![]() |
#511 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Meduzza miałam pytać się już wczoraj, jakm ścigiem jeździ twój TŻ ? Tak rekreacyjnie i dla siebie czy jakoś zawodowo ?
![]() Mój TŻ też miał ściga, ale w ciąży kazałam mu go sprzedać i to natychmiast ![]() Wcześniej tak kochałam ten motor i jazdę ale potem szybko mi się w głowie pozmieniało ![]() ![]() ![]()
#512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#513 |
Zakorzenienie
|
a daj spokój, nasza od angielskiego na dodatek co chwile w słownik lukała. Musiala miec niezłe plecy u dyrka bo to co ona wyprawiała to przechodziło wszystkich. Co lekcja to gadala nam o swojej diecie i żarła ciągle sałatki na lekcji i żuła gume. Achhh glupia idiotka z niej. No ale to nie tyczy sie tylko nauczycieli językowych.
O retyyyyyyyyyyyy wreszcie moj tzt jedzie do domu juz tak mi sie teskni jakbym go miesiac nie widziala a dzidzia mi przed chwila marudzila... zdjęłam jej rajstopki i normalnie chyba zaraz odrunie z radosci haha ![]() ide robic gulasz ![]()
![]() |
#514 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A będziesz mu podbierać crossa? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Rozeznanie
|
Meduzza pewnie że ogląda, jak mu czas pozwala
![]() ![]() ![]() Jak sobię przypomnę jakie my prędkości osiągaliśmy, jakie to fajne uczucie ![]() ![]() ![]() Mojemu TŻ duzo dała śmierć kolegi który zginął na motorze, był o rok młodszy od niego i razem sobie jezdzili na te wypady. Błagałam go potem żeby sprzedał i się umówilliśmy tak, ze kupi crossa ![]() ![]() A co do crossa, to pewnie że tak niech mnie powozi troche. Super jazda. Podskakuje się tak na dołach że aż głowę urywa ![]() ![]()
#516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mały sprzedany na dół do dziadków ![]() ![]() zapomniałam Wam napisac, jak młody wyrobił mnie przy porannej porcji syropku ![]() ![]() ![]() ![]() poczekałam az maż wstanie po nocce i kiedy robił z siebie pajaca to jakos na raty udało mi sią tą łyżeczką ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- a co do jezyków w szkole- w liceum mialam tak siekiere od ang, że nawet wychodząc z lekcji myslałam po angielsku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#517 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Moja spała od 20 do 23, jedzonko, zasnęła od razu i obudziła się o 6. Czy ona nie je w nocy za mało ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#518 |
Rozeznanie
|
Sylwia nasz to taki żarłoczek mały że wciągnął syropek z łyżeczki aż miło, śmiem sądzić że większa ilością też by nie pogardził
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#519 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40163475]
Evel, a podawałaś probiotyk do antybiolu? i czy dalej podajesz?[/QUOTE] podawałam LAKCID, ale przestałam, myślisz że powinnam jeszcze podawać? ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- a i pytanie: Jak Maja skończyła antybiotyk tydzień temu to kiedy mogę ją zaszczepić? bo powinna być 2 tygodnie temu szczepiona... Myślicie, że jak poczekam jeszcze 11 dni to będzie ok? wtedy będzie 18 dni po ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#520 |
Zakorzenienie
|
ja tez podaje lakcid bo mala robila mi sluzowate qpki, jest lepiej ale nie jest idealnie. Daje jej od tygodnia.
![]() |
#521 | ||||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() U nas dzisiaj zas rano takie tapniecie ze az lozkiem zakolysalo i sie przesunelo o pare cm, a lezelismy ja, maz, pietraszko i kota!!! Cytat:
ja poczekam do skonczenia karmienia ![]() Cytat:
ja ja ja!!! ![]() ![]() Ja bylam w klasie jezykowej, angielski 5x w tyg, dodatkoowo biologia po angielsku i na polskim filmy brytyjskie i mielismy dodatkowa sciezke lektur - brytyjskich autorow ![]() Oczywiscie jakos szczegolnie mimo wsio angielskiego nie umialam, teraz bardzo duzo z mezem ogladamy filmow z napisami, codziennie godzine obowiazkowo (czasem 4 lub 5 ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40161543]Zarówno Agatka, jak i Dorka smoczkowe i nic im nie zaburzyło. Kwestia indywidualna wg mnie. Teoretycznie na 6 miesięcy powinny podwoić, w praktyce - patrzy się czy przyrost masy ciała jest regularny, czy nie ma drastycznych wahań - spadku lub przyrostu. Agatka mi na pół roku nie podwoiła masy, ale ona zawsze była drobnicowiec A Dorka zanosi się, że z palcem w uch No kryzys, kryzys, u nas chyba tez. A mleko jest, ale to taki kryzys w sensie - że dziecko wymusza większe zapotrzebowanie niż to, co jest, więc musi laktację rozkrecić. [/QUOTE] Moj tez ssie na rowni i cyca, i smoka ![]() Aaaa a ja glupia myslalam ze w ogole pikarmu nie ma. To juz wiem czemu maly w dzien co godz na cycu ![]() Moj juz podwoil, 3 miechy mu zajelo ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
kciuki za was kochane z chrzcinami ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#522 |
Konto usunięte
|
Evel, nam każą min. 4 tygodnie po chorobie czekac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#524 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ile ja sie natlumaczylam ze o niebezpieczne itd, ale jak grochem o sciane... z dwojga zlego wole juz tego czopera niz scigacza. wtedy to juz bym chyba sfixowala na maxa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nieeee, nie zartuje. mowie calkiem serio ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- kazmira - hu ar ju? ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny Tz zajmuje się Małą a ja wizazuje w wannie
![]() Co do.ulewania to mojej się zdazy jak.nie odbije, ale dzisiaj to już rekord pobiła: cycek w paszczy a ona żyg, i tak dwa razy. Dobrze że pieluche pod cyckiem miałam bo by to ja mnie wylądowało. Straszne to tym bardziej że mało waży, pewnie będę musiała mm dokarmiac ![]() Co.do moto to mój też ma scigacza: honde vfr, jezdzilam do 5 miesiąca, i ciekawe czy teraz uda mi się wyrwać z Tz na jakiś zlot. On mówi że sam nie lubi ale ma dużo kolegów z moto to będę go wypychac. Jeśli chodzi o angielski to ja od podstawówki chodziłam prywatnie bo w szkole to beznadzieja była. Na studiach trochę odpuscilam ale potem w pracy znowu chodziłam i nawet jakiś egzamin udało mi się zdać.
#526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz nie wspomne o tym, ze jak pomysle o nabiale to mi ślina cieknie sama.... a tu nie wolno ![]() Pstryczku to gdzie ty uczysz????? ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
![]() Lady, bo juz kiedys miałam spytac- jak kota reaguje na Pietraszka? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#527 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() juz mniejsza z tym praniem - przywyklam ... ale jak slysze w nocy jak mu sie cofa po kilkanascie minut naqwet i chce ulac a nie moze ... to az brak sil.. bo nawet nie ma jak mu pomoc... mam nadzieje, ze faktycznie skonczy sie to po 6 msc jak mowia lekarze
![]() |
#528 |
Lurker ;)
|
Kupilam plaszcz w Orsay'u, odwidzial mi sie a nie moge juz go zwrocic bo dzis mija termin
![]() ![]()
#529 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Sylwia, od tesciowej
![]() Wspolczuje z tym nabialem, ja bym nie przezyla, glownie to wlasnie jem. Dziewczyny tragedia z tym ulewaniem!! |
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Rozeznanie
|
Oooo w końcu Mała Szajka
![]() ![]() Mojej już wyjaśniały i jaśnieją nadal ![]() Śliczna jest ![]()
#532 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40168882] ![]() Pięknota. Powinnaś zrobić sobie jeszcze więcej dzieci bo Ci wychodzą takie piękne oczyska!!! ![]() ![]() Moja kota jak zawsze myśli, że coś zostało kupione dla niej i nie przetłumaczysz takiej ![]() Ahh i dziś kończymy 2 miesiące z Julianką, może coś wrzucę do klubu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
Jaram się tym kotem ! Co to za rasa ?
![]()
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i byłam głupia bo poszłam do pierwszego lepszego studia, na szczescie zrobili mi ładnie ale nie wiem gdzie ja miałam głowe ![]() Haha Lady cover z dodaniem nowego może tż się nie skapnie ![]() ![]() ![]() Ja dziś po mega sprzątaniu moja mam przyszła mi pomóc nie wiem jak bym bez niej dała radę ![]() ![]() aha Ania super kota <3 i ja nie meduzza ale odpowiem maine coon ![]()
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-04-06 o 18:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Rozeznanie
|
Ja też od dawna myślałam żeby sobie pierdzielnąć tatoo. Najchętniej na żebrach-a tam podobno najbardziej boli.
Mam pomysł na taki tatuaż mały na szyi, za uchem przy linii włosów ![]()
#536 |
Konto usunięte
|
Meduzza, wypluj to
![]() Bijkora, jakie "wreszcie" ![]() Bokeh, moja szwagierka ma PIĘKNY tatoo na ramieniu, kwiat, jakby malowany, coś slicznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40170204]Meduzza, wypluj to ![]() Bijkora, jakie "wreszcie" ![]() Bokeh, moja szwagierka ma PIĘKNY tatoo na ramieniu, kwiat, jakby malowany, coś slicznego ![]() No właśnie, teraz tatuaże to nie to co kiedyś jakieś tribale czarne. Teraz można mieć piękny, kobiecy malunek na ciele ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Aha Bijkora to majnkunek jest, tak jak bokeh mówi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 |
Rozeznanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40170204]Meduzza, wypluj to
![]() Bijkora, jakie "wreszcie" ![]() Bokeh, moja szwagierka ma PIĘKNY tatoo na ramieniu, kwiat, jakby malowany, coś slicznego ![]() A no takie "wreszcie" że juz od dawna myślałam kiedy Dorki zdjęcie wstawisz ![]()
#539 |
Zakorzenienie
|
Meduza, zycie z kotem jest fanatstyczne
![]() ja swego czasu (czyli w domu rodzinnym) miałam zwykłe podwórkowce, w porywach do 11 sztuk ![]() ![]() SZAJA- Dorka jest cudna, bierz sie za następne, bo Ci piękne egzemplarze wychodzą ![]() ![]() odkryłam dobrą rzecz- do kupienia w Biedrze oczywiscie: z Lajkonika Safari Junior, pycha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, takie książeczki fajne są też - po Agatce 2 mam, w takim typie jak pokazuję i pluszową, bez plastiku - obie lubiane bardzo:
http://allegro.pl/playgro-miekka-ksi...134997264.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.