|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:) cz. 2
Cytat:
może to ten typ, któremu ciężko przechodzą przez gardło pochwały? ![]() Wiesz, przeszło mi przez myśl, że może jakiś romansik z tego będzie (ja już mam chyba pier.dolca na tym punkcie, za długo jestem singlem a mnie na to nie stać
Keep on rockin'! 78*77*76*75*74*73*72*71*7 0*69*68*67*66*65! https://www.facebook.com/taauhandicraft/ Edytowane przez Furry Sue Czas edycji: 2013-04-07 o 09:24 |
|
|
|
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
INTERNET WAM ODCIĘŁO??
![]() korzystając z okazji, że mój post zostanie doklejony do poprzedniego - albo i nie - dopiszę dwie rzeczy, które mi się plączą cały czas, a zapominam tu wstukać: Carla - tak, to Ziaja antycellulitowa oczywiście tylko z nazwy, bo oceny skuteczności się nie podejmuję.. traktuję nią moich pogiętych klientów ![]() Kwiatku - pytałaś kiedyś, czy nasze dzieci coś kolekcjonują - mój ma (niestety) od pyty zabawek, zwłaszcza lego i hero factory/bionicle, część odziedziczył po mnie i moim rodzeństwie, nie chcę liczyć ile hajsu dotychczas na to poszło... sądzę, że to dobra inwestycja, bo on uwielbia składać, kombinować, wymyśla swoje konstrukcje. Odrębną kwestią są ceny lego, wyje... w kosmos, owszem - jakość jakością, to klocki na lata, ale mimo wszystko uważam, że są za drogie. Nie wiem, czy można to nazwać kolekcjonowaniem, ale poza tym w zasadzie nic nie "zbiera". Trochę w tym mojego nonkonformistycznego podejścia, już teraz widzę, że wychowałam materialistę i staram się to zmienić.. a to piekielnie trudne w naszych konsumpcyjnych czasach
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś piękna wiosna!!!!
![]() Miłego dnia dziewczyny!!!!!!
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
Dobry!
Cicho tu dzisiaj. ![]() U mnie w końcu słońce świeci ![]() Monia oglądałam zdjęcia płaszcza i bardzo ładny jest
|
|
#2135 |
|
Wtajemniczenie
|
Furry to ile ten rower kosztuje? Kompletnie się w temacie nie orientuje a B chce nam kupić na wiosnę tylko czy jest sens? Znając mój zapał to może jedną przejażdżkę zaliczę
Mnie śnią się po nocach czarne ścigacze hondy Po dziś dzień się za nimi oglądam na ulicy![]() Monia Czarne wdzianka to klasyka wszystko do nich pasuje. Sama mam czarny prochowiec już trzeci sezon Choć nie powiem zimową kurtkę mam z Goretexu w kolorze wściekłego różu Do tego szare kozaki, torebka i dodatki i jest super
18.11.2014 "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-04-07 o 10:35 |
|
|
|
#2136 |
|
Rozeznanie
|
witajcie kobietki
![]() wesele było zarąbiste naskakałam się za wszystkie czasy...... wieczorkiem albo jutro zajrzę do odniosę się do kilku postów.... monia śliczny płaszcz, mam podobny tylko rózowy ![]() lecę się szykować , bo na 14 mamy poprawiny
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
Kwiatuszku super że wesele udane
Sama chętnie bym na jakieś poszła![]() Miałam w planach dzień poza domem, ale chyba sobie daruję bo śnieg znowu sypie i znowu temp na minusie na dodatek @ jeszcze mnie męczy...---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Nie ma czym , ale i tak się pochwalę Wczoraj nie zeżarłam pizzy choć B cały wieczór namawiał
|
|
#2138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to nie jest rower do rekreacyjnej jazdy chcę kupić crossa (połączenie górskiego z miejskim/trekkingiem), najchętniej karbonowego, żeby nie ważył 15kg, tylko z 6-7... ale to wydatek kilku tysięcy złotych. Do jazdy rekreacyjnej to możesz sobie sprawić "zwyczajny" rower górski, ze stalową/alu ramą, za kilkaset złotych, pojeździ mój obecny kosztował 170 funtów, więc nie jest szczytem techniki, ale daje radę, mam go od 2008, w poprzednim sezonie zrobiłam nim jakieś 1,5tys km, wcześniej trochę mniej. Ale jeszcze się rozsypał ![]() Czarne ścigacze ja na sportowe maszyny lubię tylko patrzeć, wolę nakedy ale uwielbiam za to sportowe ciuchy motocyklowe, to moja stylistyka bez dwóch zdań, klasyczna czerń i skórzane frędzle odpadają
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() U mnie też piękna wiosna Śnieg stopniał Teraz może być tylko lepiej Beata Szczerze Ci powiem, że ja nic czarnego w szafie nie mam No dobra, może dwie pary gatek, ale poza tym nicccccc. Dlatego wzięłam ciemny płaszcz, choć wiem, że w cieplejsze dni mogę tego żałować Ee, mnie wizja wesela na które pójdę przeraża Nie chcę iść sama, a wygląda na to że pójdę. Odpicuję się jak diabli i pójdę sama - pss, tak jak na studniówce. Bezsens. Chyba, że polecę na Cypr to mnie ominie Byłam w kościele i organista śpiewał coś tam o zmartwychwstaniu "zobaczyły grób pusty" a ja w myślach "i główke kapusty" ![]() czy ja jestem już chora?
|
|
|
|
#2140 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Wczoraj w ramach poszukiwania słoneczka zawędrowałam do solarium. Moja pierwsza wizyta od ponad dwóch lat. Postanowiłam wypróbować opcję stojącą i w ramach gratisu przy pierwszej wizycie pani włączyła mi za darmo platformę wibracyjną. Podobało mi się, ogrzałam ciało, wytrzęsło mi dupę (ponoć ujędrnia i inne cuda robi) i tylko żałowałam że wzięłam tylko 6 minut, ale bałam się, że mogłabym się trochę spalić. W ramach gratisu dostałam też jakiś żel przyspieszający opaleniznę, hmm, no cóż i tak po 6 minutach nie spodziewałam się cudu więc nie narzekam. Wczoraj ogólnie udałam się na ekstremalny spacer, wg krokomierza: zrobiłam 18 km-25612 kroków, spaliłam 1230,9kcal. Co do tych km to musiałabym zmierzyć długość mojego kroku i ustawić na sprzęciku, ale tak mniej więcej, na oko Życzę Wam miłej niedzieli, a ja zajrzę jeszcze parę razy, a teraz mykam brzuszki robić na dzień dobry
|
|
#2141 |
|
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczyny
![]() U mnie dzis ladna pogoda mam zamiar isc z Wiki na spacer .. bo pania Chodakowska chyba dziś sobie odpuszczę ... mam takie zakwasy ze nawet usiąść nie mogę ![]() Na sniadano zjadlam grahamke z szyneczka , salata i pomidorkiem ![]() Kwiatuszku - super ze się wybawiłaś ...![]() Monia - roznica jest ogromna .... , a płaszczyk śliczny ![]() Co dziś serwujecie na obiad?? Ja kotlet devolay z sałatka z kapusty lodowej + ryz , a dla M i Wiki frytki ![]() p.s. ide robic skalpel .... Edytowane przez Kinia_Sw Czas edycji: 2013-04-07 o 11:40 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2142 | |||
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Cytat:
Wybieram się ale dopiero po 10. bo mam tylko 100zł co prawda znalazłam sklep, w którym są za 60 ale po 10. mam wpaść i zobaczyć czy mają opcję xxxl hehe 44 chociaż z biedą w 42 weszłam - wyglądałam jak szynka w siatce jak tam nie znajdę to K.mi dorzuci matko to tylko kurtka a gdzie reszta wydatków![]() Cytat:
Furry Sue świetny kombinezonik ![]() A co do lokatora - lepiej żeby czynsz jednak płacił w realu a nie w naturze ![]() lolita25 taras Cytat:
za pizze, za zakończone wyzwanie kawowe, Fast food challenge 6/30Mona ja lubię solarium stojące bardziej niż tradycyjne i po miesiącu delikatnie zmieniła odcień. Szkoda mojej skóry i kasyKwiatku dobrze, że wesele było fajne Jestttt PIĘKNA pogogda Zajęcia nam dziś przełożono więc mam wolne później idę z K. na spacerek ) mam tylko jeden duży i dyskonfortowy problem - od rana kręci mi się dość mocno w głowie
-17kg "Wiara czyni cuda, lecz tylko walka daje efekty." 10.2012 Edytowane przez Niuuniiaaa Czas edycji: 2013-04-07 o 12:19 |
|||
|
|
|
#2143 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rozumiem, że chodzi również o czas, w jakim dana czynność zostanie wykonana, nie tylko o rodzaj wysiłku, ale mimo wszystko coś chyba nie halo ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
I tak będę jeździć pewnie tylko od czasu do czasu, no bo z dzieciakiem ni ma jak
|
|
#2144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Niuunia Dziękuję
Kiniu Brawo że jednak zrobiłaś skalpel i rezygnację z frytek ![]() U mnie pewnie ryż, marchewka z groszkiem i klopsy( niestety smażone) Milenko Masz załamanie z powodu diety? ![]() Furry Takiej kasy za rower bym nie dała B już znalazł trasy w okolicy a ja do końca przekonana nie jestemZa prawko trzymam kciuki ![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
Teraz w życiu bym już na żaden nie wsiadła choć serducho mocniej bije gdy słyszę ryk silnika![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- U Was słońce i ciepło a ja okno muszę już zamknąć bo zmarzłam
18.11.2014 "W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie.Chodzi o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu" Edytowane przez CARLA_23 Czas edycji: 2013-04-07 o 13:18 |
|
|
|
|
#2146 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo i solarium i galeria...nawet jeślibym chodziła te 6 godzin toi tak wychodzi ok 720kcal. Coś mnie krokomierz oszukuje z kolei kalkulator http://www.odchudzanie-zdrowe.pl/kal...ia_kalorii.htm wyliczył dla mojej wagi i czasu spaceru (spacer/chód) 1400 dla 5h spaceru ![]() sama już nic nie wiem![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Hej chudziny chcialam sie pochwalic ze waga dzis pokazala 84.7 wiec osiagnelam kolejny cel
|
|
|
|
#2148 |
|
Zadomowienie
|
Zrobilam kolejny skalpel + 20 min orbitreka
Teraz lecę do sklepu po pieczarki do devolaya i zabieram sie za obiad ... dla mnie wersja kotleta duszonego ( o ile się nie rozleci ) a dla reszty panierka
|
|
|
|
#2149 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() zostaw w spokoju te słodycze ubieraj się i na spacer ruszajPrawda, że dużo jest wariatów - to już inny temat
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2152 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Stojące bardzo mi się spodobało, na leżącym zawsze miałam wrażenie że jestem za ciężka, szyba się zarwie i wpadnę do środka
|
|
|
#2153 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2154 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#2155 |
|
Rozeznanie
|
Anulciak
lecisz jak burza Kinia za ćwiczenia
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
Carla wywal to czekoladę
ja po świętach popakowałam męża do pracy w słodycze i dzięki temu w domu juz nic nie ma ![]() Niunia dzieki
|
|
|
|
#2157 |
|
Wtajemniczenie
|
Mona Ja chodziłam średnio 2 razy w tygodniu na solarium
Obecnie już nie chodzę bo miałam tak wysuszoną skórę że nie mogłam jej doprowadzić do porządku
|
#2158 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do możliwości opalania wszystkim brązowym zazdroszczę - ja ciągle jestem bardzo blada + latem mnóstwo piegów
|
|
#2159 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja głupia psychika mówi tak " nie jesz przecież pizzy, kebabów to zasługujesz na pół czekolady"
|
|
#2160 |
|
Zakorzenienie
|
Carla a guzik prawda, nie zasłużyłaś nawet na to, aby na czekoladę popatrzeć
Ja byłam na spacerku pół godziny tylko, bo trochę wieje i nie za dobrze się spaceruje. Za wiatrem słoneczko grzeje, że hej. Na wagę jeszcze jutro nie wejdę, bo spodziewam się okresu za tydzień i nie chcę obciążać wagi Kurcze, niby tak blisko do dwucyfrowej, ale jak tylko się zbliżę to zaraz sie oddalam Zaktualizuję pomiary w tabelce, bo pomierzyłam się wczoraj. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

może to ten typ, któremu ciężko przechodzą przez gardło pochwały? 
a mnie na to nie stać 
oczywiście tylko z nazwy, bo oceny skuteczności się nie podejmuję.. traktuję nią moich pogiętych klientów 

-20kg 04.05.2013

Teraz może być tylko lepiej

Fast food challenge 6/30
) mam tylko jeden duży i dyskonfortowy problem - od rana kręci mi się dość mocno w głowie
Teraz w życiu bym już na żaden nie wsiadła choć serducho mocniej bije gdy słyszę ryk silnika