Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 13:15   #511
bijkora
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Meduzza miałam pytać się już wczoraj, jakm ścigiem jeździ twój TŻ ? Tak rekreacyjnie i dla siebie czy jakoś zawodowo ?
Mój TŻ też miał ściga, ale w ciąży kazałam mu go sprzedać i to natychmiast
Wcześniej tak kochałam ten motor i jazdę ale potem szybko mi się w głowie pozmieniało W Wielki czwartek jeździliśmy kupować crossa, niech chociaż biedaczek ma z tego przyjemność Teraz jedyne co mu grozi to pozdzierana japa

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-06, 13:20   #512
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Pałąk ma taki wysoki a karuzela nazywa sie tiny love serenada natury

Lece,dzis mnie do wieczora nie bedzie bo pełno roboty przed jutrzejszymi chrzcinami ( i na dodatek te glupie nauki jeszcze)
Silver, Marsi i reszta, których czekają jutro chrzciny: powodzenia, żeby Maluchy mało płakały a stare ciotki nie zamęczały
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 13:23   #513
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość

ale tak naprawde to trza plakac a nie sie smiac
a daj spokój, nasza od angielskiego na dodatek co chwile w słownik lukała. Musiala miec niezłe plecy u dyrka bo to co ona wyprawiała to przechodziło wszystkich. Co lekcja to gadala nam o swojej diecie i żarła ciągle sałatki na lekcji i żuła gume. Achhh glupia idiotka z niej. No ale to nie tyczy sie tylko nauczycieli językowych.

O retyyyyyyyyyyyy wreszcie moj tzt jedzie do domu juz tak mi sie teskni jakbym go miesiac nie widziala a dzidzia mi przed chwila marudzila... zdjęłam jej rajstopki i normalnie chyba zaraz odrunie z radosci haha
ide robic gulasz

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 13:24   #514
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Meduzza miałam pytać się już wczoraj, jakm ścigiem jeździ twój TŻ ? Tak rekreacyjnie i dla siebie czy jakoś zawodowo ?
Wcześniej tak kochałam ten motor i jazdę ale potem szybko mi się w głowie pozmieniało W Wielki czwartek jeździliśmy kupować crossa, niech chociaż biedaczek ma z tego przyjemność Teraz jedyne co mu grozi to pozdzierana japa
Yamahe R6 ma I raczej z tego nie zrezygnuje Nie widzę tego Ma wielu znajomych i prowadzi forum, za bardzo się tym "jara" A czasem oglądamy zawody crossowe, lubię Ahh te wycieczki motorem... Teraz już nie wiem czy wsiądę
A będziesz mu podbierać crossa? A TŻ ogląda moto GP?
Stary 2013-04-06, 13:36   #515
bijkora
Rozeznanie

Meduzza pewnie że ogląda, jak mu czas pozwala Ogólnie to wcześniej się tak tym jarał, że ciągle się o to kłóciliśmy, bo nie bylo o czym z nim gadać A to jakieś ścigowe wypady z kolegami a to pikniki, już nie do wytrzymania
Jak sobię przypomnę jakie my prędkości osiągaliśmy, jakie to fajne uczucie Pierwszy raz jak zsiadłam z motoru to w głowie taki szum i świat kręcił się dookoła, a że zatrzymaliśmy się przy plaży, to poszliśmy na molo i bała się potem zejść bo wydawało mi się ze się rusza Po każdej takiej jeździe włosy miałam tak skołtunione że nie mogłam ich rozczesać przez kilka dni
Mojemu TŻ duzo dała śmierć kolegi który zginął na motorze, był o rok młodszy od niego i razem sobie jezdzili na te wypady. Błagałam go potem żeby sprzedał i się umówilliśmy tak, ze kupi crossa Chyba do 3 miesiąca ciązy wsiadałam na motor, potem już nie
A co do crossa, to pewnie że tak niech mnie powozi troche. Super jazda. Podskakuje się tak na dołach że aż głowę urywa A potem niech mnie przyuczy

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-06, 13:53   #516
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
jak juz zajety jest pokoj nauczycielski i biblioteka to zostaje korytarz a najlepiej jak jest lekcja w pokoju naucz. a ktos ma okienko to jak cie jakis n-el nie zaprosi na lekcje to sie siedzi jak ten ciol na korytarzu przy grzejniczku bo tam najcieplej
eh, to tylko Polska
ło jezusie jeszcze o lekcjach w pokoju nauczycielskim nie słyszałam, jak żyje 24 lata w gimnazujm uczylismy sie w szatni i w takim wolnym pomieszczeniu w piwnicy budynku a jak miałam praktyki to prowadziłam lekcje w małej salce gimnastycznej ale na salony nauczycielskie nas nie zaprosili nigdy

mały sprzedany na dół do dziadków wniebozięty bo noszą go na zmianę, az tu slysze radosne guganie

zapomniałam Wam napisac, jak młody wyrobił mnie przy porannej porcji syropku odmierzyłam na miarkę te 2,5 ml, wziełam troche na łyzeczke, mały w bujaczku no to ja siup mu do paszczy a ten phhhhyyy i wszytko na pajacu no to mówię sobie- wezme cie sposobem- zanurzyłam smoczek i wepchnełam- wziął, zanurzyłam drugi raz- wypluł nawet dobrze nie złapawszy no to sobie mysle- jak paluchy do byzi pchasz to je umoczymy, wytarł sie w kocyk
poczekałam az maż wstanie po nocce i kiedy robił z siebie pajaca to jakos na raty udało mi sią tą łyżeczką

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

a co do jezyków w szkole- w liceum mialam tak siekiere od ang, że nawet wychodząc z lekcji myslałam po angielsku ale przynajmniej normalnie bym sie dogadała w razie W, a na studiach ? cofnelismy sie do pierwszej podstawowej... present simple i słownictwo typu- jedzenie, ubrania, dom
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 14:00   #517
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
to może jakaś lewa śmierdząca partia wyszła? cuchną plastikiem chińskim

może mu niżej spróbuj zapinać to większa dziura na nóżki będzie

ja też jestem teges teges i też mam Zelmera W Biedronkach ostatnio były Zelmery za 199 zł a teraz przecenione może są

Teściu kupił w styczniu 4 garnki za 320 zł a ja za 3 49,99 -interes życia

dziękujemy

Ty "brzydoku"
Ja je też kupiłam w takiej cenie jak Ty.

Moja spała od 20 do 23, jedzonko, zasnęła od razu i obudziła się o 6. Czy ona nie je w nocy za mało ?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 14:07   #518
YellowSheep
Rozeznanie

Sylwia nasz to taki żarłoczek mały że wciągnął syropek z łyżeczki aż miło, śmiem sądzić że większa ilością też by nie pogardził ech kochane maluchy, oby im przeszedł ten paskudny katar
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 14:16   #519
e_vel
Wtajemniczenie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40163475]

Evel, a podawałaś probiotyk do antybiolu? i czy dalej podajesz?[/QUOTE]

podawałam LAKCID, ale przestałam, myślisz że powinnam jeszcze podawać?

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

a i pytanie: Jak Maja skończyła antybiotyk tydzień temu to kiedy mogę ją zaszczepić? bo powinna być 2 tygodnie temu szczepiona... Myślicie, że jak poczekam jeszcze 11 dni to będzie ok? wtedy będzie 18 dni po
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 14:17   #520
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
podawałam LAKCID, ale przestałam, myślisz że powinnam jeszcze podawać?
ja tez podaje lakcid bo mala robila mi sluzowate qpki, jest lepiej ale nie jest idealnie. Daje jej od tygodnia.

