|
|||||||
| Notka |
|
| Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety Policjantów/przyszłych Policjantów część III
Też myślałam o kwiatkach
Storczyk?
|
|
|
|
#1742 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fajnie u mnie by to nie przeszło. Najpierw nauka -.- a potem rodzina.To się wytnie ... Zobaczymy TAKK! ciemny brąz w zimie, ale w lecie są prawie czarne ;O i dość długo mi się to trzyma, bo jeszcze jak się na wakacjach opale, a za granicą podpale to, to masakra jestem jak czekolada a że mam trochę ciemniejszą karnacje to mnie łapie szybko ![]() Wow ;O ja się zmagam od listopada z wagą i jedynie zauważyłam zmniejszenie biustu -.- żal normalnie, żal. A chce z 53 na 50 i nie da rady za nic, a biegam, jakieś aeroby, A6W a głównie na brzuchu mi zależy bo reszta spoko
MATURA 2014: - podstawowa matematyka - podstawowy polski - rozszerzona chemia - podstawowy i rozszerzony angielski AGH, WAT, Politechnika Rzeszowska http://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-04-04 o 19:39 |
|
|
|
|
#1744 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyszło inaczej ja też mam taki ciemny brązik , muszę sobie pomalować bo kolor mi już troszkę zszedł a ja jestem blada jak ściana niedługo zacznę chodzić na solarium może w końcu będę jakoś wyglądać w te wakacje ![]() ej mam jakieś przewidzenia ? pisałaś coś że chciałaś się nas poradzić ? bo już tego nie widzę ![]() a ile masz wzrostu ? ja o biust się nie musze martwić bo i tak go prawie nie ma
Edytowane przez rybka92 Czas edycji: 2013-04-04 o 19:42 |
|
|
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
Tak, ale dobra
usunęłam Doszłam do wniosku że najpierw muszę wstawić swoje zdjęcie, żeby się Was radzić bo to tyczy się sukienki na wesele także tego...
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Solarium? No proszę Cię leżakuj na balkonie :P choć nie wiadomo czy już w lipcu śnieg nie spadnie O TO, TO wzrost 1.60, a biust to wiesz, troszku go miałam ale teraz prawie nic -.- tylko mięśnie mi się wyrobiły ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Najbliższa słitka w maju może :P weselicho kuzynki, we wrześniu, więc nie ma co się spieszyć jak narazie ![]() http://img.szafa.pl/ubrania/0/007804...azing-girl.jpg ale ta mi się podoba
MATURA 2014: - podstawowa matematyka - podstawowy polski - rozszerzona chemia - podstawowy i rozszerzony angielski AGH, WAT, Politechnika Rzeszowska http://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-04-04 o 19:50 |
|
|
|
|
#1748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ojeeeej piękna sukienka tylko co Panna Młoda nie będzie zazdrosna haha
Edytowane przez rybka92 Czas edycji: 2013-04-04 o 19:52 |
|
|
|
|
#1749 |
|
Raczkowanie
|
Solarium zawsze pomoże
tylko nie siedź za długo ja Cię proszę
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1751 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś się nudze i jutro też będę bo TŻ ma 2 zmiany ;/
|
|
|
|
#1752 |
|
Raczkowanie
|
To się zajmij czymś, żebyś się nie nudziła
![]() Ok, idę robić A6W :| ciumki
MATURA 2014: - podstawowa matematyka - podstawowy polski - rozszerzona chemia - podstawowy i rozszerzony angielski AGH, WAT, Politechnika Rzeszowska http://www.youtube.com/watch?v=SRvCvsRp5ho Edytowane przez justine_08 Czas edycji: 2013-04-04 o 20:39 |
|
|
|
#1753 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze adaptacji nie ma dopiero w maju bedzie miec i albo u nas bdzie miec albo w Piasecznie ale znając życie to wyląduje w Piasecznie... ;/a pracowac mu się dobrze pracuje jest zadowolony
|
|
|
|
#1755 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Jestem tu nowa, ale z ciekawością czytam ten wątek, gdyż mój TŻ już jest jedną nogą w Firmie i zaczęłam się interesować jak to rzeczywiście wszystko wygląda na szkółce...Zostali mu lekarze i komisja lekarska (już jest po PZP)...bardzo mu zależy na tym żeby się dostać, mam nadzieję, że spełni swoje marzenie... Widzę, że już tutaj wszystkie zgrane jesteście i nie wiem czy mogę tak wtargnąć w Wasze szeregi...ale szukam jakiegoś wsparcia, bo ta cała rekrutacja była (i jest) strasznie nerwowym okresem...a chyba będzie tylko gorzej...chociaż staram się nie nastawiać, mimo wszystko, źle ![]() Nie wiem czy jeszcze pamiętacie jak to było z Waszymi TŻ na komisji lekarskiej...były jakieś problemy, czy to już raczej formalność? Mam nadzieję, że mnie trochę uspokoicie... Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkie Kobiety Policjantów
|
|
|
|
#1756 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ALe Ty jesteś!! Masz coś do blondu ![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Kwiaty, jeden taki duży np. slonecznik, lilia, i przyozdobiony innymi mniejszymi kwiatkami, itp. Albo bukiet z ładnych kolorowych margieritek ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
![]() Co do biustu to norma, że przy spadku wagi z niego leci w piewrszej kolejności - znam ten ból ![]() Marudzisz, tak samo jak ja będąc w Twoim wieku, a 3 lata później ledwo ponad 45 kg ważyłam (chyba od tabletek anty tak ze mnie zleciało). Teraz 48 kg i oby nie przytyć |
|||
|
|
|
#1757 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale na minaturce masz spory biust ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Co do sukienki mam bardzo zbliżoną w kolorze mocnego różu Jest super!!---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Jeśli chodzi o WKL odsyłają z kwitkiem za nieprawidłowe EKG, wysoki poziom cukru, cholesterolu (chyba tutaj to trzeba powtórzyć badania krwi), za astygmatyzm, za skrzywioną przegrodę nosową, znaczącą otyłość i jakieś inne zaburzenia typu tiki nerwowe, nie wiem jak z jąkaniem. Jednak to co wymieniłam nie zawsze jest na NIE, dlatego że wszystko zależy od lekarza. |
||
|
|
|
#1758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
TŻ od stycznia był na diecie (zresztą razem byliśmy), więc o cholesterol, cukier się nie martwię...ciekawe jak z tym EKG i ciśnieniem, bo w sumie to nie wiemy jakie ma ciśnienie...tików nerwowych też nie ma On jest z tych co raczej mają szczęście, oby teraz też mu dopisało Papiery złożył w połowie stycznia i już właściwie ma wszystko za sobą...więc dobrze idzie...oby do końca szło dobrze ![]() A co do szkółki to cofnę się i poczytam
|
|
|
|
|
#1759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odnośnie szkółki co szkoła to inny obyczaj. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() dopiero wstałam ![]() ja nie pamiętam już tej rekrutacji męża ale ja ostatnio nic nie pamiętam i mój kolor włosów aktualnie bardzo pasuje do mnie
|
#1761 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tak stycznia br, szybko nie? My jesteśmy z Łodzi TWO i TSF miał w Słupsku.---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- Cytat:
i gratuluję Maluszka
Edytowane przez MonikaArt Czas edycji: 2013-04-05 o 10:04 |
||
|
|
|
#1762 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cześć Każda z nas była "nowa" i witaj w naszych szeregach Co do komisji lekarskiej to teraz z górki moim zdaniem w sumie to wszystko zależy od lekarzy, tak jak napisała Kornelciaczek jeżeli Twój TŻ ma wszystko w porządku to bez obaw a te marzenia to skądś znam Z moim było wszystko w porządku, a lekarzy pozaliczał w dwa dni ![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
i mają fajny charakter, więc spokojnie ![]() Cicho! chce mieć tą pewność, potem się zobaczy Ok, pogadamy za jakieś, hm... 6 lat jak da radę haha a co do tabletek to narazie nie :P z mojej klasy połowa tych co bierze, to przytyła, więc ja dziękuję haha
|
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
Sama sobie w takim razie odpowiedz kto kim jest. Zglosiłam.
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wracając do wątku to mój TŻ jutro idzie na badania...trochę się denerwuję, ale mam rzeczywiście nadzieję, że to już z górki i będzie wszystko dobrze...trzymajcie kciuki chciałabym zostać z Wami na dłużej jeśli można więc musi być dobrze...
|
|
|
|
|
#1766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
mój niestety już jutro o 10:00 jedzie, na domiar złego nie zjedzie na przyszły weekend bo ma służbę w weekend-pierwszą weekendową
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
A mój przyjeżdża za tydzień
i potem znowu za tydzień bo 27 odrabiają czwartek majowy a potem weekend majowy
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Sorry dziewczyny, ale MonikaArt ma trochę racji. Te 45 czy 48 kg o których czytałam, to bardzo mało i już spora niedowaga. 60kg przy 170cm wzrostu to też chudzina
![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Przepraszam- Hektorek |
|
|
|
#1770 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Służby mundurowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

Storczyk?

storczyki są piękne , moje ulubione
niedługo zacznę chodzić na solarium może w końcu będę jakoś wyglądać w te wakacje
tylko mięśnie mi się wyrobiły

Ale na minaturce masz spory biust