|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLIX
Cytat:
![]() to źle wróży temu blogu
|
|
#1382 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1383 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Już znalazlam i się zachwycam ![]() 3. A to nie glupi pomysł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#1384 |
|
BAN stały
|
Jeżu, jaki letarg...
Miałam wczoraj iść do kina na pewną premierę - nie poszłam. Dziś dzień otwarty jogi - nie poszłam. Wieczorem całkiem fajna impreza i też nagle jest to ostatnia rzecz, na którą mam ochotę. Pomijając kwestię czasu, którego nie mam. Mam nadzieję, że to tylko sen zimowy. |
|
|
|
#1385 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja ostatnio dostaję masę komplementów na temat oczu i makijażu- uważam, że słusznie
I wiecie kto mi się dzisiaj śnił- Justin Bieber że zostałam jego choreografką
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem strasznie cięta na komplementy - ucinam, zaprzeczam i doszukuję się piątego dna ![]() ostatnio baza kompleksów mi się zaktualizowała ![]() a śnił mi się m.in. koncert soundgarden, koleżanka tańczyła na scenie i miała głupią wpadkę ![]() później załapałyśmy się na jakieś warsztaty u Cornella, ale nie pamiętam czy ze śpiewu czy z angola
|
|
#1387 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
I Coromandel też się wczoraj podobał. Tak a propo, czy Polly w końcu zrobiła rozliczenie?
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
próbowałam, ale wychodzi ironicznie
nawet chuopu tłumaczyłam, żeby uważał z tym słodzeniem, bo jedno słowo za daleko i może wyjść gorzej niż jakby nic nie mówił. ale jeszcze się nie poddał Cytat:
pisałam pw, ale one coś ostatnio nie dochodzą Parabelko - mam już wiadomość z adresem
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2013-04-06 o 13:50 |
|
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy ja o czymś nie wiem?
![]() ![]() Cytat:
Też chcę się pozachwycać
|
|
|
|
|
#1391 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edyto, http://www.anwen.pl |
|||
|
|
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nie wiem , nie mam powodu, ale nie znoszę dzieciaka. Kiedyś nawet wlączyłam jakąś pierwszą z brzegi piosenkę,żeby sie przekonać o co tyle zamieszania, ale wylączyłam po minucie. Piski, jeki i jakby placz dziecka skutecznie mnie zniechęcily. Ale moze sie nie znam i powinnam jednak docenic ![]() I to jest prawidlowa reakcja na komplement ![]() Edyto, wejdż na blog Anwen i zobaczysz
|
|
|
|
|
#1393 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytałam i przyłączam się do zachwytów Cytat:
![]() ja tam się na swój sposób nawet cieszę że ze względu na stan obecny nie muszę wychodzić nigdzie ![]() Cytat:
wpisz Anwen w google, to znajdziesz
|
|||
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() anyway - paduam urzekła mnie Twoja historia sorrry ale początek jak z Harlekina ten ślub niemniej co do włosów to jakby powiedziała Murszaf "Sha tzun" ![]() ![]() fenomenalny postęp, olbrzymia różnica - świetnie ilustruje co może pielęgnacja, i jak to było za czasów bez wizażu ![]() gratuluję osiągnięć a ja dalej stoję przed wyborem prostującego preparatu termoochronnego bo jak wklikałamw all to mi wyskoczyli 20 strony nienawidzę wybierać |
|
|
|
|
#1395 |
|
BAN stały
|
Red, a czemu zrezygnowałaś z odżywki karite i awokado? Oleo lepsza?
Czy w ogóle nie można ich porównać?Jam laik, w każdym razie lubię obie i tak się zastanawiam, czy są podobne, czy w ogóle inna bajka... |
|
|
|
#1396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinien dac rade? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-infusion.html Cytat:
Nie Red, ale odpowiem ![]() Dla mnie dużo lepsza Oleo, Aik wogole mi nie podeszło, ale wczoraj dostalam i przetestowałam Fruity Passion i Oleo jest gorsze. I to duzo gorsze. Wlosy po Fruity świetne. Dziś testuję jako bs i też jestem zachwycona
|
||
|
|
|
#1397 | |||
|
Nindżopesz
|
Ewuś, dzięki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oleo pewnie też zbyt szybko ponownie nie kupię bo kusi mnie Balsam kwiatowy. Ostatnio urzekło mnie też Garnier Fruity Passion jako b/s. ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() Idealny ideał jako b/s. |
|||
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
Narazie 1 test bs, zobaczymy za kilka dni. Ale juz mi się podoba
![]() Patrz tylko,zeby alkoholu nie miało to. Bo Ci dodatkowo podsuszy włosy. |
|
|
|
#1400 |
|
BAN stały
|
Ale jak bez spłukiwania?
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a musi być lekkie w miarę bo mam włosy z tyłu do pół szyi no i o przetłuszczenie nietrudno no to szukam do jutra wypadałoby kliknąć żeby wysłali w pon - bosz ile tego jest kupię Marion - chyba same silikony ale jak coś to wtopię mało kasy a opinie świetne kiedyś na studiach byłam zadowolona z mleczka Techni art Lorealowego ale miałam długie włosy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-04-06 o 16:16 |
|
|
|
|
#1403 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() znad Ciechana Miodowego i krem z brokułów się robi. z grzankami ziołowymi. |
|
|
|
|
#1404 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Marion ma niezłe te silikonowe sera i pskadła Cytat:
Sprobuj kiedyś 2
|
||
|
|
|
#1405 | ||||
|
Panaroja
|
znad kothy
![]() ja mojemu nie daję chociaż chce , ale kiedyś obejrzałam odcinek serialu kryminalnego , w którym ofiara umarła bo przez pomyłkę zeżarła cebule narcyzów więc się boję kotha struć Cytat:
Cytat:
![]() 2.masz moce wskrzesicielskie Cytat:
![]() dojszła Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1406 |
|
BAN stały
|
W wątku o tym, co nas wkurza w KWC się nabijają z opisów perfum
|
|
|
|
#1407 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A mnie się już znudziło perfumowe hobby, jak tu teraz żyć
![]() Idę otworzyć wino Stazja, kupiłas w końcu białko?
|
|
|
#1408 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Daj linka
![]() Cytat:
1. Mi też Kompletnie nie ciagnie mnie do poznawannia czegoś nowego, nie zaglądam nawet na rozbiorkowy, mało tego wyprzedalam większość swoich flaszek i zostawiłam tylko kilka ulubionych i odlewki . 2. Kupiłam ![]() Ile białka pijesz jednorazowo? Bo ja sie zastanawiam czy dawki nie zwiększyć odrobinę. Młody sie śmial ostatnio, że znowu sterydy piję ![]() Jakoś przypadkiem jego kolega przyuważył kiedys jak otwierałam woreczek i robilam koktajl, slowem sie nie odezwał, ale polazl na góre i nakablował mojemu młodszemu bratu,że ja sterydy piję i dlaczego, i wogle po co ![]() ![]() Młody do tej pory sie z tego śmieje. Ale bystro odpowiedział,że to wszystko przez te babskie fora, bo siedze i czytam głupoty a potem wprowadzam w życie. I wogle sie dziwi, że jeszcze mi druga glowa albo ogon nie wyrosły, bo te sterydy to ja już bardzo długo pije
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
może nast w innym smaku łatwiej mi podejdzie. Albo dodam troszkę kakao
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

Pewnie tak

że zostałam jego choreografką 

urzekła mnie Twoja historia
sorrry ale początek jak z Harlekina ten ślub