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 15:13   #521
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
lady chcecie Pietraszko po japonsku zapisac? Czy jednak Piotr?
Pomysl fajny, popieram. Chociaz sama nigdy sie na tatuaz nie zdecyduje.

silver zalecili nie wychodzenie z domu, ale w sumie nic sie nie dzieje. Kropi i lekko wieje. Pamietam, w zeszlym roku tajfun o tej porze roku, to byla masakra. Tylko wyszlam przed blok i mj wiatr wyrwal z reki kilka listow, ktore chcialam wyslac. Nie bylo mowy, zeby dojsc do skrzynki za rog...
Nie nie, bedzie Piotr

U nas dzisiaj zas rano takie tapniecie ze az lozkiem zakolysalo i sie przesunelo o pare cm, a lezelismy ja, maz, pietraszko i kota!!!

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ciekawe jak bedzie ten tatuaz wygladal po japonsku, ja mysle czy wlasnie pod piersia przy sercu czy na nadgarstku?? Ale zrobie na bank czuje taka potrzebe tylko ciekawe czy mozna jak sie karmi? Jak myslicie???

ja poczekam do skonczenia karmienia

Cytat:
haha a sie też niemieckiego tyle uczyłam i stanełam na Ich bin dreizehn jahre alt haha bo zaczęłam się uczyć mająć 13 i dalej jakoś tka nieszło.....
no ale niecierpie niemieckiego

I niestety nauka języków w polskich szkołach mega kuleje... pewnie jak większość z Was u mnie było tak że co rok miałam innego nauczyciela języka który co chwile inaczej uczył i co chwile zmienialiśmy ksiązki
A powinno to wyglądać tak że jedna lekcja w tygodniu z nejtivem powinna być... oglądanie na lekcji jakiś bajek filmów po angielsku a nie kurde czytanka i w kółko czytanka i suche fakty ale może się nie znam. Może pstrynio się coś wypowie na ten temat

Marsi ja też chce tylko imię myślałam jeszcze obok umieścić znak nieskończoności ale pomyślę

Ale rozwala mnie jak niektorzy robią sobie (przewaznie faceci) takie duuupne imiona na przedramieniach jeszcze gotykie czy czymś w ogóle oglądałam wczoraj tatuaże i ja chce !!! :takie różne mi się marzą... jest tu jeszcze jakaś protatuażowa mama ?

ja ja ja!!! uwielbiam kocham ubostwiam tatuazeeeee!!!!!!! Moja siostra tez zafiksowana na tym punkcie, juz pisalam, chcialam feniksa na pol plecow ale skoro maz mnie ukatrupi to go zrobie jako cover mojego starego tatuazu, na caly lewy bok

Ja bylam w klasie jezykowej, angielski 5x w tyg, dodatkoowo biologia po angielsku i na polskim filmy brytyjskie i mielismy dodatkowa sciezke lektur - brytyjskich autorow
Oczywiscie jakos szczegolnie mimo wsio angielskiego nie umialam, teraz bardzo duzo z mezem ogladamy filmow z napisami, codziennie godzine obowiazkowo (czasem 4 lub 5 ) i zauwazylam ze wylapuje zwroty bledy w tlumaczeniach. Maz to w ogole ang umie perfekt, jak sie japonskiego uczy to lepiej mu z angielskiego na jap niz z polskiego

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40161543]Zarówno Agatka, jak i Dorka smoczkowe i nic im nie zaburzyło. Kwestia indywidualna wg mnie.

Teoretycznie na 6 miesięcy powinny podwoić, w praktyce - patrzy się czy przyrost masy ciała jest regularny, czy nie ma drastycznych wahań - spadku lub przyrostu. Agatka mi na pół roku nie podwoiła masy, ale ona zawsze była drobnicowiec A Dorka zanosi się, że z palcem w uch

No kryzys, kryzys, u nas chyba tez. A mleko jest, ale to taki kryzys w sensie - że dziecko wymusza większe zapotrzebowanie niż to, co jest, więc musi laktację rozkrecić.
[/QUOTE]
Moj tez ssie na rowni i cyca, i smoka

Aaaa a ja glupia myslalam ze w ogole pikarmu nie ma. To juz wiem czemu maly w dzien co godz na cycu

Moj juz podwoil, 3 miechy mu zajelo dziubasek grubiutki

Cytat:
jak juz zajety jest pokoj nauczycielski i biblioteka to zostaje korytarz a najlepiej jak jest lekcja w pokoju naucz. a ktos ma okienko to jak cie jakis n-el nie zaprosi na lekcje to sie siedzi jak ten ciol na korytarzu przy grzejniczku bo tam najcieplej
eh, to tylko Polska
O ja cie pedze

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Pałąk ma taki wysoki a karuzela nazywa sie tiny love serenada natury

Lece,dzis mnie do wieczora nie bedzie bo pełno roboty przed jutrzejszymi chrzcinami ( i na dodatek te glupie nauki jeszcze)

kciuki za was kochane z chrzcinami

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
ło jezusie jeszcze o lekcjach w pokoju nauczycielskim nie słyszałam, jak żyje 24 lata w gimnazujm uczylismy sie w szatni i w takim wolnym pomieszczeniu w piwnicy budynku a jak miałam praktyki to prowadziłam lekcje w małej salce gimnastycznej ale na salony nauczycielskie nas nie zaprosili nigdy

mały sprzedany na dół do dziadków wniebozięty bo noszą go na zmianę, az tu slysze radosne guganie

zapomniałam Wam napisac, jak młody wyrobił mnie przy porannej porcji syropku odmierzyłam na miarkę te 2,5 ml, wziełam troche na łyzeczke, mały w bujaczku no to ja siup mu do paszczy a ten phhhhyyy i wszytko na pajacu no to mówię sobie- wezme cie sposobem- zanurzyłam smoczek i wepchnełam- wziął, zanurzyłam drugi raz- wypluł nawet dobrze nie złapawszy no to sobie mysle- jak paluchy do byzi pchasz to je umoczymy, wytarł sie w kocyk
poczekałam az maż wstanie po nocce i kiedy robił z siebie pajaca to jakos na raty udało mi sią tą łyżeczką

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

a co do jezyków w szkole- w liceum mialam tak siekiere od ang, że nawet wychodząc z lekcji myslałam po angielsku ale przynajmniej normalnie bym sie dogadała w razie W, a na studiach ? cofnelismy sie do pierwszej podstawowej... present simple i słownictwo typu- jedzenie, ubrania, dom

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 15:49   #522
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Evel, nam każą min. 4 tygodnie po chorobie czekac.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 16:13   #523
nafiyqa
Zakorzenienie

Ale sobie dzis dogadzam
Zrobilam pizze, a na deser maliny zmiksowane z jogurtem i mlekiem.
Wolno mi przy weekendzie, nie?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 16:26   #524
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
eh te motory. moj ma czopera. juz drugiego bo pierwszego musial sprzedac jak mu zonka, czyli JA rozwalila samochod

ile ja sie natlumaczylam ze o niebezpieczne itd, ale jak grochem o sciane... z dwojga zlego wole juz tego czopera niz scigacza. wtedy to juz bym chyba sfixowala na maxa

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Silver, Marsi i reszta, których czekają jutro chrzciny: powodzenia, żeby Maluchy mało płakały a stare ciotki nie zamęczały
o o o o, tez sie przylaczam! POWODZENIA!!!!

Cytat:
w piwnicy tez mamy lekcje

Cytat:

O matko! Chyba zartujesz?!?! Powiedz, że żartujesz!
nieeee, nie zartuje. mowie calkiem serio

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ale sobie dzis dogadzam

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

kazmira - hu ar ju? juz ktorys raz Cie widze

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 17:13   #525
Ifwka
Zakorzenienie

Hej dziewczyny Tz zajmuje się Małą a ja wizazuje w wannie
Co do.ulewania to mojej się zdazy jak.nie odbije, ale dzisiaj to już rekord pobiła: cycek w paszczy a ona żyg, i tak dwa razy. Dobrze że pieluche pod cyckiem miałam bo by to ja mnie wylądowało. Straszne to tym bardziej że mało waży, pewnie będę musiała mm dokarmiac
Co.do moto to mój też ma scigacza: honde vfr, jezdzilam do 5 miesiąca, i ciekawe czy teraz uda mi się wyrwać z Tz na jakiś zlot. On mówi że sam nie lubi ale ma dużo kolegów z moto to będę go wypychac.
Jeśli chodzi o angielski to ja od podstawówki chodziłam prywatnie bo w szkole to beznadzieja była. Na studiach trochę odpuscilam ale potem w pracy znowu chodziłam i nawet jakiś egzamin udało mi się zdać.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 17:19   #526
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ale sobie dzis dogadzam
Nawijka, zmiłuj sie jak mame kocham bo mi jezyk ucieknie skąd masz maliny?
juz nie wspomne o tym, ze jak pomysle o nabiale to mi ślina cieknie sama.... a tu nie wolno

Pstryczku to gdzie ty uczysz?????

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny Tz zajmuje się Małą a ja wizazuje w wannie
Co do.ulewania to mojej się zdazy jak.nie odbije, ale dzisiaj to już rekord pobiła: cycek w paszczy a ona żyg, i tak dwa razy. Dobrze że pieluche pod cyckiem miałam bo by to ja mnie wylądowało. Straszne to tym bardziej że mało waży, pewnie będę musiała mm dokarmiac
Co.do moto to mój też ma scigacza: honde vfr, jezdzilam do 5 miesiąca, i ciekawe czy teraz uda mi się wyrwać z Tz na jakiś zlot. On mówi że sam nie lubi ale ma dużo kolegów z moto to będę go wypychac.
Jeśli chodzi o angielski to ja od podstawówki chodziłam prywatnie bo w szkole to beznadzieja była. Na studiach trochę odpuscilam ale potem w pracy znowu chodziłam i nawet jakiś egzamin udało mi się zdać.
wspólczuje Ci z tym ulewaniem, jak zresztą wszystkim mamom ulewaczów u nas tak było przez pierwsze 3 tygodnie, non stop ulewał albo rzygnał ni z tego ni z owego 10-15 minut po jedzeniu.... pralka chodziła na okrągło.... a potem nagle samo sie skonczyło, maly ma juz 3 mies. i nigdy po tym czasie nie ulał.

Lady, bo juz kiedys miałam spytac- jak kota reaguje na Pietraszka?
Stary 2013-04-06, 17:28   #527
blogerka
Wtajemniczenie

Cytat:
wspólczuje Ci z tym ulewaniem, jak zresztą wszystkim mamom ulewaczów u nas tak było przez pierwsze 3 tygodnie, non stop ulewał albo rzygnał ni z tego ni z owego 10-15 minut po jedzeniu.... pralka chodziła na okrągło.... a potem nagle samo sie skonczyło, maly ma juz 3 mies. i nigdy po tym czasie nie ulał.

Lady, bo juz kiedys miałam spytac- jak kota reaguje na Pietraszka?
nasz ulewa nawet przed kolejnym karmieniem
juz mniejsza z tym praniem - przywyklam ...
ale jak slysze w nocy jak mu sie cofa po kilkanascie minut naqwet i chce ulac a nie moze ... to az brak sil.. bo nawet nie ma jak mu pomoc...
mam nadzieje, ze faktycznie skonczy sie to po 6 msc jak mowia lekarze
Stary 2013-04-06, 17:53   #528
litllesweetangel
Lurker ;)

Kupilam plaszcz w Orsay'u, odwidzial mi sie a nie moge juz go zwrocic bo dzis mija termin glupia ja

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:02   #529
Konto usunięte

0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 18:05   #530
nafiyqa
Zakorzenienie

Sylwia, od tesciowej Nazrywala latem na dzialce i zamrozila.
Wspolczuje z tym nabialem, ja bym nie przezyla, glownie to wlasnie jem.

Dziewczyny tragedia z tym ulewaniem!!

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 18:15   #531
bijkora
Rozeznanie

Oooo w końcu Mała Szajka Ale ma czarniutkie kudełki
Mojej już wyjaśniały i jaśnieją nadal
Śliczna jest

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-06, 18:32   #532
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Meduzza pewnie że ogląda, jak mu czas pozwala Ogólnie to wcześniej się tak tym jarał, że ciągle się o to kłóciliśmy, bo nie bylo o czym z nim gadać A to jakieś ścigowe wypady z kolegami a to pikniki, już nie do wytrzymania
Jak sobię przypomnę jakie my prędkości osiągaliśmy, jakie to fajne uczucie Pierwszy raz jak zsiadłam z motoru to w głowie taki szum i świat kręcił się dookoła, a że zatrzymaliśmy się przy plaży, to poszliśmy na molo i bała się potem zejść bo wydawało mi się ze się rusza Po każdej takiej jeździe włosy miałam tak skołtunione że nie mogłam ich rozczesać przez kilka dni
Mojemu TŻ duzo dała śmierć kolegi który zginął na motorze, był o rok młodszy od niego i razem sobie jezdzili na te wypady. Błagałam go potem żeby sprzedał i się umówilliśmy tak, ze kupi crossa Chyba do 3 miesiąca ciązy wsiadałam na motor, potem już nie
A co do crossa, to pewnie że tak niech mnie powozi troche. Super jazda. Podskakuje się tak na dołach że aż głowę urywa A potem niech mnie przyuczy
Ojej no takie zdarzenie, jeszcze w bliskim otoczeniu zmusza do refleksji....
Cytat:

Sylwia a co Ty myślałaś, że Bartula przechytrzysz? O nie, nie
Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
Kupilam plaszcz w Orsay'u, odwidzial mi sie a nie moge juz go zwrocic bo dzis mija termin glupia ja
A jaki, pochwal się linkiem
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40168882][/QUOTE]
Pięknota. Powinnaś zrobić sobie jeszcze więcej dzieci bo Ci wychodzą takie piękne oczyska!!!

Moja kota jak zawsze myśli, że coś zostało kupione dla niej i nie przetłumaczysz takiej
Ahh i dziś kończymy 2 miesiące z Julianką, może coś wrzucę do klubu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130216_142301.jpg (31,5 KB, 64 załadowań)
Stary 2013-04-06, 18:46   #533
bijkora
Rozeznanie

Jaram się tym kotem ! Co to za rasa ?

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-06, 18:47   #534
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję Życzę szybkego powrotu do zdrowia!

A idź Ty, albo twarze niemowlaków-straszne to....
Ja rok temu miałam taką fazę żeby sobie zrobić tak między karkiem a łopatkami głowę lwa ale tak bardziej symbolicznie lew a grzywa jako słońce czy coś takiego okrągłego, mam nadzieję, ze widzisz to wyobraźnią swoją Ale pewnie się nie zdecyduję, jednak dobry tatuaż to ok. 1000zł tak?

Super karuzelka, piękny kącik no i cudna Daria
Bokeh, Deli- super te wasze córeczki, już tyle potrafią
ja za mój (nie wiem czy widziałaś) płaciłam 350 zł... no ale nie jest super ekstra duży ani nic ale mi się podoba
i byłam głupia bo poszłam do pierwszego lepszego studia, na szczescie zrobili mi ładnie ale nie wiem gdzie ja miałam głowe

Haha Lady cover z dodaniem nowego może tż się nie skapnie ja bym chciała na udzie tatuaż (załączniki) gdyby tylko mój tż był zwolennikiem to bym była już obdziarana.... niby co mnie to że on nie lubi.... ale kurde jednak chciałabym mu się podobać...

Ja dziś po mega sprzątaniu moja mam przyszła mi pomóc nie wiem jak bym bez niej dała radę mam fajnie chałupe odwaloną teraz czekam na siostry tżeta bo jednak będą dwie.... jutro mam niańki cały dzień

aha Ania super kota <3 i ja nie meduzza ale odpowiem maine coon
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9c7594c0002a4512512397ea.jpg (20,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0f6ae1b45f4d61d603962cafc450c4ec.jpg (19,8 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5bee9adac2fc83d9c84fc86434bd226c.jpg (28,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg e6f043a3fcae90f8cb027ff22b0c6a38.jpg (56,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg d794fcb3c19cea2e13798fe1f828fe6a.jpg (33,6 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-04-06 o 18:50
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 19:17   #535
bijkora
Rozeznanie

Ja też od dawna myślałam żeby sobie pierdzielnąć tatoo. Najchętniej na żebrach-a tam podobno najbardziej boli.
Mam pomysł na taki tatuaż mały na szyi, za uchem przy linii włosów

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-06, 19:18   #536
Konto usunięte

Meduzza, wypluj to dwójka starczy.
Bijkora, jakie "wreszcie"

Bokeh, moja szwagierka ma PIĘKNY tatoo na ramieniu, kwiat, jakby malowany, coś slicznego
Stary 2013-04-06, 19:24   #537
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
ja za mój (nie wiem czy widziałaś) płaciłam 350 zł... no ale nie jest super ekstra duży ani nic ale mi się podoba
i byłam głupia bo poszłam do pierwszego lepszego studia, na szczescie zrobili mi ładnie ale nie wiem gdzie ja miałam głowe

Haha Lady cover z dodaniem nowego może tż się nie skapnie ja bym chciała na udzie tatuaż (załączniki) gdyby tylko mój tż był zwolennikiem to bym była już obdziarana.... niby co mnie to że on nie lubi.... ale kurde jednak chciałabym mu się podobać...

Ja dziś po mega sprzątaniu moja mam przyszła mi pomóc nie wiem jak bym bez niej dała radę mam fajnie chałupe odwaloną teraz czekam na siostry tżeta bo jednak będą dwie.... jutro mam niańki cały dzień

aha Ania super kota <3 i ja nie meduzza ale odpowiem maine coon
O kurcze, to miałaś farta, że nie spartolili roboty. Ten ostatni super
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40170204]Meduzza, wypluj to dwójka starczy.

Bokeh, moja szwagierka ma PIĘKNY tatoo na ramieniu, kwiat, jakby malowany, coś slicznego [/QUOTE]
No właśnie, teraz tatuaże to nie to co kiedyś jakieś tribale czarne. Teraz można mieć piękny, kobiecy malunek na ciele

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Aha Bijkora to majnkunek jest, tak jak bokeh mówi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-06, 20:01   #538
bijkora
Rozeznanie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40170204]Meduzza, wypluj to dwójka starczy.

Bokeh, moja szwagierka ma PIĘKNY tatoo na ramieniu, kwiat, jakby malowany, coś slicznego [/QUOTE]

A no takie "wreszcie" że juz od dawna myślałam kiedy Dorki zdjęcie wstawisz Ciągle mam przed oczami to ostatnie z klubu :P

Włosomaniaczka

Stary 2013-04-06, 20:08   #539
sylwietta1988
Zakorzenienie

Meduza, zycie z kotem jest fanatstyczne
ja swego czasu (czyli w domu rodzinnym) miałam zwykłe podwórkowce, w porywach do 11 sztuk , był z nimi ubaw

SZAJA- Dorka jest cudna, bierz sie za następne, bo Ci piękne egzemplarze wychodzą

odkryłam dobrą rzecz- do kupienia w Biedrze oczywiscie: z Lajkonika Safari Junior, pycha
Stary 2013-04-06, 20:18   #540
Konto usunięte

Dziewczyny, takie książeczki fajne są też - po Agatce 2 mam, w takim typie jak pokazuję i pluszową, bez plastiku - obie lubiane bardzo:

http://allegro.pl/playgro-miekka-ksi...134997264.html
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości