|
|
#2551 | ||
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym że mniej zdrowy, bo wiórki przetworzone. Dzisiaj akurat czytałam na jakimś blogu, że dziewczyna z kokosa sobie zrobiła wiórki, to czad dopiero |
||
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Małżeństwo - mój ulubiony temat
.Nie mógłby . Sprawdzałam kiedyś .Ale to i tak opłaca się tylko wtedy, gdy jedno przekracza próg podatkowy, a drugie nie . Właśnie przerabiam wspólne rozliczanie .
|
|
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
kasiencja, praktyka czyni mistrza
![]() Ineso, będziesz zamawiać te Mincery? Bo moja mama coś by chciała chyba A kupiłaś już prezent dla tej +60? Jakbyś jej dorzuciła jedną z kul do kąpieli, które robisz to według mnie byłoby super ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- No dobra, a jakby kobieta chciała przyjąć jeszcze nazwisko męża, a swoje zostawić to musi sama wybrać które z 2 członów zostawić (po matce czy po ojcu), a które usunąć? Czy musi wybrać: zostaje przy swoim dwuczłonowym albo przyjmuje męża?
|
|
#2554 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Kule robiłam ostatnio właśnie na urodziny, ale dla koleżanki - dziś wręczyłam, jest zadowolona bardzo. Będę zamawiać kremy - spieszy Ci się, czy może być za tydzień? |
|
|
|
|
#2555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jutro sie przymierzam, zeby zrobić "nutelle" z fasoli, zobaczymy co to wyjdzie
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być. Spokojnie, nie spieszy mi się ![]() I któremu z rodziców sprawić przykrość.
|
|
|
#2558 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
To zależy jakie - ja nie jestem zwolenniczką bibelotów i rzeczy typu te wełniane stwory Cholerki by mnie nie cieszyły ![]() Te babeczki do kąpieli są o tyle fajne, że się je zużywa, nie stoją na półce i nie pokrywają się kurzem, no i przewyższają składem takie ze sklepu. Dwie moje przyjaciółki, które dostały po jednej testowej na Gwiazdkę zamówiły kolejne partie, więc mam z głowy prezenty dla nich na wszelkie okazje
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Nie depcze krokusów
|
Moja koleżanka ma 2 nazwiska (jedno brzmi jak imię), jej mąż również 2 i po ślubie przybrała jego.
Potem nikt jej na FB nie zapraszał, bo wszyscy się zastanawiali, kim ta Maria Pierwszonazwiskowa była w szkole
|
|
#2560 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No mało czasu! Może masz pół roku żeby się rozmyślić ![]() 3. Prawie jak jakiś księciunio Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ano właśnie - i dziecko od urodzenia pokrzywdzone
|
|
#2561 |
|
Zadomowienie
|
taki chyba można zrobić przez zalanie wiórków mlekiem i odstawienie na noc, potem przez ściereczkę odsączasz wiórki i masz mleczko kokosowe do płukania
![]() ---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- a jakbys chciala trochę oleju kokosowego (ale ten rafinowany,bezzapachowy), to daj znać, ostatnio kupiłam 500g i nie wiem kiedy to "zjem" ;p |
|
|
|
#2562 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
w ogóle bardzo łatwo jest zrobić coś takiego jak TO, TO czy TO, o ile masz pomysł, trochę czasu i cierpliwości. a na doniczkę czy butelkę po prostu trochę trudniej nakleja się wzór, robiłam butelkę to serwetka mi się pomarszczyła, ale i tak wygląda fajnie potrzebujesz farby bazowej, serwetki z wzorem, kleju i lakieru, no i ze 2 pędzli.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-04-07 o 11:10 |
|
|
|
|
#2564 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Trzeba mnie czytać, a nie pomijać moje posty !
Tak, wyrucę się sama, za karę ! Cytat:
Mój krem pomidorowy wyszedł jak zupa pomidorowa, całe szczęście zjadliwa ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Ineso, Polecisz coś na naczynka? |
|
|
|
|
#2565 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wow, ale się dobrali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wow, nie wiedziałam!
|
|
#2566 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Copyraptor
|
No tak, z piety to mi sie troche poluszczylo. Moze to jakas felerna partia?
![]() Jakas dziewczyna na mnie na blogu naskakuje, ze ja nienawidze otylych ludzi, pisze o "tlustych lydach" i "grubasach" |
|
|
|
#2568 |
|
Pani Buka
|
ja naprawdę zazdroszczę ludziom tego, że nie mają w życiu prawdziwych problemów i wolą się spinać i wylewać jad z powodu jakiegoś obrazka w internecie
|
#2569 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
![]() Cholerko, Masz pomysł na jakąś pastę z soczewicy? Dostałam puszkę i nie wiem w sumie co z tym zrobić. ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40178510]Właśnie, bo to nie moja bajka, a zaczęły się się robić koło nosa Mnie po kwasie migdałowym obleciało czerwonością. Wszystko co miałam na naczynka wyszło, więc zużywam resztę zapasów kremów.
|
|
|
|
|
#2570 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Bo, cholerko, jesteś okropna! I paskudna! I czepiasz się, a sama jesteś nieidealna! Na pewno to efekt tego, ze wyskoczyła Ci krosta na plecach i musiałaś się wyżyć!
|
#2571 |
|
Konto usunięte
|
cholerko a ja jakoś nie zauważyłam żebyś się natrzaskiwała z grubych łyd
|
|
|
|
#2572 |
|
Zadomowienie
|
Trzeba jej było, Cholerka przyznać rację. Żyjemy w wolnym kraju i możesz lubić/nie lubić co Ci się tylko podoba ;p
|
|
|
|
#2573 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie, cholerka nie może, bo z kolei tamta ma prawo zakazywać cholerce posiadać jakiekolwiek prawa :P I kółko żalu się zamyka
|
#2574 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Byłam dziś po raz pierwszy od wypadku na treningu łuczniczym. |
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2576 |
|
Copyraptor
|
Frustrująco. Z jednej strony nie straciłam "oka" i trafiam mniej-więcej tam, gdzie chcę. Ale ręka bardzo boli, mam wrażenie, że jakieś ścięgna są blokowane/przygniecione przez blachę, więc muszę bardzo zaciskać zęby, żeby wytrzymać. To nie jest ręka łuczna, więc musi wytrzymać opór łuku, co okazuje się trudniejsze niż naciągnięcie cięciwy - ten ruch nie sprawia mi problemu ani bólu...więc kończy się to tak, że zwalniam cięciwę za szybko, jak najszybciej, żeby tylko łokieć przestał boleć = słabo celuję, gorzej strzelam...
|
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2578 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2579 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Nie mazgaj się - jak widzisz jestem w mniejszości I nie zmienia to faktu, że podziwiam Cię, że Ci się chce i jako tako to wygląda![]() Cytat:
Jeżeli chodzi o kosmetyki to trochę lipa jest, właściwie większość ma opinię, że nie działają. Najwięcej efektów chyba daje Avene Diroseal, z tego co pamiętam z wizażowych wątków. Jak u siebie zauważyłam skłonność do naczynek, to pomogła mi zmiana pielęgnacji na delikatniejszą - nie używam żadnych mechanicznych peelingów, nie stosuję sls, i wzmacniam. Okrągły rok stosuję tonik z ekstraktem na naczynka z ZSK, zimą nakładam parę razy w tygodniu maskę żelową Flos Lek, ale średnio w nią wierzę, bo oprócz fajnych ekstraktów ma alko i glikol, który mnie podrażnia. Kiedyś Farmona miała super żel, ale oczywiście zmienili [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;40178510]Właśnie, bo to nie moja bajka, a zaczęły się się robić koło nosa Nie smarkaj tak gwałtownie! ![]() Też tam mam najgorzej, ech.Z puszkowej pasta nie bardzo, ale ona jest bardzo dobra sama - po podgrzaniu oczywiście. |
||
|
|
|
#2580 |
|
Copyraptor
|
Ineso - "jako tako"
Sutasz dla mnie jest taki...mało kreatywny. I ograniczający. No bo zawsze wygląda tak samo, są wzory ładniejsze i mniej ładne, ale ciężko rozróżnić kolczyki jednego twórcy od innego. Bardzo mi się podoba i znalazłam fajną dziewczynę która niedrogo robi kolczyki, więc u niej zamawiam, nie będę się sama brać ![]() I ja raczej nie daję nikomu handmejdowych prezentów, chyba, że wiem, że ktoś chce ewentualnie jako dodatek jakiś.A, Ecrulo, to soczewica jest w puszkach?
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2013-04-07 o 15:12 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

coś czuję, że za to beknę.
a ja dodawałam stewie 

.
.
. Właśnie przerabiam wspólne rozliczanie 

To muszę najpierw zużyć jeden z obecnych zapachów, a potem uzbierać na całą butelkę Lolity