Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-07, 08:30   #4651
agniesikk
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
sądzę, że większym wyczynem byłoby umycie głowy i użycie odżywki po operacji powiększenia piersi. Jeżeli jest to poród naturalny to moim zdaniem umycie włosów jest do przejścia. Pytanie tylko czy jak ktoś ma zostac w szpitalu 24h to jest cel w myciu łepetyny jak można to zrobić w domu? Ale jak ktoś zostaje w szpitalu kilka dni to nie jest to takie dziwne (chyba). Jak odwiedzałam koleżankę to niektóre panie drugiego dnia hyc pod prysznic ogolić nóżki, paszki, a to lekki makijaż bo przeciez zaraz zleci sie rodzina, będą foty poza tym, nigdy nie wiadomo ile dni się zostanie, wszystko się może zdarzyć.
Oj tak, po powiększeniu piersi takie wygibasy są wręcz awykonalne. Zależy w jakiej kto jest kondycji po porodzie. Moja kuzynka normalnie kucała z młodszą córką do zdjęć mimo porodu naturalnego. Zależy od człowieka. Heh, co do tych zdjęć to faktycznie prawda, wszyscy fotografują dziecko, a zapominają, że matka po porodzie nie chce widnieć na zdjęciach jako kocmołuch.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 08:56   #4652
marynka42
Zakorzenienie

Zamierzałam rodzić za co najmniej 10 lat, ale jak teraz podczytuję wątek, to się zastanawiam, czy w ogóle
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 09:09   #4653
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whip Pokaż wiadomość
chodzi o to że nie ma dyplomu wizażystki?

Nie subskrybuje maxi, weszlam przed chwilą na jej ostatni filmik i nie mogę pojąć jak można cienie UD porównywać do sleeka czy sephory, to jakiś żart.
jak tak patrze po yt, to te co nie mają żadnych dyplomów malują 100 razy lepiej niż te z dyplomem kwestia telentu a nie wyuczenia póki dziewczyna nie kłamie ża dyplom ma, gdy go nie ma to ja nie wiem w czym problem

a co do cieni to chyba co kto lubi? ja o tej Naked nie słyszałam jeszcze mega pozytywnego zdania - no może tylko u Szusz, ale to wiadomo..
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 09:21   #4654
mantas
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. X

thekretka1 i jej ootd ze ślubu i wesela :
http://www.youtube.com/watch?v=N5EPRHzACMc

Mój futrzany przyjaciel TAG
130382niunia
http://www.youtube.com/watch?v=Y93uTGqCXNE - fretki

Thecurlygal wraca
http://www.youtube.com/watch?v=980591dv2RE

mARTA wierzbicka na youtube:
http://www.youtube.com/user/MaciejMalinowy

Bitwa na pudełka - GlossyBox vs ☠☠☠☠☠☠☠☠ marzec 2013
TheOleskaaa
http://www.youtube.com/watch?v=QWQG_Jtz90g
Stary 2013-04-07, 09:26   #4655
maerishies
Raczkowanie

Ja mam naked a także pare innych cieni z UD i jestem bardzo zadowolona, moja ulubiona paletka Mam tez sleeka, ale w ogóle nie używam, bo te cienie mi sie strasznie osypuja i żałuje, ze wydalam te pare funtów, ale wszyscy tak zachwalali :/
Czy ktoś może podlinkowac fb maxi albo wkleic tu jakieś komentarze, bo ja jej nie subskrybuje a ciekawa jestem co to za afera
maerishies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 09:32   #4656
punk_lady
Raczkowanie

https://www.facebook.com/Maxineczka

Ja nie rozumiem tego oburzenia, bo większość dziewczyn po szkole wizażu maluje tak, jakby miały 6 lat i się bawiły z koleżankami. Skoro pracuje w tym zawodzie, publikuje swoje prace na portalach, o co kaman?
Stary 2013-04-07, 10:02   #4657
monicar
Zakorzenienie

Nieesia -Vlog z parku i pytanie do was: jak powinien nazywać się nowy kanał
http://www.youtube.com/watch?v=yecU5...em-uploademail

Ale ona szybko mówi

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jak tak patrze po yt, to te co nie mają żadnych dyplomów malują 100 razy lepiej niż te z dyplomem kwestia telentu a nie wyuczenia póki dziewczyna nie kłamie ża dyplom ma, gdy go nie ma to ja nie wiem w czym problem

a co do cieni to chyba co kto lubi? ja o tej Naked nie słyszałam jeszcze mega pozytywnego zdania - no może tylko u Szusz, ale to wiadomo..
Nissiax, Karolina ze Stylizacji, Hania bardzo je chwalą.

Chodzi o to, że ktoś zapytał czy ma dyplom czy nie, a potem fala fanek dosłownie zlinczowała tą dziewczynę. Też uważam, że akurat Aśka dyplomu nie potrzebuje, ale żeby nie można było napisać własnego zdania Prawie jak u Ciasteczka.

Komentarz:
Patrycja Widzę, że dużo z Was nie potrafi czytać ze zrozumieniem. To oczywiste, że bronicie osoby, której jestescie fankami. Tylko nie wiem czemu atakujecie mnie? To świadczy o Waszym poziomie dziewczyny. Ja ze swojej strony Asi nic nie zazdroszcze, bo na swoje sukcesy również sama zapracowałam. Jestem dumna, że mamy tak utalentowane, młode osoby i że robią to z pasji, a nie przy okazji czegoś To naprawde coś pięknego, osobiscie podziwiam i wspieram takie talenty! I nie, nie trzeba miec papierów, żeby oceniać kosmetyki. Jednak tytuł to tytuł, jak się go nie ma to uważam, że nie powinno sie nim operować. Proste, pierwsze lepsze powrównanie - czy oddalybyscie się komus pod sklapel, bo ma świetna praktykę i jest mistrzem w tym co robi, ale nie jest wykształcony w swym kierunku, nie jest po medycynie? To dość dobitny przykład, wiem, ale można przyrównać do tego setki innych. Na zakonczenie powiem Wam jeszcze, że podejrzewam, że sama Joasia zrozumiała o co mi chodzi, a Wy nie. Odtwarzając czy kopjując czyjes makijaże nie można nazywać się wizażystką - i to chyba najbardziej razi w oczy te dziewczyny, które Cię nasladuja, bo widzę, że to Was uraziło. Świetnie cwiczcie, uczcie się i bawcie tym - to z czasem rozwija zarówno technike jak i wyobraznie. Wyłaczam się z dyskusji by nie nabijać dalej komentarzy nie do tematu. Pozdrawiam Was dziewczyny, a Ty Asia chłoń przydatną dla makijażystów wiedzę i zarażaj tym innych

Edytowane przez monicar
Czas edycji: 2013-04-07 o 10:03
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:06   #4658
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Nieesia -Vlog z parku i pytanie do was: jak powinien nazywać się nowy kanał
http://www.youtube.com/watch?v=yecU5...em-uploademail

Ale ona szybko mówi

Nissiax, Karolina ze Stylizacji, Hania bardzo je chwalą.

Chodzi o to, że ktoś zapytał czy ma dyplom czy nie, a potem fala fanek dosłownie zlinczowała tą dziewczynę. Też uważam, że akurat Aśka dyplomu nie potrzebuje, ale żeby nie można było napisać własnego zdania Prawie jak u Ciasteczka.

Komentarz:
Patrycja Widzę, że dużo z Was nie potrafi czytać ze zrozumieniem. To oczywiste, że bronicie osoby, której jestescie fankami. Tylko nie wiem czemu atakujecie mnie? To świadczy o Waszym poziomie dziewczyny. Ja ze swojej strony Asi nic nie zazdroszcze, bo na swoje sukcesy również sama zapracowałam. Jestem dumna, że mamy tak utalentowane, młode osoby i że robią to z pasji, a nie przy okazji czegoś To naprawde coś pięknego, osobiscie podziwiam i wspieram takie talenty! I nie, nie trzeba miec papierów, żeby oceniać kosmetyki. Jednak tytuł to tytuł, jak się go nie ma to uważam, że nie powinno sie nim operować. Proste, pierwsze lepsze powrównanie - czy oddalybyscie się komus pod sklapel, bo ma świetna praktykę i jest mistrzem w tym co robi, ale nie jest wykształcony w swym kierunku, nie jest po medycynie? To dość dobitny przykład, wiem, ale można przyrównać do tego setki innych. Na zakonczenie powiem Wam jeszcze, że podejrzewam, że sama Joasia zrozumiała o co mi chodzi, a Wy nie. Odtwarzając czy kopjując czyjes makijaże nie można nazywać się wizażystką - i to chyba najbardziej razi w oczy te dziewczyny, które Cię nasladuja, bo widzę, że to Was uraziło. Świetnie cwiczcie, uczcie się i bawcie tym - to z czasem rozwija zarówno technike jak i wyobraznie. Wyłaczam się z dyskusji by nie nabijać dalej komentarzy nie do tematu. Pozdrawiam Was dziewczyny, a Ty Asia chłoń przydatną dla makijażystów wiedzę i zarażaj tym innych
Bez sensu wstawiać ostatni komentarz tej osoby , skoro napisała jeszcze 5 innych
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:11   #4659
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
doczytałam właśnie o co tam się rozchodzi i rozumiem zwrócenie uwagi w pierwszym komentarzu, ale późniejszego toku myslenia już nie ogarniam jak sie pracuje w określonym zawodzie to nie można powiedzieć, że jest sie wizazystką, gdy nie ma się dyplomu większego idiotyzmu nie słyszałam dobrze ktos napisał w komentarzu - jak jakiś psycholog zacznie pracować jako ogrodnik to, idąc tym tokiem rozumowania, nie może się nazwac ogrodnikiem, bo nie ma na to papierka wychodzi na to że trzeba wprowadzić nowy typ stanowiska pracy: wiżażystka bez uprawnień, ogrodnik bez uprawnień itd. witki opadają

Edytowane przez evvelinek
Czas edycji: 2013-04-07 o 10:13
Stary 2013-04-07, 10:24   #4660
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Bez sensu wstawiać ostatni komentarz tej osoby , skoro napisała jeszcze 5 innych
Nie chodzi mi o to, co konkretnie napisała ta osoba, tylko fakt posiadania odmiennego zdania.
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:32   #4661
punk_lady
Raczkowanie

Na moje cała ta dyskusja jest w ogóle zbędna. Ale podziwiam Maxi za opanowanie i spokój i podejście. Taka Zmalowana już by dawno wszystkich poblokowała.
Stary 2013-04-07, 10:33   #4662
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
W Polsce podczas porodu spokojnie można pić wodę a w niektórych szpitalach tez jeść.

Owszem na zyczenie pacjentki, nie obligatoryjnie.

Nie wyobrażam sobie nie wykapać sie po porodzie. Również włosy nie wyobrażam sobie nie umyć włosów a odżywka to jakieś kilkadziesiąt sekund więc nie wiem o co hallo.

Poród to nie operacja, po porodzie spokojnie można chodzić i zadbac o siebie ( chyba że nie ale to dzieje się rzadko)

Da się, kwestia organizacji którą łąpie się po kilku miesiącach.
Dokładnie co myślę, tylko nie pisałam, bo do rodzenia to ja się nawet nie przymierzam .
I szkoda mi Niesi, widzę że tutaj jest ogólny najazd na serię ciążową, która - moim zdaniem - jest jej wyborem i naprawdę, nikt tego nie musi oglądać. Nie lubię tej tematyki, jestem na etapie gdzie dzieci są fe, nie oglądam filmików ciążowych . Zazwyczaj, Nieśki zaczęłam, ale głównie z punktu widzenia przyszłej emigrantki, żeby to w różnych dziedzinach wiedzieć o uk co nieco. Jakoś nie uważam żeby to robiła wybitnie, hmm, odrzucająco dla osoby niezainteresowanej. Reszty nie oglądam, jeśli kanał robi się ciążowy - wywalam z subów, patrz: Kandee.

A że nagle wszystkie zaczęły? To tak jak masowo jadą z boxami czy torebkami czy kiedyś była faza na 'co jem na śniadanie',
wszystkie pokazywały zakupy . Bez sensu czepiać się jarania dzieckiem, równie wkurzające jest jaranie się przedłużanymi rzęsami moim zdaniem.
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:35   #4663
dacn
Zakorzenienie

Cytat:

Komentarz:
Jakiś oboczny tok myślenia, w Polsce są zawody regulowane i nie ma możliwości wykonywania ich legalnie bez odpowiednich uprawnień i kwalifikacji, są to wszystkie zawody medyczne, prawnicze, architekci, geodeci czy piloci samolotów.
Czym innym jest natomiast wykształcenie kierunkowe i praca lub nie w zawodzie i tak na stanowisku sprzedawcy może pracować zarówno sprzedawczyni po zawodówce jak i osoba nigdy nie kształcąca się w handlu, tak samo jako wizażystka, stylistka, aktorzy, muzycy, czy też w gastronomii.

I często wizażystka z talentem jest lepsza niż taka z dyplomem ( zresztą tu była prezentowana właścicielka szkoły wizażu i jej "umiejętności"), znam fryzjera co nie ukończył zawodówki a ścina wspaniale.
Nie sądzę też że myśląca osoba przy poszukiwaniu wizażyski skoncentruje sie na papiórku a nie obejrzy tego co dana osoba na prawdę umie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:51   #4664
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Jakiś oboczny tok myślenia, w Polsce są zawody regulowane i nie ma możliwości wykonywania ich legalnie bez odpowiednich uprawnień i kwalifikacji, są to wszystkie zawody medyczne, prawnicze, architekci, geodeci czy piloci samolotów.
Czym innym jest natomiast wykształcenie kierunkowe i praca lub nie w zawodzie i tak na stanowisku sprzedawcy może pracować zarówno sprzedawczyni po zawodówce jak i osoba nigdy nie kształcąca się w handlu, tak samo jako wizażystka, stylistka, aktorzy, muzycy, czy też w gastronomii.

I często wizażystka z talentem jest lepsza niż taka z dyplomem ( zresztą tu była prezentowana właścicielka szkoły wizażu i jej "umiejętności"), znam fryzjera co nie ukończył zawodówki a ścina wspaniale.
Nie sądzę też że myśląca osoba przy poszukiwaniu wizażyski skoncentruje sie na papiórku a nie obejrzy tego co dana osoba na prawdę umie.
no więc właśnie, zawsze fajnie mieć swoje zdanie, ale warto je opierać na jakiś racjonalnych argumentach, a tej osobie ich zabrakło, jakby nie wiedziała jak wygląda świat
Stary 2013-04-07, 11:40   #4665
drzazga11
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
a kto to? i czym się zajmuje

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

ona napisała kiedyś na swoim blogu, że fiat udostępnił im samochód na wycieczkę - bodajże do Paryża
mnie to jakoś nie dziwi w sumie ma najpopularniejszy blog w Polsce i co za tym idzie - czerpie z tego korzyści. i dla niej! ja tam jej dopinguję
a w ogóle już chyba w tamtym roku Szarliza miała udostępniony samochód od skody i nikt nie robił o to halo
http://www.youtube.com/user/pixi2woo...re=csp-in-feed
drzazga11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-07, 12:06   #4666
Adamantium01
Karo

Najbardziej mnie rozwalają takie rzeczy

Kasia Marnik" Ja dodam tylko tyle ze ta Patrycja Krys to jakis pieprzony hejter! Ze Jej sie chcialo konto zakladac zeby takie komentarze pisac.... Widac ma sporo czasu I nie moze zniesc talentu Maxi"

jak masz odmienne zdanie od razu jesteś zazdrośnikiem!
Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:45   #4667
bubus900
Zakorzenienie

Boże, czy kornela nie umie nic swojego wymyśleć i pokazać?
Zawsze, pokazuje to, co inni. Jej kanał jest taki odtwórczy...
Stary 2013-04-07, 12:51   #4668
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
W Polsce podczas porodu spokojnie można pić wodę a w niektórych szpitalach tez jeść.

Owszem na zyczenie pacjentki, nie obligatoryjnie.

Nie wyobrażam sobie nie wykapać sie po porodzie. Również włosy nie wyobrażam sobie nie umyć włosów a odżywka to jakieś kilkadziesiąt sekund więc nie wiem o co hallo.

Poród to nie operacja, po porodzie spokojnie można chodzić i zadbac o siebie ( chyba że nie ale to dzieje się rzadko)

Da się, kwestia organizacji którą łąpie się po kilku miesiącach.
Owszem mozna pic, ale ona mówi o jedzeniu i my piszemy o jedzeniu.

Jesli chodzi o lewatywę to nie znam kobiety której by sie pytali czy chce.

CC to operacja więc nie wszystko po jest cacy. I z łózka trudno sie podnieść a co my tu mówimy o myciu głowy zaraz po. I uwierz mi większośc dziewczyn jest tak wyczerpana kilka godzin po porodzie , że dbanie o siebie jest wyczynem.

TheKretka fajnie wyglądała na swoim slubie, bardzo w jej stylu. Na poczatku jak pokazał mame to mysłałam, że to ona tylko w innej sukience. Nieźle sie kobieta trzyma.
Stary 2013-04-07, 12:51   #4669
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
CC to operacja więc nie wszystko po jest cacy. I z łózka trudno sie podnieść a co my tu mówimy o myciu głowy zaraz po. I uwierz mi większośc dziewczyn jest tak wyczerpana kilka godzin po porodzie , że dbanie o siebie jest wyczynem.
no właśnie, nie wiem jak bym się czuła po naturalnym porodzie i się nie dowiem póki nie przeżyje tego, ale np. po CC, wnioskując po operacji jaką miałam i jak na nia zareagował mój organizm, pewnie bym przez tydzień nawet pacem nie ruszyła, a co dopiero głowę myć.. wiec jednym słowem, rozumiem, ze dla kogoś plany full odświeżania w szpitalu mogą wydać się dziwne
Stary 2013-04-07, 12:52   #4670
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
CC to operacja.
Poród operacja nie jest i uwierz spokojnie po kilkunastogodzinnym porodzie można iść się umyć, ba nawet trzeba bo po porodzie jak to po wysiłku fizycznym świeżym się nie jest. Z tego co na porodówce widziałam to po porodzie nikt nie mdlał i nie umierał, ( chociaż przy dużej niedokrwistości może sie jak najbardziej zdarzyć) ale normalnie spokojnie szło się pod prysznic, opiekowało dzieckiem i odpisywało na nerwowe sms-y od rodziny.

O lewatywę sie pytają, z resztą nie zawsze jest to konieczne i są szpitale gdzie rodzi się normalnie.

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2013-04-07 o 12:53
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:55   #4671
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Boże, czy kornela nie umie nic swojego wymyśleć i pokazać?
Zawsze, pokazuje to, co inni. Jej kanał jest taki odtwórczy...
A Ty masz do niej jakiś problem ? tak sie od dluzszego czasu zastanawiam....
bo wpadasz tu z doskoku i przeważnie coś o niej napiszesz.

może jej kanał nie jest jakiś mega odkrywczy i nowatorski i nie kazdemu musi sie podobać...ale bez przesady, jest milion gorszych youtuberek, a Ty sie do niej przyczepiłaś i ciagle krytykujesz.

jak sie nie podoba, to usun sub'a i po problemie...po co oglądać coś co sie nie podoba i przy tym nerwy tracić ?
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 13:07   #4672
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Cytat:
CC to operacja.
Poród operacja nie jest i uwierz spokojnie po kilkunastogodzinnym porodzie można iść się umyć, ba nawet trzeba bo po porodzie jak to po wysiłku fizycznym świeżym się nie jest. Z tego co na porodówce widziałam to po porodzie nikt nie mdlał i nie umierał, ( chociaż przy dużej niedokrwistości może sie jak najbardziej zdarzyć) ale normalnie spokojnie szło się pod prysznic, opiekowało dzieckiem i odpisywało na nerwowe sms-y od rodziny.

O lewatywę sie pytają, z resztą nie zawsze jest to konieczne i są szpitale gdzie rodzi się normalnie.
Rodziłam 16 godzin i po tym czasie nie byłam w stanie iśc się sama wysikac, bo byłam zgona. Mój poród zakończył się cc. Oczywiście po kilku godzinach poszłam pod prysznic. Może ja jestem jakas dziwna, słaba itp ale u mnie tak spokojnie i lekko to nie wyglądało nawet jak juz byłam w domu.. Z reszta u moich licznych kolezanek tez nie.
A o lewatywe nikt się mnie nie pytal, po prostu robili. Chociaż to pewnie zalezy od szpitala.
Może juz skończę te moje wywody. Każda kobieta jest inna i inaczej znosi ogromny wysiłek jakim jest poród. JA tam praktycznie w ogóle nie myslałam o myciu głowy czy dobrym wychodzeniu na zdjęciach, tylko o tym jak tu zejśc z łóżka żeby nie wyć z bólu.
Stary 2013-04-07, 13:20   #4673
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez moniczorek Pokaż wiadomość
A Ty masz do niej jakiś problem ? tak sie od dluzszego czasu zastanawiam....
bo wpadasz tu z doskoku i przeważnie coś o niej napiszesz.

może jej kanał nie jest jakiś mega odkrywczy i nowatorski i nie kazdemu musi sie podobać...ale bez przesady, jest milion gorszych youtuberek, a Ty sie do niej przyczepiłaś i ciagle krytykujesz.

jak sie nie podoba, to usun sub'a i po problemie...po co oglądać coś co sie nie podoba i przy tym nerwy tracić ?
wcześniej tak miała z Radzką
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 13:24   #4674
moniczorek
Podróżniczka

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4017956 0]wcześniej tak miała z Radzką [/QUOTE]

ale chyba aż nie tak

na samym poczatku tak ja tu wychwalała, dopytywała...ok kazdym moze sie pomylić, kazdemu moze sie coś przestać podobać, tylko świnia nie zmienia zdania...
tylko to sie juz nudne zaczyna robic
Stary 2013-04-07, 13:27   #4675
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

dzięki z chęcią obejrzę sobie parę filmików nie znałam jej wcześniej
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 13:27   #4676
bubus900
Zakorzenienie

Nie mam jej w subach już od długiego czasu, jak czasami na coś trafię, to obejrzę.
A Ty nie musisz być taka złośliwa, jak zwykle. Poza tym, nie wpadam z doskoku, a regularnie czytam. I owszem, radzkę też krytykuję, bo mi się to co robi nie podoba, i nie rozumiem zachwytu nad nią. Masz jeszcze jakiś problem moniczorek? Jak Ty po kimś jedziesz, to nie przypominam sobie, żeby ktoś Ci to w chamski sposób wypomiał.
Stary 2013-04-07, 14:27   #4677
punk_lady
Raczkowanie

Fcebook:

"FoodDrugAndCosmetics
Heejj jak tam Wasza niedziela? Moja cała w stresie ... jutro będę w programie "Pytanie na śniadanie" !!!"
Stary 2013-04-07, 14:28   #4678
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez punk_lady Pokaż wiadomość
Fcebook:

"FoodDrugAndCosmetics
Heejj jak tam Wasza niedziela? Moja cała w stresie ... jutro będę w programie "Pytanie na śniadanie" !!!"
aha
Stary 2013-04-07, 14:37   #4679
moniczorek
Podróżniczka

Cytat:
Napisane przez bubus900 Pokaż wiadomość
Nie mam jej w subach już od długiego czasu, jak czasami na coś trafię, to obejrzę.
A Ty nie musisz być taka złośliwa, jak zwykle. Poza tym, nie wpadam z doskoku, a regularnie czytam. I owszem, radzkę też krytykuję, bo mi się to co robi nie podoba, i nie rozumiem zachwytu nad nią. Masz jeszcze jakiś problem moniczorek? Jak Ty po kimś jedziesz, to nie przypominam sobie, żeby ktoś Ci to w chamski sposób wypomiał.
Ale ja namiętnie nie krytykuje jednej i tej same osoby

Edytowane przez moniczorek
Czas edycji: 2013-04-07 o 15:08
Stary 2013-04-07, 14:43   #4680
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez punk_lady Pokaż wiadomość
Fcebook:

"FoodDrugAndCosmetics
``głównie o czytaniu etykiet kosmetyków i na co zwracać uwagę w składzie. program zaczyna się o 8 a ja swoje 10 minut będę mieć w okolicach 10:00 ``
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości