Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7 - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 18:48   #271
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Konto usunięte

Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7

Cytat:
Napisane przez tikutka Pokaż wiadomość
Jak niby każda Pani Młoda marzy o białej sukni i ślubie kościelnym.. Tak ja też.. Ale.. Nie wyobrażam sobie tego dnia.. Tej całej otoczki itd. Dlatego wolałabym chyba cywilny jeżeli o to chodzi, bo jednak jest to kameralne.. Tylko te przemówienia tam są koszmarne jak dla mnie i tak jakoś szybko.. I następna para.. A jednak kościelny ma to coś w sobie.. Więc już sama nie wiem.. Więc chyba postawię na kameralny - kościelny Ale mam jeszcze dużooo czasu.. Chyba najważniejsze jest to, żebym ja była w ten dzień szczęśliwa, a nie ktoś inny..
(
Do urzędu tez przeciez mozna zalozyc biala suknie, a potem wyprawić wesele, takze ja nie widze roznicy... w urzedzie wcale nie musi byc kameralnie. Co do kościelnego to zalezy kto w co wierzy, ja to bym w zyciu sie na taki nie zdecydowala, jak chodze na czyjeś sluby to ta koscielna czesc mi sie w ogole nie podoba, zwykła msza(a tego nie znoszę)
Do slubu to mi daleko, ale mam dwie skrajne mysli. Albo fajne wesele, najblizsza rodzina, znajomi i zabawa do białego rana albo tylko uroczysty obiad dla rodziny i odrazu podróz poslubna po Azji.

szkoda, ze ta biala sukienka jest beznadziejna bardzo mi sie podobala na zdjeciu, zapisalam sobie i mialam zamiar polowac na' wyprzedazach.

caly czas mysle, czy to kupic:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...NA%20RAMIONACH
w sumie 50 zl to nieduzo.
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 18:54   #272
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iva78 Pokaż wiadomość
Dziewczyny..jak anuluje zamowienie w ktorym wykorzystalam znizke to juz przepadl ten kod?

Wlasnie sobie uswiadomilam, ze chce cos jeszcze
Wiedziałam, że długo nie wytrzymasz bez kupowania Ja puki co się trzymam, bo chce wykorzystać kod na te koszulkę z lwem, ale coś się nie pojawia i nie wiem czy się nie przełamie i nie kupię tej:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...KA%20W%20PASKI

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
W końcu słoneczko się pojawiło

Ja nic nie kupuję
Super, że chociaż u Ciebie słonecznie, bo nad Wrocławiem, dalej szaro-buro i ponuro.
emii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 19:13   #273
magda20003
ex Moderator

Pullinki, a czy wiecie jakie są sezonowe przeceny w Ochniku?

Bo tak dumam, dumam, kupiłabym sobie skórkę, nawet mi się jedna spodobała ale teraz kosztuje chyba 1300 i trochę mi szkoda

Edytowane przez magda20003
Czas edycji: 2013-04-06 o 19:21
magda20003 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 19:37   #274
agniieesszzka
Zakorzenienie

Dziewczyny, która według was ładniejsza?

http://www.pullandbear.com/webapp/wc...I%20SK%C3%93RY
Czarna
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...ITACJI%2BSKORY
agniieesszzka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 19:38   #275
tikutka
Zakorzenienie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;40168678]Do urzędu tez przeciez mozna zalozyc biala suknie, a potem wyprawić wesele, takze ja nie widze roznicy... w urzedzie wcale nie musi byc kameralnie. Co do kościelnego to zalezy kto w co wierzy, ja to bym w zyciu sie na taki nie zdecydowala, jak chodze na czyjeś sluby to ta koscielna czesc mi sie w ogole nie podoba, zwykła msza(a tego nie znoszę)
Do slubu to mi daleko, ale mam dwie skrajne mysli. Albo fajne wesele, najblizsza rodzina, znajomi i zabawa do białego rana albo tylko uroczysty obiad dla rodziny i odrazu podróz poslubna po Azji.[/QUOTE]
Masz rację, ale tak się przyjęło raczej, że cywilny to kameralny. I w tym sensie to pisałam. Ja jestem wierząca i jak najbardziej by mi zależało na kościelnym, ale nie widzę nic złego w ślubach cywilnych.. Tylko denerwują mnie te regułki tam.. Wydają mi się takie pospolite.. Nie obrażając oczywiście nikogo. Każdy ma swoje zdanie na dany temat. A co do mszy.. Zależy jeszcze jak jest przygotowana.. No i od osoby, która ją prowadzi.. A nie tylko zrobi tylko to co do niej należy.. Jak to w większości przypadków jak byłam ma miejsce.. Albo rok trwa msza i jest monotonna.. Masakra.. Pod takim czymś też sie nie podpisuje..
Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
I dobrze! Jest masakryczna w realu!
Cytat:
Napisane przez agniieesszzka Pokaż wiadomość
Ta pierwsza!

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-06 o 19:42
tikutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 19:45   #276
Konto usunięte

Cytat:
Masz rację, ale tak się przyjęło raczej, że cywilny to kameralny. I w tym sensie to pisałam. Ja jestem wierząca i jak najbardziej by mi zależało na kościelnym, ale nie widzę nic złego w ślubach cywilnych.. Tylko denerwują mnie te regułki tam.. Wydają mi się takie pospolite.. Nie obrażając oczywiście nikogo. Każdy ma swoje zdanie na dany temat. A co do mszy.. Zależy jeszcze jak jest przygotowana.. No i od osoby, która ją prowadzi.. A nie tylko zrobi tylko to co do niej należy.. Jak to w większości przypadków jak byłam ma miejsce.. Albo rok trwa msza i jest monotonna.. Masakra.. Pod takim czymś też sie nie podpisuje..

czemu ta w paski jest zla?

No tak, masz racje, ale ja bym sie nie przejmowala utartymi zasadami. W ogole szkoda, ze nie mozna zrobic gdzie w plenerze, z urzędnikiem(chyba ze mozna a ja nic o tym nie wiem) byloby duzo magiczniej niz w urzedzie cos jak w amerykanskich filmach.
Byc moze dobrze zrobiona msza zmieniłaby calkowicie moje podejscie do tego. Mimo, ze jestem niewierzaca z checia zobaczylabym jakąs fajnie odprawiona póki co nie było mi to dane i co najwyzej mogłam sie "posmiac" z tragicznych kazań księdza.

agniieesszzka ta druga w ogole mi sie nie podoba, za to pierwsza calkiem fajna.

Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Czas edycji: 2013-04-06 o 19:46
7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 19:58   #277
agniieesszzka
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, wezmę czarną, brat też mówi ze lepsza
Stary 2013-04-06, 20:08   #278
tikutka
Zakorzenienie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;40169587]czemu ta w paski jest zla?

No tak, masz racje, ale ja bym sie nie przejmowala utartymi zasadami. W ogole szkoda, ze nie mozna zrobic gdzie w plenerze, z urzędnikiem(chyba ze mozna a ja nic o tym nie wiem) byloby duzo magiczniej niz w urzedzie cos jak w amerykanskich filmach.
Byc moze dobrze zrobiona msza zmieniłaby calkowicie moje podejscie do tego. Mimo, ze jestem niewierzaca z checia zobaczylabym jakąs fajnie odprawiona póki co nie było mi to dane i co najwyzej mogłam sie "posmiac" z tragicznych kazań księdza.[/QUOTE]
Kochana, materiał wydaje się do kitu i wydaje się taka znoszona. Taka koszulka na co dzień.

Te zasady mnie rozwalają po prostu i do tego jak się trafi przykry urzędnik I żeby nie było na kościelnych też się zdarzają.. Tylko, że tam już wie się raczej kto.. A na cywilnym to ja nie wiem jak jest..

Mi się marzyło z księdzem w plenerze no i z TŻ.. wiadomo Ale on sam może i by się zgodził.. Ale teściowej z tego co wiem było by smutno, że jej nie ma w tak ważnym dniu.. A moja by mnie chyba zabiła.. Więc muszę o tym zapomnieć.. Ale ja jeszcze coś wymyśle..

Jeżeli chodzi o wiarę to każdego prywatna sprawa, ale moim zdaniem chociaż jestem wierząca.. To, że jest coraz mnie osób.. Wierzących to jest wina tych, którzy powinni nam pokazywać czym jest wiara chrześcijańska i być dla nas oparciem i jak mamy problem duchowy czy inny to pomagać nam.. A nie.. Pierniczą czasami na tematy, o których nie mają pojęcia, nie czują jak to jest tylko nas oskarżają albo zbesztają, bo co.. Bo np. zabezpieczamy się w małżeństwie albo że mieszkamy razem przed ślubem.. No paranoja.. Więc potem niech się nie dziwią, że dzieje się to co się dzieje.. I nie mówie tutaj, że osoba nie wierząca to osoba zła, bo nawet taka jest 100 razy lepsza niż jakaś tercjana, która lata 50 razy dziennie do Kościoła, a za oczamy zwyzywa się od.. Albo obgada.. Mi w tym wypadku też chodzi o to co się dzieje z młodzieżą w dzisiejszych czasach.. Ja sama jestem młoda, bo mam 21 lat, ale kurde.. To co teraz robią młodzi to u mnie to nie było do pomyślenia w podst. czy gim..

Najpiękniejsza ceremonia w Kościele na jakiej byłam to.. Ceremonia Mojej Siostry.. Która plącze się pewnie, gdzieś na tym wątku i zaraz pomyśli, że się podlizuje.. Nieee.. Była taka jak powinna być! Do tego momentami myślałam, że już nie wytrzymam i się rozpłaczę.. Pięknie było.. Zresztą ona wie.. Aaaa i buźka SIS

A co do kazań.. Kiedyś byłam na ślubie u kuzynki.. I kazanie było boskie O kwadratowym czy prostokątnym stole i chyba sztucznych kwiatkach na grobach..

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-06 o 20:14
Stary 2013-04-06, 20:17   #279
zonjusha
Zakorzenienie

cześć Dziewczyny, ale mam dziś podły nastrój, łeb mnie boli i ryczeć się chce...może tak by kliknąć coś na pocieszenie?!
myślałam o bluzie z pulla z ptakami albo z zary z jednorożcami co myślicie? z pulla tańsza...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aa.jpg (37,2 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ab.jpg (25,6 KB, 30 załadowań)
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 20:21   #280
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
cześć Dziewczyny, ale mam dziś podły nastrój, łeb mnie boli i ryczeć się chce...może tak by kliknąć coś na pocieszenie?!
myślałam o bluzie z pulla z ptakami albo z zary z jednorożcami co myślicie? z pulla tańsza...
Ta z Zary bardziej mi się podoba może dlatego że nie lubie czarnych bluzek
Stary 2013-04-06, 20:23   #281
Konto usunięte

Cytat:
Kochana, materiał wydaje się do kitu i wydaje się taka znoszona. Taka koszulka na co dzień.

Te zasady mnie rozwalają po prostu i do tego jak się trafi przykry urzędnik I żeby nie było na kościelnych też się zdarzają.. Tylko, że tam już wie się raczej kto.. A na cywilnym to ja nie wiem jak jest..

Mi się marzyło z księdzem w plenerze no i z TŻ.. wiadomo Ale on sam może i by się zgodził.. Ale teściowej z tego co wiem było by smutno, że jej nie ma w tak ważnym dniu.. A moja by mnie chyba zabiła.. Więc muszę o tym zapomnieć.. Ale ja jeszcze coś wymyśle..

Jeżeli chodzi o wiarę to każdego prywatna sprawa, ale moim zdaniem chociaż jestem wierząca.. To, że jest coraz mnie osób.. Wierzących to jest wina tych, którzy powinni nam pokazywać czym jest wiara chrześcijańska i być dla nas oparciem i jak mamy problem duchowy czy inny to pomagać nam.. A nie.. Pierniczą czasami na tematy, o których nie mają pojęcia, nie czują jak to jest tylko nas oskarżają albo zbesztają, bo co.. Bo np. zabezpieczamy się w małżeństwie albo że mieszkamy razem przed ślubem.. No paranoja.. Więc potem niech się nie dziwią, że dzieje się to co się dzieje.. I nie mówie tutaj, że osoba nie wierząca to osoba zła, bo nawet taka jest 100 razy lepsza niż jakaś tercjana, która lata 50 razy dziennie do Kościoła, a za oczamy zwyzywa się od.. Albo obgada.. Mi w tym wypadku też chodzi o to co się dzieje z młodzieżą w dzisiejszych czasach.. Ja sama jestem młoda, bo mam 21 lat, ale kurde.. To co teraz robią młodzi to u mnie to nie było do pomyślenia w podst. czy gim..

Najpiękniejsza ceremonia w Kościele na jakiej byłam to.. Ceremonia Mojej Siostry.. Która plącze się pewnie, gdzieś na tym wątku i zaraz pomyśli, że się podlizuje.. Nieee.. Była taka jak powinna być! Do tego momentami myślałam, że już nie wytrzymam i się rozpłaczę.. Pięknie było.. Zresztą ona wie.. Aaaa i buźka SIS

A co do kazań.. Kiedyś byłam na ślubie u kuzynki.. I kazanie było boskie O kwadratowym czy prostokątnym stole i chyba sztucznych kwiatkach na grobach..
Cale szczescie moi rodzice mieliby gdzieś co sobie wymysle na slub, w sensie ze to mi ma sie podobac, a oni akceptuja.

A co do wiary... mi sie wydaje, ze jest coraz mniej wierzacych, bo ludzie moga podejmować samodzielna decyzje. Kiedys w wiekszosci domach bycie ateista to bylo cos nie do pomyslenia, teraz mozna powiedziec, ze staje sie powoli norma. Wiara w wychowaniu akurat nie ma nic do rzeczy.
Dla mnie cale te religia nie maja najmniejszego sensu, nic sie kupy nie trzyma i nie mam nic wspolnego z kosciolem. Zadnych slubow, chrzczenia, etc.
I uważam, ze zasady kosciola powinny isc z duchem czasu, w glowie mi sie nie miesci ze w 21 wieku staly partner, to moze byc cos zlego.
no ale co kto lubi.

szkoda, chcialam ja kupic. No ale nic, klknelam bluze.

zonjusha z pulla lepsza

Edytowane przez 7d825fa9fec57cf5623273fe7eca2ef8f2442710_5d59d871e15d0
Czas edycji: 2013-04-06 o 20:26
Stary 2013-04-06, 20:33   #282
magda845
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kula_jka Pokaż wiadomość

Ja z jednej strony chciałabym coś prostego, skromnego. Odkąd zobaczyłam te zdjęcia: http://www.aifowy.blogspot.com/2012/...ae-i-duze.html zakochałam się w sukience Panny Młodej
A z drugiej strony mam ochotę na taką typową http://www.jjshouse.com/A-Line-Princ...2011544-g11544
kula_jka

i ja się zakochałam w tej sukience. koniecznie muszę ją przymierzyć. Poznańskie Pullinki, nie wiecie czy jest jeszcze u nas w jakimś orsayu do dostania?

A swoją drogą, kochane zdjęcia z tego ślubu.
magda845 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 20:38   #283
nataliap87
Rozeznanie

Cytat:
Zdecdowanie ta pierwsza w wersji czarnej
nataliap87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 20:39   #284
iva78
Zakorzenienie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;40168678]

caly czas mysle, czy to kupic:
w sumie 50 zl to nieduzo. [/QUOTE]

tez ja chcialam, ale nie ma mojego rozmiaru...wogole XS to jak na lekarstwo a przytac jakos nie moge

Cytat:
Wiedziałam, że długo nie wytrzymasz bez kupowania Ja puki co się trzymam, bo chce wykorzystać kod na te koszulkę z lwem, ale coś się nie pojawia i nie wiem czy się nie przełamie i nie kupię tej:
http://www.pullandbear.com/webapp/wc...KA%20W%20PASKI

Super, że chociaż u Ciebie słonecznie, bo nad Wrocławiem, dalej szaro-buro i ponuro.
e tam kupilam male co nie co...bluze i koszulke dla syna a jeszcze chcialam 1 bluze i teraz d..a bo juz zlozylam zamowienie.

widziala ktoras na zywo?

Emii na ta w paski to szkoda kodu
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 20:46   #285
emii
Zakorzenienie

Cytat:

Która jest masakryczna? Bo ta z lwem mierzyłam, ale potrzebuję XS i fajna się wydaje. Tej w paski nie widziałam, zastanawiam się czy iść mierzyć,ale nie bardzo mam kiedy.
Cytat:
Ta z pulla ale to dlatego, ze ja wolę ciemniejsze barwy
Stary 2013-04-06, 20:48   #286
zonjusha
Zakorzenienie

jedna za jedną, druga za drugą, to mi Panienki nie pomogłyście
białe bluzy są bardzo ładne, ale ja to bym się zaraz uwaliła, pewnie już przy wychodzeniu z domu
kupiłam dziś naszyjnik w h&m za 10pln i nic więcej!!! (i 3 ciastka, które pochłonęłam idąc na autobus) byłam z siebie taka dumna, a teraz chcę coś klikać
Stary 2013-04-06, 20:49   #287
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ja właśnie nie bardzo mam fundusze i tej z lwem mi nie dokładają to chociaż chciała te w paski kliknąć. Jeszcze bym z krabami kliknęła, ale nie mierzyłam i nie wiem czy XS czy S. Ja już sama nie wiem co chcę ;(
A widziałaś tą w paski na żywo?

Edytowane przez emii
Czas edycji: 2013-04-06 o 20:50
Stary 2013-04-06, 20:51   #288
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko ja właśnie nie bardzo mam fundusze i tej z lwem mi nie dokładają to chociaż chciała te w paski kliknąć. Jeszcze bym z krabami kliknęła, ale nie mierzyłam i nie wiem czy XS czy S. Ja już sama nie wiem co chcę ;(
z krabami tj.karpiami si?! to zdecydowanie tę, pasiastą na wyprzedaży pewnie w wielu sklepach dostaniesz...a krabowa oryginalna
Stary 2013-04-06, 20:54   #289
k@rolineczka
Zadomowienie

Emii jeśli chcesz bluzkę w paski to polecam Ci tą: http://www.pullandbear.com/webapp/wc...KA%20W%20PASKI.
Mam oba kolory, są grubej bawełny i super się noszą. Tylko rozmiarowo spore są
k@rolineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 20:58   #290
tikutka
Zakorzenienie

[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;40170276]Cale szczescie moi rodzice mieliby gdzieś co sobie wymysle na slub, w sensie ze to mi ma sie podobac, a oni akceptuja.

A co do wiary... mi sie wydaje, ze jest coraz mniej wierzacych, bo ludzie moga podejmować samodzielna decyzje. Kiedys w wiekszosci domach bycie ateista to bylo cos nie do pomyslenia, teraz mozna powiedziec, ze staje sie powoli norma. Wiara w wychowaniu akurat nie ma nic do rzeczy.
Dla mnie cale te religia nie maja najmniejszego sensu, nic sie kupy nie trzyma i nie mam nic wspolnego z kosciolem. Zadnych slubow, chrzczenia, etc.
I uważam, ze zasady kosciola powinny isc z duchem czasu, w glowie mi sie nie miesci ze w 21 wieku staly partner, to moze byc cos zlego.
no ale co kto lubi.
[/QUOTE]
Tzn. ja nie mam tak, że robię to co rodzicom się podoba.. Nie sama zarządzam swoim życiem, ale jeżeli chodzi o ten dzień to smutno tak czy tak by im było..

To też racja co do wiary.. Ale, gdyby aż takiej paranoi nie było w niektórych kwestiach to ludzie bardziej by do czegoś lgnęli albo też znali bardziej swoją wartość.. I nie czuli by się z czymś dobrze.. A nie chodzą i się wywyższają sprawami, które o tym świadczą wręcz przeciwnie.. Gdyby tego nie było normalny młody człowiek mógłby iść z problemami nawet do takiego człowieka jak ksiądz, bo przecież to taka sama osoba jak my tylko w sutannie i która ma nam coś do przekazania i niby ma pomagać.. No, ale tak nie jest w większości przypadków więc mamy to co mamy. Ale racja.. W wychowaniu podstawową rolę odgrywają rodzice.. Jednak jak oni nie dają rady, bo się nie nadają, coś ich przerasta, bo są nie doświadczeni czy za młodzi.. Co nie znaczy, że młodzi to źli bo czasem 18-sto letnia dziewczyna potrafi być lepszą matką niż nie jedna starsza kobieta.. To jest to co jest..

Dla mnie też kilka rzeczy nie trzyma się kupy, chociaż jestem wierząca.. Tzn. Wierzę w przykazania Boże, a nie do końca Kościelne.. Bo uważam, że ja wierzę w tego na górze, a nie w ludzi, którzy niby mieli przekazywać dalej wiarę, a z biegiem czasu wymyślili i wymyślają rzeczy, o których Bóg nawet nie wspomniał..

Ja cieszę się ogólnie, że zostałam ochrzczona itd. Ale sama czasami myślę czy jeżeli miałabym dziecko to ochrzcić go czy dać mu wolną wolę w przyszłości..

I co do partnera to racja!

Edytowane przez tikutka
Czas edycji: 2013-04-06 o 21:03
Stary 2013-04-06, 21:03   #291
agniieesszzka
Zakorzenienie

Cytat:
tez ja chcialam, ale nie ma mojego rozmiaru...wogole XS to jak na lekarstwo a przytac jakos nie moge

e tam kupilam male co nie co...bluze i koszulke dla syna a jeszcze chcialam 1 bluze i teraz d..a bo juz zlozylam zamowienie.

widziala ktoras na zywo?

Ja widziałam na żywo i normalnie się zakochałam
Właśnie zamówiłam, nie spodziewałam że uda mi się ja dorwać za 50zł, na początku 140 kosztowała o ile sie nie myle
Stary 2013-04-06, 21:08   #292
emii
Zakorzenienie

Cytat:
z krabami tj.karpiami si?! to zdecydowanie tę, pasiastą na wyprzedaży pewnie w wielu sklepach dostaniesz...a krabowa oryginalna
Tak tak z karpiami. Już mi tak chyba zostanie z ta koszulką, że będę myliła z krabami. Nawet poszłam do sklepu pytać o koszulkę z krabami Tylko teraz patrzę, że XS wykupili już. Wkurza mnie, że nie dokładają nowej kolekcji.

Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Emii jeśli chcesz bluzkę w paski to polecam Ci tą: http://www.pullandbear.com/webapp/wc...KA%20W%20PASKI.
Mam oba kolory, są grubej bawełny i super się noszą. Tylko rozmiarowo spore są
Tylko, że ja chciałam w biało-czarne pasy, a ona ma morskie, ale dziękuję za pomysł
Stary 2013-04-06, 21:09   #293
iva78
Zakorzenienie

Cytat:
A widziałaś tą w paski na żywo?
nie widzialam bo nie zwracam uwagi na pasiaste ciuchy poniewaz nie lubie i nie nosze odziezy w taki desen na Twoim miejscu poczekalabym na ta co chcesz

Cytat:

powiadkaj jaka przykrosc Cie dzis spotkala
Cytat:
Ja widziałam na żywo i normalnie się zakochałam
Właśnie zamówiłam, nie spodziewałam że uda mi się ja dorwać za 50zł, na początku 140 kosztowała o ile sie nie myle
kobiety litosci...mam teraz dylemat..chyba poczekam do wyplaty..moze sie uchowa
iva78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 21:11   #294
scarletfields
Zakorzenienie

Cytat:
Pullowa ładniejsza.
scarletfields jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 21:14   #295
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny, wezmę czarną, brat też mówi ze lepsza
Jeżeli pokazałaś mu tą pierwszą czarną to jest możliwość, że powiedział tak dla świętego spokoju.. Jak to facet
Cytat:
Która jest masakryczna? Bo ta z lwem mierzyłam, ale potrzebuję XS i fajna się wydaje. Tej w paski nie widziałam, zastanawiam się czy iść mierzyć,ale nie bardzo mam kiedy.
Pasiaki! Widziałam na żywo.. Naprawdę masakryczna..
Cytat:
białe bluzy są bardzo ładne, ale ja to bym się zaraz uwaliła, pewnie już przy wychodzeniu z domu
To samo ja..
Stary 2013-04-06, 21:17   #296
emii
Zakorzenienie

Cytat:
nie widzialam bo nie zwracam uwagi na pasiaste ciuchy poniewaz nie lubie i nie nosze odziezy w taki desen na Twoim miejscu poczekalabym na ta co chcesz
A myślisz, że dołożą w końcu? Tylko ja mam jeszcze taki problem, ze opanowała mnie żądza kliknięcia

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Pasiaki! Widziałam na żywo.. Naprawdę masakryczna..
Czyli taka cienizna, nie fajny mięsisty materiał?
Stary 2013-04-06, 21:17   #297
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Wkurza mnie, że nie dokładają nowej kolekcji.
Mnie również!
Stary 2013-04-06, 21:17   #298
scarletfields
Zakorzenienie

Cytat:
A myślisz, że dołożą w końcu? Tylko ja mam jeszcze taki problem, ze opanowała mnie żądza kliknięcia

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Dołożą, skora i ja doczekałam się bluzy,a czekałam naprawdę długo
scarletfields jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-06, 21:18   #299
tikutka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak.
Stary 2013-04-06, 21:23   #300
zonjusha
Zakorzenienie

emii znalazłam cos w sam raz dla Ciebie
iva78 nic takiego...wkurza mnie tylko to, że taka naiwna jestem i wierzę, że wszyscy są życzliwi i świat jest piękny, a życie jednak często mi pokazuje, że tak nie jest, mięczak ze mnie
pullowa zatem prowadzi, jeszcze chwilka i będę musiała ją przez Was rzecz jasna kupić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg abc.jpg (10,1 KB, 13 załadowań)

Edytowane przez zonjusha
Czas edycji: 2013-04-06 o 21:25
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości