Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-06, 20:17   #1861
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo-Grudniowe Mamusie 2013 :-)

Rybko - ja tez na jagody raczej nie mam szans . Ale od czego sa mrożonki
Choć przyznam się szczerze , że właśnie gotuję ziemniaczki w mundurkach i zjem je z śledziem opiekanym w occie

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 20:39   #1862
kruszynka86
Raczkowanie

Piszecie o przytulankach a ja tez od 8 tyg, w celibacie chyba mi już błona dziewicza odrosła czekam na wizytę w czwartek oby lekarz już pozwolił

Wczoraj doświadczyłam co to jest ciążowa huśtawka hormonalna OMG masakra.

W ogóle w pracy mnie już mega drażni moja przełożona, która ZAWSZE musi mieć ostatnie słowo i to na KAŻDY temat jak mnie takie osoby wkurzają a teraz to już w ogóle, a na moje nieszczęście niedawno była w ciąży i oczywiście wszystko wie najlepiej, nawet to czy mamy z TŻ jechać na wakacje zagranicę albo czy mogę ćwiczyć albo czy mam iść na L4. Staram się na temat ciąży nic nie gadać i jak nawet jest temat to szybko go kończyć a ona na to monolog o swojej ciąży Jak z takim człowiekiem żyć?? POMÓŻCIE bo już wysiadam psychicznie a na wojenną ścieżkę tez nie chcę z nią wchodzić, bo to by suma sumarum dla mnie źle się skończyło..ech wygadałam się

I ciągle mi ten ząb dokucza oby do poniedziałku

a ja na razie smaruje się zwykłym balsamem, później trzeba będzie zarzucić coś mocniejszego

Dziewczyny latające Trele i Nesu ( wykupowałyście dodatkowe ubezpieczenie na wakacje? jak to wygląda?

Dzidzia trzymamy kciuki

Miłego wieczorka

ślub kościelny 2.06.2012 r.

II 23.02.2013 r.
Krzyś

kruszynka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 20:40   #1863
ryba91
Zakorzenienie

Oglądałyście O Matko! ? dzisiaj było : Mama w pracy
Ciekawe ciekawe

a tak poza tym, to oglądam właśnie Położne na TVN STYLE

Trele - ja nawet mrożonych nie mam w sklepie ale w poniedziałek przejdę się po marketach to poszukam i se zrobię
Stary 2013-04-06, 20:53   #1864
Trele_Morele
Zakorzenienie

kruszynka - ja nie wykupowałam dodatkowego ubezpieczenia po prostu nie pomyslalam o tym , ale jak bym poleciała jeszcze raz to z pewnością bym wykupiła. Chodzi oczywiście o wakacje , dla samego lotu chyba nie ma sensu ..

_Peggy - Wy mieszkacie nad morzem w UK ? W jakiej części ? Pytam bo zastanawiamy się powoli nad kupnem domu , i nie wiem czy nie właśnie nad morzem ? ceny nie porównywalne do Londynu za standard nie porównywalnie wyższe

KCIUKI DLA ANI

Edytowane przez Trele_Morele
Czas edycji: 2013-04-06 o 21:05
Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 21:23   #1865
kruszynka86
Raczkowanie

ryba91 też kawałek oglądałam ale tak się przejęłam, ze mnie brzuch zaczął kłuć i wyłączyłam

Trele
właśnie tak się wahamy nad tym wyjazdem ale dodatkowe ubezpieczenie musiałoby być. bo to by był 20-22 tydzień gdzieś

ślub kościelny 2.06.2012 r.

II 23.02.2013 r.
Krzyś

kruszynka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-06, 21:32   #1866
Ona231
Zadomowienie

Witam

Pozwolę sobie dołączyć, kolejny raz będę mamą listopadową (mam nadzieje, że wszystko będzie OKI) Witam

Cytat:
Napisane przez basiula19 Pokaż wiadomość
ja w pierwszej ciąży sie smarowałam i nic to nie dało co prawda do końca 7 miesiąca nie miałam ani jednnego ale za to w ciągu ostatnich dwóch miesięcy mi cały brzuch owaliło i wyglądam jak pantera heheeh
Basiula ja się kiepsko smarowałam i żadnego rozstępu nie miałam, na szczęście. Ale z tym to nigdy nic nie wiadomo

Cytat:
Napisane przez _Peggy Pokaż wiadomość
Mi lekarz zalecił brak seksu zanim jeszcze zaszłam w ciążę. Przy PCOS trzeba uważać. A po za tym powiedział że jeśli zrobię wszystko co w mojej mocy by utrzymać Dzidzię, to tragedia mnie nie dobije aż tak bardzo jak by przybiła gdybym mogła sobie coś zarzucić.(Wiecie. A było nie dźwigać/seksu uprawiać/jeśc ostro to może by było OK)
Różne czynniki na to wpływają ja też mam PCO, w pierwszej ciąży ile się strachu najadłam ile badań itp. Pobyt w szpitalu ale na szczęście wszystko dobrze się skończyło, za to leków miałam sporo i do 20 tc brałam. Ale fakt przytulanki lepiej sobie darować.
Stary 2013-04-06, 21:53   #1867
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

Witam nowe i te zadomowione mamusie gratuluję udanych wizyt. Jakoś udało mi się nadrobić tych parę stron. Wpadam tu na chwilę, przeprasza, że nie cytuję nikogo ale jakoś nie jestem w stanie. Padam ze zmęczenia. Nie było mnie ostatnio na forum bo trochę mam problemow. Doszły mi nowe niespodziewane obowiązki. Mam nadzieję, że jakoś wszystko mi się wyprostuję i będę w stanie bardziej aktywnie uczestniczyć w naszym wątku. Pozdrawiam.

Edytowane przez edytte
Czas edycji: 2013-04-06 o 21:59
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 08:54   #1868
edytte
Zadomowienie

GG do edytte

O widzę, że ja pierwsza dzisiaj. Mamusie korzystają z niedzielnego lenistwa. I tak trzymać, bo później nie będzie kiedy. Ja całą noc po urodzeniu dziecka przespałam po ponad roku. Teraz niestety już mi się to kończy ( mały śpi) a ja biegam po kilka razy do toalety.

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Jak tam u was z informowanie w pracy o ciąży. Ja nie wytrzymałam i powiedziałam w piątek dyrektorce. Nawet nie liczyłam, że tak dobrze przyjmie tą wiadomość. Może to wcześnie, ale jakoś męczyłam się z tym. Teraz mam spokój i mogę się w pełni cieszyć tym, że jestem w ciąży.
edytte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 09:53   #1869
De28
Wtajemniczenie

edytte-moj mial 3 miesiace jak przestal budzic sie o 3 nad ranem na cyca.Spal od 23 do 6,wiec sie wysypialam.

Mialam nadzieje,na ladniejsza pogode a tu znow sypie snieg

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:25   #1870
Dzastin08
Wtajemniczenie

Hej mamuśki

U Nas dziś w końcu piękna pogoda;słoneczko świeci a na termometrze już +6 Może później na jakiś mały spacerek wyskoczymy.

Co do przytulanek u Nas na razie też zakaz... mam zamiar na wtorkowej wizycie się zapytać gince do kiedy, bo już ledwo wyrabiamy... a zwłaszcza Tż

Wczoraj miałam takie smaki; najpierw na śledzie, później na chlebek z serem żółtym ,pomidorkiem i ogórem, na końcu nic nie zjadłam bo mi się nie dobrze zrobiło i głowa mnie rozbolała...

Do mojej wizyty już tylko 2 dni

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:31   #1871
issia88
Zakorzenienie

Dzień Doberek A ja mam ochotę dziś przeleżeć cały dzień w łóżeczku Od wczoraj śpię jak zabita Dziś się dziwnie czuje, tak jakby mnie delikatnie w brzuchu kuło, ale zażyłam magnez b6 więc mam nadzieję, ze za chwilkę mi przejdzie Póki co powstrzymuje się, żeby nie zasnąć, wcinam ptasie mleczko i zielona herbatka z cytrynką a u was jak dziś samopoczucie???

Edytte - ja właśnie jutro mam rozmowę z szefową, ciekawe co mi powie póki co to wiem, że chce mnie zostawić do końca umowy próbnej, a potem to nie wiem :/ może każe mi pójść na L4? Ale z tego co obliczyłam to przedłuża mi się automatycznie umowa po tych 3mies próbnych także nie zostane na lodzie
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:40   #1872
ktosiula
Wtajemniczenie

Niedzielne dzień dobry!

Witam nową mamusię i życzę spokojnej ciąży.

U mnie dzisiaj straszny nastrój. Wymyśliłam sobie prostowanie zębów i wczoraj założyli mi drugi, dolny łuk, teraz paszczęką nie mogę ruszyć z bólu i tak mi źle... psychicznie i fizycznie. Poprzedni łuk jakoś mniej mi doskwierał. Mam nadzieję, że za kilka dni sytuacja się unormuje i humor wróci.

Ale macie zachcianki Ja wczoraj koniecznie musiałam zjeść hot-doga. Jak mnie naszło to nie ma zmiłuj. Od razu sobie zrobiłam I dobrze bo od dzisiaj tylko na jogurcikach i zupkach, gryzienie nie wchodzi w grę.

Edytte u mnie w pracy będzie masakra, już to wiem... i z góry się boję. Nie wiem kiedy powiem. Nie ma mnie kto zastąpić i w ogólę. Z jednej strony chciałabym pracować nawet do 8 miesiąca i później po macierzyńskim wrócić, z drugiej mam prawie 100% pewności, że jak wróce to dostanę wypowiedzenie... i zastanawiam się czy warto się poświęcać i pracować tak długo skoro i tak nie przyniesie mi to korzyści... martwię się. Umowę mam na czas nieokreślony.

ktosiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 10:46   #1873
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Niedzielne dzień dobry!

Witam nową mamusię i życzę spokojnej ciąży.

U mnie dzisiaj straszny nastrój. Wymyśliłam sobie prostowanie zębów i wczoraj założyli mi drugi, dolny łuk, teraz paszczęką nie mogę ruszyć z bólu i tak mi źle... psychicznie i fizycznie. Poprzedni łuk jakoś mniej mi doskwierał. Mam nadzieję, że za kilka dni sytuacja się unormuje i humor wróci.

Ale macie zachcianki Ja wczoraj koniecznie musiałam zjeść hot-doga. Jak mnie naszło to nie ma zmiłuj. Od razu sobie zrobiłam I dobrze bo od dzisiaj tylko na jogurcikach i zupkach, gryzienie nie wchodzi w grę.

Edytte u mnie w pracy będzie masakra, już to wiem... i z góry się boję. Nie wiem kiedy powiem. Nie ma mnie kto zastąpić i w ogólę. Z jednej strony chciałabym pracować nawet do 8 miesiąca i później po macierzyńskim wrócić, z drugiej mam prawie 100% pewności, że jak wróce to dostanę wypowiedzenie... i zastanawiam się czy warto się poświęcać i pracować tak długo skoro i tak nie przyniesie mi to korzyści... martwię się. Umowę mam na czas nieokreślony.
Ojj hot-dog wczoraj też za mną chodził

A nie możesz szczerze porozmawiać z szefostwem?
bo jak wiesz że dostaniesz wypowiedzenie na 100% to po co masz się tak długo męczyc?

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-04-07, 10:55   #1874
ktosiula
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ojj hot-dog wczoraj też za mną chodził

A nie możesz szczerze porozmawiać z szefostwem?
bo jak wiesz że dostaniesz wypowiedzenie na 100% to po co masz się tak długo męczyc?
Spróbuję, ale wiem, że krzyżuję im plany. Poza tym są mało ugodowi i mocno egoistyczni. Czas pokaże... Mam nadzieję, że się dogadamy. Chciałabym pracować, jeśli będę się dobrze czuła, bo w moim zawodzie trzeba być na bieżąco, poza tym w domu bym chyba zgłupiała....

Stary 2013-04-07, 11:00   #1875
anulka2205
Wtajemniczenie

Witajcie niedzielnie i leniwie

Ktosiula może księgowa?

Babku, bo przeczytałam już dość dawno, ale jakoś dopiero zaskoczyłam? Wy czekacie na bliźniaki, że mąż tak zapewniał o miłości całej trójki??

Edytte niech się wszystko unormuje i niech te obowiązki nie będą zbyt męczące

Miłęgo dnia kobietki

Wielkie kciuki dla Ani

Edytowane przez anulka2205
Czas edycji: 2013-04-07 o 11:06
anulka2205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 11:06   #1876
ktosiula
Wtajemniczenie

Anulka zupełnie nie ta bajka. Chwilowo mam opory, żeby pisać czym się zajmuję itd. Wiadomo świat jest mały, a o moim stanie nikt jeszcze nie wie

Stary 2013-04-07, 11:22   #1877
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Witam

Pozwolę sobie dołączyć, kolejny raz będę mamą listopadową (mam nadzieje, że wszystko będzie OKI) Witam
Witam

Cytat:
Napisane przez issia88 Pokaż wiadomość
Dzień Doberek A ja mam ochotę dziś przeleżeć cały dzień w łóżeczku Od wczoraj śpię jak zabita Dziś się dziwnie czuje, tak jakby mnie delikatnie w brzuchu kuło, ale zażyłam magnez b6 więc mam nadzieję, ze za chwilkę mi przejdzie Póki co powstrzymuje się, żeby nie zasnąć, wcinam ptasie mleczko i zielona herbatka z cytrynką a u was jak dziś samopoczucie???

Edytte - ja właśnie jutro mam rozmowę z szefową, ciekawe co mi powie póki co to wiem, że chce mnie zostawić do końca umowy próbnej, a potem to nie wiem :/ może każe mi pójść na L4? Ale z tego co obliczyłam to przedłuża mi się automatycznie umowa po tych 3mies próbnych także nie zostane na lodzie
Oglądałam wczoraj o Matko! i tam Bosacka wyraźnie powiedziała że jeżeli w momencie końca okresu próbnego/ umowa Ci się kończy ale przekroczyłaś już 3 miesiąc a przynajmniej w nim jesteś to pracodawca MUSI Ci przedłużyć umowę do dnia porodu, natomiast tylko jego dobrą wolą jest czy przedłuży ją na czas macierzyńskiego

A ja mam dzisiaj jakąs depreche. Dzień zaczął się fatalnie. W nocy pokłóciłam się z Tżtem i to z mojej winy
I całą noc przepłakałam, potem wstałam do roboty i jakoś on dalej dla mnie taki oschły..
Pojechałam do pracy i się okazało że mam jechać na zastępstwo tj. na inny punkt..... no to pojechalam, poczekałam sobie 40 minut na dworze ( dobrze że słoneczko dzisiaj zawitało )
I jak już doszłam że tak powiem to okazało się że jest milion kluczy i każdy do innej szafkiii!!!!!!!! szlag mnie trafił bo już o 10 klient stał i darł mordę na mnie że jestem nieogarnięta i nie wiem co gdzie i jak. Wkurzyłam się ale szybko się uspokoiłam. Napisałam do tż " tu jest okropnie, masakrycznie.. chcę już do domu" no i tż zadzwonił i powiedział że przyjedzie do mnie na 17 i wrócimy razem do domu o 20 bo tak dzisiaj kończę. i mam nadzieję że nie będzie taki oschły już. A najgorsze jest to że mam obok siebie : Mcdonalds, Kebab House, Lunch station, KFC i nie wiem jak wytrwam. Pachnie obłędnie!! nie wiem jak ja tu wytrzymam !
Stary 2013-04-07, 11:52   #1878
issia88
Zakorzenienie

ryba91 - umowa kończy mi się 30 maja, a mnie wypada, że 22 maja zacznę 4 miesiąc - także cieszę się, że mi się automatycznie przedłuży. Natomiast jeśli chodzi o macierzyński to zobaczymy będę się później martwic, teraz mi zależy żeby się jak najlepiej dogadać z szefowa i nie martwic się o prace

Zbieram się - ciągnę TŻta do Ikei a potem spacerek
Wpadnę do Was wieczorkiem
Miłego dnia Mamuśki
issia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:33   #1879
domii29
Zakorzenienie

Witam wszystkie mamusie, w to baaardzo leniwe popołudnie.
Przepraszam że nie cytuje ale jakoś brak mi sił i w ogóle czuje się średnio ;/
Okropnie mnie mdli, w brzuchu mnie coś przerzyna od rana i na dodatek od czasu do czasu kłuje mnie prawy jajnik, też tak macie ? Całą noc nie spałam bo ten jajnik mi dokuczał i trochę się tym martwie...
Jeszcze mam pytanie czy macie tak że coś byście zjadły ale totalnie nie wiecie co ? masakra jakaś

Tak w ogóle to życze Wam miłego dnia

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-04-07 o 12:37
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-07, 12:41   #1880
ryba91
Zakorzenienie

domii - mnie też czasem tak boli jajnik, kłuje na zmianę raz prawy raz lewy. Też się martwiłam, ale jak chwilę odpocznę to przestaje.
Stary 2013-04-07, 12:45   #1881
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
domii - mnie też czasem tak boli jajnik, kłuje na zmianę raz prawy raz lewy. Też się martwiłam, ale jak chwilę odpocznę to przestaje.
Ja w nocy próbowałam wstawać, chodzić, zmieniać pozycje i nic nie pomagało, nawet ciężko stwierdzić czy to kłuje czy ciągnie - ogólnie mało przyjemne ;/.
Stary 2013-04-07, 12:45   #1882
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Spróbuję, ale wiem, że krzyżuję im plany. Poza tym są mało ugodowi i mocno egoistyczni. Czas pokaże... Mam nadzieję, że się dogadamy. Chciałabym pracować, jeśli będę się dobrze czuła, bo w moim zawodzie trzeba być na bieżąco, poza tym w domu bym chyba zgłupiała....
W takim razie 3mam kciuki żeby sprawy się dobrze potoczyły, nie zamartwiaj się na zapas

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Witam

Oglądałam wczoraj o Matko! i tam Bosacka wyraźnie powiedziała że jeżeli w momencie końca okresu próbnego/ umowa Ci się kończy ale przekroczyłaś już 3 miesiąc a przynajmniej w nim jesteś to pracodawca MUSI Ci przedłużyć umowę do dnia porodu, natomiast tylko jego dobrą wolą jest czy przedłuży ją na czas macierzyńskiego

A ja mam dzisiaj jakąs depreche. Dzień zaczął się fatalnie. W nocy pokłóciłam się z Tżtem i to z mojej winy
I całą noc przepłakałam, potem wstałam do roboty i jakoś on dalej dla mnie taki oschły..
Pojechałam do pracy i się okazało że mam jechać na zastępstwo tj. na inny punkt..... no to pojechalam, poczekałam sobie 40 minut na dworze ( dobrze że słoneczko dzisiaj zawitało )
I jak już doszłam że tak powiem to okazało się że jest milion kluczy i każdy do innej szafkiii!!!!!!!! szlag mnie trafił bo już o 10 klient stał i darł mordę na mnie że jestem nieogarnięta i nie wiem co gdzie i jak. Wkurzyłam się ale szybko się uspokoiłam. Napisałam do tż " tu jest okropnie, masakrycznie.. chcę już do domu" no i tż zadzwonił i powiedział że przyjedzie do mnie na 17 i wrócimy razem do domu o 20 bo tak dzisiaj kończę. i mam nadzieję że nie będzie taki oschły już. A najgorsze jest to że mam obok siebie : Mcdonalds, Kebab House, Lunch station, KFC i nie wiem jak wytrwam. Pachnie obłędnie!! nie wiem jak ja tu wytrzymam !
Też wczoraj oglądałam "o matko" za tydzien ma byc o wyprawce dla dziecka więc też chętnie oglądne
Doskonale Cię rozumiem.. piękna pogoda, tyle pokus dookoła a Ty w pracy...więc Rybko życzę Ci aby ten dzień w pracy Ci szybko minął

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Okropnie mnie mdli, w brzuchu mnie coś przerzyna od rana i na dodatek od czasu do czasu kłuje mnie prawy jajnik, też tak macie ? Całą noc nie spałam bo ten jajnik mi dokuczał i trochę się tym martwie...
Jeszcze mam pytanie czy macie tak że coś byście zjadły ale totalnie nie wiecie co ? masakra jakaś

Mnie nic nie kłuje.
Co do jedzenia do przybij piątkę... Mój Tż już się za glowę chwyta jak mu wymieniam na co mam ochotę

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-04-07, 12:48   #1883
domii29
Zakorzenienie

Dzastin08 ja właśnie mam ten problem że rzadko mi się zdarza że mam na coś konkretnego ochote jadłabym coś na okrągło ale sama nie wiem co
Stary 2013-04-07, 12:52   #1884
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzastin08 ja właśnie mam ten problem że rzadko mi się zdarza że mam na coś konkretnego ochote jadłabym coś na okrągło ale sama nie wiem co
Ja mam różnie... czasami mam tak jak Ty,a czasami mam ochotę na coś konkretnego, teraz np. na truskawki

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Stary 2013-04-07, 12:55   #1885
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ja mam różnie... czasami mam tak jak Ty,a czasami mam ochotę na coś konkretnego, teraz np. na truskawki
Truskaaaaaaawki! na samą myśl mi ślinka kapie, wczoraj myślałam o truskawkach ze śmietaną jak mój tż zaczął o owocach mówić. Ogólnie to mam ogromną ochotę na granata jeszcze tylko do sklepu daleko a mi się tak okropnie nie chce ruszać z pod koca

Edytowane przez domii29
Czas edycji: 2013-04-07 o 12:57
Stary 2013-04-07, 13:58   #1886
malinka123108
Wtajemniczenie

Cytat:

kochana ja odrana sie tak mecze,mdli mnie....teraz robie kopytka z maselkiem przysmazonym i bulka tarta
Stary 2013-04-07, 13:59   #1887
De28
Wtajemniczenie

A ja jestem zla na tzeta.W pierwszej ciazy biegal dwa razy w tygodniu po swieze owoce na rynek.Teraz juz tego nie robi
Mam smaka na papaje i mango,oraz pomarancze.Natroj dzis znow do kitu.Nie czulam sie tak w pierwszej ciazy.Teraz to zasypiam na stojaco wstalam,przygotowalam sniadanie,posprzatalam i na kanape bo taka padnieta jestem.Dobrze,ze tzet w domu to moglam sie na dwie godziny polozyc a teraz znow chce mi sie spac. Niech to szybko mija bo moj dwulatek sie pomalu buntuje,ze sie nim nie zajmuje.
I takim placzkiem tez nie bylam. Nic tylko w leb sobie dac,bo nie lubie siebie takiej.
Truskaweczki tez bym sobie zjadla,ale takie krajowe.

Daniel

Christian
Stary 2013-04-07, 14:03   #1888
malinka123108
Wtajemniczenie

ja jutro wizyta...ale bez usg wezme to z czwartku co bylam prywatnie,powinna zalozyc karte i skierowac na badania...
milego dnia

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

de28 damy rade...moja lenka ma jeszcze babcie w domu...oj duzo pomoze+mieszkania z rodzicAMI
Stary 2013-04-07, 14:11   #1889
De28
Wtajemniczenie

No ja oprocz meza, ktorego duzo nie ma bo wyjezdza,nie mam nikogo.Wiec sila rzeczy jestem jedyna ktora musi malemu zorganizowac czas.

Daniel

Christian
Stary 2013-04-07, 14:16   #1890
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Truskaaaaaaawki! na samą myśl mi ślinka kapie, wczoraj myślałam o truskawkach ze śmietaną jak mój tż zaczął o owocach mówić. Ogólnie to mam ogromną ochotę na granata jeszcze tylko do sklepu daleko a mi się tak okropnie nie chce ruszać z pod koca
a ja mam ochote na cytrusy. Mogę nawet zjeść kilogrm cytryny tak mi się chce pić i taką mam ochotę. Muszę sobie poszukać gdzieś tutaj lemoniady...

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości