|
|
#2521 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki - XXII
Taa. Już na blogu się pojawiają komentarze "JESTEM TAKA ZNIESMACZONA"
|
|
|
|
#2522 |
|
Nie depcze krokusów
|
Cholerka - nie rozumiem zamieszania. Ktoś to odebrał bardzo personalnie.
|
|
#2523 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wyobrażam sobie 'porzucić' swoje nazwisko Strasznie zwracam uwagę na brzmienie nazwisk a swoje po prostu lubię![]() Cytat:
|
|
|
#2524 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2525 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Pisałam, ale zostałam brutalnie zignorowana
---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Cytat:
i zaczęły się pojawiać komentarze.
|
|
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2527 |
|
maszyna, nie człowiek
|
To ten sam, który jest na blogu
|
#2528 | |
|
Copyraptor
|
SdC, na bzdurynnie jest
![]() I chyba skończyło mi się łuszczenie stóp. Zdecydowanie gra nie warta świeczki fakt, trochę się tam złuszczyło, ale porządne wymoczenie + peeling dałyby ten sam efekt ![]() Fajna zabawa na raz, ale więcej się nie skuszę ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Cytat:
Mogłaś mi powiedzieć |
|
|
|
|
#2529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Siemka Zielona ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- w ogóle, Cholerka, takiego dobrego browaru jak w Tychach w życiu nie piłam! Przebiło nawet Paulanera w czasie Oktoberfestu ;p (tyle, że tam cena była niekorzystna). Mieliśmy szczęście, bo tank był otwarty zaledwi 3 h wcześniej, wiec świeżutkie <3 |
|
|
|
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie zginęło w natłoku wiadomości.
Cytat:
![]() Jak było w Tychach?
|
|
|
#2531 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mnie korci, żeby coś rozlać, ale aktualnie jestem w posiadaniu jedynie atomizerów o pojemności 19 ml. Musiałabym zamówić dziesiątki, a nie mam głowy do rzutów atomkowych akurat
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja jestem z modą na bakier więc pewnie się nie znam i nie czuję dotknięta ![]() ![]() Cytat:
Na szczęście oboje mamy krótkie nazwiska więc i podwójne jest dość krótkie
|
|
#2533 |
|
Konto usunięte
|
Malla test widziałam, zdjęcia zrobił kumpel - pełnomocnictwo wysłałam mu pocztą od razu jak tylko wróciłam z egzaminu
ale to już nie ważneCholerko a mi się obrazem bardzo spodobał chętnie bym go sobie oprawiła w antyramę i sru na ścianę
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-04-06 o 18:33 |
|
|
|
#2534 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję się młodziej 2. ma facet głowę na karku ![]() Cytat:
Poza tym to takie fajne mieć wspólne nazwisko Cytat:
Jeszcze jedna taka akcja i będziesz się musiała usunąć z klubu Cytat:
![]() I nie przesadzaj, że za 10 lat. To wcale nie jest takie straszne i trudne ![]() ja też ![]() Cytat:
|
|
#2535 |
|
Konto usunięte
|
6m podwójne nazwisko jest fajne
![]() a ę-ą są zachowania które prezentują niektóre posiadaczki takowego - znam takie głupie laski |
|
|
|
#2536 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, też mam prośbę perfumową
![]() W sumie to przydałby mi się jakiś taki lżejszy zapach, na dzień, bo mam głównie wieczorowe, np. Armani Code, Hypnose- uwielbiam je Mam jeszcze Avril Lavigne Forbidden Rose i Heidi Klum Shine Rose. No i jakieś "perfumy" z Avonu, ale ich prawie nie używam, bo czuję tam za dużo alkoholu.Zaproponujcie mi coś? ![]() No nie To muszę najpierw zużyć jeden z obecnych zapachów, a potem uzbierać na całą butelkę Lolity ![]() Cytat:
2. Czasami to zastanawiam się czy jak kiedyś żartowaliśmy i podał mi datę kiedy mi się oświadczy to czy czasami nie mówił serio A ta data za pół roku ![]() 3. Dzieci też mogą przecież mieć podwójne nazwisko. Chyba nie wspólne nazwisko jest najfajniejsze w małżeństwie, prawda?
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2013-04-06 o 19:07 |
|
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Zależy dla kogo. Według mnie nie jest fajne.
Cytat:
Ale czuję się na mniej niż mam. I nie wiem jak teraz ale kiedyś wyglądałam na mniej.2. Strzeż się Możesz wymyślić sobie jakiś wyjazd czy coś w ten dzień, zobaczysz czy się zaniepokoi 3. Nie wiem, może i mogą. Ale fundowanie dzieciom podwójnego nazwiska to już wg mnie masakra. No jasne, że nie! Ale jest fajne ![]() Nigdy nie wiem o której Łempickiej piszecie i nigdy jej chyba nie wąchałam
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym fakt posiadania dwóch nazwisk nie jest równoznaczny z tym, że z małżonkiem nie dzieli się nazwiska - przecież ma się też jego nazwisko ![]() Wszystko i tak zależy od indywidualnego podejścia, ważne, żeby robić jak się uważa samemu ![]() Też mi się wydaje, że fundowanie dzieciom podwójnego nazwiska jest już trochę przesadą. No chyba, że się ma szlacheckie nazwiska ![]()
|
|
#2539 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie jedno wspólne to jednak nie to samo, ale na tej samej zasadzie nie chciałam mieć brylantu w obrączce bo wtedy nasze obrączki byłyby różne Ciekawe czy taki dzieciak mógłby potem przyjąć trzecie nazwisko
|
|
#2540 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W Tychach było super, chociaż poza browarem to niewiele widzieliśmy, bo zimno, mokro i ble, ale pewnie tam wpadniemy jeszcze, jak będzie okazja ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- W sumie nie mam nic przeciwko mojemu nazwisku, dobrze się komponuje z imieniem pod względem długości. A akurat mój chłopak ma nazwisko "celebryckie" i za każdym razem jak się przedstawia, to jest pytanie "A pan z TYCH [naziwsko]...?". Chyba wszystkie ustne egzaminy na studiach zdał, dzięki historii swojego nazwiska;p |
||
|
|
|
#2541 |
|
Rozeznanie
|
zrobiłam właśnie krem kokosowy
aczkolwiek chyba trochę kaloryczne bo 100 g wiórków ma 600 kcal, więc chyba nie mogę wrzucić do Obwarzanków ;p ale to chyba tak jest jak z masłem orzechowym, mała ilość nie zaszkodzi
|
#2542 | |||
|
Pani Buka
|
Cytat:
to znaczy nie mówię o nauce, szukaniu praktyk, zajęć, pracy, tylko tak bardziej "życiowo" Cytat:
to znaczy... rozumiem, co chciałaś przekazać. inni widać niekoniecznie... Cytat:
a ja mam ostatnio trochę kryzys w związku i dlatego jakiekolwiek myślenie o przyszłości jest teraz dla mnie jeszcze trudniejsze niż zwykle.
|
|
#2543 |
|
Zadomowienie
|
A co to za Obwarzankowy klub?
Bo tak parę razy coś mi się rzuciło w oczy, ale nie do końca wiem...
|
|
|
|
#2544 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żeby chmury się rozwiałyCytat:
---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Kasiencja a jak tam Twój decoupage? Bardzo mi się to ostatnio podoba, ale wydaje się trudne
|
|
#2545 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tak jak się robi masło orzechowe, tylko z kokosa
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się to zrobi takie oleiste? I ile cukru dodałaś? Kokos chyba sam w sobie jest dość słodki.
|
|
#2547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Jeszcze jest dużo czasu, więc na razie nie muszę o tym myśleć ![]() 3. Potem dziecko mogłoby mieć 3-członowe nazwisko? Masakra No wiesz co ![]() Cytat:
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2013-04-06 o 21:01 Powód: literówka |
||
|
|
|
#2548 |
|
Pani Buka
|
6m, niestety nie najlepiej
dawno nic nie robiłam nowego chociaż teraz naszła mnie ochota... to nie jest samo w sobie trudne, przynajmniej w tej podstawowej wersji tzn. nanoszenia wzoru na płaską powierzchnię.jest już więcej kombinowania, jak chcesz robić spękania, jakieś trójwymiarowe wzory i tak dalej. ja miałam problem z czysto technicznymi sprawami - nigdy wcześniej nie brałam się za jakieś prace plastyczne, więc nie miałam pojęcia, jak zachowuje się dana farba w zetknięciu ze szkłem czy drewnem (bo np raz kolor mi się znacznie zmienił po wyschnięciu), i jakie rzeczy wybrać. na przykład ostatnio kupiłam białą, bazową farbę, która jest beznadziejna - mało kryjąca i lejąca. a wcześniej też niby używałam farby do ścian i była super ;P
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2013-04-06 o 21:54 |
|
|
|
#2549 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nie podoba mi się to na biało
|
|
|
#2550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja dodawałam stewie słodzić trzeba "na oko", a raczej "na smak"
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

coś czuję, że za to beknę.
ale to już nie ważne
Poza tym to takie fajne mieć wspólne nazwisko 
To muszę najpierw zużyć jeden z obecnych zapachów, a potem uzbierać na całą butelkę Lolity 
Bo tak parę razy coś mi się rzuciło w oczy, ale nie do końca wiem...

żeby chmury się rozwiały