|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mid season sale się pocieszamy i zimę wyganiamy! PULL&BEAR cz. 7
Cytat:
Osobiście też mam bardzo gęste włosy, mimo, że cienkie. Nigdy nie chciało mi się za bardzo o nie dbać, bo zawsze były ładne (bardzo jasny naturalny kolor, nie farbowany, do tego falowane/kręcone), z tym, że po jakimś czasie zaczęły wyglądać jak "plażowe" strąki... Zaczęłam kombinować, kupowałam drogie kosmetyki, a skończyłam na włosomaniactwie. I teraz już naprawdę, niczego im nie brakuje, włosy zdrowe, miękkie, lśniące, nie przetłuszczają się, są puszyste, nie wypadają Jedyne, czego wciąż szukam to sposobu na szybszy porost, i jeden już znalazłam - picie drożdży, ale one są obrzydliwe, dlatego szukam czegoś innego
|
|
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#453 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I teraz patrze i był.. ZONK! Te Pullowiczki to same piękności! ![]() Marzą mi się takie sandałki.. Ale niestety nie założę, bo na paluchach jak zawsze bandaż.. Więc jakby to wyglądało.. Do tego na dwóch.. Wrrr! Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-08 o 00:36 |
||
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
27 no w sumie tak,w spaniu z pluszową różową swinką mi wiek nie przeszkadza
Edytowane przez jasnosz Czas edycji: 2013-04-08 o 00:42 |
|
|
|
|
|
#457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno nie
|
|
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a używa któraś z was kosmetyki z Białego Jelenia? Jeżeli tak to jakie macie o nich opinie?
http://www.youtube.com/watch?v=f9573kGBtuE |
|
|
|
|
#460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze z tym http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10226758/
no i TŻ a czasami i Stefanisko sie do łóżka przyplącze rano
|
|
|
|
|
#465 |
|
Zakorzenienie
|
jasnosz, no to faktycznie.. Już podeszły wiek
A jak tam wnuki? Ja przedstawiam wam moją ekipę Różowa owca, 2 pluszowe miśki, słoń, małpa i krowa Jak jest TŻ to zdradzam ich z nim ![]() Boże :-D Już taka jestem zmęczona, że przeczytałam, że 'no i TŻ czasami się do łóżka przyplącze rano'.. Edytowane przez tikutka Czas edycji: 2013-04-08 o 00:55 |
|
|
|
|
#466 |
|
Rozeznanie
|
tikutka - Nie!
Nie widziałam na żywo ponieważ w sklepie nie było już ani jednej. Ło panie teraz to mnie zmartwiłaś czyli będzie zwrot a ja się tak głupio cieszyłam że wreszcie trafiłam na idealna bluzke w paski... |
|
|
|
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj byłam w stradim i zakupiłam sobie takiego zwyklaka ecru http://www.stradivarius.com/webapp/w...em%2Bw%2Bserek do moich spodni z pulla brzoskwiniowych http://www.pullandbear.com/webapp/wc...OWE%2BJEGGINSY
|
|
|
|
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
PS. Jaka Ty czarnulka
Edytowane przez hailie21 Czas edycji: 2013-04-08 o 07:58 |
||
|
|
|
|
#469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łooo matkoooo Dostawy w bershka sa w pon ? czy we wtorek ? |
|
|
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
a no kudłacz jestem
![]() bershka w sklepie to w poniedzialki ale paczki to różnie przychodzą |
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ile chcesz zrzucic? bo ja bym chciala 5 z przodu zobaczyc a pozniej juz waga mnie obchodzic nie bedzie tylko cm ![]() Cytat:
bylam moze na 4 rozmowach i nawet po prace za 550zl miesiecznie na reke, umowa-zlecenie, w kawiarni, na jedno miejsce bylo 28 osob ... to jest jakas masakra co sie dzieje Cytat:
ja mam okropne zniszcozne i brzydki ei chyba zamowie VATIKE kokosowa i zaczne olejowac ;> hmm a ze nigdy tego nei robilam duzo osob mowi ze olejuje 2h przed myciem glowy , to na suche wlosy wcierac? Cytat:
mam zamiar wybrac sie do galeri dominikanskiej na przymierzanie :P pozapisywac sobie rozmiary i potem pullowac na wyprzedazach :P of course zakladajac ze znajde prace ![]() Cytat:
z jakis tanszych kosmetykow? ufff nadrobilam was ![]() dziendobry tak wogole ;D
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja najczęściej olejuję babydreamem (Klik) i olejem winogronowym, a z masek alterra granat (Klik) albo Gloria (Klik). Trzymam na głowie co najmniej 20minut!!! Na porost szczerze polecam wcierkę Jantar (Klik). Na wypadanie włosów napar z kozieradki, stosuję jako wcierkę na skalp, można też pić. Teraz zamiast typowego olejowania zrobiłam sobie takie niby serum: czyli olej+ maska+ woda+ żel aloesowy (Klik) i tym spryskuję włosy, trzymam kilka godzin i potem dopiero myję włosy. Z suplementów pomagała mi Belissa ta różowa. A jeszcze szampon Radical, po nim mniej mi włosy wypadają, ale za to po myciu są strasznie splątane (Klik).
Radzę nie sugerować się ceną, te tańsze produkty mają częściej lepszy skład i lepsze działanie.
Edytowane przez Martolek Czas edycji: 2013-04-08 o 11:46 |
|
|
|
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Znowu musiałam Was nadrabiać dla tych co miałam im sprawdzić - niestety nie dotarłam do Pulla, musicie mi wybaczyć zonjusha - ja też rozdrapuje sobie wszystko na twarzy, ale póki co nie znalazłam niczego, co by pomagało w gojeniu tych ranek
|
|
#476 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem co mówię. Niestety :-( Walczę z trądzikiem już 10 lat. Też drapałam/drapię i wiem już, że nic gorszego swojej twarzy zrobić nie mogłam. Powoli zbieram się do napisania doktoratu o trądziku Na mnie spośród kilkudziesięciu przetestowanych punktowo działa tylko La roche posay Effacar K. Taka tubka chyba 15 ml to ma, ale jest bardzo wydajne. Kup sobie, bo naprawdę warto. I trzymam kciuki by u Ciebie na pojedynczych paskudach przygoda z trądzikiem się zakończyła ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
I co z tego, że są jak efekty takie same (czyli żadne) jak po osławionym benzacne ![]() ![]() Powoli dochodzę do wniosku, że trądzik to choroba nieuleczalna w wielu przypadkach :-(Octenisept też stosowałam. Niestety bez jakichkolwiek pozytywnych rezultatów. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- Cytat:
Jak najpoważniej polecam drapaczom rękawiczki ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- To są święta słowa!! Edytowane przez KujawiankA Czas edycji: 2013-04-08 o 12:12 |
|||
|
|
|
|
#477 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z drugiej strony, to klienci czasami potrafią najprostsze pytanie tak dziwnie sformułować, że na prawdę nie wiadomo o co im chodzi ![]() Co do stylu, ja w pracy nie mam pola do popisu. Koszula służbowa( do tego czarna ) + jeansy +baleriny. Cieszę się że nie pracuję na cały etat i oprócz tego studiuję, więc mam kiedy się stroić bo bym zwariowała chodząc codziennie w tym samym ![]() Jak się przegląda oferty pracy to idealny kandydat to w pełni dyspozycyjny student z orzeczeniem o niepełnosprawności, znajomością języków obcych i oczywiście doświadczeniem ![]() Ja przez rok rozsyłałam CV z większym lub mniejszym natężeniem, a ilość rozmów na które mnie zaprosili mogę policzyć na palcach jednej ręki ![]() W ogóle śmieszą mnie te kilkuetapowe rekrutacje do sieciówek ).Na rozmowie na stanowisko sprzedawcy często pada pytanie "Jak wg ciebie wygląda praca w sklepie?". I tu,nawet jeśli nie masz doświadczenia, na twoją korzyść jest jeśli znasz kogoś kto pracuje w sieciówce i na prawdę wiesz jak wygląda taki dzień pracy. Ja nie miałam doświadczenia, jak wygląda dzień w sklepie wiedziałam z opowieści siostry i myślę, że właśnie dlatego dostałam pracę. Bo wiedziałam co mnie czeka ![]() No i przyfarciło mi się, że akurat szukali osoby na pół etatu, więc w tygodniu jestem pilną studentką a w weekendy pracuję ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#478 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...kiedys plukalam wlosy wywarem z pokrzyw, ale nie pamietam czy byla poprawa bo to bylo bardzooo dawno temu..wywar sama robilam.Cytat:
Nie wiem o czym mowicie poniewaz nie mialam nigdy problemu z tradzikiem, ale walcze z nim u syna . Za czasow malolaty uzywalam toniku Anka i tyle . Teraz tylko mleczko tonik i krem oraz raz na tydzien peeling. Przesuszala mi sie tylko skora wokol nosa , ale to byl efekt uzywania podkladu Revlon colorstay, ktory odstawilam i uzywam od wielkiego dzwonu.
|
||
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, przekopałam maila i nie mam zniżki
To była taka jednorazowa akcja??
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy jakoś się poprawi moje sianko dzięki temu
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

i na pewno są kosmetyki "profesjonalne", które czyniące cuda są tylko z nazwy, ale u mnie Midollo di Bamboo, o której pisałam, się naprawdę sprawdziła.
Jedyne, czego wciąż szukam to sposobu na szybszy porost, i jeden już znalazłam - picie drożdży, ale one są obrzydliwe, dlatego szukam czegoś innego

mam kilka par tego typu i pierwszy raz tak to wygląda
I teraz patrze i był.. ZONK! 

Nie widziałam na żywo ponieważ w sklepie nie było już ani jednej. Ło panie teraz to mnie zmartwiłaś
czyli będzie zwrot a ja się tak głupio cieszyłam że wreszcie trafiłam na idealna bluzke w paski...