powiedział "nie pasuje mi to,to to. wkurza to,to,to i zmienmy to,to,to".. zamiast rozmowy przechodzi do ataku i yle..

moze ma chwilowego doła.. ale czy to jest do cholery powod by zostawiac kobiete w potrzebie.. ?!

wiem,że jestem ostatnia do udzielania rad ale nie umiem tego pojac, Twój poszedł w chu, mój tez ma już "wolne" i nie czuja sie zobowiazani by BYĆ?

zastanawiam sie co jak zaczne rodzic...

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 11:20   #820
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
dokladnie, bo spotykanie sie, spacerki, kina i przytulanie 2 godziny po pracy, a pozniej kazdy wraca do siebie to zupelnie co innego. trzeba poznac druga osobe na wylot. wiedziec jak sie zachowuje kiedy boli zab albo dostanie mandat.
znajoma byla z chlopakiem dobrych 6 lat, ale wlasnie na stopie spotykania sie, czasem jedno nocowalo u drugiego. sielanka. zamieszkali razem i po miesiacu zwiazku nie bylo...
dokładnie, my się widywaliśmy praktycznie codziennie przez 2 lata i bardzo często wyjeżdżaliśmy na weekendy a po przeprowadzce była masakra zresztą mój mnie do dziś zaskoczyć potrafi 2 lata temu jak jechaliśmy na lotnisko na urlop na karaiby ( w 3 auta, 10 osób, w planie 3 przesiadki, loty połączone, a po przylocie zaraz resj się rozpoczynał) uderzyliśmy autem w bieżnik z oponyz tira na autostradzie a4 na szczęście TŻ zdążył zwolnić i wziąść między koła bo byśmy dachowali:/ w każdym razie auto nowe było, obie chłodnice rozwalone, godzina do wylotu a my w tyłku w nocy nie wiadomo gdzie
ja wysiadłam z auta, włożyłąm mój kapelusz plażowy i ☠☠☠☠ owałam chodząc wzdłuż auta i prawie rycząc, a mój TŻ na całą sytuację zostawił sobie całe 2 kur wy - jak nie mógł znaleźć papierów od assistance i jak uświadomił sobie, że klucze od domu są w bagażniku, a auto zabiorą do serwisu w katowicach, a tak to ze stoickim spokojem zgłosił sprawę zostawił kluczyki obsłudze autostrady i dał znać ojcu, żeby po nas przyjechali podziwiam tego człowieka
Stary 2013-04-06, 11:20   #821
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
KTOREJ OBIECALAM RECZNY LAKTATOR Z AVENTU? przepraszam skleroza...prosze o priv bo nie wiem czy przypominac sasiadce, ze go chce.
Sharp

Cytat:
No to Axella witam sie z Tobą w klubie wczoraj tak wychwalałam mego faceta a dziś od rana kręci awantury. Ze ma dość ze ją go nie wspieram ze on sobie nie radzi. Po czym stwierdził ze sie zastanawia czy ten związek ma sens. Ja na spokojnie dałam mu torbę plecak i mówię dowiedzenia. Zero dyskusji właśnie sie pakuje. Kompletnie nie mam pojęcia co mu odwalilo.
no nieee
i serio się pakuje? tak bez słowa? a wcześniej było wszystko ok?
faceci

Cytat:
nie znamy się długo..ale początkowo mega,mega mi pomógł..byłam mga zakochana,trafiłam na skarb którego tak chciałam..
no a potem..nie wiem co się potem stało..
czy go wszystko przerosło, czy co?
ale nic nie usprawiedliwia braku szacunku..
sto razy można się pogodzić,ale przed stopierwszym już rzygać się chce na myśl że znów będzie to samo.
sielanka.wrzaski kłótnia.godzenie.względny spokój. i tak w kółko.

nie jestem bez winy bo też "Wymagam" i ciągle o tym mówię ale wymagam rzeczy banalych..rozmowy i wparcia.. eh. nie wiem
potrafiliśmy dzień i noc gadać,jak płakałam to po prostu przytulał i było lepiej..
wiesz co, ludzie się zawsze zmieniają. u nas na początku też było cudownie, idealnie, jak się kłóciliśmy to TŻ zawsze chciał wszystko wyjaśniać, pisał mi dłuugie maile, że kocha, jak mu zależy itp, smsy - jak to teraz czytam to naprawdę czasem się zastanawiam czy to ta sama osoba pisała z którą teraz jestem ... bo teraz zero wyjaśnień, czasem awantury o bzdury, bo zwróciłam jaśnie panu o coś uwagę ... nawet jak coś narozrabia w życiu nie usłyszałam od niego przepraszam ... ale mimo tego wszystkiego są pewne granice, których przekroczenia sobie nie wyobrażam. mój mąż jest hmmm ... nie wiem jak to określić, nie widzi nic złego czasem w określaniu ludzi różnymi dziwnymi słowami, pracuje z samymi facetami, nie raz słyszałam jak do swojej mamy mówił że jest głupia (nie komentujcie, dla mnie to masakra powiedzieć coś takiego matce) - ostatnio kłóciliśmy się, rozpędził się i powiedział tak do mnie, i że nie myślę itp ... i to nie raz, bo w ciągu tygodnia chyba z 3-4 razy. za każdym razem kończyło się kosmiczną awanturą i nie odzywałam się do niego wieeele godzin ... tylko że chyba coś dotarło bo teraz widzę że czasem chce coś powiedzieć ale gryzie się w język - przynajmniej się stara

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Właśnie zadzwonił do mnie Tż i przekazał mi ploteczki jakie chodzą po mieście.. Tydzień nas nie było i wystarczyło żeby bratowa namieszała i nagadała głupot do wszystkich
a co takiego gadała?

Cytat:
największy problem mojego tż jest taki,że on wszystko odbiera jako atak na siebie,powod by sie obrazic
powiem "nie wyniosles naczyn" i foch
skąd ja to znam ... pan i władca nieomylny ...

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 11:21   #822
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
nie ta od niego.. ta "moja znajoma"..
oby nie ona.. oby nie nikt chciałoby się napisać.. masakra

mam nadzieje,że nic babeczce i dziecku nie jest..

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

i chinszczyzne
aaaa oby je nic nie byloo no ale to juz miesiac temu wiec by pisali chyba jak by cos bylo ....

a oto moj brzusio 34tc i 4 dni :P z kazdej strony heheh a coo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg brzusio 34 t.jpg (70,5 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzusio 34tc i 5 d.jpg (68,4 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brzusioo 34tc i 55.jpg (83,2 KB, 49 załadowań)
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:21   #823
niunka045
Zadomowienie

Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Mam takie same zdanie ze to wszystko go przeraża. Chce iść niech idzie. Dobrze że teraz i załatwilismy to ma spokojnie. Pierwsza taka sytuacja trochę jestem w szoku że tak sie stało. W ciężkim szoku. Nam nadzieję ze sie ogarnie
Stary 2013-04-06, 11:22   #824
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
-

i chinszczyzne
można u nas jets alma24
Stary 2013-04-06, 11:22   #825
Atena564
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR]czemu nie mozna w pizamce isc na zakupy
pewnie że można tylko troszke zimno w zarze nadal w tym sezonie sa modne m.in spodnie w stylu piżamowym, wiec bedziesz wyglądała off fashion
Stary 2013-04-06, 11:23   #826
niunka045
Zadomowienie

Odp: Dot.: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Sharp

no nieee
faceci

wiesz co, ludzie się zawsze zmieniają. u nas na początku też było cudownie, idealnie, jak się kłóciliśmy to TŻ zawsze chciał wszystko wyjaśniać, pisał mi dłuugie maile, że kocha, jak mu zależy itp, smsy - jak to teraz czytam to naprawdę czasem się zastanawiam czy to ta sama osoba pisała z którą teraz jestem ... bo teraz zero wyjaśnień, czasem awantury o bzdury, bo zwróciłam jaśnie panu o coś uwagę ... nawet jak coś narozrabia w życiu nie usłyszałam od niego przepraszam ... ale mimo tego wszystkiego są pewne granice, których przekroczenia sobie nie wyobrażam. mój mąż jest hmmm ... nie wiem jak to określić, nie widzi nic złego czasem w określaniu ludzi różnymi dziwnymi słowami, pracuje z samymi facetami, nie raz słyszałam jak do swojej mamy mówił że jest głupia (nie komentujcie, dla mnie to masakra powiedzieć coś takiego matce) - ostatnio kłóciliśmy się, rozpędził się i powiedział tak do mnie, i że nie myślę itp ... i to nie raz, bo w ciągu tygodnia chyba z 3-4 razy. za każdym razem kończyło się kosmiczną awanturą i nie odzywałam się do niego wieeele godzin ... tylko że chyba coś dotarło bo teraz widzę że czasem chce coś powiedzieć ale gryzie się w język - przynajmniej się stara

a co takiego gadała?

No serio serio. Juz spakowany czeka ma przyjaciela który ma po niego przyjechać
Stary 2013-04-06, 11:23   #827
Atena564
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
można u nas jets alma24
też prawda
Stary 2013-04-06, 11:23   #828
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
aaaa oby je nic nie byloo no ale to juz miesiac temu wiec by pisali chyba jak by cos bylo ....

woooooow ale brzuchol, to chyba prawda, że przy drugim dziecku jest większy nie?
Stary 2013-04-06, 11:24   #829
Atena564
Zadomowienie

Cytat:

duży brzuszek duzy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 11:25   #830
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
Sharp

no nieee
faceci

a co takiego gadała?

i co? z czasem to jest nudne
chcesz jak człowiek powiedzieć coś a jest od razu wielka obraza majestatu

mój tż kolekcjonuje chyba rolki po papierze toaletoym,nie wynosi, przestałąm wynosić ja-doczekałam się 3ch, powiedziałam,że same sie nie wyniosa to zaczą wrzeszczeć,że "wiedział,że będe mu o to srać ale on pracuje i nie mysli o bzdurach"
czyli co, odkłąda takie zuzyte cos i mysli "kurde, Ala bedzie zla ze tak to odkladam" i co? nie wyniesie?!

dokladnie.pan i wladca nieomylny..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 11:25   #831
lonely_lady
Zakorzenienie

Axella- mam coś dla Twojego Tż
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg albo albo.jpg (36,8 KB, 40 załadowań)

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:26   #832
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
koncze dzisiaj 33 tydzien...

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
jezu jeszcze raz usłyszeć czy już rodze albo że mam wielki brzuch to się pochlastam :/ bo to nudne już

w załącZniku mój wielki brzuch
brzuch masz piękny

Cytat:
został równy miesiąc do tp..
jest 6ty...

i będzie Zuziolek

Cytat:
nuna i niunka,nie chce nikogo..czas zaczac sie chyba przyzwyczajac do bycia samotnym gowneem w 4ch scianach.
mam Z,to mi starczy.
hej, trochę szacunku do siebie-tymbardziej że w końcu zrobiłaś coś co powinnaś, Zuzia musi mieć przykład że należy siebie szanować.

Cytat:

dokładnie ja dużo jeżdżę autem i mam nadzieję, że będę w stanie do końca ciąży, bo bez auta jak bez ręki :/
no właśnie wczoraj zawiozłam auto do mechanika, i już czuję się chora na samą myśl o przejażdżkach mpk do pracy nawet basen sobie daruje, bo nie chce mi się jeździć autobusem w taką pogodę

Cytat:
gówno to wczoraj za drzwi wystawiłaś

Cytat:
ah,i tekst mistrz "a jak bedzie Z i nadal bedziesz rzeszczal,robil takie akcje,zostawial mnie i mial nas w dupie?" "no tak bedzie albo nie,loteria,ryzykuj"
co za palant nie zapomnij o załatwieniu alimentów tylko
Stary 2013-04-06, 11:27   #833
diabli
Zakorzenienie

pytanie za 100pkt.

moj suwak "dziecko przygotowuje sie do zycia 'po drugiej stronie', gromadzac zelazo w watrobie".

czyli teraz potrzebujemy jeszcze wiecej zelaza? skonczyl mi sie tardyferon, a jest tylko na recepte. chyba musze isc do gina wczesniej niz planowo.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 11:29   #834
axella
Zakorzenienie

GG do axella
Dot.: Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 c

Cytat:

łooo

Cytat:
Mam takie same zdanie ze to wszystko go przeraża. Chce iść niech idzie. Dobrze że teraz i załatwilismy to ma spokojnie. Pierwsza taka sytuacja trochę jestem w szoku że tak sie stało. W ciężkim szoku. Nam nadzieję ze sie ogarnie
a ciebie nie?
wlasnie to mnie dobija najbardziej.
FACET jak jest przerazony to wyjdzie
ma dosc np placzu dziecka,wyjdzie zkumplami
a ja co? mam wyjsc bo cos mnie przerasta zostawic dziecko

oby szybko wrocil

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Axella- mam coś dla Twojego Tż
o.. ciekawe..

do 13 musze sie zebrac i wyjsc...

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 11:32   #835
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
i co? z czasem to jest nudne
chcesz jak człowiek powiedzieć coś a jest od razu wielka obraza majestatu

mój tż kolekcjonuje chyba rolki po papierze toaletoym,nie wynosi, przestałąm wynosić ja-doczekałam się 3ch, powiedziałam,że same sie nie wyniosa to zaczą wrzeszczeć,że "wiedział,że będe mu o to srać ale on pracuje i nie mysli o bzdurach"
czyli co, odkłąda takie zuzyte cos i mysli "kurde, Ala bedzie zla ze tak to odkladam" i co? nie wyniesie?!
on powinien się leczyć:/ o takie coś się drzeć? i to jego podkreślanie ciągle, że pracuje, wow no naprawdę ma 30 lat i pracuje?? postawmy mu pomnik:/ my też pracujemy, dbamy o siebie o dom i nikt nam pomników nie stawia:/
mój w takich sytuacjach jak zapomni znowu o czymś o co prosiłam i mu zwrócę uwagę mówi 'ah, wyleciało mi' i tyle i robi to o co prosiłam

a nie takie podkreślanie, że on jest lepszy od Ciebie, bo PRACUJE, śmiech na sali
Stary 2013-04-06, 11:33   #836
axella
Zakorzenienie

GG do axella

może ja jestem inna,dziecinna,nie dzisiejsza ale dla mnie jakoś zawsze DOM był oaza spokoju,gdzie wracało się po stresującym,beznadziejnym dniu by posiedzieć razem, odstresować się i odpocząc..
taka oaza spokoju,azyl w którym zawsze czuło się ok..
nawet jak się miało tragiczny humor to się wracało,robiło dobre am i gadało, czy nawet oglądało wspólnie tv by zapomnieć o złym dniu..
tymczasem tż przynsił wszystkie frustracje z pracy do domu..

spytalam,czemu sie na mnie wyzywal.. "bo bylam ostatnia i zgarnialam za wszystkich z calego dnia"

a nie lepiej bylo by wrocic, powiedziec "idzmy lezec w wannie az sie rozpuscimy,pijac wino i sluchajac fajnej muzyki?"
mam wrazenie ze to bardziej odstresuje niz wrzaski i krzyki,typwe wyladowanie sie..

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-04-06, 11:33   #837
niunka045
Zadomowienie

Odp: Na porody już czekamy-która pierwsza? Obstawiamy! Mamy MAJ-CZERWIEC 2013 cz.13

Najbardziej się boję nocy i tych momentów jak miał wracać z pracy...
Najgorsze jest to że przecież było ok... :'(
Stary 2013-04-06, 11:34   #838
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
A i jeszcze salowa mnie wkurza. Co drugi dzień jest i raczy mnie historiami że jakaś babka urodziła w nocy ale dziewczynka nie przeżyła. Albo że są bliźniaki i jedno ma wadę serca i też nie wiadomo czy przeżyje. Pomijam to że jak tylko czegoś nie zjem to jest gadanie a czemu, przecież to takie zdrowe i smaczne
Tylko jedna na szczęścię taka durna jest. Jak wstane to chyba na nią napiszę w księdze życzeń i zażaleń
że też nie ma lepszych historyjek do opowiadania

Cytat:
M pisze,że chce przyjechac..
i co?zamknac sie i nie wpuszczac?
bo widziec go nie chce...
po co? przecież ma cie gdzieś, Zuzia dla niego nie istnieje i tylko go denerwujesz?

Cytat:
weszlam na suwaczek a tam 38 dni do poroduu strach i szczescie hehhe w jednym

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
U nas wszystko gra, dzisiaj kończymy 29tc, nawet nie wiem kiedy to zleciało.
Stary 2013-04-06, 11:35   #839
Veronic
Wtajemniczenie

hej
dzisiaj cały dzień w łóżku, jem tylko sucharki i piję herbatkę... zaraz Was trochę podczytam...

wczoraj 3 razy wymiotowałam ,masakra tak mi było niedobrze

o 5 rano obudził mnie straszny ból podbrzusza, ale wzięłam fenoterol i jakoś zasnęłam.

a od ok 9 co 10-20 min twardnieje mi brzuch...
cudnie...
Veronic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 11:36   #840
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
on powinien się leczyć:/ o takie coś się drzeć? i to jego podkreślanie ciągle, że pracuje, wow no naprawdę ma 30 lat i pracuje?? postawmy mu pomnik:/ my też pracujemy, dbamy o siebie o dom i nikt nam pomników nie stawia:/
mój w takich sytuacjach jak zapomni znowu o czymś o co prosiłam i mu zwrócę uwagę mówi 'ah, wyleciało mi' i tyle i robi to o co prosiłam

a nie takie podkreślanie, że on jest lepszy od Ciebie, bo PRACUJE, śmiech na sali
zasze jak mowi "ja pracuje" to mowie "jak wszyscy" dla mnie to serio zadne wyzwanie..
a najgorsze i tak bylo,ze a dupa od niego z roboty pracuje i mowi ze tez bym mogla.
tak,bede jak laska ktora ciazy dowiaduje sie w jej polowie i pali faje.super autorytet,pogratulowac
z reszta,ktos inny tu nie mial pracy

pisze,ze przyedzie po pracy :<
czemu nie moge mieszkac gdzies wysoko

ZUZIAK 7.05.2013
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości