![]() |
#571 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 |
Konto usunięte
|
Penis mnie trafił właśnie. W czwartek złapało mnie przeziębienie. Norma, katar, obniżona temperatura (w uchu nawet 33,9, na czole max. 35). Wczoraj zrobiło się źle, pod wieczór już tak, że kaszlałam jak gruźlik, zatoki zawalone, ból mięśni koszmarny i tak jakby ból płuc...? No to rano do szpitala - jakieś 300m od domu mam, miasto powiatowe, szpital powiatowy, i co? Ano, nie przyjmą mnie, lekarz nawet mnie nie osłucha, bo oni umowy z nfz nie mają w tym zakresie! na IP to ja mam do sąsiedniej Czeladzi jechać, miasto pipidówa z połowę mniejszym szpitalem. Tłumaczę, że mam 3miesięczne dziecko na piersi, niech lekarz mnie osłucha tylko i powie, czy koniecznie tam muszę jechać nie i ch.uj za przeproszeniem. Poryczałam się. Mówię raz jeszcze: przecież nie pojadę tam z dzieckiem, bo złapie cholera wie co! a baba do mnie: ale i tak pani zaraziła! Noż... jasnowidz jakaś? Nie, nie zaraziłam właśnie, a tam w szpitalu dodatkowo jest IP dla dzieci i ciągle jakieś rotawirusy siedzą. W efekcie starszą wtryniłam babci, bo zwyczajnie zwlec się z łóżka mam problem, a młodszą nastawiłam na tryb spanie-jedzenie. Mój nerw osiągnął dzisiaj szczyt. Wcale się nie dziwię, że ludzie karetkę do byle pierdoły wzywają. Dobrze, że normalną przychodnię mam, zadzwonię rano, powiem, żem matka karmiąca i niech mnie dadzą do kogoś kto ma mało ludzi, bo nie będę czekała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#573 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kubus od ponad tygodnia w dzien spi bardzo ladnie. Wczesniej mielismy skok, wiec nie spal wcale. Ale teraz budzi sie rano ok 8, przebieram go, je i idzie dalej spac. Potem ok 10 budzi sie na jedzenie, 12-13 idziemy na dwor, na ktorym zasypia od razu. Ok 15-16 budzi i staram sie, zeby nie spal do kapieli (ewentualnie ucina sobie krotka drzemke ok 30min), ktora mamy 19-19:30. Po kapieli jest zmeczony i juz na przewijaku zaczyna marudzic. Z tego powodu nie chce chwycic cyca, wiec robie mu butle. Zasypia, a potem budzi sie w nocy i oczy otwarte... Wydaje mi sie, ze za duzo spi rano. Probowalam go rozbudzac - jak wkladam go do bujaczka i cuduje przed nim to jest kompletnie niezainteresowany, nie usmiecha sie, itp (za maly na zabawe?), na brzuszku chwile polezy, ale szybko zaczyna sie denerwowac. Wlaczam mu piosenki, sama spiewam, ale patrzy na mnie jak na wariatke. Od jutra sprobuje, zeby to inaczej wygladalo. Cytat:
![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-04-07 o 10:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40175879]Penis mnie trafił właśnie. W czwartek złapało mnie przeziębienie. Norma, katar, obniżona temperatura (w uchu nawet 33,9, na czole max. 35). Wczoraj zrobiło się źle, pod wieczór już tak, że kaszlałam jak gruźlik, zatoki zawalone, ból mięśni koszmarny i tak jakby ból płuc...? No to rano do szpitala - jakieś 300m od domu mam, miasto powiatowe, szpital powiatowy, i co? Ano, nie przyjmą mnie, lekarz nawet mnie nie osłucha, bo oni umowy z nfz nie mają w tym zakresie! na IP to ja mam do sąsiedniej Czeladzi jechać, miasto pipidówa z połowę mniejszym szpitalem. Tłumaczę, że mam 3miesięczne dziecko na piersi, niech lekarz mnie osłucha tylko i powie, czy koniecznie tam muszę jechać nie i ch.uj za przeproszeniem. Poryczałam się. Mówię raz jeszcze: przecież nie pojadę tam z dzieckiem, bo złapie cholera wie co! a baba do mnie: ale i tak pani zaraziła! Noż... jasnowidz jakaś? Nie, nie zaraziłam właśnie, a tam w szpitalu dodatkowo jest IP dla dzieci i ciągle jakieś rotawirusy siedzą. W efekcie starszą wtryniłam babci, bo zwyczajnie zwlec się z łóżka mam problem, a młodszą nastawiłam na tryb spanie-jedzenie. Mój nerw osiągnął dzisiaj szczyt. Wcale się nie dziwię, że ludzie karetkę do byle pierdoły wzywają. Dobrze, że normalną przychodnię mam, zadzwonię rano, powiem, żem matka karmiąca i niech mnie dadzą do kogoś kto ma mało ludzi, bo nie będę czekała.[/QUOTE] O KURDE!! No nóż w kieszeni się otwiera! ![]() ![]() Już mnie w tej Polsce nic nie zadziwi....
#575 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak, to przepuklina, ja by jtro do przychodni dzwonila czy przyjśc czy czekać do czwartku. Cytat:
![]() Cytat:
A Agatka nawet po zjedzeniu słoiczka nieraz dojadała mleko jeszcze - no ale to różnie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#576 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Moja też dziś średnio spała. Tzn. spała, ale budziła się co dwie godziny przez co ja czuję się umordowana. Chciałam nawet rano odespać, tzn. dać ją mężowi, w razie jakby była głodna mm by jej podał, ale jak się położyłam to nie mogłam zasnąć, bo w głowie miałam, że trzeba obiad przygotować itp., więc wstałam
![]() A w ogóle jestem załamana, bo Dominisia zaczęła ssać kciuka ![]() ![]() ![]() ![]() Świetne filmiki powrzucałyście - dzieciaczki cudne ![]() Chciałabym też karmić pół roku, ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Konto usunięte
|
Hope, przepraszam strasznie, teraz maila odebrałam - potrzebujesz poprawy jeszcze? bo bym ci to wygładziła, ten program rewalidacji.
|
![]() ![]() |
![]() |
#580 | |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40175879]Penis mnie trafił właśnie. W czwartek złapało mnie przeziębienie. Norma, katar, obniżona temperatura (w uchu nawet 33,9, na czole max. 35). Wczoraj zrobiło się źle, pod wieczór już tak, że kaszlałam jak gruźlik, zatoki zawalone, ból mięśni koszmarny i tak jakby ból płuc...? No to rano do szpitala - jakieś 300m od domu mam, miasto powiatowe, szpital powiatowy, i co? Ano, nie przyjmą mnie, lekarz nawet mnie nie osłucha, bo oni umowy z nfz nie mają w tym zakresie! na IP to ja mam do sąsiedniej Czeladzi jechać, miasto pipidówa z połowę mniejszym szpitalem. Tłumaczę, że mam 3miesięczne dziecko na piersi, niech lekarz mnie osłucha tylko i powie, czy koniecznie tam muszę jechać nie i ch.uj za przeproszeniem. Poryczałam się. Mówię raz jeszcze: przecież nie pojadę tam z dzieckiem, bo złapie cholera wie co! a baba do mnie: ale i tak pani zaraziła! Noż... jasnowidz jakaś? Nie, nie zaraziłam właśnie, a tam w szpitalu dodatkowo jest IP dla dzieci i ciągle jakieś rotawirusy siedzą. W efekcie starszą wtryniłam babci, bo zwyczajnie zwlec się z łóżka mam problem, a młodszą nastawiłam na tryb spanie-jedzenie. Mój nerw osiągnął dzisiaj szczyt. Wcale się nie dziwię, że ludzie karetkę do byle pierdoły wzywają. Dobrze, że normalną przychodnię mam, zadzwonię rano, powiem, żem matka karmiąca i niech mnie dadzą do kogoś kto ma mało ludzi, bo nie będę czekała.[/QUOTE]
nie no... takie rzeczy to tylko w Polsce mogą się dziać.... trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja dalej ulewa. Dziwi mnie to bo nie była dzieckiem ulewającym, tylko sporadycznie, a teraz nawet po kazdej butli nawet z 1.5 h po jedzeniu..
![]() ![]() |
![]() |
#581 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
U nas Mały tak się nerwił w nocy że musialam mu dać czopka.. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#582 |
Konto usunięte
|
Calawdeszczu może mleko nie bardzo jej pasuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#583 | ||||
Zakorzenienie
|
Jestem dopiero na 12 stronie z nadrabianiem ale maly cos marudzi wiec pozniej sie za to zabiore
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40175879]Penis mnie trafił właśnie. W czwartek złapało mnie przeziębienie. Norma, katar, obniżona temperatura (w uchu nawet 33,9, na czole max. 35). Wczoraj zrobiło się źle, pod wieczór już tak, że kaszlałam jak gruźlik, zatoki zawalone, ból mięśni koszmarny i tak jakby ból płuc...? No to rano do szpitala - jakieś 300m od domu mam, miasto powiatowe, szpital powiatowy, i co? Ano, nie przyjmą mnie, lekarz nawet mnie nie osłucha, bo oni umowy z nfz nie mają w tym zakresie! na IP to ja mam do sąsiedniej Czeladzi jechać, miasto pipidówa z połowę mniejszym szpitalem. Tłumaczę, że mam 3miesięczne dziecko na piersi, niech lekarz mnie osłucha tylko i powie, czy koniecznie tam muszę jechać nie i ch.uj za przeproszeniem. Poryczałam się. Mówię raz jeszcze: przecież nie pojadę tam z dzieckiem, bo złapie cholera wie co! a baba do mnie: ale i tak pani zaraziła! Noż... jasnowidz jakaś? Nie, nie zaraziłam właśnie, a tam w szpitalu dodatkowo jest IP dla dzieci i ciągle jakieś rotawirusy siedzą. W efekcie starszą wtryniłam babci, bo zwyczajnie zwlec się z łóżka mam problem, a młodszą nastawiłam na tryb spanie-jedzenie. Mój nerw osiągnął dzisiaj szczyt. Wcale się nie dziwię, że ludzie karetkę do byle pierdoły wzywają. Dobrze, że normalną przychodnię mam, zadzwonię rano, powiem, żem matka karmiąca i niech mnie dadzą do kogoś kto ma mało ludzi, bo nie będę czekała.[/QUOTE] oj współczuje i zdrówka życze. Szlag mnie trafie z tym !@#$%^&*() NFZ-tem
![]() |
#585 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40176119]Hope, przepraszam strasznie, teraz maila odebrałam - potrzebujesz poprawy jeszcze? bo bym ci to wygładziła, ten program rewalidacji.[/QUOTE]
miałam do Cię pisać czy zerknęłaś bo za tydzień mam to mieć skończone i na tej podstawie egzamin czyli baba sprawdza i dopytuje czemu tak a nie inaczej a nie wiem czy dobrze robię Ale jak przeczytałam żeś chora to nie chce główencji zawracać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 |
Zakorzenienie
|
![]()
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40175879]Penis mnie trafił właśnie. W czwartek złapało mnie przeziębienie. Norma, katar, obniżona temperatura (w uchu nawet 33,9, na czole max. 35). Wczoraj zrobiło się źle, pod wieczór już tak, że kaszlałam jak gruźlik, zatoki zawalone, ból mięśni koszmarny i tak jakby ból płuc...? No to rano do szpitala - jakieś 300m od domu mam, miasto powiatowe, szpital powiatowy, i co? Ano, nie przyjmą mnie, lekarz nawet mnie nie osłuchao, bo oni umowy z nfz nie mają w tym zakresie! na IP to ja mam do sąsiedniej Czeladzi jechać, miasto pipidówa z połowę mniejszym szpitalem. Tłumaczę, że mam 3miesięczne dziecko na piersi, niech lekarz mnie osłucha tylko i powie, czy koniecznie tam muszę jechać nie i ch.uj za przeproszeniem. Poryczałam się. Mówię raz jeszcze: przecież nie pojadę tam z dzieckiem, bo złapie cholera wie co! a baba do mnie: ale i tak pani zaraziła! Noż... jasnowidz jakaś? Nie, nie zaraziłam właśnie, a tam w szpitalu dodatkowo jest IP dla dzieci i ciągle jakieś rotawirusy siedzą. W efekcie starszą wtryniłam babci, bo zwyczajnie zwlec się z łóżka mam problem, a młodszą nastawiłam na tryb spanie-jedzenie. Mój nerw osiągnął dzisiaj szczyt. Wcale się nie dziwię, że ludzie karetkę do byle pierdoły wzywają. Dobrze, że normalną przychodnię mam, zadzwonię rano, powiem, żem matka karmiąca i niech mnie dadzą do kogoś kto ma mało ludzi, bo nie będę czekała.[/QUOTE]
No masakra jakaś, tylko u nas jest coś takiego możliwe. Ja zamierzam karmić pół roku a potem po powrocie do pracy zobaczmy, czy dam radę wstawać na tyle wcześniej żeby ja rano karmić. Moja spi 3, 4 razy po 20-30 minut, a w nocy budzi się około 2 i potem już co 2 godziny. Poklocilam się z Tz znowu przez jego córkę, jak sie wkurze to spakuje siebie i Mała i pojadę do mamy.
#587 |
Wtajemniczenie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40176253]Calawdeszczu może mleko nie bardzo jej pasuje?[/QUOTE]
kurde nawet mnie nie strasz.. zmieniliśmy z bebilonu już dawno na hippa, po tym przynajmniej kupy robi sama, bo na bebilonie to ciągle jej musiałam dawać czopek... jest już długo na tym mleku... i dopiero teraz by zaczeła ulewac? nie chce kolejnego mleka, i czekania czy bedzie lepiej czy nie... ![]() a moze dlatego też mnie zjada, że przestało jej smakować? OMG ![]() ![]()
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, dziewczyny, posluchalam Was i staram sie, zeby Kubus nie spal. Obudzilam go, polezal w lozeczku 15min wpatrujac sie w karuzele, potem z 30min na bujaku i zaczal marudzic. Oczka malutkie, on jest ewidentnie spiacy ![]() A Wasze dzieci jak nie spia to leza spokojnie czy tez marudza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tabletki mam podobne do twoich, tylko że u mnie jest 24 zwykłych i 4 placebo. Własnie jak zaczęłam brać placebo to krwawienie ustąpiło. Teraz juz jestem przy 9 tabletce z drugiego opakowania i na szczęście nic się nie dzieje ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40175879]Penis mnie trafił właśnie. W czwartek złapało mnie przeziębienie. Norma, katar, obniżona temperatura (w uchu nawet 33,9, na czole max. 35). Wczoraj zrobiło się źle, pod wieczór już tak, że kaszlałam jak gruźlik, zatoki zawalone, ból mięśni koszmarny i tak jakby ból płuc...? No to rano do szpitala - jakieś 300m od domu mam, miasto powiatowe, szpital powiatowy, i co? Ano, nie przyjmą mnie, lekarz nawet mnie nie osłucha, bo oni umowy z nfz nie mają w tym zakresie! na IP to ja mam do sąsiedniej Czeladzi jechać, miasto pipidówa z połowę mniejszym szpitalem. Tłumaczę, że mam 3miesięczne dziecko na piersi, niech lekarz mnie osłucha tylko i powie, czy koniecznie tam muszę jechać nie i ch.uj za przeproszeniem. Poryczałam się. Mówię raz jeszcze: przecież nie pojadę tam z dzieckiem, bo złapie cholera wie co! a baba do mnie: ale i tak pani zaraziła! Noż... jasnowidz jakaś? Nie, nie zaraziłam właśnie, a tam w szpitalu dodatkowo jest IP dla dzieci i ciągle jakieś rotawirusy siedzą. W efekcie starszą wtryniłam babci, bo zwyczajnie zwlec się z łóżka mam problem, a młodszą nastawiłam na tryb spanie-jedzenie. Mój nerw osiągnął dzisiaj szczyt. Wcale się nie dziwię, że ludzie karetkę do byle pierdoły wzywają. Dobrze, że normalną przychodnię mam, zadzwonię rano, powiem, żem matka karmiąca i niech mnie dadzą do kogoś kto ma mało ludzi, bo nie będę czekała.[/QUOTE] Polska... ![]()
![]() |
#590 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;40175879]Penis mnie trafił właśnie. W czwartek złapało mnie przeziębienie. Norma, katar, obniżona temperatura (w uchu nawet 33,9, na czole max. 35). Wczoraj zrobiło się źle, pod wieczór już tak, że kaszlałam jak gruźlik, zatoki zawalone, ból mięśni koszmarny i tak jakby ból płuc...? No to rano do szpitala - jakieś 300m od domu mam, miasto powiatowe, szpital powiatowy, i co? Ano, nie przyjmą mnie, lekarz nawet mnie nie osłucha, bo oni umowy z nfz nie mają w tym zakresie! na IP to ja mam do sąsiedniej Czeladzi jechać, miasto pipidówa z połowę mniejszym szpitalem. Tłumaczę, że mam 3miesięczne dziecko na piersi, niech lekarz mnie osłucha tylko i powie, czy koniecznie tam muszę jechać nie i ch.uj za przeproszeniem. Poryczałam się. Mówię raz jeszcze: przecież nie pojadę tam z dzieckiem, bo złapie cholera wie co! a baba do mnie: ale i tak pani zaraziła! Noż... jasnowidz jakaś? Nie, nie zaraziłam właśnie, a tam w szpitalu dodatkowo jest IP dla dzieci i ciągle jakieś rotawirusy siedzą. W efekcie starszą wtryniłam babci, bo zwyczajnie zwlec się z łóżka mam problem, a młodszą nastawiłam na tryb spanie-jedzenie. Mój nerw osiągnął dzisiaj szczyt. Wcale się nie dziwię, że ludzie karetkę do byle pierdoły wzywają. Dobrze, że normalną przychodnię mam, zadzwonię rano, powiem, żem matka karmiąca i niech mnie dadzą do kogoś kto ma mało ludzi, bo nie będę czekała.[/QUOTE] Szok... mniej czasu by zajęło osłuchanie Cię niż użeranie się;/ Cytat:
A ja nie wiem, Julianka przespała wczoraj cały dzień i w nocy też dużo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#591 |
Lurker ;)
|
calawdeszczu nie wiem czy mozna to tak nazwac ale czasami moja zasypia wieczorami przy butli, je je i nagle wszystko w dupce i kima. Staram sie jej wcisnac troche wiecej. Takie sytuacje teraz sa rzadkoscia na ogol je tyle samo aktualnie 120 ml.
Honeyilove ja normalnie tez nosze 42, ale 42 w ramionach byl za szeroki wiec wzielam 40. Kosztowal 199.95, nowy nienoszony z metka, ale ze chce sie go pozbyc to cena do negocjacji ![]() Nosz kurna TZ spi od 21.30 dnia wczorajszego :/
#592 |
Zakorzenienie
|
szaja, porazka z tymi lekarzami!! W d*pie wszystko maja, bo to nie umowy. A gdzie powolanie? Zwykle zainteresowanie drugim czlowiekiem?
Tak zle, jak jest teraz to chyba nigdy nie bylo. A juz jak slysze o tym, ze ktos zmarl, bo karetka nie przyjechala/szpital odmowil przyjecia to... ![]() Coraz bardziej naglasniaja takie przypadki i dalej nic!! |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja jak nie śpi to sama sie sobą zajmuję i raczej nie marudzi, ale jak już jest znudzona to zaczyna kwękać i musze coś innego jej zorganizować ![]() Cytat:
![]() Ty sprawdz czy TŻ żyje ![]() ![]() ![]() u nas w nocy był wypadek karetki pogotowia, noworodek w ciężkim stanie do szpitala przewieziony.. Boże.. współczuje jego mamie i jemu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#594 |
Lurker ;)
|
Cala jak karmilam mala przed 11 to ruszal palcami u stop wiec pewnie zyje :P a ze jestem z nim poklocona od wczoraj, to niech sobie lezy sam w sypialni, bo pozniej bedzie sie sadzic ze nie moze sie wyspac ;p
#595 |
Zakorzenienie
|
Szajka
![]() ![]() My już po basenie ![]() ![]() ![]() Fotencje w klubie w temacie fotki ![]()
#596 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze chrzciny! ![]() Szaja trzeba było spytać lekarza po co w takim razie siedzi i czy w kontrakcie ma zbieranie kasy za siedzenie czy za pracę ![]() ![]() ![]() Ifwka bo miałam kiedyś pytać i mi się zapomniało, jak córka TŻ przyjęła Oliwkę? Cała w deszczu właśnie w nocy w tv słyszałam o tym wypadku ![]() ![]() ![]() Fewcia ja się boję zapeszać, ale moja Mała spała ładnie drugą noc. Ładnie tzn. że przespała ciągiem 2,5-3h, jak na Nią to bardzo duży sukces, oby to były początki normalniejszych nocek. Może Twoja Blanka też wyrośnie z tego? Nawijka możesz mieć rację z tym rozkładem dnia. Kubuś w dzień odeśpi i potem w nocy chce się bawić. I u nas jest czasem tak, teraz mniej, ale kiedyś tak było co noc, np. jest godzina 1, Ewcia nie śpi, ale widać zmęczona. Biorę do karmienia, je ze 20 minut i zasypia. To ja się kładę, zamykam oczy i słyszę, że Mała się kręci. Patrzę na Nią, oczy jak 5 zł i chce się bawić. A spała ze 3 minuty. I to taka seria jest, potrafi tak 2-3 razy pod rząd i w ten sposób siedzimy pół nocy ![]() Przeglądałam właśnie stare zdjęcia, chcecie coś śmiesznego do klubu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 | |
Zakorzenienie
|
Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz II
Cytat:
Moze jak przez jeden dzien na sile bedziesz go budzic, to zalapie rytm...? Nic mu byc nie powinno a przynajmniej wieczorem bedzie naprawde zmeczony |
|
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#599 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, ja nawet lekarza na oczy nie ujrzałam, siedział pewnie w swojej kanciapie i miał na wszystko wywalone.
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.